Dagens.

Idag har jag för engångs skull gjort en hel del. Jag va ute och cykla med Ozzy, vilket kanske inte gick sådär jättebra, men vi tog oss hem utan några som helst skador. Efter det kom mamma och du gick vi en runda på fältet där vi mötte kanske många hundar. Gick jättebra trots att vi hade hundarna lösa faktiskt! Sen gick vi upp mot parken och hem. Sen kom Kjelle och jag bjöd på kaffe och bullar. Hehe... jag och jag. Mamma gjorde kaffet och det var hennes bullar jag bjöld på, men det är väl inte så viktigt ^^ Sen har jag även pluggat lite, inte lika mycket som jag hade velat men ändock.

Alltså. Melodifestivalen... Vad i helvete är det för skit? Alla låtar låter ju som andra låtar som redan finns och dessutom suger alla. Okej, vissa va väl helt okej, men det blir inget "wow" liksom. Jag har sagt i hundra år att "nu ska jag sluta titta på melodifestivalen" men det blir alltid någon delfinal man ser på. Men jag förstår inte varför. Och årets värdinna, Petra Mede! OMG! Hon tror att hon är rolig, men hon är INTE rolig. Motsatsen till rolig faktiskt. Såg henne på Raw och hon SÖG! Varje gång hon drog ett skämt var det ingen som skratta så hon drog ett till och ett till. Vägrade fan lämna scenen innan hon fått publiken att skratta. USCH, säger jag bara. Björn Gustavsson ska det vara, som förra året, eller var det förr förra. What ever, han va iaf rolig!

Btw, har världens träningsvärk i magen efter SP-dagen. MY GOD! Trodde inte man kunde få träningsvärk av att stå på ett ryggstöd med 13 andra personer runt om en som står på fyra stolar. SHAJT!

/ sanne andersson.

Mamma!

Idag kommer mamma! Wiiie! Blev så glad när hon ringde och frågade om det var okej att hon kom. Och självklart var det de. Så nu ska vi ta Ozzy och Shiva ner till byn så Shiva får vänja sig vid bilar. Hon ser ju så sällan bilar där ute i skogen.

Måste påpeka hur underbart väder det är ute. Och mitt hår ser sjukt fint ut i solens strålar! Det blir kanske rött förutom mina gamla effektslingor som är mer bruna. Åh, jag saknar mina effektslingor. När jag blir rik ska jag be Vio göra om dem ;D Blir så fint när man sätter upp håret i olika frisyrer. Flätor, totte och vackra uppsättningar.

Ja, måste städa mitt rum nu, annars får väl mamma damp om hon ser det. HAHA!

/ sanne andersson.

Breaking the habit.

...well i wish. Blir så trött på saker och att jag inte kan säga ifrån, varför ska alltid jag vara någon slags medlare?

Hanna ska ha en applåd som har varit rökfri i över två dygn nu. Duktigt måste jag säga! Hoppas det håller i sig. Tänk Hanna - pengar, fin hy, tänder och rena lungor. Bara påminnelse från häromdagen ^^ Breaking the habit, Hanna!

Det blev varken fest eller tjejkväll ikväll. Cicci ville inte festa och Ida vill inte ta sig til Hyllinge. What ever. Har haft det mysigt hemma med glass, jungelvrål och Jiddra inte med Zohan. Väldigt fint budskap i filmen, men annars va det väl sådär. Inte särskillt verklighetstrogen.

Just nu sitter jag på youtube och tittar på LP's konserter. Helt klart mitt favorit band som faktiskt hållt i sig i många år. Tröttar aldrig på deras låtar! <3 

/ sanne andersson.

Bad week.

Öfm. Har haft en dålig vecka. Måndag - möte utan resultat, tisdag - sjuk, onsdag - vill inte ens prata om det, idag - jaa, klassen vet nog vad dagens dilemma var. Men nu känner jag på mig att allt kommer bli bättre! Imorgon är det fredag, vilket innebär FEEEST! Tyvärr även Spb-dag, måste gå, annars frånvaro. Lördag ska jag plugga, plugga, plugga och söndag ska jag CHILLA! Så får inte dricka mycket om jag ska vara klar i huvet på lördag. Inga 19 shots, inte ens en!

Förutom dagens dilemma har jag faktiskt haft en bra dag. Va på City med Malin, gick även en svängom på Familia och hittade suuuperfina skor och en ULTRAFIN klocka. Men påvägen ut från City hade jag glömt det. Kanske kan ta bussen till Hyllinge, dra med Cicci till Familia, köpa skorna och sen tillbaka till Cicci för att byta om och göra vid oss. Vad tycker du C? Låter som en bra idé? Får se om jag fortfarande vill ha skorna imorgon.

/ sanne andersson.

Sjukling.

Nej, jag har inte blivit frisk än. TUSAN! Ville ju med till arbetsförmedlingen i hbg, men vågar inte åka eftersom jag lätt mår illa. Dessutom vill jag inte smitta någon, iaf det nu smittar. Istället ska Malin och jag ta en lugn promenad ner till parken med Jasmine och gunga lite!

