Drawings.



/ sanne andersson.

Alla borde.

Trött, förkyld, huvudvärk, ont i näsan. You name it, I have it. Förkylningen slog mig i ansiktet i igårkväll, precis innan jag skulle lägga mig. Så ingen riktig sömn fick jag. Trots det gick jag till skolan, slutade ju faktiskt 11.35, men stack redan vid 11 då vi hade eget arbete. När jag kom hem satte jag mig vid läxan, men det gick inget vidare så jag somna sött i sängen min. Jag borde verkligen råplugga både på religion och psykologi, men det går inte. Som sagt, jag är trött, har huvudvärk och förkylningen gör inte allt bättre precis. Jag borde också skriva det sista på projektarbetet och skicka ut enkäterna, men det finns ingen ork. Måste också prata med NIkuu om det... Så många "borde" och "måste". AAAARGH!

Ingen skola för mig imorgon iaf. Jag orkar inte gå så här. Jag ser helt död ut. Med rinnande näsa och säkert blodsprängda ögon. Nej, stanna hemma och ta det lugnt!

/ sanne andersson. 

Earth Hour 2.

Så här spenderade jag min Earth Hour.


Levande ljus, chokladpuddning, sprite och Ozz såklart!

Trots att det bara var en timme kändes det som man engagerade sig något. Jag är på nästa år med!!

/ sanne andersson.

Studentskor.

Hittade mina studentskor i torsdags. Väligt söta och passar med det mesta! Inte riktigt min stil, men kommer bli så söta till min klänning!


/ sanne andersson.

Earth Hour.

Ni glömmer väl inte Earth Hour ikväll? Mellan 20.30-21.30 ska man släcka alla lampor, datorer, ja allt som drar ström, för att stötta klimatförändringen. Jag är lätt på! Ska sitta på mitt rum med några ljus tända tillsammans med Ozz. Sen blir det väl en liten promenad med Ozz för det kommer ju bli ganska långtråkigt med vaken tv, dator eller ens en lampa så man kan läsa. Men det känns ju ganska bra att man för en gång skull deltar i något! Så gör det ni också!

/ sanne andersson.

Tjejkvällen.

Jag hade supertrevligt med alla tjejer :) Sammanlagd blev vi tio tjejer här hemma i vårt lilla hus. Det bjöds på kycklinggryta och chokladpudding, dricka och godis. Tror vi alla hade jättetrevligt :) trots att vi va ganska olika. MEdan Malin och hennes kompisar pratade om vem som haft klamydia och var vi andra lite djupare och funderade på när universum tog slut, HAHA. Men trevligt hade vi!

Hoppas det gick bra för Parre och Cicci på högskoleprovet, och Maja med för den delen, som också gjorde det idag!

/ sanne andersson.

ShoeShopping.

Efter skolan blir det Väla och sen Familia. Måste hitta ett par riktigt snygga skor. Har hittat massor på Nelly, men det finns inga fina vita. Men Familia har ju hur många skoaffärer som helst, så då borde jag ju kunna hitta något! Vi får hålla tummarna! Efter det blir det City Gross för att inhandla maaat! Främst till tjejmiddagen. Det verkar bli 12 tjejer, men någon kanske inte kommer, det vet jag inte än. Men ska bli jättekul! Synd att några ska ha högskoleprov, men jag önskar dem lycka till iaf :) Snart är det min tur att göra det, men måste dock plugga först.

Min tååååå! Har blödit lite idag med. Kan ha varit när Chappe trampade mig på foten, fy fan vad det smärtade! Kommer få ett fint ärr till min samling iaf. Kommer bli mitt fjärde stora ärr. Tur att det inte kommer synas. HAHA. Jag hoppas min tå känns bättre till fredag iaf. orkar inte halta mer! Värsta kramp i vaden :P

/ sanne andersson.

Danger.

Inte visste jag att det va farligt att simma! Okej, man kan drunkna och så... men att man kunde skära upp hela stortån så man "pissebloar", det visste jag minsann inte! Jag tror jag skar mig på den där saken som pumpar vatten, hur jag lyckades med det vet jag inte riktigt. Så jag blödde ner halva badhuset. Tur var det att väl inne i duschen fick jag hjälp av några tanter som tog papper till mig så jag kunde gå och hämta plåster i kafeterian. Tyvärr hjälpte inte plåsteret så mycket för det började blöda igenom nästan direkt. Så en tant satte lite plast runt om så jag kunde ta mig hem utan att blödda ner min sko :) Så tackar för det! Väl hemma fick jag tvätta och plåstra om det, så nu ska det minsann inte blödda igenom tre plåster. 

