It's snowing men, halleluja.

Okej, där ljög jag, det har snöat, det snöar inte. Och det är kallt ute. Hade 16 minus grader i natt. Och vårt kök är väldigt dåligt insolerat så det blir jäkligt kallt där. 18 grader var det i köket när jag steg upp. Brr. Men inget gör en varm som varmchoklad, en dusch och strumpbyxor under mjukisbyxorna!

Det blir nog en bra vecka, har jag på känn. På torsdag ska jag dra ut Hanna på stan och shoppa, shoppa och shoppa. Och på fredag ska jag på middag hos "stora" Jasmine som snart fyller 19. Ja, det har fått blivit "stora" Jasmine och "lilla" Jasmine. Annars blir folk förvirrade, HAHA.

Nu ska jag nog sällskapa mamma.

/ sanne andersson.


Hunting.

Idag har jag och Ozzy varit ute och jagat i snön. Vi hittade några spår i skogen och jag fick för mig att förstöra alla spår för att vi har äckliga jägare här i skogen. Efter att vi förstört alla vi vägkanten följde vi några spår, fast baklänges. Vi gick där och lulla tills vi kom till ett ställe där det hade bökats lite grann. "Bökats" tänkte jag. "Fan, tänkt om ett vildsvin har gått här!" Så jag gick upp på vägen igen. Det sista djuret jag vill möta här ute i skogarna är ett vildsvin. Vargar, om jag hade bott uppåt landet, men nu gör jag ju inte det. Jaja, det var kul att förstöra för jägarna. Där fick ni för att ni sköt en hare brevid vår brevlåda, suckers!

/ sanne andersson. 


Lönt!

Lönt att mamma och jag sopade heeela gårdsplanen när det ändå kom ännu mer snö. Och vi har ingen liten gårdsplan. Blä. Nä nu får Kjell ta det med traktorn imorgon istället, orka!

Egentligen klagar jag inte, jag tycker om snö. Barnsligt förtjust i snö. Lika så Ozz. Finns inte många hundar som tycker om snön lika mycket som han. Så imorgon kanske man skulle pälsa på sig och gå en runda. Vill kolla om det finns någon is på Immeln. Nu är det Bones på tv.

/ sanne andersson.

Födelsedagsmiddagen.

Bilder från Idas födelsedagsmiddag.
/ sanne andersson.

Helg som heter duga.

Jag har nog haft den skönaste helgen någonsin! Den har varit sådär fantastisk ni vet. På fredagen körde jag till Klippan. Där blev åt man pizza med Malin, Daniel, Jasmine, Robban och Robbans "kusse" Linus. Hehe, bortskämda Sanne fick pizza från Möllan medan de andra köpte från Chaplin. Gillar inte Chaplins pizzor lika mycket, därför. Mätta och belåtna tittade vi på film. Fighter, fightning, eller vad den nu hette. Den var säkert jättebra, men vi missade ungefär halva filmen för vi satt och mobbade varandra som vi brukar. Det är äkta syskonkärlek!

På lördagen åkte jag till Landskrona för att äta födelsedagsmiddag hos Ida. Hade det självklart jättetrevligt med töserna. Och så god mat Ida hade gjort! Vår egna kokajävel. Förutom maten och pratet blev det även en tur med de jättegulliga (men jobbiga) valparna. Tack för en underbar kväll, bilderna kommer imorgon.

Idag umgicks jag mest med Malin och Jasse. Tittade på film och lekte med Duplo. Åh, vad ledsen Jasse blev när jag sa hej då. Ville först inte komma fram och säga hej då, utan satt sura. Men när jag bara gick min väg sprang hon fram till mig och jag överflödades med pussar och kramar. Hon är bäst, vår lilla trollunge! Saknar henne redan, och syster såklart! <3

/ sanne andersson

Efterskottsgratulationer.