Sen går vi ner till trafikskolan så jag får några råd om hur jag ska lägga upp min körning. Vill gå intensivutbildningen till sommaren, så är det gjort. Sen vill jag gå till apoteket också och köpa nytt ansiksvatten, ja kanske till och med hela serien. Men detta får bli om jag orkar, annars vänder vi hem igen.

/ sanne andersson.

Solen går upp i öst.

Jag har det alldeles för extremt prefekt! Mitt fönster ligger nämligen åt öst, vilket innebär att jag får vakna till solens underbara strålar. Utan dem hade jag faktiskt försovit mig idag. Min mobil har valt att ringa lite när det själv vill och idag kände den inte för att ringa. Iaf, så vaknade jag till att det var för ljust för att klockan skulle vara 06.30, så jag kollade på mobilen, och minsann, klockan var 07.30! Perfekt, eftersom jag annars snoozar i en timme. Så tack solen, för att du väckte mig så jag inte försov mig.

Skolan var spydig. Eller jag menar, jag var spyfärdig i skolan. Mådde sjukt illa, men bestämde mig att stanna kvar, del för mötet klassen skulle ha med lärarna och rektorn och dels för jag inte vill få frånvaro. Mötet gick väl sådär enligt mig. Det kommer ju inte hjälpa oss något, men det är bra för framtida elever jue!

Vill tacka Nikuu för presenterna jag fick! Älskar dem!



/ sanne andersson.

19 långa år.

En lista med vad som hänt under alla år

90 - jag föddes, gjorde i blöjan, skrek och tog mina första steg.
91 - tror jag träffade ida redan när hon var nyfödd faktiskt. det klickade nog direkt. vänskap vid första ögonkastet.
92 - ja, inga minnen, så jag antar jag levde rövare.
93 - jag hoppade ner från våningsängen, hakan landade på en legobit, fick ett ärr och ett jack i käkbenet.
94 - skämde ut mig totalt inför min pappa och några andra i familjen.
95 - vi flyttade ifrån pappa och flyttade in i en marklägenhet.
96 - vi flyttade till ängelholm och jag mötte anna, som efter ett starkt hat blev min bästis.
97 - jag började tycka att jag hade blivit stor och kunde klara mig helt själv.
98 - jag brötnyckelbenet för första gången och jag mötte cicci, föraktade henne, men idag är hon min bästa vän.
99 - jag flyttade till helsingborg.
00 - jag blev vän med sandra men bytte efter ett tag till elzanna.
01 - pappa dör och jag flyttar tillbaka till huset där jag växte upp. mamma når botten och jag flyttar hem till ida.
02 -  jag har flyttat tillbaka till mamma och bor i åstorp.
03 - jag blir tonåring och beter mig därefter.
04 - back in hyllinge och lever fjortislivet med bästisarna och några andra kompisar. bröt nyckelbenet för femte och sista gången.
05 - flyttar till klippan, men pendlar till mina älskade bästisar.
06 - började gymnasiet, träffade nikuu, crizi och david. Träffar även Van, Viktor och resten av ä-holmsgänget.
07 - under denna perioden gick jag igenom massa svakor och depressioner.
08 - back on track! börjar umgås med bästisarna igen.
09 - "vem vet inte du, vem vet inte jag, vi vet ingeting nu, vi vet inget idag".
(ursäkta grammatiken, orkar inte ändra allt nu)

Tiden har gått plågsamt fort. Om man nu kan säga så, HAHA. Tack alla underbara människor jag har möt, ni har gjort mig till den jag är idag <3

/ sanne andersson.

Min dag.

Min födelsedag har minst sagt varit underbar. Körde till mamma vid 12 så var där strax efter 1. Där bjöds det först på släta bullar, mockarutor (eller kärleksmums som de flesta kallar det) och kaffe. Gott! Och mitt i allt fick jag minsann en liten present!! Jag visste redan var det var innan jag öppnade det, eftersom jag bara hade önskat mig en sak, nämligen en kamera! 8 megapixel, Samsung blev det. Jättefin, svart, liten sak. Älskar den! Så det blir massa foto på fredag. Sak även ladda upp några bilder från idag, på C's begäran. Eller... snarare klagomål :O HAHA. Efter presentöppnandet blev det mat. Plommonspäckad fläskkarré med potatis och brunsås! Åh, ingen slår mammas mat! Alla blev jättemätta, så tårtan fick vänta. Istället satte vi oss vid tv.n, men efter en timmes väntat kunde inte mamma och jag hålla oss, så fick gjorde tårtan. Margängtårta! Faktiskt den enda tårtan jag älskar! Hade jag varit hungrig hade jag lätt kunnat ät en helt själv! Skojar inte.

Jag är jättenöjd med min dag. Hade inte kunnat bli bättre. Skulle också vilja tacka alla ni som grattat mig idag. Det betyder oehört mycket för mig. I love you guys! <3

/ sanne andersson.

19 bast.