Har även varit på solariet idag. Det var skönt att värmas! Måste skaffa finaste solbrännan nu när så småningom våren börjar på riktigt. Jag är medveten att det snöande idag, men det är ju en del av våren. Bara det inte snöar i april som det gjorde för något år sedan!!

/ sanne andersson.

Blondiee.

Kan ni föreställa mig som blondin igen? Tänk om jag skulle färga det blont igen, det vore något.


/ sanne andersson.

Monday. Again.

Finns det något tråkigare än måndagar? HAHA. Nej ska inte vara negativ och dra ner er i skiten. Men längtar till fredag iaf. Blir tjejkväll här hemma och jag hoppas ni dyker upp :)

Shajt, skulle låna en bok idag på biblioteket, men hon sa att jag inte fick låna den för jag hade skuldet på 210 kr! OMG! Men eftersom jag glömde betala tillbaka pengarna till Cicci i lördags så kunde jag betala av min skuld och fick min bok. I fortsättnigen ska jag lämna in böckerna i tid x) Alla böcker har varit skolböcker som jag använt till olika uppgifter. Eftersom vi oftast har mer än en månad på oss att göra ett arbete har det påverkat inlämningen av böckerna. Men ska vara noga i fortsättningen, inte för det kommer vara så länge till, för vi tar snart STUDENTEN!

Någon mer än jag som freakar inför projektarbete? Igårkväll kunde jag knappt sova för jag låg och tänkte på det. Måste fan bli klar snart Nikuu, vi ligger redan efter jättemycket! Enkäter ska skickas ut, loggbok ska skrivas (ooops), fakta ska ordnas. Och hur fan ska man få ihop 100 timmar vardera? Idioter!

/ sanne andersson.

Systrar i Jeans och Barnhemmet.

Ikväll såg Malin och jag Systrar i jeans 2 och Barnhemmet. Systrar i jeans 2 är precis lika bra som 1.an, om inte bättre! Otroligt fin film om vänskap. Påminner mig så mycket om IdSaCi. Även om vi är väldigt olika så finns vi alltid där för varandra.

Tänkte på det också när jag va påväg hem till C. DAMN Ida! Vi har typ knackat på varenda dörr i "ädelstens-området". Kommer till och med ihåg hur vissa va när de öppnade, om de va trevliga, otrevliga eller om de inte öppna. Scary!

Barnhemmet va också jättebra. Thriller skulle det vara, men tyckte det mer va en rysare. En spansk film btw. Så extra plus där. Brukar inte gilla filmer som inte är amerikanska. Inte ens svenska, bara några enstaka, om man räknar bort Beck och Wallander, de måste man ju gilla :)

Bjuder på en annan bild från igår.

/ sanne andersson.

Skådespelerskan.

Idag åkte jag till Cicci för att hjälpa henne och Parre med en uppgift de hade fått. Det gick ut på att göra en film. Filmen handlar om en tjej som är en hippitönt(?). Hon åker till ett ställe där hon ska få en makeover. Filmen blev jätterolig för jag får fula mig hela tiden ;D Ska lägga till några bilder när jag orkar hämta sladden :P

Tack för en rolig dag Cicci, Parre och Jasse :)




Före och efter bild. HAHAHA!

/ sanne andersson.

A touch of Africa.

Idag var Star Choir och Triple&Touch på vår skola och spelade. Star Choir är en sydafrikans kör som sjunger för HIV/aids drabbade. Triple&touch är ett band som har uppträtt på bl.a På Spåret. Tillsammans sjöng och spelade de afrikanska låtar och det lät helt underbart. Personligen var jag helt trollbunden. Och när de började sjunga den låten från panta-mera-reklamen så började alla klappa i takt och när de började sjung In the jungel blev det ett stort jubel bland folkmassan! Åh, det va så bra!  Här är några bilder lånade från Klippans Gymnasieskola:


"Lovable" betyder hennes namn på engelska. Så söt hon var!

Es-eleverna var med och sjöng.

Triple&Touch.

/ sanne andersson.

