My love.


Min man hatar att bli fotograferad av mig, så det får jag göra i smyg ^^ Kommer antagligen bli dödad för det här, men det är så värt det! Puss på dig älskling ♥

/ sanne andersson.

Malmö... igen.

Börjar bli trött på att fara fram och tillbaka. Speciellt Stockholm och mest av allt, Malmö. Det finns ingen mer plågsam väg att åka! Ikväll ska några av oss på info/utbilning inför dövas dag. Ska jobba med att sitta barnvakt så ska få lite info om hur det ska läggas upp och sånt. Inte på humör! Inte alls. Tur iaf att vi har kompledigt idag så har ändå hunnnit med en del. Tex städat köket och fixat till kvällens middag. Jojo, jag har fått Alin till att göra maten ikväll. Enda kravet han hade var att jag gjorde såsen (kanske ett misstag med tanke på att såsen blev jättestark ^^)

Börjar få grym hemlängtan :/ Saknar mamma och Ozzy otroligt mycket. Så kommande helg ska jag tillbringa med dem. Åka till Broby (om vädret tillåter) och bara njuta av att vara med min mamma <3 Kanske köpa hem en flaska vin, kex, ost och vindruvor och ha lite ostbrickskväll! Det var längesen, alltför längesen! Så denna helg blir helt uppbokad. Skönt att faktiskt bara vara hemma. Samtidigt som det är skönt att vara hemifrån ibland. Borta bra med hemma bäst va? Även om jag känner mig hemma både i Hästveda och i Mjönäs så kommer Mjönäs alltid vara nummer ett! För där finns mamma och Ozzy <3

/ sanne andersson.

Surpuppa!

Okej klockan närmar sig halv 2. Pojkvännen sover och jag sitter här och surar. Anledning? Jo, jag har inte fått igenom någon vilja på hela dagen! Vi var i stan och bestämde oss för att laga mat hemma. Alin envisades med att att ha vit sås. Och jag menade att det för det mesta bara passar till fisk. Men jag gav upp, så vi fixade allt vi behövde. Jag hittade till och med kött som man kan ha till vit sås (som får bli vitlökssås, annars går jag inte med på det). Så vi kör hem och allt är frid och fröjd (förutom att jag kört sönder avgasröret, fuck!) Vid 5 börjar det kurra i Alins mage och han frågar om JAG ska laga mat. Nej sa jag idag är det din tur! Faktiskt! Baara jag som har lagat mat hitentills! Så jag vägrade helt enkelt. Så det slutade med att vi inte fick någon mat. Han värmde typ Billys pizza elller något och jag tog en macka bara.

Nu sitter jag och funderar ut ljuva hämnder. Typ stoppa hans han i vatten, eller sätta på det värsta han vet; hårdrocksmusik. Haha. Okej, första alternativet är inget bra. Jag vill faktiskt ligga i den sängen. Och andra alternativet är jag rädd att störa hans bror, han kanske sover ^^ Så nu lutar det mer om att bara väcka honom. Problemet är att jag vet hur jävla sur han kommer bli och stämningen kommer bara bli jobbig sen. Så istället ska jag stanna kvar i sängen eftersom jag är ledig och han ska till skolan. Ja. Jag får nöja mig med det lilla antar jag. Men nu får jag fan ta mig lägga mig. Kanske lite klumpigt, och jag kanske bara råkar få en host attack mitt i det hela ;)

Men ett snabbt avslut. Till alla män, det är nya tider! Lär er laga mat, riktig mat! Inte något jävla pulvermos och mamma scansköttbullar eller dylikt, utan husmanskost. Annars kanske det tar hus i helvete! ;)

/ sanne andersson.

Fit for fight.

Gårdagen dödade mig. Det var länge sen jag gjorde så mycket på en dag! Vi snackar skola 8.40-15.10, vi var så döda att Ivan släppe hem oss en halvtimme innan vi faktiskt slutade. Skolan bestod av filmning och diskussion efter diskussion... Och avläsning i massor! Så skoldagen var minst sagt jobbig. Efter det tvingade jag mig ändå ner i stan efter en bok på biblioteket och sedan ett intensivt träningspass på ca en timme. Har verkligen börjat komma in i träningen nu. Jag är fortfarande seg som en fluga i 40 graders värme men hoppas på bättring inom kort! Tror jag ska klämma in ett träningspass imorgon också innan älskling slutar. Ja, som det inte räckte för den dagen så tyckte mamma vi skulle ut och plocka björnbär. Och jag är ju inte sist med att hänga på! Otroligt plågsamt att plocka de satans bären pga alla taggar, men ändå så värt det! Sockersöta. Efter det var jag tvungen till en ordentlig dusch men så varmt vatten det bara gick.