Ett år närmare döden, men jag känner mig inte ett dugg äldre! Känner mig fortfarande som en sextonåring som precis börjat gymnasiet. Men nu är jag nitton och ska avsluta mina studier och ge mig in i vuxen världen. Men jag längtar, faktiskt. Ser framemot framtida studier som kommer leda mig till ett yrke som passar mig, och en lägenhet jag får göra vad jag vill med. Jag ska också börja träna stenhårt! Ett måste om jag vill in på polishögskolan, om det nu är det jag faktiskt vill. Massageterapeut lockar som bara den. Att en dag få öppna en egen salong är en dröm för mig. Hmm... Cicci kunde ju vara min finansiella rådgivare! HAHA! Hon som är så bra på siffror ^^ Åh, jag vill! men jag vill bli polis också, lika mycket som förr.
Jag får helt enkelt se vart färden tar mig!

/ födelsedagsgrisen. 

Iiiiih!

Nu är jag helt återställd, och jag hoppar av lycka.

Idag har jag inte gjort något alls. Ingenting. Skulle ha pluggat men det blev aldrig av, men eftersom det är lov gör det mig inget. Jag får helt enkelt plugga som en galning i veckan. Okej, kanske bör tänka över min bookreporte, men jag känner ingen större skrivar glöd. Aja.

Snart ska jag ut med Ozz och sen ska jag nanna.

/ sanne andersson.

Frisk snart?

Ja det känns lite så. Inte helt men okej. Min kost under dessa tre hemska dagarna har inte varit speciellt bra. I tisdags var det något glas blåbärssoppa och en apelsin, igår åt jag faktiskt en del, både kokt torsk och fajitas. Idag var det dock tillbaka till blåbärssoppa och apelsin. Och ett äpple. Imorgon ska jag börja äta ordentligt igen, om min magsäck tillåter det, den är nog mega liten nu! Nu ska jag nog klämma i mig ännu en apelsin, för de var sjukt goda! Sen ska jag ta en svalkande dusch. Har nämligen bott i min morgonrock de här dagarna och den är sjukt varm. Sista ducshen med shampoo... vi får se hur det går eftersom jag äslakr att shampoonera in håret i min Gliss <3

/ sanne andersson.

Lockigt hår.

Ja, jag är känd för mitt långa, lockiga hår och idag hittade jag ett jättebra tips om hur man får ünderfina lockar. Kolla in detta på Linda Blom's blogg. Man får gå ner en bit på sidan, men påvägen hittar man massa andra bra tips för håret. Jag ska lätt testa det här för att se om mina lockar blir... lockigare :P
Innan du ställer undan schampoflaskan: schamponera noga en sista gång, så alla produkter och liknande blir urtvättade!


"Det absolut viktigaste du behöver är balsam med bra ingredienser, som du kommer använda till tre saker: rengöring, utredning och fuktighetsbevarande.


♥ Skölj håret noga och massera in en klick balsam i hårbotten. Var noga med att du fördelar balsamet jämt. Massera varsamt med intensivt. När du känner att du masserat in balsamet i hela hårbotten, sköljer du ditt hår mycket noga.


♥ När du sköljt, applicerar du balsamet i längderna. Ett litet tips är att tillsätta lite olja i balsamet till längderna, det ger ytterligare fukt och glans. När du har balsamet i håret, kamma med en glestandad kam för att reda ut eventuella tovor, som lätt bildas i ett lockigt hår.


♥ Längdernas balsam kan du välja om du vill skölja noga eller lite slarvigt. Sköljer du noga, är ett litet tips att applicera ytterligare lite balsam i håret, när du klivit ur duschen. Detta skall inte sköljas ur.


Efter din dusch och applicering av balsam skall du använda en enda styling produkt:
Gelé.


♥ När ditt hår fortfarande är väldigt blött, kläm i gelé. Vattnet hjälper gelén att sprida ut sig lite mer. Gelén hjälper lockarna att "klumpa ihop sig" vilket ger ett mycket snyggare resultat, istället för att varje hårstrå skall leva sitt eget liv och ge ett tovigt resultat. Tips för dig med långt hår: kläm i gelén när du står upp och ned, detta ger lite ökad volym.


Gnugga aldrig, aldrig, aldrig håret med en handduk! Hur mycket du skall krama samt hur mycket gelé du skall använda, får du prova dig fram för. Allra helst skall håret självtorka, men du kan föna det med en diffuser (en tratt), på låg värme. Pilla och rör inte i håret, när det inte är torrt. Låt istället lockarna torka ifred, det ger snyggast resultat.


När håret torkat kommer det kännas lite stelt av gelen, då kan du klämma lite i lockarna, eventuellt med lite olja på händerna. Då kommer det stela och hårda försvinna och dina lockar kommer vara otroligt vackra."

Linda Blom

/ sanne andersson.


Projektarbete.

Istället för att packa min väska inför Mjönäs sitter jag nu här och jobbar på huns och mitt projektarbete. Jag är fortfarande dålig så jag kan inte åka, som det ser ut nu. Men det för ju något positivt med sig, nämligen att jag jobbar med hemsidan, som faktiskt börjar lika någonting nu. Visst jag skriver med vardaglig språk, men det kan alltid förbättras sen. Bara att be syster som har MVG i svenska, HAHA!

Jag längtar så tills hemsidan är klar! Då ska vi avslöja namnet. Lovar att besöka va? ;)

/ sanne andersson.

What's wrong?

