Valborg.

Trevlig valborg alla! Skam att det inte blir någon brasa i Skåne i år, vi får klaga på underbara modernatur. Det blir iaf utgång ikväll. Med Ida och fler. Cicci vet jag inte än, inte Nikuu heller, men jag ska iaf träffa henne på tivolit de har i stan. När vi har samlat på oss lite folk dras det iväg till Tempel. Aldrig varit där förr så det ska bli kul! Lite omväxling, och jag slipper min stalker! Mahaha. Om en timme cyklar jag ner till stationen och är i hbg 21:23.

Vet att man inte ska ha förhoppningar, men jag är så taggad!

Eftersom det inte blir någon levade brasa bjuder jag på en bild!/ sanne andersson.  

Efterlysning!

Jag efterlyser Cicci! Har inte lyckats få tag på henne och det finns inte ett spår efter henne! Hör av er till mig om ni vet nått ;D

/ sanne andersson.

60 år.

Grattis på 60-årsdagen väldens bästa pappa! Älskar dig oehört mycket och vi ses i himlen <3
/ din dotter.

It's history, it's a mystery.

Suttit här i snart en timme för att hitta mer (!) fakta om Palme-mordet. Arbetet ska vara inlämnat nästa vecka. GASH. Ögonen går i kors och jag vet varken ut eller in. Och jag trodde att detta skulle vara lätt! Tji fick jag. Snart ska vi ha svenska C men vi ska inte ha svenska C, hur man nu får ihop det. Vår lärare är snål, det något jag förstår.

Snart hemma änyway. Ska åka inlines och få träningsvärk, härligt! Och äta min bakade potatis, eller om den e förstörd ( vet ej om malin la in potatisen i kylen ) blir det kycklingsalladen jag gjorde i lördags. Mådde illa av allt godis jag hade ätit så kände för något nyttigt. Åh gud vad sugen jag blev nu. På både och, men främst BAKADPOTATIS!!

/ sanne matvrak.


Hissa och dissa.

Hissa: Familjen - finns det något bättre? Jag vet att ibland går de en på nerverna, men i slutändan kan jag inte tänka mig ett liv utan min familj, dem är bäst!

Dissa: Elgiganten - med deras urusla service kommer de på dissa. Få en mobil som går i sönder efter mindre än ett år och sedan få en lånetelefon vars laddare inte funkar! Det är uselt, och inte första gången de skämt ut sig totalt. Känner en som lämnade in sin telefon och när hon fick en annan var det massa porrbilder på den. Självklart lämnade hon in den och fick en helt ny telefon, men måste detta behövas? NEJ!

/ sanne andersson.

Dagens.

Dagens!

Min dag har varit bra. Varit på Elgiganten och ( tydligen ) fått en ny laddare till lånemobilen som vägrade funka. Malin köpte en ny damsugare (!) som funkar jättebra. Mycket bättre än det gamla möget. Efter det var vi på City. Handla maaat! Hejade på Susanne och sen körde vi hem, helt matta. Jasmine också, som sprang runt på Elgiganten som en galning, sötnosen. Ikväll blev det Gossip girl, bakad potatis och äppelkaka med vaniljsås, mumma! Gick säkert upp 3 kilo! HAHA.

Allt detta innebär att jag inte pluggat ett skit, YEY! Men det var jag värd, tycker jag. Det får jag helt enkelt ta igen imorgon. Snart blir det bingen, Jasmine rastade sin moster ordentligt idag med hennes springande.

/ sanne andersson.

Jag diggar dej.

Världens mest obetydelsefulla låt någonsin!

Jag diggar dig jag diggar dej jag digg digg diggar dig.
Jag digg diggelidiggdigg diggar dig så smått
Du riggar dej flott
Det diggar ja hot

Fan va du e sympatisk
Hej va du e kamratisk
Potatis gillar potatis gott gott gott

Jag diggar dej till 1000
Va har du för stoff i blusen?
Va mysig du e kring kusen
Maxat kaxat

Vi gillar samma stycken ju
Vi kör me identiska smycken ju
Har lika mycke tycken ju
Zoom bäng gloschaamadosch

Städernas gemenskap är klädernas gemenskap
Blajsan å blusen schysst till 1000

Städerna gör kläderna och kläderna gör killarna
Killarna och bruttorna allabadam på duttorna

Måndag tist onsda torsda alla dar e lika
Ska du gå me och fika?
Har du sagt de så

Freda lörda sönda stängt
Fan ja trodde dom hade förlängt
Give me all little kiss! dojnk dojnk!
Så va de tänkt

Hon e hon och han e han
och sällan blir dom så lika varann
som i klädernas gemenskap städernas gemenskap

Schysst salt skönt fränt maxat kaxat!