Sannes vår.

Min vår kommer när jag kikar in på smhi var dag, och det gör jag nu. Annars är jag aldrig på dator på morgonen. Men nu är det vår, och då har jag tid till det. Även om jag idag hade lite svårt att komma upp från sängen. Kanskem börjar bli sjuk eftersom jag är så här trött. Sovit skitmycket, men är inte piggare för det.

Titta vad jag hittade när jag sökte på vårbild! Ser nästan ut som i Mjönäs på sommaren. Gröngrön skog, en liten bäck och en stuga ( fast i mjönäs är stugan brun, men ändå ). Åh gud, vad jag längtar nuuu!

/ sanne andersson.

Nattinatt.

Sov från 17.15 till 19.15 idag. Men jag e fortfarande sjukt trött så ska gå ut med vovven strax och sen ska jag nanna. Jag överger allt som har med skola att göra.

Fick förresten tillbaka min kamera idag, fungerande. Men får se hur länge det håller. Om den knasar igen lämnar jag tillbaka den och köper av annat märke. Kan alltid lägga till lite pengar i fall jag vill ha en bättre. Får se hur det blir med det.

/ sanne andersson.

Same old story.

Minsann... lektionen börjande givetvis med skäll från Maria. Inte till mig personligen utan till hela klassen. Nej, nu är vi inte bara lögnare utan nu struntar vi också i läxorna! Minsann. Och inte blir det bättre när hon förnekar saker hon sagt när hela klassen hoppar på henne istället. Nej, då projicerar vi våra problem på henne. Det är svårt att beskriva vad som pågår mellan min klass och Maria, men vi tycker inte om varandra tydligen. 

Fick iaf mycket beröm över min outfit idag, HAHA. De tyckte jag var så somrig och grann, min klass :) Uppskattas! De flesta i min klass är riktigt trevliga, allmän störriga, men mycket trevliga! Kan inte förstå att vi går sista terminen tillsammans. Kommer sakna allt flum och allt störande ^^ 



Nej, nu har jag jättemycket att göra. Kompletteringen i psykologi och sociologiuppgiften från samhälle.  










/ sanne andersson.

Oh, happy day.

Åh, vad lycklig man blir när man vaknar till ett strålande väder! Har morgonsolen också så det är helt underbart. Så strax ska jag rota fram till vårkläder och ha det istället för äckliga,tjocka vinterkläder! Sen får vi hoppas att jag klara mig undan dagen utan skäll från någon lärare, för då kommer allt detta gå i spillo.

Dagen består av psykologi, filosofi och religion = bara irriterade lärare. Men jag ska försöka hålla humöret på topp :) Göra som Maria säger, "låt pilarna gå förbi er". Alltså ska jag låta hennes pilar gå förbi mig, HAHA.

Nej, dags för hår och kläder!

/ sanne andersson.


Utpumpad.

Åh fyfan :) Helt slut efter simningen och cyklingen ( hade mot vid till skolan x2 ) men är helnöjd! När jag kom hem åt jag som en häst och Malin tittade skumt på mig. Brukar aldrig äta så mycket! HAHA. Åt nästan dubbelt så mycket. Annars har dagen bestått av en nu allt för vanlig utskällning av Maria, textläsning ooooch... tja, det vanliga.

Btw, ska ha tjejmiddag hemma oss mig den 27:de. Malin vänner kommer också så kommer vara några stycken. Det bjuds på mat och dricka och sedan blir det utgång i Helsingborg. Intresserad någon? :)

/ sanne andersson.

Övningskör.

Idag övningskörde jag jättemycket och det går ganska så bra. Okej kanske inte jättebra, men det går framåt. Har fortfarande lite problem med dragläget när andra bilar är bakom mig eftersom jag blir stressad. Men jag tror jag kommer vänja mig så småningom. MEN, jag är västa proffset på att backa typ :D Tack vare Kjell. Fick backa mycket med honom. Men iaf så backade jag ut från vår uppfart och det är minsann inte det lättaste! Så liiite stolt får jag ju vara :)



Annars har det inte hänt mycket mer i dag, mer än att jag fick damp på Maria. Men FÖRLÅT för vi glömde adressen till Navigatorgrejen! Vi har redan så mycket i huvudet att komma ihåg, kan ni verkligen begära mer? Hjälper inte precis att man inte kan snacka med henne sen utan att hon dumförklarar en. GOSH!