Mår fortfarande liten dåligt... Vet inte vad det är för fel! Känner mig väldigt bakis. Går lite upp och ner också. Ena stunden mår jag dåligt andra mår jag jättebra. Aja, jag är iaf bättre än igår :)

Malin håller för tusende gången på att göra om där nere i vardagsrummet. Nu blir det minsann ännu vitare och nya möbler. Kommer säkert bli jättefint, men jag förstår inte hur hon pallar. Själv hatar jag förändringar, är väldigt konservativ när det gäller sånt. Att ändra typ vart femte år är väl okej, men inte fem gånger om året :P HAHA! Det är min syster i ett nötskal :)

Idag fick jag tummarna ur röven och arbetade lite på Nikuus och mitt projektarbete som förövrigt går väldigt långsamt. Det enda jag gör är att läsa, läsa, läsa... Men idag har jag faktiskt skrivit lite på hemsida. Jag påstår inte att det blev bra, men då går det iaf framåt. Nikuu är väldigt duktig på att designa, så jag överlämnar allt sådant till henne. Min hunny det! Loveu!

/ sanne andersson.

Missing keys.

Igår letade jag som en galning efter mina nycklar eftersom Daniel skulle ha sin cykelnyckel. Jag letade i jackan, i bilen, i mina väskor - but no where to be found. I fredags fetsade jag ju, så tänkte att jag kanske hade glömt dem där, men jag hade ju lämnat nycklarna hemma för att Malin skulle hämta mig! Så nycklarna var alltså här någonstans...

Sanne: Dem kanske ligger i bilen!
Malin: Vart skulle dem ligga någonstans?
Sanne: Öhm, kanske I bilen?!!
Malin: Du behöver INTE snäsa av mig! Det är INTE JAG som har tappat bort dina nycklar!


5 minuter av letande.

Sanne: Jag kanske har lagt de där ute.

Malin rusar ut och tar fram mina nycklar ur blomkrukan.

Sanne: Det där var INTE jag. Det var INTE jag!

Malin skäms och springer iväg innan jag slår henne.

Det visade sig att Malin hade lagt ut nycklarna i fall jag inte skulle åkt med henne hem, så jag kunde ta mig in. Tanken var god, men... Nycklarna låg där i alltså i 5 dagar utan att hon hade tagit in dem. Och sen så skyller hon på mig att det är jag som slarvat bort dem. HAHA!

/ sanne andersson.

Cancelled.

Fick ställa in dagens shoppingrunda med Cicci idag eftersom jag mår piss. Kunde ju först och främst inte sova i natt, så har sovit ungefär 3 timmar, och sen när jag vaknade på morgonen kände jag mig helt bakis, riktigt illamående! Tänkte att det skulle gå över, men ack. Nu sitter jag här, men både illamående och huvudvärk. Syster har smittat mig. Tusan också, jag som höllt mig väck så bra! Men hon verkar må bra idag, så jag antar jag är frisk imorgon, och då blir det förhoppningsvis både shopping och tjejkväll med Cicci och Jasse. Ida kanske mår bättre då och vill följa med? Hör av dig isf Idis :)

Nu ska jag nanna sängen och bli friiisk!  Den där lilla åksjuketabletten jag tog för någon timme sen verkar hjälpa faktiskt, mår inte lika illa, och sömn tar nog bort huvudvärken. Natti, natti!

/ sanne andersson.

Sleepless.

Åh! Kan inte sova. Bara vänder och vrider. Kan inte sluta tänka på hur mycket jag har på kontot, måste kolla det nu, för imorgon blir det shopping med Cicci. Skulle egentligen bli tjejkväll, men ingen av tjejerna kunde, så vi beslöt oss för att ha en shoppingdag istället. Kanske kan hitta något att ha på min B-day.



PUH! 1 167,57. Jag har så jag kan spendera. Bara på en söt liten klänning (a) Eller ett par skor kanske. Så länge sen jag köpte skor!!

/ sanne andersson.

Fajitas.

Det blev varken mexicanska hamburgare eller tacos utan fajitas, vilket är nästan desamma som tacos. Skillnaden är att man har kycklingflié i fajitaskrydda istället. Jättegott är det. Klassiker.

Snart ska jag lägga mig ett bad och skrubba huden ren. Efter det ska jag ut med vovven och sen blir det nog sängen. Min underbara säng.

/ sanne andersson.

Onsdag?

Vad är det som händer på onsdag C? Jag är typ jättenyfiken nu ^^

Idag gick jag upp vid 1. Ojojoj. Det var inte meningen, men sängen är så underbart skön. Min frukost bestod av två kokta ägg, har av någon anledning fått dille på ägg. Både kokta och stekta. Jag har aldrig varit så förtjust i stekt ägg, men nu är det på min favoritlista. Ciccis stekta ägg med soja, salt och peppar. Du hade rätt C, salt och peppar måste man jue ha! Och sen bröd till det. MUMS!