Tog inte tillfället i akt till att gratulera Ida på sin 19-årsdag igår, så grattis gumman! Ett år kvar och du är en stooor flicka. Fast en liten stor flicka. Mhmm ;)

Just nu sitter jag mest och längtar. Längar tills imorgon när jag kommer träffa syster och bror. Och Jasmine. Men jag längtar nog mest till jag ska träffa Ida och flickurna. Det är ju, som ni kanske förstår vid det här laget, något speciellt med dem.

Men nu längtar jag faktiskt till något att äta. Sanne hungrig. Sanne mat.

/ sanne andersson.

Hanna, Hanna, världens bästa Hanna.

Iiiie. Igår våldcrashade jag Hanna. Tvingade upp henne klockan 8 på en sovdagsmorgon, men det är sånt vänner gör. Plåster på såren blev nybakta bullar och juice. För det är sånt vänner gör. Anledningen till att jag våldcrashade Hanna var för att jag inte orkar köra hem från Tofta bil för att sen köra till Arbetsförmedlingen. Så trots en trött Hanna bjöd hon in mig hos sig. Så ett stort tack till Hanna <3

Ja, arbetsförmedlingen. Finns det något mer förvirrande än en förmedlares ord. Svar nej. Jag ville bara dö, och lägga på fler mynt för parkeringen. Detta gjorde jag och missade en hel massa. Men vid såna tillfällen är det bra att ha en Hanna. Som kan förklara vad de sa på en hel timme med bara en mening. Det är helt enkelt sånt Hanna kan.

När jag är hemma från arbetsförmedlingen ringer en förskräckt Hanna. En främling ville göra sig bekanskap med henne. En sliskig typ, tydligen. Efter många: Va? Va? Va? från mig (jag hör illa, ingen nyhet med det). I alla fall skulle jag rädda Hanna från denna sliskiga typ. Ni vet "jag sitter i telefon och har inte tid att prata med främligar"-hjälpen. Det är sånt Hanna gör, för att hon kan!

Ett helt inlägg, tillägnat dig Hanna! Och mjao på Svante.

/ sanne andersson.

I know what I want.

Jag har alltid gillat min tandläkare i Åstorp, och ville gå kvar där fast jag nu bor i Kristianstad. Men nu har jag tydligen fått en annan tandläkare, vars namn jag inte kan uttala. Så nu ska jag byta till Kristianstads tandläkare, ni vet, som ren protest. HAHA, nej. Men att köra till Åstorp känns liiite onödigt. Nog om tandläkare. Vill inte påminna er som har tandläkarskräck ^^

Igår hämtade jag bilen hos Johan och Peter. Ren och grann OCH en bildörr som går att öppna. Yes indeed. Tack Johan! Och tack Peter för att du kom i tid när inte Johan var det. Hade varit jäkligt kallt att stå där i 20 minuter, brr. Vääänta nu, dem läser ju inte, så varför tackar jag dem? HAHA. Äsch, de är snälla pågar, när de håller tyst ;D

Nej nu ska jag återgå till mitt projekt.

/ sanne andersson.

Woho!

Tycker denna dagen förtjänar ett "Woho". Min bildörren är fixad, för tillfället. Får se hur många gånger låset funkar innan det ger upp. Så imorgon får jag gå upp tidigt för att åka med Kjell in till Tofta bil. Sen är frågan om jag ska köra hem för att sen köra till stan igen eller om jag helt enkelt ska stanna i stan.

Okej... Nu blev min skalle tom igen. Har hänt ofta på senaste tiden. Det är nog datorn som suger upp alla mina hjärnceller. Antal celler kvar: 2.

/ sanne andersson.

Tjippivippitjomp.

Mitt huvud står helt stilla, ingen aktivitet what so ever. Det är en mörk och trist dag. Även om den började med frallor som Johanna kom med i morse! Det var gott. Men sen gick det väl mest utför. I nittio graders vinkel. Wrrrrrom, BOOM! Men jag har sökt jobb, och det är ju bra. Som personlig assistens. Fast jag tror Malin hade varit perfekt för det jobbet. En 19-årig tjej som ska ha hjälp i skolan. Men det är ju i Kristianstad. Så det skiter ju sig.