Diggar du diskoteket?
Säkert säkert .
Diggar du dans på bryggan?
öö nä

Tänder du på Clint Eastwood?
De händer de händer
Ser du va tv sänder?
öö blä

Schyssta prylar schyssta stilar super-duper schyssta bilar
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom liksom alltså alltså liksom alltså liksom alltså alltså alltså liksom liksom

[...]

Men grymt rolig att sjunga!

/ sanne andersson.

Skjut dem jävlarna!

Köp aldrig något från Elgiganten, aldrig! I måndags kraschade min mobil, efter mindre än ett år och idag fick jag hem en lånemobil, och tror ni den funkade?! NEJ! Ilskan bubblar inom mig och jag vill bara slå dem. Nu kommer jag vara mobillös framtill jag får min mobil igen, vilket kan ta veckor!  Ska skjuta Elgigantens ätra till hjärna! Och ska aldrig mer handla någonting därifrån, aldrig. Sämsta jävla skiten.GAAAAAARH!

Förövrigt har dagen varit bra. Nikuu och jag får till Lund till humanistdagarna och sedan for vi till Helsingborg och mötte upp Carro. Åt bakad potatis och pratade om studenten. Carro hittade dessutom en fin studentkläning på Vero Moda. Jag köpte inte annat än ringar och helggodis. Nikuu köpte en söt sjömansklänning från Gina. Vi skildes åt när Carro sedan skulle på hemspråk så Nikuu och jag skyndade oss till tåget. Om någon timme blir det grillad mat, YUMMI!

/ sanne andersson.

Glassigt!

GE MIG GLASS! Jag orkar inte vara nyttig och hälsosam. Vill ha glass i stor lass. Idas fel som gjort mig sugen på glass med sina statusar " Ge mig glass" osv. Det funkar inte att nämna glass i min närhet utan att jag blir sugen.


Till viktigare saker, så ni får lite ångest. Ja, för jag har faktiskt påbörjat min uppsats om Palmemordet. Kan väl inte påstå att det går snabbt, men det går framåt, sakta och plågasmt men framåt. Jag har valt ett mycket intressant ämne, men ack så komplicerat! 50 vittnesmål, 10-tal teorier, konspiration eller ... Vad ska man tro på?

/ sanne andersson.

Wish me luck.

Borde sitta och plugga till provet nu, men mitt intresset föll för något annat, vilket först var duschen och nu datorn. Känns inte riktigt som man kan råplugga till detta provet utan är man uppmärksam på lektionerna ska det gå bra. Och jag har varit ganska uppmärksam ändå, även om jag inte kommer ihåg allt var Berndt säger. Det blev ett tråkigt inlägg det här, men vill man ha ett bra betyg, så får man ju ändock plugga.

/ sanne andersson.

Sleeping beauty.

Funderar skarp på att gå och lägga mig i min nybäddade säng. Mina ögon är tunga och mina fötter dras åt det hållet. Har ni hört att tårna ofta pekar dit man vill? Ja, jag sitter i skräddarställning, så alltså vill jag hoppa ut genom fönstret samtidigt som jag vill in i Malins och Daniels sovrum, men det vill jag verkligen inte! Det är mörk och luktar instängt. Mitt rum däremot är ljust och kallt. Precis som jag vill ha det.

Nej, sängen kallar på mig <3


/ sanne andersson.

Hissa och dissa.

Nyaste kategorin, hissa & dissa där jag tycker till om allt möjligt.

Hissa: Vänliga människor - finns det något bättre? Idag var jag ju hos optikern och alla där var supersnälla. Alltså inte bara företagssliskiga som många är, utan väldigt down-to-earth-känsla fick man. Höllt nästan på att missa mitt tåg för jag stod och snackade med dem!

Dissa: Webbradio - finns det något värre än när man lyssnar på en bra låt och helt pltligt efter 20 sekunder så behöver den buffa! GAAH säger jag bara. Lägg ner skiten för den är värdelös!

/ sanne andersson

Innan klockan slår tolv.