Idag ska jag laga middag till min sjuka syster. Hade tänkt mig min special, mexicanska hamburgare. Kan lägga upp receptet på det senare. Det är jättegott och är lätt att göra. Dessutom var det länge sen vi hade det. Men vad mer kan man göra? Igår var jag jättesugen på tacos, så det hade också varit gott, men på en tisdag liksom? Fast helt ärligt kan jag typ bara göra sådana festmiddagar. Potatis och brun sås är inte riktigt min grej än, jag lämnar det till mamma som gör världens godaste sås. Vår familj är nämligen en sås-familj. Orden förmycket finns inte när det gäller sås. Nu har jag skenat iväg lite. Ska gå och kolla upp lite recept nu.

/ sanne andersson.

Övningskör.

Jag fick minsann övningsköra idag. Det gick bättre idag är för två veckor sedan faktiskt, även om jag inte riktigt kan det där med dragläge, min fötter vill en helt annan sak. Som jag tidigare nämt så kör jag vid Tegelbruksskolan och Daniel sa att jag skulle köra där det finns pelare. Så... Ja, jag höllt på att krocka där men det är väl inget ^^ Okej, jag höllt inte på att krocka, men det kändes som det. Ni vet, när man skriker innan någon slår en bara för att vara beredd, typ så var det. Iaf så ska vi köra imorgon igen, så hoppas att det går ytterligare bättre. Snart dags att börja plugga teori och anmäla mig hos körskolan. Och med snart menar jag väääldigt snart.



/ sanne andersson.

Today.

Vad händer idag då? Inget för min del. Passa Ozzy är det som tar större delen av dagen. Ozz var stygg och hann slicka på sitt sår innan jag fick fatt på honom så vi får. "DAMN" tänker han nog nu ^^

Senare idag kanske jag ska övningsköra, har varit lite dålig på det där. Har inte kört sen sist. Ska fråga Daniel om han vill ut. Annars kan jag köra med Kjelle i helgen. Ute i skogen, scary!

Nu blir det frulle, som Ida säger ^^ Men vad ska man äta? Är sugen på ägg. Cicci's special typ. ÅH, det var så gott!! Vad mer kan man äta? Finns inte så mkt i kylskåpet. Nä, om äggen inte gått ut så får det minsann bli det!

/ sanne andersson.

"Car-movies".

Sitter just nu och tittar på Knight Rider. The new and improved Knight Rider. Jag älskar alla filmer/serier som innefattar bilar. Knight Rider, The Fast And The Furious, The Transporter. ÅÅH! Har lust att ha en movienight med dessa filmerna ;D Och gärna några jag inte sett, vet inte vilka det skulle vara eftersom jag har sett de flesta. Har ni något bra tips på "car-movies"?


Jag hade inte tackat nej till "KITT". Men måste dock lära mig köra först ^^

/ sanne andersson.

Favoriter.

Jag har fått i princip allt jag älskar idag. Sömn, kyckling, kladd kaka och cola. Okej, cola är inte precis på min favorit lista, men ganska gott är det jue. Sen har jag även tittat på Gossip Girl, vilket är asbra! Så detta har varit en lyckad söndag. Dessutom är det ingen skola imorgon och det tar nog priset. Underbart.

På söndag fyller jag år, så då blir det Mjönäs, men ska nog åka dit redan på fredag, för just nu ser mitt schema ganska tomt. Vill göra något i veckan så säg gärna till om ni vill göra något med mig :D Alla förslag är välkomna: bio, middag, shopping.. you name it, i do it! 

/ sanne andersson.


God eftermiddag.

Var nästan som jag var uppe med tuppen idag. Okej, kanske inte riktigt, men jag var redan uppe vid nio, mest för jag var tvungen att ge Ozzy hans tabletter. Lägger dem i leverpastej så han gör inte alls uppror när man ger honom dem, HAHA. Nu ligger han troget vid mina fötter med tratten på. Han har blivit lite röd där veterinären har sytt så han får absolut inte slicka sig där. Stackars Ozz. Men förövrigt mår han bra.

Själv så är man trött och seg och vill ligga i sängen och dra sig. Inte för att sova, utan bara för att känna värmen av täcket. Usch, nu börjar jag gäspa. Kanske ska lägga sig där? Bara i en timme eller så. Har ju faktiskt lov, och då får man lata sig till max. Ja, nu ska jag bosätta mig i sängen, eller rättare sagt, bolägga mig ^^

/ sanne andersson.

Gårkvällen.

I had a blessed. Det var verkligen jättekul igår, mycket på grund av det goda sällskapet.

Jag mötte upp Ida på Knutan och därifrån tog vi 3:an till faktorsgatan. Sen vandrade vi en bit och tillslut var vi hos Jasse. Där drack vi drinkar, åt god mat och även lite tårta. Allt var mums! Efter det lekte vi ölleken - fast med groggar. Det gick ju inte så bra när vi inte fick säga varken nej eller namn. Vi alla fick ta ett antal straffklunkar av vodkan. Efter det bar vi oss av till bussen igen. Där satt vi och sjöng låtar och hade allmänt trevligt. På The Tivoli dansade vi som galningar! C och jag fick även chansen till att headbanga. HAHA! Det var kul men det känns i nacken idag ( kan ha ont p.g.a Ozzy som tog upp hela sängen inatt ). Stackars födelsedagsgrisen blev tillslut dålig så hon och Parre fick sticka hem lite tidigare, typ en halvtimme innan Ida, Cicci och mig. Det var synd att dem missade killarna som dansade på strippstången för oss, HAHA. Privateshow, typ. Dock var det snurrandet runt stången som tog upp det mesta av dansandet, men det var ganska kul i alla fall. Ida filma, men vet inte hur bra det blev. Eller tog hon bara foton... hmm... Jaja, får väl chansen att se det någon dag ^^

Tack för en underbar kväll tjejer, och tack syster för du hämtade oss :)

/ sanne andersson.