Åh, Nikuu. Du har gjort mig sugen på sushi. GE MIG! <3














/ sanne andersson.

A time-off.

När jag behöver en liten paus från livet åker jag till mamma. Det är precis som tiden står stilla där. Allt står precis där det va förra gången och allt är kliniskt rent. Där ute är luften ren och man känner att man kan andas. Och det bästa av allt - det är tyst och behagligt. Jag blir så avslappnad.

Men när jag kommer hem till Klippan överdrössas jag med problem. Det är dittan och det är dattan. Och det hjälpte inte att jag blev arg ovanpå allt. Så jag fick ställa mig under duschen för kyla ner mitt kokande blod. Aaaargh! Och idag har jag världens huvudvärk, Gud straffar mig. Jag orkar inte, häng mig!



/ sanne andersson.

Shoppingabstinens.

Gosh, vad det kliar i mina fingrar. Nu är det faktiskt frammarsch mot vår, vilket innebär många fina, ljusa kläder, vilket jag inte kan låta bli att köpa. Men som gymnasieelev har jag helt enkelt inte råd! Dessutom har jag sedan 4 år tillbaka fått klara mig på mina 1050 kr. Det är inte lätt och ser därför framemot mitt första riktiga jobb. Så länge får jag använda PB :) Men kan ju inte använda mycket där eftersom det ska gå till körkort och bil, möjligtvis möbler till min dröm lägenhet!!

Sen vill jag också skratta alla i ansiktet som sagt att "nu är våren här, låt oss klä av oss alla vinterkläder" då det snöade både idag och igår. HAHA på er ( som sagt jag har abstinens, jag kan inte stå för vad jag säger! ). Nej våren är först här när all grönt börjar dyka upp, punkt slut.

/ sanne andersson.

GAAAH!

Jag får damp på mina lärare, på mina läxor och på mig själv!! Lärarna klagar på att de har så mycket att göra, ändå överdrössar de läxor och uppsatser och prov på oss! Vad tänker de med? Röven eller?! Nej, förlåt. Ska inte vara så grov. Men varför klagar de över att de har så mycket att rätta och ändå ger oss massa saker som de sen ska rätta? Nej, jag förstår inte.

Just nu sitter jag med en filosofiuppgift. Vi skulle ha gruppdiskussion idag, men eftersom läraren inte behagade dyka upp får vi nu istället skriva en uppsats som ska vara inlämnad på fredag. FREDAG?! Wtf? Då har jag alltså två dagar på mig att skriva den. Idag kom jag ingen vart, på fredag åker jag iväg = jag har EN fucking dag att skriva skiten på. Nu blir jag förbannad. Det hjälper inte precis att man inte vet hur man ska börja. GAAAAH!

Skjut mig! Bara liiiite. Jättelite! Snälla?

/ sanne andersson.

Sommar, nu tack!



Har beställt dessa från Halens. Den röda till mig och den svarta/vita till Malin i svart, men hon är snäll och låter mig använda den! Skulle egentligen dela på den röda också, men Malin vägrar ha rött på sig, och jag vägara ha ännu en svart/vit klänning. Så det belv så här. Sjuktfina båda två iaf. Längtar till de droppar ner i brevlådan, eller på storköpet.

Guud, vad man vill ha sommar nu. Alltså riktigt sommar med sol, värme och glass! Ingen skitsommar det har varit ett tag nu, det är inte sommar. Längat till den första riktiga sommardagen. Hoppas den kommer tidigt och hållar i sig länge! YEY!

/ sanne andersson.


Uuunderbart.

Idag kom min klänning och jag är KÄÄÄR! Den är tyvärr liiiite stor så får ta in den till en sömmerska snarast. Vill ju inte visa a private show. Nej, så farligt är det inte, men vill att den ska sitta perfekt! Annars finns det inget att klaga på. Det är verkligen den perfekta studentklänningen. Tycker jag ^^

Kollade på studentklänningar med Hanna under geografilektionen, tihi. Hittade sjuuukt fina klänningar. Hm, undra om hon kommer välja någon av dem vi hittade ;O Hon har iaf good taste. Vi gillade samma klänningar, så fin kommer den att bli, i mina ögon.