..så vill jag säga jättegrattis till Cicci som fyller gammal. Hela 19 år!

Självklart kan jag fylla sidor med hur fantastisk C är, men hon vet redan det så istället vill jag säga: Du betyder jättemycket för mig och jag hoppas vi kommer skaffa många fler minnen tillsammans! Love you!

/ sanne andersson.

Optikern.

Idag är det optikern som gäller. Dags för nya brills. Synd att det tar ett tag att få de sen eftersom de måste beställas, men men. Ska även köpa solglasögon till dessa. Tydligen såna man bara tar på över glasögonen. Wiiee.

Längtar till de kommer.

/ sanne andersson.

Ångest.

Varit hos mamma i helgen med Jasse, Casper och Ozzy, och har värsta ångesten nu för att jag inte öppnat skolböckerna. På tisdag har jag prov och jag har flera arbeten jag måste påbörja snarast. Men jag kan inte hitta någon motivation! Vad ska jag göra? Så skoltrött att jag kan spy.

Ja, helgen var iaf jätteskoj! Lekte en massa med Jasmine och vovsingarna. Idag lärde jag mig dessutom pånytt att brodera korsstygn så nästa gång jag är där ska jag börja brodera några lätta motiv.

Kommer ihåg i Hyllingeskola när jag skulle lära mig brodera men äckliga, sliskiga, BH-lösa Margareta visste inte hur man lärde ut sånt. Hon bara gjorde och kallade mig korkad. Så jag började skälla på henne och slängde fram allt på hennes kateder. Efter det var hon helt plötsligt jättesnäll mot mig och gav mig VG på mitt fula lapptäcke jag gjorde efter det. Fick också VG i slutbetyg, HAHA. Så det hjälper att skälla på sina lärare!

Goda minnen det dära! Mamma vet iaf hur man lär ut sånt. Hon kunde lära en sjuåring ( mig )sy kors styg, men Margareta kunde inte lära ut en 15 åring som redan kunnat. Cp.

/ sanne andersson.

Projektetsdag.

Några bilder från igår./ sanne andersson.

Semester.

Imorgon blir det semster. HAHAHA. Nej, men jag, Jasmie och hundarna ska till mamma för Malin och Daniel ska på kryssning, dummingarna ( Hanna vet nog varför jag tycker det ). Iaf så åker de imorgonbitti(?) och då måste vi redan vara i Mjönäs, alltså tog jag ledigt från skolan imorgon.

Idag hade vi värdegrundsdag i skolan. Och jag bara bablade på. Blablabla, Dafina sa att jag snackade mycket. HAHA. Kommer från henne! Iaf så pratade vi om mobbning och kränkning, men kom tyvärr också in på orden ondska och godhet. Och dessa ord kan man inte prata om med Hanna Linnea om för hon är stark bestämd i att dessa ord inte finns, eller att man inte kan vara god eller ond. Beror ju på hur man ser det menar jag, men neeeeej. Ondska finns inte, säger hon då. Jag blev illa mående och hölt tyst om det ämnet.

Vi såg också en tysk film. Diewelle, Vågen. Kanske ni har sett den i engelsk variation? Iaf så handlar den om en klass som ska läsa om autokrati. Jätteintressat. Man blir lite smått psykad. Rekommenderar faktiskt, trots att den är på tyska.

/ sanne andersson.

Projektetsdag.

Today is the day. Projektetsdag! Nikuu och jag firar med bilder och bjussar på godis! Ja, faktiskt. Se så generösa vi är, dock inte miljövänliga, men vi deltog faktiskt i Earth Hour så det förtjänar vi. Nu är det bara projektrapporten som ska in och den måste bli väldigt bra om vi ska få ett bra betyg. Jag hoppas. Och hoppar, för det är nu bara 57 dagar kvar till studenten. Men tyvärr minst tre stora arbeten och några prov. Men vad gör det om två månader?! Då är vi fira. FRIIII SOM EN FÅGEL, FRIII SOM EN FÅGEL, LAAALALALALALAALALALA! En sån lycka man kan känna inombords.

Åter till projektet. Vi ska sitta här till 7, men jag tror vi smitter iväg innan dess. Om det inte kommer mycket folk. Då går det inte. Varför satte vi en sån tid! VA?! Vi kan iaf sätta det i vår loggbok. 6 timmar där ja :D

( lägger upp bilderna från idag ikväll på bdb, annars lär jag få stryk ^^ )

/ sanne andersson.