Girls night out.

Nybadad och nysmörjd. Nu återstår det svåraste - kläder, hår, smink och skor. Vad ska jag ha på mig?! Och håret får ju inte sina hollywoodlockar så det får bli små korkskruvar istället kanske. Smink... Det vanliga antar jag. Skor då? Damn vilka skor ska jag ha?! Mina leopardskor kanske? Kallt, men dem e ju så fina! Hm, kanske om de passar med outfiten.

Kvällen börjar med att jag tar tåget till Helsingborg och bussen till Elineberg med Ida. Vi ska vara där halv 7, men kommer dock att bli lite sena. Hos Jasse blir det middag och antagligen några drinkar. Sedan drar vi ut på krogen, dricker några drinkar där och dansar hela natten lång! Malin hämtar Cicci och mig vid tre. Sen blir det sussa kudde.

Får skriva imorgon om det hänt något kul :)













/ sanne andersson.

En kastrerad Ozzy.

Nu är Ozzy hemma från veterinären. Kulorna är borta och han har en tratt runt halsen. Precis som i somras. Ja, och jag är skadad för livet. Nu när han har tratten igen får jag för mig att han har jätteont i halsen, eftersom sist han hade tratten var han skadad i halsen. Iaf, så tittar han lite surt på mig, men kan kan alltid muta honom med mackor och sängen. Gärna lite choklad med :) Får hoppas han är sig sjäv snart.


Från i somras, när han hade sond och tratt och morfinplåster. Nu har han bara traff och lite plåster runt kulorna. Stackars Ozz, kan inte vara kul att förlora sin manlighet!

/ sanne andersson

Spa-day.

Imorgon ska jag ha en riktig spa-dag hemma. Dagen börjar dock redan vid sju, då jag måste gå upp för att följa med Ozzy till vetrinären där han kommer förlora sin manlighet. Sen åker jag hem igen, kanske t.o.m sover lite till. Men sen ska jag ta en långt, varmt bad. Så varm att jag bränner mig! Med ansiktsmask och mycket balsam så håret blir mjuk och lent. Ska skrubba och smörja fötterna mycket så dem blir glada. De ska ju faktiskt hålla mig upp och dansa hela natten! Efter det börjar jag hår och make-up. Skulle egentligen gå till Violetta, men budgeten börjar spricka :/ Men jag brukar klara mig ganska bra faktiskt.

Senare far jag till Jasmine, som fyllde 18 i måndags! Grattis igen sweetheart. Där ska vi äta middag och på kvällen blir det f

/ sanne andersson.

Sportlov.

Finally lov. Det kom verkligen i rättan tid! Det känns inte som lov, men att kunna säga det känns skönt. Jag ska sova, festa och äta massa med tårta och mat! Sen ska man fylla år också, men dert försöker jag undvika att komma på tal om. Hm, och jag tyckte Malin var töntig när hon fick sin åldersnoja. HAHA! Sorry sis.

Och sorry C. Jag vinner angående flytterna. Jag har flyttat 12 ggr, men jag har bott på 16 ställen. MAHA! ;D Och snart flyttar jag igen, LÄNGTAR!

/ sanne andersson.

Storstädning.

Nytvättat täcke och kudde, dammsugning, avtorkning, ommöblering, ja jag har till och med gått med dammvippan och dammat mellan elementet. Nu är mitt rum skiiinande rent. Så rent har det nog aldrig varit sen jag flyttade hit för två år sedan.

Shit, två år sedan. Tur att det snart är dags att flytta igen. Jag menar, de sista... 15 åren har jag inte bott på ett ställe i mer än 3 år kanske. Om ens det. Fan, 15 år. Typ 90% av mitt liv. Men jag klagar inte, inte nu i efterhand iaf. Tänk så många ställen jag har bott på, Hyllinge, Helsingborg, Ängelholm, Åstorp... Ja, allt har varit runt om i nv Skåne men ändå. Många jag känner har ju bott på samma ställe i hela sitt liv. Jag längtar redan till den dagen kommer, när jag packa mitt fix och dra, denna gången till andra sidan Skåne. Efter det flyttar jag förmodligen tillbaka till nv Skåne. Där har jag ju trots att betydelsefullt i mitt liv. Min syster, bror, systerdotter, mina allra bästa vänner... Och dessutom trivs jag här :) Ja, nv Skåne i mitt hjärta ^^

/ sanne andersson.

Bad mood.