Nej, om man skulle gå och dö :)

/ sanne andersson.

Girls night in.

Hade en helt fantastisk kväll igår hemma hos Hanna! Började med att jag hämtade Ann på stationen och sen direkt till Hanna och Svante. Efter vi hejat och möblerat om stack vi ner till Österängs enda pizzeria och delade på en familjepizza. Bolognese, yummi. Tydligen skulle Österäng ha en videobutik men vi kunde inte hitta den i huvet, så istället körde vi ner till hemmakväll nere i stan. Två rysare blev det efter mycket om och men. The brooken och Los abandonados(?) - De övergivna. Den första sööög. Den veckade okej i början, men sen spårade det bara ut. Den andra däremot var helt okej. Efter filmerna tittade vi på serier och på Outsiders på datorn. Sen blev vi trötta och somnade...

Dagen efter bjöd Hanna oss på sitt hembakade bröd vilket var mumsigt. Sen körde vi in till stan och gick på Domus, röda korset och H&M. Ann stannade i stan medan jag körde hem Hanna. Sen var dagen slut.

Gårdagens insikt - jag kan inte fickparkera längre! Det blev helt förfärligt! Devastación!

/ sanne andersson.

PS: Bilder kommer förhoppningsvis snart :)

Vecka 2.

Vi är inne på andra veckan detta året. Och vad innebär det för mig? Inte mycket skillnad än de andra veckorna. Jobbsökande, jobbsökande, avslag. Idag blir det tråkig städning på shemat. Alltid lika tråkigt, men dock så nödvändigt. Yeah, tråkig vecka... Hoppas dock på filmkväll med Hanna och Ann denna veckan! Har inte sett dem sedan pepparkaksbaket/mjölkriget. Skulle varit skoj, skoj, skoj.

Back 2 business.

/ sanne andersson.

Välkommen åldersnoja.

Hanna fick mig precis att inse att jag snart är 20 år. I och för sig har jag varit "nästan 20" i ett halvår nu, för att 20 fyller man ju inte varje år. Och jag har alltid svårt att vänja mig vid en ny ålder. När man är 17 känner man sig som 16 och när man är 19 känner man sig som 18. Så redan i augusti började jag lära mig att känna mig som 20. Wäh, åldersnoja. 20, gammal. Gammal som skatan. Forever young säger jag bara! Jag ska minsann aldrig bli gammal. Jag ska vara ett vuxet barn föralltid. Förutom det där med att bära ungdomskläder som vissa tanter gör, det ser förfärligt ut. Magtröja och kortkort. Nej då, jag ska vara ett vuxet barn med stil och klass. Det låter bra. Eller? HAHA.

Vuxet barn med stil och klass.

/ sanne andersson.

Halv tolv?

Oj, vad sent. Brukar aldrig sitta så här sent. Nu var vi iofs ute och satte upp gipsskivor i taket till nästan elva. Och när jag kom in borsta jag tänderna och tänkte att jag kunde sätta mig här en stund, och en stund blev lite längre än så. HAHA. Jag fastnade i gamla inlägg förstår ni. Det är ju därför jag har bloggen, för att kunna minnas gamla oväsentliga saker man vill komma ihåg, men som man inte gör. Ibland behöver man minnas. Speciellt när man är nere, man blir glad.

Aja, sängen!

/ sanne andersson.

"Oh shit, i'm stuck"

Har ingen aning om hur man ska påbörja detta inlägget med relevans, så jag säger det bara rak ut. Ozzy och Shiva satt fast i varandra igår. De fick sig lite action, ni vet vad jag menar. Och idag hände det igen. Tur att Ozzy bara skjuter lösa skott, annars hade det blivit valpar om 2 månader. Fast mer exakt hade det blivit veterinären snarast. Ja, på två dagar har det fått till det 3 ggr, och de ser lagom mögigt på en sen. De lär sig minsann aldrig. Fick tyvärr ingen bild när det satt ända mot ända, men dessa bilderna fick jag.