En annan sak som är underbart är att det är Chuck på tv idag. Favorit serien just nu, tillsammans med Gossip Girl ( alltid lika kul att diskutera GG med Menaida ;D ). Iaf, eftersom det är Chuck på tv firar jag med en skål glas. Men skärpning, skärpning Sanne, du börjar bli rund om magen! Så får börja göra sit-ups så det inte blir värre. Jag tänker inte bli den tjejen som slutar äta bara för gå ner i vikt. Nej, jag vill inte gå ner i vikt, jag vill bara ha en platt, fin mage som förr.

/ sanne andersson.

Pluggdag.

Idag får det bli en riktig pluggdag då vi inte ska till mamma och lämna möblerna som planerat. Så plugg, plugg, plugg för min del. Måste göra klart geografin, men kommer inte ihåg alla uppgifter jag gav mig själv (!) så jag får helt enkelt gissa. Jag har ju generellt om ekonomin så jag drar i alla trådar när det gäller det. Hoppas de andra gör sin del. Jag har även börjat med power pointen. Så ni vet ^^ HAHA.

Nästa helg åker jag till mamma. Jag har brist på mammas mat i magen ^^ Nej, men har ingen lust att vara i Klippan. Och jag vill bara ta det lugnt. Alltså är Mjönäs det perfekta stället för detta. Ta det lungt och äta god mat.

/ sanne andersson.

Gårdagens shoppinglycka.


Linne från Gina, skor från DinSko, örhängen från Glitter och klänning från Gina. Lycka, lycka, lycka!

Hela dagen gick tyvärr på 1000 kr, så är fattig nu. Men vad gör det om 24 dagar x)

/ sanne andersson.






Om detta är en människa & Slumdog Millionaire.

Om detta är en människa var inte sådär jättebra. Var en enmanna show och han berättade som han läste från en dagbok. Det var såklart en självbiografi om en ung kille på ett koncentrationsläger. Handlingen var intressant, men tråkigt med bara en berättade person.



Slumdog Millionaire däremot var sjuuuktbra! Handlar om Jamel som är med i indiska "vem vill bli miljonär" och det går väldigt bra. Han är uppe på 10 miljoner rubier när han blir anklagad för fusk. Då berättar han sin historia, som har en koppling till svaren. Skådespelarna är också jättebra! Och utvecklingen från det att Jamel och de andra människorna är små till att dem är stora är jättebra utförd. Man märker knapp någon skillnad på personerna. Nästan som de filmat samma person vid olika år.



Iaf så vill jag rekommendera filmen till alla. Är ett måste att se den. Lätt att den får 5 S av 5 från mig!

/ sanne andersson.

Hbg med hunny.

Om en timme åker jag in till stan med klassen. Där ska vi se på teater om andra världskriget-någonting. Jag fattar inte riktigt, och när det kommer till lärare är jag ingen vidare till lyssnare. Men jag ser ändå fram till det. Jag älskar teater och frågar mig själv varför jag inte har varit på någon den senaste tiden. Sist jag va på teater var i Stockholm. Jungfrun tror jag den hette, men den var inget vidare faktiskt. Mina favoritpjäser är Tusen och en natt och Bröderna lejonhjärta. Dem var faktiskt bra! Klassiker.

Efter teater blir det som sagt shopping. Känner starkt behov av att köpa något. Har nästan 2000 på kontot, minus 400 kr till C, minus 400 för kläningen jag köpte. Men har så jag klara mig. Och som jag brukar tänka " har jag ont o pengar är det bara att gå till PB". Pappa-banken, HIHI. Känns att pappa är närmre mig när jag säger att det är hans pengar och inte mina. Så tack så mycket älskade pappa <3 Pappa betalar även mitt körkort!! :D Har förresten bokat intensivutbildning. Börjar vecka 28 och klarar det för hoppningsvis till vecka 29! Wiiie!

Efter shoppingen blir det bio med NIKUU! Slumdog Millionair som jag nämde igår. Åh, längtar! Dock synd att vi inte fick med oss de andra. Eller ja. Hanna kunde inte, Maja fick jag inte tag på tid och Lousie var sjuk, så jag get inte fråga. Men Nikuu och jag har alltid kul ihop. Så ingen förlust där inte :D

Nu ska jag packa!!!!!

/ sanne andersson.

Studentklänning.

På tal om studenten. Kolla in vad jag har klickat hem från Nelly.com. Love it! Får hålla tummarna på att den passar!!!