Igår kom jag hem från mamma och såg fram emot att lägga mig i min nybäddade säng som jag hade gjort på fredagen. Först så satte jag mig förstås vid datorn för att kolla om något roligt hade hänt och efter det skulle jag lägga mig. Men se det kunde jag inte! Det första jag upptäckte var kattkräk mitt på golvet, och sen hittade jag det i sängen! USCH!!! Så jag tog bort det och lakanet för att sedan lägga mig. Men se det kunde jag inte! Nä, för då upptäckte jag att täcket lukta piss! Kattpiss! Så jag fick även ta bort täcket, men det var även kuden som luktade. "Nu kan jag väl ändå lägga mig" tänkte jag. Men se det kunde jag inte! Nä för kattapisset hade även kommit på bäddmadrassen. Vid det här laget var jag så arg på Malin att jag slängde all tvätt utanför hennes dörr. ( Detta fick jag sen skäll för eftersom hon hade nästan "slagit ihjäl" sig på det. Iaf, så satte jag på tv.n för det kanske kunde lugna mig lite, men då såg jag att det även fanns kattkräk under mitt bord! AAARGH!!! Så då fick jag även ta det. Så nu va frågan. Vad sov jag med?! Jo, tre kudar hade klarat sig så det var inga problem. Men sen hade jag ju det andra. Jag vill inte riskera att Jasse vaknade så jag sket i att ta extra täcket utan fick ta en filt där nere. Sedan ta jag morgonrocken som ett lakan att ligga på. Så låg jag där och frös hela natten, vilket gjorde att jag senare försov mig.

Jag trodde att denna mardröm var över på morgonen, men när jag skulle ta fram kläder såg jag att det fanns ännu mer kattkräk i min nytvättade tvätt som Malin hade tagit upp från källaren. JAHAA?!!!! Jävla kattkräkpisshelvetedjur. Ska aldrig ha en katt, ALDRIG!

/ sanne andersson.

Forever 21.

Kollade för ett litet tag sedan in Kenzas blogg och såg att Forever 21 letar lokaler i Sverige. Jag kollade in sidan och de har helt sjukt fina kläder! Speciellt klänningarna. ÅH! Vill ha! Det var inte dyra kläder heller. Runt 20 dollar. Jag är kääär! HAHA. Hoppas bara de öppnar i skåne, inte bara i dumma stockholm! Aja, vi får se.

Snart beger jag mig till K-stad. Äta mammas mat och bara ta det lugnt, alltså det vanliga. Ladda upp krafterna inför den 13.e som sagt. Ska även boka tid hos Violetta. Ska låta henne göra hollywood lockar ;D Fick ideen när jag satt på samhällen och började snurra mitt hår, och det slutade med att jag hade jättefina virvlar i håret! Och med mitt trasliga hår stannade de på plats x) Hade bara behövt liiite hårsprej. Men som sagt, ska låta Vio göra det så blir det helt sjuuukt snyggt! Nu ska jag bara hitta något att ha på mig också :O

/ sanne andersson.

Sick and tired.

Imorse vaknade jag till en hög feber och kraftig smärta i magen, så det blev ingen skola för mig idag. Igen. Men efter denna dagen så ska jag skärpa mig, eller, ja. Förbigå all smärta och feber. Helt enkelt gå till skolan iaf.

Igår fick jag förresten ett vykort av Maria. Det stod så här:

"Sanne!
Jag läste i GT berättelse om Rut. Rut tog hand om Noomi. Båda kom från olika länder - men i deras kärleksfulla vänskap existerande inga hinder... Rut sade: "Ditt folk är mitt folk och din Gud är min Gud". Då kopplade jag dig Sanne och din vänskap med Niku. Jag rekommenderar att du läser berättelsen om Rut i GT. Kram. Maria/TU"

Det var lite så där läskigt. Eller... Nej, jo läskigt. Ganska sött, men läskigt. Visste inte vad jag skulle säga till henne, så jag smög ifårn klassrummet när vi slutade. Hon är läskig, för säger hon att jag påminner henne om en nunna hon känner (!) och sedan skriver hon sånt här. Aja, får väl ta det som en komplimang ^^

/ sanne andersson.


Give me an answer.

Hur skriver man en recension på en bok man inte har läst?

Tänkte nyss skriva något väldigt negatv, men det skiter jag i, jag skirver något positivt istället :) Som att vi ska fira Jasse den 13. Ska bli så kul! Känns som det var en evighet sen vi träffades! Men så är ju inte fallet. Iaf, så ska vi göra kvällen oförglömlig.

Sen är det ju sportlov! Älskade vecka 8. Jag fyller 19 (!!) och sovmorgon varje dag! Och marängtårta och semletårta!! Åhh! Vad jag ska bli tjock och fett under sportlovet!! Vad mer som händer då får vi se. Kanske går ut och firar mig? Jag vet inte än, blir ju en vecka efter Jasse. Men, va fan. Trots allt lov.

Sen blir det simhallen på måndag, eller hur P? Ska simma tills jag svimmar! Seriöst, jag ska vara så trött i kroppen att jag inte kommer kunna röra mig. Det är mitt mål. Sen får vi se hur det blir med simningen i fortsättningen, om vi ska gå varje vecka eller vad det blir. Vet iaf att jag verkligen vill satsa på detta igen. Förr var simningen mitt liv, i vattnet hade jag inga problem. Den känslan vill och ska jag känna igen!