Höftinflammation.

Ganska säker på att jag har fått höftinflammation. Har svinont i högra höftbenet så jag kan knappt gå. Enligt en sida kan det ta flera månader innan det fösvinner! Kan ju ta behandling men de skriver att om jag bara vilar kommer det gå över. Men jag vet inte, bäst jag kollar upp det hos en läkare. Men jag orkar inte, känns inte lönt för varje gång man ringer så måste man ha haft ont i si och så många veckor. Jag har haft det i lite över en vecka. Ska se om jag fortfarande ont till nästa vecka, har jag det, så ringer jag dem. Fan.

Hehe, man kallar även höftinflammation för "förkylning i höften". Lite sött faktiskt.

/ sanne andersson.

It's getting hot outside.

Underbara vårväder med varma vindar. Sånt gillar vi. Tog på mig en kofta under jacka innan idag för jag frös här inne, men efter Nikuus och mitt besök på Bokia var jag tvungen att ta av mig jackan! Ojojoj, vad det blev var. Jag njuter! om en timme ska jag hämta Jasmine på dagis och sen laga lite mat till henne. Dvs värma ^^ Men vad ska jag laga till mig då? Ajaja, det hade jag glömt! Jag får väl hitta på något.

Imorgon är det projektensdag och självklart kommer Nikuu och jag vara där. Mitt i smeten kommer vi stolt visa upp vårt projekt! Det var därför vi var på Bokia. Köpte en stooort grönt papper där vi ska skriva 'Wethinkgreen.se'. Så nu ska jag bara hitta lite fler nyheter om miljön och sen är det klart! Gud va skönt! Har haft ångest i flera veckor över det där förbannade projektet. Men jag antar jag inte är den enda. Iaf, ni är varmt välkomna till min skola imorgon. Nikuu och jag är där mellan 13 och 15 samt 17 och 19 (tror jag det var).

 Jag bjuder på en härlig vårbild från statens fastighetsverk.

/ sanne andersson.

En vacker vårdag.

Och jag sitter framför datorn, mest för jag skulle plugga. Men så började jag läsa bloggar istället och det här blev reslutatet, Pernillas blogg kryllade av frågor och jag fick för mig att svara ^^

Du heter: Sanne

Smeknamn: Nanna av Jasmine <3 Annars inget.

Låt du sörjer till när du är ledsen? Leave out all the rest av Linkinpark. Underbar text! 

Beroende av: Choklad, glass, mamma och vänner.

Vad tror folk om dig? Ibland att jag är lite blond kanske.

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är UNDERBAR :D

Vad säger du för att imponera på någon? Jag brukar inte impa, jag impas ^^

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Tackar" från brush. Hade precis grattat honom.

Var bor du? Klippan. Men till sommaren blir det Mjönäs! Och för att svara på C's fråga så vet jag inte om flytten till hbg i höst blir av. Nu har jag längre ingen anledning att flytta dit.

Trivs du där? Nej, men jag har min syster här, så ganska nära hjärtat ligger ju Klippan ändå.

Äger du några Converse? Nej, har några fejk med klack och dem älskar jag dock!

Sprit, cider, vin eller öl? Sprit tror jag.

Brukar du bli för full? Nej, har hänt endast 2 gånger.

Vad har du för mobiloperatör? Telia, dyrt som stryk, men det ändå jag kan ha om jag flyttar till Mjönäs.

Är du allergisk mot något? Som Pernilla sa: "Idioti".

Hur svarar du i mobilen? Hej/ Hej det är Sanne. Beroende på vem som ringer.

Vem ringde du senast? Syster, femtielva gånger.

Vad sa den du senast pratade med i telefon? Mamma. Pusshej, älskar dej.

Antal timmar sömn i natt: Ojojoj. Idag sova jag till tolv, så 12 timmar ungefär!

Sov du ensam? Ja.

Brukar du komma i tid? Nej, häder mycket sällan. Som de flesta vet älskar jag klockar och där med tid.

När mår du bra? När jag är med folk jag älskar.

När mår du mindre bra? Oftast vid ångest. Ångest för skolan, vänner, familj....

När blev du fotad senast? Ojoj, minns inte.

Hur känner du dig nu? Trött och orolig för projektarbetet.

Vanligaste färg på dina kläder? Nu till våren blir det mycket pastell, annars svart.

