Hatar!

Skrev värsta långa inlägget, så bara försvinner det när jag ska ladda upp! HATAR DET! Jaja, handlade iaf om att det märks att det snart är sommarlov eftersom lärare ställer in så många lektioner. Har typ bara tre lektioner om dagen, fast i morgon blir det full dag. Sen att vi har ganska mkt att göra eftersom lärarna vill ändra betygen. Ja, det får räcka ;P

/ sanne andersson.


image16image17
Stockholmsbilderna. Här utanför riksdagen med tjajorna <3

Höööh....

Har ingen att skriva... egentligen. Joo, det finns många ämnen att skriva om, men ibland kommer man inte på något vettigt. Så kanske skulle låta bli? Men jag har inget att göra. Joo, kanske plugga hade varit bra, men hur kul är det?

Mamma ringde idag iaf, frågade om jag vill komma till Mjönäs i helgen. Och jag har ju lovat mig själv att jag skulle göra absolut ingenting, och vart kan man göra ingenting bättre än där? Så ni kanske har kommit underfull men att jag sa ja. Hon skulle ju vara ensam i helgen, Kjelle ska jobba som väktare på någon marknad kan jag tänka mig. Sen kanske det blir tillräcklig fint för att gå ner till Immlen. Bor ju så nära där, man kan gå dit säger mamma :D


Ja, nu har jag skrivit av mig iaf. Så kaaanske ni klarar er till nästa gång ;)

/ sanne andersson.


image15 Ps: Ozzy får vara med på en kant för att han var så söt mot mig när jag mådde dåligt i söndags  <3


Partytime and an awful day-after.

I lördags var det dags att fira Hanna :) Vi hade en trevlig stund, men kanske blev lite mycket sprit /; Idas fel, hon fylla mig! Blir så konstig när jag drickeroch mådde piss dagen efter... Men jag har lärt mig min läxa :) Och vi får se det som ett prov. Förresten förlåt för jag tog slut på dina såpbubblor Hanna... Jag gillar verkligen såpbubblor ^^ Förövrigt hade nog vi alla jättetrevligt!

Idag mår jag mycket bättre och kunde ta mig till skolan, men jag gjorde ett big misstake, jag visste när jag började, men ändå flyttade jag fram det en timme, så en kvart innan skolan började satt jag och käka frukost, men jag märkte det i sista minuten och skyndade mig till skolan. Och dagen annars var toppen :) Så nu passar jag Jasse och ska börja göra spanskaläxan till mig och Hanna (skriver en berättelse).  

/ sanne andersson.

Tatueringen.

Till hösten, när värmen har försvunnit ska jag tattuera min ankel, en Lilja eftersom mitt namn betyder det. Här är en bild:
 image14

Är den inte underbart vacker? :D När jag letade på nätet efter en bra bild hittade jag en annan, fotograferad av en Bosse Malmgren, och min mammas flicknamn är Malmgren ju, och jag vet att en av mammas släktingar heter Bosse. Hans fru (tror jag att det är) heter Gitte, och min morfars hund hette det. Sen kan jag säga att mammas sida av släkten älskar blommor. Morfar hade en stor trägård full med blommor, min moster äger en blomaffär och mamma ÄLSKAR blommor. Visst är det lite läskigt. Jag söker en blomma som mitt namn betyder, så hittar jag möjligt visst en släkting! Måste fråga mamma nästa gång jag ser henne.

Just Waiting For Next Lesson.

Har egentligen engelska nu, men eftersom jag är så bra och snabb så är jag ledig för tillfället, men väntar dock på att Praktiskt psykologi ska börja... Har inte gjort läxan där eftersom jag missade förra lektionen och inte fick papper och sen hände det grejor så jag inte hann få läxpappret... Ääänyway.

Igår var man i Halmstad med klassen. Gick runt på stadsvandring som var mkt trevligt :) Gick med Karin, Emelie, Emil, Dafina, Menaida och Nikuu såklart. Så man behövde inte känna sig ensam. Hanna, Maja, Ida och Louise var inte där :( Så vi fick klara oss utan dem. Annars hade vi väldigt trevligt. Åt tyvärr bara på Macdonalds, men det dög eftersom vi alla var jättehungriga. Efter det åkte vi till olika naturer ( vi var där med Gunilla, vår geografilärare) Det var jättefint där och man lärde sig mkt ;D Plus att vi såg Per Gessles hus, mäktigt! ;) Buss resan hem var dock inte lika trevlig /; Var jättevarmt i bussen så jag dog ^^ Sen var alla på dåligt humör pga det. Aja.

Ojojoj vad jag längtar till lördag för då ska man till Grönningen för att festa och fira Hanna stenhårt! ;D Och hon heter Andersson i efternamn så man bara måste dit jue ;) Vill ni hänga med? Give me a call! Det blir säkert jättekul! Cicci, Ida? Vad säger ni? Hmm, kanske ska ringa Julie ;D Vi får se... Love u all

/ sanne andersson

Lily Light.

Yupp, det är vad mina namn betyder. Sanne = Lily = lilja, Helena = Light = ljus. Ganska kul att kolla upp vad namn betyder :) När man har lite tråkigt och inte vill göra sin hemläxa ^_^
www.babynames.com & www.behindthename.com/ <------  kolla in sidorna! Skriv i era blogg vad ert namn betyder.