/ sanne andersson.

God morgon!

Sitter här och har precis ätit frukost, vid datorn, vilket är mot mina pinciper, men då jag var tvungen att skriva på mitt arbete fick jag tänja lite på gränserna. Jag är snart klar faktiskt! Totally amazing. Trodde jag aldrig. Jag har slutsatsen kvar vilket kan ta ett tag för mig att skriva eftersom jag är urkass på att skriva slutsatser, men vi får hoppas att det går bra. Förövrigt ser arbetet ganska bra ut. Många fotnoter och relativt bra svenska. Har inte tid att läsa igenom det för att rätta.

Har muntlig redovisning på psykologin nu kom jag på. D.v.s. om Nikuu dyrker upp... Får nog sms:a henne så jag är förbered med ett försvar mot Maria. Men fort nog öva lite på talet iaf, inte för jag kan göra det eftersom... nej vänta... Jag har ju powerpoint på min usb, FUCK! Men nej. Då har ju inte Nikuu något att redovisa så det går ju inte :)

/ sanne andersson.

Why, oh why?

Varför måste jag älska kött? Jag borde hata kött, bli äcklad av det! Håller nämligen på med en filosofisktarbete om djurens rätt, främst inom jorbruk, och fy sjutton! Vilka hemska levnadsföhållanden de lever under! Visste ni att 99% av alla grisar bara får se dagsljus en gång i sitt liv? På vägen till slakthuset! Det är så hemsk. Och att kalven tas från sina mamma nästan direkt! Hur kan man vara så grym?! Det är ju bara en liiiten bebis! Usch nä.

Iaf den 1 mars ska jag inte äta gris då det är alla grisars dag :D Wihoo! Ska nog inte äta kött överhuvudtaget. Bara för att vara lite extrem ^^ Eller inte. Men nej, inget kött den 1 mars!

Hittade nyss också att det finns pälsfria fredagen som infördes i Sverige 1994. Så nu alla pälsägare som Blondinbella m.fl. INGEN PÄLS PÅ FREDAGAR! Själv äger jag ingen päls och kommer aldrig göra det heller. Jag föredrar billigt, konstgjort tyg.

/ sanne andersson.

God damn it!

När jag kom hem från hålan så tittade jag i kylskåpet och tänkte: "Perfekt! Jag tar en risifrutti nu och senare kan jag ta en Pan Pizza." Senare kom och jag gick ner till  frysen i källaren, och tror ni det fanns några Pan Pizzor kvar?! NEJ! Fan. Så istället sitter jag och smaskar på en tekaka som blev över från frukosten. Tekaka med Philadelfiaost med vitlök, mmm... Får nog borsta tänderna innan jag går till skolan igen ^^

Sitter nu och försöker panik skriva mitt vetenskapliga arbete i filosofin. Ska vara in lämnat imorgon på 5 sidor, och jag har inte ens skrivit en. Men whatever. Jag lyckas alltid på ett eller annat vis :)

/ sanne andersson.

My mind is somewhere else.

Måste plugga, men det finns varken ork eller motivation. Mina tankar är helt enkelt någon annanstans. Men vart sjutton lade jag dem? ^^

Ja, skulle ju simmat idag med P, men tror min badhusfan hade öppet? NEJ! Tydligen var all personal sjuk. Så oehört själviskt tyckte jag. Som jag sa till P, "Här offrar vi oss, och så har dem inte öppet!" Jaja, vi ska försöka igen på onsdag. Se om det passar personalen att vara friska då ^^

JUSTE! Ozzy är officielt min hund nu, lika med jag har blivit hund ägare! <33
Och fredag den trettonde kommer han förlora sin manlighet :) Det är så jag vill ha dem ^^
Och på lördag fyller den gamle mannen 6 år. Det skrämmer mig, men jag ska njuta av varje minut vi har tillsammans!

None










/ sanne andersson.

Övningskör!




Äntligen, äntligen har jag börjat övningsköra. Malin växte mig halv 12 och frågade om jag skulle köra nu eftersom Daniel skulle till jobbet vid ett. Självklart skulle jag det så det var bara att stiga upp och ut. Vi tog golfen, eftersom den är lagom till en nybörjare som mig, men när vi kom till statiol, bara några meter fråg tegelskolan där jag skulle köra, kördes kopplingen i botten. Bra bilförare som Daniel är fick han igång bilen så vi kunde köra hem. Vi bytade till forden, vilket är en jättekombi. Men när jag väl satte mig i den kändes den inte så stor.
Själva körningen gick väl okej. Nybörjare som jag är tryckte jag lite för mycket på gasen så motorn gick upp en 3000 varv och jag fick smått panik. Och när jag får panik så skrattar jag. Så jag skrattade började om och då gick det lite bättre. Körde några varv och fick testa bromsa, koppla och backa. Jag gillade inte att backa så jag tänker vänta med det till jag är säker med gasen. Som sagt, forden är stor och jag vill INTE krocka.
Ja, vi kom hem levande, så jag antar att jag inte är helt misslyckad :)

/ sanne andersson.