 


/ sanne andersson.


1,2,3...67,68,69...

Igår när jag som vanligt inte kunde sova fick jag för mig att jag skulle börja räkna. När jag tidigare gjort detta har jag inte kommit längre än till 10-20 kanske, sen gett upp och legat vaken istället. Men igår kväll gav jag mig fan på att jag skulle räkna. Försökte det dära med får, men det är bara bullshit, så jag bara räknade. När jag kom till 70 märkte jag hur jag höllt på att somna och den sista siffran jag kommer ihåg är 92. Så ja, det hjälpte faktiskt! Jag somnade med hjälp av att räkna. Helt sjukt. Så istället för att somna klockan 4 på morgonen somnade jag runt 1. Det är helt fanatiskt :)

Nej, nu ska jag ut och flisa. Lär ju kunna sova utan några problem inatt!

/ sanne andersson.

Kärlek till Mexicana!

En Mexicana från Möllan hade inte suttit fel nu, med extra jalapeños och vitlökssås! Starkt, så det svider i näsan. Sen ska man dela den på mitten och äta den tillsammans med Nikuu. Right? Och dela på en burk Cola. Det var underbara tider det. Mexicana+Cola+Nikuu=kärlek! Åh, dreglar.

Det är det värsta med att bo här, inga goda Mexicanor och ingen Nikuu. Även om Klippan nummera är fattig på Nikuu så har de iaf världens godaste pizza! Får väl ta en runda till Klippan snart, hälsa på syster.

Nä, nu står min hjärna stilla.

/ sanne andersson.


Ett glas vin.

När mamma och jag igår var ute på stan och shoppade passade vi på att gå inom systemet för att köpa lite vin som vi har i maten och passade på att köpa vitt vin också så ikväll blir det en svensk thriller, ett glas vin och massa, massa godis. Gott! Och på tal om godis så existerar inte mitt chokladberoende länge. Tycker knapp det är gott. Tar bara en liten bit sen räcker det. Det är läskigt. Vad ska jag nu vara beroende av? Någon sa ju att man ersätter ett beroende med ett annat, så vad är jag nu beroende av? Ensamhet och hemgjord saft? HAHA. Ja, något i den stilen.

Glad trettondagsafton förresten!

/ sanne andersson.


Spooky.

Imorse nös mitt rum. Nej, allvar. Det nös. ATCHO, ATCHO sa det. Trodde först det var en katt, men det hade jag nog märk om jag hade haft en katt på rummet en hel natt. Så jag antar att det var ett spöke eller nått. En annan spooky grej är att datorn startar sig själv varje morgon nu. Spökena är väl ängsliga, måste kolla facebook liksom ^^ Efter allt detta är det ju självklart att man ska upptäcka andra grejor, som det oförklarliga ljuset som snurrade runt i vardagsrummet. Letade överallt efter någon som snurrade, men hittade inget. När jag började damsuga slog det mig att mammas silverklockor sitter i fönstret och att det var dem som snurrade så att ljuset snurrade runt.

/ sanne andersson.

Nyårsdagen.

Första dagen på året började med en lätt huvudvärk som försvann ganska medsamma. Tur att man bara drack vin och inte blandade en massa, det brukar sluta illa. Idag blir det film, pizza, godis och förrätten som vi åt igår, men idag blir det som efterrätt för det var sååå gott! Så Malin skulle göra lite idag också :) För min skull.

Nyårsafton var kanon, god mat, trevligt sällskap och massa, massa vin. Och tre uinderbara ungar som jag knappt kunde slita mig från, nämligen Jasmine, Maliq och Freja. De är så söta att man vill äta upp dem ^^ Vid två gav i oss på Sex, booze och rockstar spelet, men det gick inte så bra. Alla var tröttsamt oengagerade. Vuxna fulla män är som nyktra 15-åringar killar. HAHAHA. Mycket skratt blev det iaf.

/ sanne andersson.