Marry me.Av en slump lyssnade jag på denna underbara låt samtidigt som jag tittade på några bröllopsbilder. Och jag, som alltid tyckt bröllop är... vet inte hur jag ska sätta det i ord, men... onödigt, fick en otrolig lust att gå runt i en affär och titta på bröllopsklänningar och planera. Jag drömde mig bort en aning... jag är ju ändå tjej!

Men jag vet fortfarande inte om jag är för eller emot bröllop. Förstår inte riktigt meningen. Att man gifter sig betyder ju inte att man kommer spendera resten av livet med varandra. Inte idag iaf. Tänk de som har gift sig tre gånger och skillt sig tre gånger! Hur kan man tro på evig kärlek då? Nej, om jag ska gifta mig ska det vara till döden skiljer oss åt! Det är väl ändå bröllopets betydelse? Eller är jag ute på hal is?

Jag erkänner att jag hade tappat tron på evig kärlek, men nu måste jag medge att det faktiskt finns sådant. Inte bara i sagor utan i verkligheten och jag hoppas att jag får uppleva det! När allt kommer omkring vill jag nog gifta mig :) Ett litet liiiiitet sagobröllop. Som sagt, jag är ju ändå tjej! Haha!

/ sanne andersson.

"Vi hoppas på dig!"

Hade individuella samtal idag. Något som jag alltid tycker är lika jobbigt. Eller tyckte. För nuförtiden vet jag exakt vad de ska säga! "Sanne du är trevlig och social... MEN du måste visa framfötterna, måste ta för dig mer, måste visa dig ner...." Jag vet det är mitt stora problem, men jag förstår inte riktigt varför det skulle hindra mig för att utvecklas? Okej det är svårt för lärarna att bedöma mig, men jag gör ju ändå mina filmningar och redovisningar. Iaf. Det är inte direkt något som stör mig längre. Istället fokuserar jag mig på det positiva. Och det betyder mycket för mig när någon "hoppas på mig" och det är skönt att höra. Och man blir ju lite pep på att bara köra på :D

Men nu ska jag unna mig lite fritid tror jag. Ändå kört ett pass i gymmet och känner mig smått "sleden".

/ sanne andersson.

1000 ursäkter!

Jag vill be om ursäkt för mitt senaste inlägg! Verkligen! Jag skrev i hettans stund och insåg inte att det faktiskt skulle såra någon. Som jag har sagt till personen ifråga var det klumpigt uttryckt av mig och absolut inte så jag menade! Det är inte personerna som är tråkiga utan sitiutionen. Anledningen till inlägget var faktiskt inte saken att folket inte ville/kunde(!) hänga med på saker, utan snarare att vissa av oss kände sig utanför när bara somliga blir inbjudna till olika evenemang. Tror jag brydde mig mer om det än jag trodde och istället för att vara rak på sak så blandande jag in annat som inte hade med saken att göra. Och jag förstår även nu, efter mer och lite försiktigare eftertänksamhet att man kanske inte kan bjuda hem alla i klassen. Självklart känner man sig inte särkskillt omtyckt men jag hoppas att så var inte fallet!

Jag älskar min klass och jag har aldrig skrattat så mycket med någon annan klass som med alla våra galna, härliga klasskamrater! Trots att det har blivit indelningar i klassen så har vi faktiskt en helt awesome stund när vi alla umgås.

Men som sagt; jag vill be alla tusen gånger om ursäkt för de som kände sig träffade. Jag har lärt mig min läxa, konfrontera direkt eller håll käften :) Att skriva i hettans stund är till slut något man kommer ångra och är faktiskt något man inte helhjärtat kan stå för.

All kärlek till min fina klass <3

/ sanne andersson.


Om sanningen ska fram.

Jag kan inte tänka mig en skönare känsla än när sanningen äntligen kommer fram. När man bär på en hemlighet går man runt och grämer sig. Man kan inte sova, inte äta och man är verkligen inte sig själv. Man hugger mot andra för att skydda sig själv.

Även om sanningen kan göra ont och att det är svårt att erkänna så känner man sig säker 100 kilo lättare efteråt! Måhända att man får sig en rejäl smäll eller förlorar något kärt, det är en risk man måste ta, man kan inte leva i en lögn. Om man säger sanningen kan faktiskt alltsammans bli mycket bättre!

Det är först när sanningen är framme som allt kan bli bättre! Och respekt till de som vågar säga sanningen tillslut.

/ sanne andersson.

Ps. Mina pengar är tillbaka. Så jag mår bra igen. Jag vet att pengar betyder inget, har egentligen inget värde. Men visst underlättar det att ha en hög med pengar? :P Nej, tacka vet jag kärleken! Den är gratis och ändå så värdefull!


Ofrivilligt 3 000 kronor fattigare.

Jag vet inte hur, vem eller ens direkt vart, men det saknas 3000 kronor från mitt konto. Eftersom jag handlat lite mer på internet nuförtiden vet jag inte om någon kanske lyckas ta sig in på det viset. Oavsett vad så är mitt kort nu spärrat, gjort en reklamation hos banken och även en anmälan till polisen. Nu är det bara vänta och se om jag kommer få tillbaka pengar eller om jag "får skylla mig själv". Får hålla tummarna!

Just nu försöker jag att inte tänka på det. Mår illa varje gång det dyker upp i huvudet. Tur är väl det att när det faktiskt dyker upp tänker jag på pojkvännens ord: "Var glad att det inte hände efter du hade fått dina csn pengar och din lön". Känns ändå väldigt tröstande. Det hade lika gärna varit 15 000 som saknades!

/ sanne andersson.

1500 kronor fattigare.

Vilken fin dag! Okej det började med att jag försov mig och jag övervägde att komma aningen försent. Men jag hoppade över frullen och körde istället i tid till skolan. Lektionerna var relativt lätta. Speciellt Ivans. Älskar hans lektioner! Han berättar massa jävelskap han gjorde som ung och vi får nästan alltid sluta tidigare.

Efter skolan körde jag för att shoppa, yey! Och shoppa ska ni veta att jag gjorde. Två übersköna stickade tröjor, en svart som är bra att ha i skolan och en vit som ser lite extra mysig ut även om de är likadana. Även skjorta som satt riktigt snygg följde också med mig hem. Dagens köp var ändå en helt ny vinterjacka! Åh jag älskar den! Mysig och med huva. Det saknade jag med min andra vinterjacka. Alltid kallt om huvudet. Brr. Det slipper jag denna vinter :) Påsarna blev tunga så jag drog till systemet och köpte två flaskor vin, en till mig och mamma som vi ska ha på lördag när vi ska ha myskväll, och en till bara mig. Sen också två flaskor xider, bara för att typ... Blir ju fest hos Marielle nästa fredag och med dem kanske man behöver bedöva sitt sinne för att orka med ;) HAHA. Skämt åt sido, de är härliga typer!

Vad mer ville jag nämna? Jo, min hund har blivit kidnappad :'( Av Malin. Buhu. Shiva har börjat löpa och eftersom vi inte vill ha en massa bråk mellan pågarna bestämde vi oss för att lämna bort Ozz för några veckor. Min bebis... Jag som planerat att stanna hos honom hela helgen! Men nu är det som det är och det får jag leva med :) Möjligen att jag får hälsa på honom på fredag en snabbis och även på lördag :)

Nej, nu måste jag faktiskt råplugga!

/ sanne andersson.