Vad tycker du om fötter? Usch, fotfobi :P

Vad saknar du? Pappa, alltid pappa <3

Hade du en bra kväll igår? Städdag. shit vilket städryk jag fick, så ja, jag hade en ren kväll.

Favoritdryck på morgonen? Te och vatten. Imorse var jag dock sjukt sugen på Oboy, men när jag väl drack det var det äckligt igen.

Rakar du benen? Nej, använder epilator.

När brukar du oftast gå och lägga dig? Ganska tidigt.

Är du blyg? Ja, bland nytt folk.

Sysslar du med någon idrott? Nej, men simmar en del och är ute och går med vovvingen konstant

Vill du hellre ha mejl än brev? Ja.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej. Jag är ingen romantiker.

Har du spytt offentligt? Aldrig faktiskt.

Är du nöjd med ditt liv? Ett liv kan alltid vara bättre, men jag är ändå nöjd, för jag har alltid gjort det bästa med det.

Är du bortskämd? Nej, aldrig varit.

Vad gör du i morgon? Skola. Diskutera projektensdag med Nikuu.

Vad är det värsta du vet? Svett, lever och fötter. Typ.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? I lödags spenderad jag 1100. Annars spenderar jag inte speciellt mycket.

Vad längtar du till? STUDENTEN!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja. Den bästa!

Vad är det finaste du fått? Allt jag har fått av någon speciellt värderar jag högt. Älgen jag fick av Ida i julklapp stor troget framme, och halsbandet jag fick av Cicci i födelsedagspresent tar jag fram då och då. "Dogge" jag fick av Ida och Cicci ploppar också fram då och då. Så jag kan väl säga att att jag fått av Ida och Cicci värderar jag högst :D

En speciell dag du minns? Alla fester i Ängelholm, de var sjukt roliga!

Hur gammal är du? 19, gammal tant.

Du samlar på? Förr samlade jag på allt, men nu är det mest gamla grejor. Har en förkärlek i antika gejor.

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen.

Gillar du golf? Nej, minigolf men inte vanlig golf, usch nej.

Vilken tid gick du upp idag? 12 :O

Har du sovit i din egen säng inatt? Ja och det var skönt.

Har du strumpor på dig nu? Vårkänslor, barfota.

Är det okej att gråta? Ja, men håll det för er själva för jag kan inte handskas med gråtande människor.

När grät du senast? Igårkväll, till en jättesöt film.

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ta med min famil och vänner på semster.

Bär du glasögon eller linser? Glasögon sedan barnsben. Tyvärr.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej verkligen inte. Kläder som kläder.

När går du upp ur sängen en helgmorgon? Gillar gå upp tidigt, men blir attid ganska sent. 9-10 är det vanligaste.

Har du piercing? Naveln och öronen.

Vill du gifta dig? Nej, ska man gifta sig ska det vara "till döden skiljer oss åt". Annars kan det vara. 

Vill du ha barn? Absolut.

Solar du ofta? Åh, älskar att sola! D-vitamin måste man ju få i sig också.

Är du bra på att laga mat? Jag lär mig av mästaren! Så ja det tycker jag.

Är du flygrädd? Vet inte. Har aldrig flygit.

Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten.

Vilken är din favoritglass? Ängelholmsglass! Jag är ju trots allt en föredetta ängelsholmare

Tror du på ett liv efter döden? Absolut, jag vägrar tro att man bara ruttnar i jorden.

Tycker du om sushi? Mumma! Speciellt med Nikuu och Cicci ^^

Vad äter du helst när du ser på film? Godis och glass. Men ibland är det fräscht med lite grönsaker och frukt, det är också populärt.

Bor dina föräldrar tillsammans? Nej, de skilde sig när jag var 5.

Har du tandläkarskräck? Nej, jag är nog en av de få som faktiskt gillar att gå till tabdläkaren! Sen har jag typ världens bästa tandläkare också ju.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Jag gillar som sagt att gå upp tidigt, så jag skulle nog påstå att jag är morgonmänniska.

Vilken ögonfärg har du? Melerade.

Har du någon gång gråtit dig till sömns? När jag var yngre ja. Pappas död var inte så lätt. Inte heller mammas beroende.

Biter du på naglarna? Nej, usch. Tycker det är sjukt äckligt.

Hur ofta tränar/motionerar du? Motionerar och motionerar. Jag är ute ganska mycket, så jag rör ju på mig.