Fick reda på resultatet av MaBNa idag, och godkänt fick man ju :) Så nu behöver jag inte gå på fler mattelektioner eftersom jag inte ska läsa MaC, dum om man gör det ^^ Ta inte illa upp Nikuu ;P Får snart reda på EngB också. Hatar egentligen betyg, är glad att staten ska byta till bokstäver istället även om jag inte kommer bli påverkad av det... men bra för nästa generation.

/ sanne andersson


The Pressure Is Gone.

Idag hade vi sista nationella i engelska, så all press är borta nu. Vi har bara några småsaker kvar i historia, teckenspråk osv. Snart är det sommarlov och vem är inte lättnad? Jag är för trött för att skriva, ska gå en långpromenix med Ozzy istället, behöver lite frisk luft :) Får ta tag i bloggandet nästa veckan, ska till Mjönäs i helgen :) Wiiie! Pussilipuss!!

/ sanne andersson.

Sunshine, I need Sunshine.

And now I've got some ;D Ska ju bli fin väder hela helgen :) Så man vill ju sitta ute, men har värsta arbetet som jag måste göra klart, annars får Mats damp på mig och jag får IG. Så är han så snål med betyg så man måste göra skiiiiiitbra i från sig om man vill ha ett VG, men nu pallar jag inte det, kommer ändå bara få G i historia B. Whatever... Konmmer få hyfsade betyg i ämnen jag gillar :) Det e ju huvudsaken kan jag tycka.

Ska nog till Hbg idag iaf, för att träffa Cicci ;D Ska kanske käka på resturang och lite sånt dära. Hmm, kanske kan gå ner till stranden? Fast jag har inte hunnit vaxa mina ben /; Så kanske inte :P Ska beställa tid på någon salong nu i veckan. Bäst om man gör det där. Okej, så kanske inte strand, men man kan ju gå runt i stan lite. Det e är alltid kul. På tal om stan måste jag nog kolla mitt konto om jag har pengar... så nu ska jag bara hitta dosan som Malin gömmer hela tiden..... *Pust* Vart kan hon ha lagt det?

/ sanne andersson

Oops I did it again.

Har inte hunnit uppdatera bloggen på grund av alla läxor och prov + det underbara vädret ^^ Men nu ska jag försöka skärpa mig... igen. Har ju gått lite upp och ned. 
 
Samtidigt som jag har haft mycket läxor har jag ändå lyckats klämma in lite nöje/studiebesök. Igår var Nikuu och jag på "Omtumlaren" tillsammans med Psykologigruppen. Det är ett ställe där gravt och mindre grövre handikappade kan tillbringa sin tid. Det var faktiskt jättekul och jag kan lätt tänka mig att bo där x) Alltså, i ett av rummen vi va i. Det fanns 5 olika rum, med 5 olika teman, ett som var vitt rum, ett svart, djungelrum, bollhav och ett blått hav. Dessa rummen skulle få fram bra känslor bland dessa människor som annars bara känner frustration. Själv kände jag många underbara känslor, det trodde jag inte att det skulle hända. Plus att vattensängen var helt sjuuuukt skön!! Ska lätt ha en "simbasäng" någon gång i mitt liv. Kan verkligen rekommendera det!

Idag hade jag nationelltprov i matte B. Det... hmm... kanske gick bra. Det kändes relativt bra. Jag gjorde iaf mitt bästa och jag är stolt och lättad att det e avklarat. Sen slutade jag runt 11, så det är ju inte helt fel när det är så underbart väder ute. Har fått åtminstonde lite fär på armar och så där ;D Kan tyvärr inte sola magen då jag brände mig när jag lagade mat härrom veckan ;/ Kan bli ärr då.

Imorgon är det grillfest hemma, så då ska man såklart grilla, men också dricka goda drinkar ;D Hmm, skulle du komma Nikuu ^o) Vet inte om vi kom överrens om något. Ses imorgon så det e ju inget problem.  Får hoppas det blir riktigt kul iaf :)

/ sanne andersson

Party party :)

Fick vara en smily på rubriken eftersom det har varit ett fantastiskt lov! Det började redan på onsdagen, då Nikuu och jag stack till Ä-holm för att käka pizza, med pojkarna, men blev väl inte som vi tänkt oss. Vi käkade och så där och sen skulle vi dra till brasan på stranden tillsammans, men så blev inte fallet, så jag stack till Hbg för att träffa Cicci och hennes gäng ^^ Måste säga att det är ett mycket trevligt folk. Iaf, så blev det väldigt flummigt. Men efteråt stack vi till MacDonald's och sen gick Cicci, jag och Pernilla in på Crom. Bara Cicci och jag var 18 så vi köpte tequila, men eftersom Pernilla va med så köpte Cicci en till henne också. Fick en sådan där varm känsla i kroppen ;D Men det va ju så dyrt så vi stack hem till Ciccis kompis David och Rikard, det va väl så de hette? Där spela vi Monopol och drack Cider till 2 på morgonen, sen tog vi bussen hem, så jag va hemma runt 4, men det var definitivt värt det ;D

Tosdagen sov jag bort, bokstavligt talat.

Fredagen satt jag hos Vio från 10 till 15. Fixa håret så nu är det nyfärgat ;D Mörkbrun med blond slingor. Och jag behövde inte betala en krona! Hon e så snäll Vio. Ni ska se frisyren hon ska göra på¨mig den 25 maj. Det e sååå fin! Och med slingorna blir det ascoolt! Ska be henne fotografera det då.

/ sanne andersson