/ sanne andersson.

Future plans.

Vid middagsbordet satt Malin och jag och diskuterade angående min student (65 skoldagar kvar ;D). Vem jag skulle bjuda och så. Men vi kommer bli ganska få, eftersom min familj är väääldigt liten och för att mina vänner tar studenten samma dag. Att dem tar studenten är både bra och dåligt. Dåligt för att vi inte kan vara på varandras hemmafester, men bra för vi kan gå ut senare på kvällen tillsammans! Man får väl se det på det bra viset. Inget man kan ändra på.



Hum, många snacka om balen just nu, börjar ju närma sig. Ingen av mina vänner på skolan ska dit, och inte jag heller. Kostar sjuktmycket och man måste ha kavalje. Istället tänkte vi ha en kväll tillsammans och bara njuta :) Som det ser ut nu iaf. Hoppas det blir av.

Nu till snarare planering. Imorgon blir det teater med klassen och senare shopping och bio med Nikuu ;D Har frågat Hanna om hon och Maja vill med, men Hanna kunde tyvärr inte, så får fråga om Maja vill. Ska också fråga Lousie när hon loggar in.  Vi ska se Slumdog Millionair. Hörde om den på The Voice och den verkar riktigt bra! Handlar ju om det indiska "vem vill bli miljonär". En kille som tävlar där blir anklagad för fusk och sen får man följa med i hans barndom och sånt. Ska bli riiiktigt fun.

Någon annan som vill med?

/ sanne andersson.

Yupp.

Det blev en helt vanlig torsdag. Fast idag fick jag äntligen opponerat på Edvinas arbete, så nu är det ur vägen. Sen fick vi också sluta tidigare eftersom vår lärares dotter va sjuk och hon var tvungen att sticka.

Imorgon blir dock ingen vanlig dag! Nej för då blir det både teater och bio! Och shopping mittemellan det. Blir också bakad potatis. Yey, en bra fredag hoppas jag!  Ska ta lite bilder av dagen hoppas jag :)

/ sanne andersson.

En vanlig torsdag?

AHH! Internet funkar inte på datorn där uppe, så nu får jag sitta vid den slöaste laptopen här nere. Aja.

Igår var jag ute och körde på landsväg och OMG! Jag suger. Men gör inte alla det? Jag menar man ska hålla koll på 10 saker samtidigt. Hålla sig innan för linjerna, kolla bakom sig, växla, bromsa, INTE få motorstopp.... Okej, så dåligt gick det kanske inte, bara i mellanåt. Övning ger färdigthet säger de...

Så vad händer idag då? NAAADA. Tror jag iaf. Bara vanliga lektioner och sen ska jag hem och plugga på geografin vi knappt börjat på.

/ sanne andersson.

Student 2009


Idag fick jag äntligen min studentmössa. Fick även champangeglas, kapsylöppnare, guldpenna, mjukisbyxor och cityshorts som jag också hade beställt. Älskar alla grejor och ångrar inte en pedal. Nu fattas det bara en sak. 12 JUNI! Självklart känner man längtan, men också ångest över vad man ska göra med sitt liv. Polis eller massageterapeut? Etta eller tvåa? Spara eller slösa? HAHA, nej nu går jag till överdrift. Men i vuxenlivet finns det så mycket man ska bestämma. Mycket lättare när någon äldre sa "gör si, gör så". Man har väl blivit lite bortskämd med det. Iaf, så är jag väldigt glad över mina grjeor och att skolan snart är slut. NO MORE HOMEWORKS!

/ sanne andersson.

Simma tills jag svimmar.

Idag, äntligen, fick Lousie och jag simmat! Badhuset är ju nyrenoverat, men inte så stor skillnad, förutom varmvattenbad, så fan att det ska vara så dyrt att få simma där, när man inte ens använder varmvattenbassängen! Fuck it! Men det var plågsamt skönt att simma. Vi simmade många längder. Just nu är benen som spagetthi och armarna orkar jag knapp lyfta. Härligt! Älskar den känslan. Det blir fler simturer hoppas jag. Ska iaf skaffa sånt 10-ggrskort. Tjänar runt 100 spänn på det. Och då MÅSTE jag ju simma :D Innan jag flyttar iaf. Aja, nu måste det pluggas!

/ sanne andersson.