Senaste låt du hörde? Köpte en skiva med panflöjtsmusik i lördags. Men vet inte vilken låt det var. Kanske var det " Den vakraste jag vet".

Senaste film du såg? Yours, mine and ours. Jättesöt film. Slutet var så lycklig så jag grät en tår.

/ sanne andersson.

Om tio år.

Om du fick drömma helt fritt, hur skulle du vilja att ditt liv skulle se ut om tio år?

Om tio år är jag 28 är jag utbildad polis, inriktning hundförare. Detta stormtrivs jag med, det ultimata drömjobbet. Jag har också tagit mindre undervisning i massage som är lite av en passion. Jag har också på börjat en familj. En liten unge och en helt underbar man. Och självklart våra två hundar. Ozzys aska ligger i säkert förvarat i sovrummet tillsammans med fotot på pappa och mig och pappas dödsartikel. Det är lite av en minnes plats för mig. Det viktigaste föremålet förutom minnesplatsen är mitt fotoalbum där minnen av vänner, familj och upplevelser finns bevarat. Jag bor självklart kvar i Sverige då de flesta jag älskar finns här. Men jag är ute och reser mycket, till Cecilia och Nikuu som nu bor utomlands! Ida träffar jag mycket ofta och vi är lika tajta som vi var som små. Mamma och Kjell har det bra i Tralleboda och Malin och Robban träffar jag förjämnan! Jasmine har blvit stor och har faktiskt fått ett syskon! Och jag blev var jag alltid har velat bli, världens bästa dotter, syster, moster och framför allt, vän!

/ sanne andersson.

Hur ser era liv ut om tio år?
Svara i era bloggar och berätta gärna i kommentarsfältet att ni har svarat, så jag kan få läsa :)
 

Ullared och en ursäkt.

Ullared var toppen! Hittade många fina fynd och hade allmänt trevligt på egen hand. Ja, Malin och Daniel var ju himlans sega så jag gick för mig själv. Jag trivs ju så bra i mitt sällskap! Ska fota mina fynd och lägga in de här senare, när jag orkar bråka med laptopen, eftersom det inte fungerar på denna datorn. Gamla, supersnabba, jobbiga datorn!

Och sen har jag också gjort bort mig!!! Herregud ville bara slå mig själv när jag upptäckte det! Eller ja, egentligen har jag inte gjort bort mig på det sättet, men jag har glömt att berätta det för C.

Jo det är så här. C fyller gammal den 21:e och jag hade bokat den 24:e till fest. Och då kunde jag ju boka Jasmine och Casper passning hemma oss mamma helgen innan. Men sen skulle C någonstans och satte nu på fredag istället som fest dag! Och det hade jag heeelt glömt bort! Så ja. Nu kan jag inte följa med, jag ber så hemskt mycket om ursäkt C! Men jag lovar att fira dig snarast :D  Ville jättegärna följa med, men förhoppningsvis har du kanske en lucka på onsdag eftermiddag, då är jag ju ändå i hbg. Hoppades jag kunde få gratta dig då :) Du vet ju hur mycket du betyder för mig bästis! <3

/ sanne andersson.

Johans skämt.

Jag brukar inte skratta åt Johans skämt, men denna var riktigt skoj :D

Två killar gå in på toaletten för att pissa. Den ena går och tvättar händerna medan den andra inte gör det. Då frågar killen som tvättat händerna:
- Har inte din mamma lärt dig att tvätta händerna efter du pissat?
Då svarar den andra.
- Jodå. Har inte din mamma lärt dig att inte pissa på dig?!

Omg! Vi var tvungna att tänka efter lite men sen brast vi alla ut i skratt ^^

/ sanne andersson.

Det är så här.

..att man inte kan sitta vid datorn hemma hos mamma. Nej, det är skamligt! Istället är jag sällskapssjuk. Kom precis hem så nu är det dags för ett inlägg.

Dagarna hos mamma har varit jättemysiga som inledes med åskväder, blixtrar, ösregn och hagel. Men då sov jag, så det var jättemysigt. Älskar oväder så länge man är under tak och i säkerhet. Vi har även varit ute jättemycket med vovsingarna och lekt. Ozzy ger sig inte med dem där förbannade bollarna! Hihi, och Shiva måste självklart jaga Ozz. Sen har vi lagat mat och pluggat. Så nu är jag typ proff på Palme-mordet.

Imorgon blir det Ullared. Shop 'til I drop. Inte riktigt eftersom jag måste vara sparsam, men lite får man minsann unna sig!

Onsdag kommer jag spendare hela dagen i hbg då jag ska till optikern klockan 11. Get new glasses! 2 faktiskt. Kommer gå på 5000, men va fan, det kan jag ju unna mig! Så länge som jag har haft de jag har nu så.

/ sanne andersson.

Update me.

Sorry för den dåliga uppdateringen, Cicci!

Igår va jag på väla med Cicci. Sjuktkul att träffa henne igen, vilket det är varje gång! Bets friends 4-ever ^^ Vi fikade kärleksmums med grädde och bläddrade igenom Café för att se om jag kunde hitta en födelsedagspresent till Robban.Hittade ett jättefint armband, men överallt var de jättedyra! Typ mellan 400 och 1000 spänn! Snåla som vi var köpte vi inget speciellt. C köpte en kofta och en present till sin bror Vicke och jag köpte en present till min bror. Bara nått litet, men fint.

Tack för en trevlig dag Cicci! Hade jättetrevligt :)

/ sanne andersson.

Plans for easter.

  • Göra bakadpotatis till mig själv idag eftersom Malin och Daniel är på  Dennis 30-årsfest.
  • Fika/ shopping med favorit Cc imorgon.
  • Malin får åka till mamma för att lämna hennes möbler och kidnappa hem henne till oss.
  • Spendera mycket tid med mamma.
  • Tisdag åker mamma och jag hem till Mjönäs.
  • Bara njuta av skogens tystnad :D
  • Plugg, plugg, plugg. Historian och svenskan!

/ sanne andersson.


A smell of memory.

En lukt jag aldrig kommer glömma är morfars! Åh han luktade så gott. Pipa och träd. Jag brukade alltid borra ner näsan i hans arbetsjacka för den luktade så gott. Och idag när jag skulle hem från samhällen ( som jag faktiskt blev hemskickad från eftersom jag är sjuk ) var det en gammal man som luktade precis som morfar! Och kanelbullar, men det är ju också gott ^^ 

Yey, grandpaps <3

/ sanne andersson.

Girls wanna have fun.

Synd att jag inte kände mig tillräckligt frisk för att följa med girlsen ut, men jag hoppas ni har jättetrevligt! Istället satt jag hemma med Malin, Daniel, Emma och Jessi och planerade Emmas bröllop som hon ska ha om ett år. Vi kom fram till att jag ska vara kameraman eftersom jag är bäst på att ta foton :D Vi kom också fram till att all sprit kommer gå på 6000 spänn! :O Är det bröllop så är det. Det roliga är att det kommer vara ett svenskt/grekiskt bröllop så det kommer bli en jäkla fest med blandade traditioner : )

/ sanne andersson.

That's that!

Nu börjar träningen på allvar! Malin och jag gick... vetefan, långt iaf idag. Var ute i cirka 1,5 timmar! Benen är helt ömma och stenhårda. När vi kom hem stack vi till affären för att köpa grejor till smoothis. Yumma! Så om jag orkar ska jag gå en runda imorgon med Ozzy också för att komma igång ordentligt. Och går det rikigt bra kanske jag till och med börjar springa!

Malin och jag har även gjort en del. Nada godis och glass i veckorna, bara på helgerna! Får se hur länge vi klarar oss denna gången med tanke på hur många gånger vi har sagt det. Men sommaren närmar sig om man vill ju se vältränad ut, så jag ska kämpa in i det sista!

/ sanne andersson.

April, april.

Ni har väl inte glömt 1 april? Tyvärr är jag sjuk så det blir inga skämt för min del idag. Nej, istället ska jag stanna hemma och plugga som satan. Har dock inte börjat än, vakna typ nyss ^^ Strax ska jag göra en mysig frukost, ta upp den på rummet och titta på tv. Såna dagar mamma gjorde åt mig när jag var sjuk, riktigt mysiga!

Just det! Mamma kommer antagligen på söndag, så stannar hon till tisdag och sen förljer jag med henne hem då! Så kan jag ju gå ut denna fredagen. Om jag mår bättre det vill säga. Men det borde jag, så som jag knarkar halstabletter och te borde jag vara på G redan imorgon.
Visste ni att jag var lite av en celebrity? April april!
/ sanne andersson.