Denna dagen har bestått av skola mellan 8.40-11.40, så där lite lagom ^^ Men bara för vår nya svenskalärare vabbar (i vanliga fall kommer vi sluta 15.40...). Efter det var det bara att ta ut Ozzyboy för sin runda. Har sagt att han ska få en ordentligt runda en gång i veckan nu. Det behöver vi båda två faktiskt. Sen har jag börjat läsa min bok, Anne Franks dagbok. Änsålänge otroligt tråkig men hoppas det lever upp till mina förväntningar sen. Har även börjat med en avläsningsövning. Så jag antar man kan säga att skolan har börjat, big time!

Tnx for me!

/ sanne andersson.


Shobydobidomdo.

Sitter med min vitaminkicksdrink som sägs hjälpa mig sova. Och få bättre hår och naglar. Får uppdatera om det hjälper. Ha. Slutar snurra i huvudet iaf när jag tar den, så tumme upp. Men som sagt, får bli en uppdatering om en månad eller så. Fortfarande testing testing.

Lite tråkigt att det blir så få inlägg i bloggen. Den känns inte så viktig längre. Känns som ett väldigt falsk sätt att berätta vad som händer i mitt liv. Hade varit roligt att faktiskt träffas in real life! Nej. Får nog boka lite shopping nån dag men nån.

Ja, för att pengarna rullar in för min del :) Skönt för denna sommaren har jag hunnit spendera en del faktiskt. Tänk att denna månaden får jag in sammanlagt 29000 *host* (skrytmåns). Csnpengar 12000, lön 11000 och skattepengar 6000. Men det mesta hamna direkt till att köpa nya fonder. Har sålt en del. Men sån är sommaren. Man vill dit och göra det och sånt.

Nej det får räcka för mig!

/ sanne andersson.

Tillbaka till skolbänken.

En hel sommar (kan man kalla det för sommar?!) har gått och det är dags att sätta sig vid skolbänken för ännu ett spännande år i min utbildning. Orolig är jag inte. Bara smått nervös för det känns som jag har tappat mycket. Har repeterat väldigt dåligt i sommar. Hade ju planerat att titta mycket på teckenspråk och lära mig nya tecken osv osv osv. Ja. vad hade jag förväntat mig? ^^ Jag visste att det skulle bli som det blev. Jobbet tog mycket tid och ork och den stunden jag var ledig ville jag vara med älskling. Att sista och plugga är ju inget man vill göra på sommaren. Men tror ändå att efter någr dagar i skolan kommer allt komma tillbaka in i huvudet. I sure hope so anyway.

Trots jobb så kan jag ändå summera denna sommar som en ganska hyfsad sommar. Inte vädret. Men det har för det mesta alltid funnits något att göra. K-dagarna, Hbg-festivalen, Hästvedamarknaden. Inte träffats bästisarna så mycket som jag velat. Men två i Indien, två som jobbar. Tider och placering krockar lite. Äsch. Vi får hoppas på en fin höst tillsammans. Känns som en tjejkväll hade suttit fint! :)

Nej nu ska jag faktiskt plugga lite ^^

/ sanne andersson.


Mitt fjärde hem.

Jag brukar alltid säga att jag har tre hem. Mitt första hem är självklart hemma hos mamma och Kjell. Där min säng står och där jag har Ozzy. Redan från första dagen som jag kom hit har jag känt mig som hemma. Så brukar jag inte känna så ofta. Bara om jag har mina saker där. Och det kvittar om jag flyttar härifrån, detta kommer alltid vara mitt hem, sålänge mamma och Kjell bor här förstås :)

Mitt andra hem är hos min syster. Dit är jag alltid välkommen och jag känner mig som hemma fast jag inte har några saker där. De är min familj och de stället alltid upp för mig om det är något. Har ingen säng där, men har börjat vänja mig vid den guppiga luftmadrassen, haha :)

Mitt tredje hem har väl bara varit mitt tredje hem i ett halvår, sen jag träffade min älskling. Nämligen min bil. Haha. Så många timmar jag har hunnit spendera i den bilen. Körandes mellan Kristianstad, Hässleholm, Hästveda och Mjönäs. Fram och tillbaka. Den bilen må har fuckat med mig en hel del, men in the end trivs jag med den och vill ha den kvar tills den faller samman. Först då blir det nog en ny bil. Jepp, Rover och jag har några fina stunder ihop och kommer nog ha några fler ^^

Och så till mitt fjärde och nyaste hem. Hos älskling. I hans och hans brors nya fina lägenhet. Ingen speciell lägenhet. Inte i något speciellt område, Hästveda (som jag råkat förälska mig lite i, det är en mysig liten by, lite som Hyllinge var när jag växte upp där :)) och det är inte nyrenoverad. Men det är ändå hemma. Och vi håller på att fixa tillsammans, diskuterar hur vi vill ha det i vårt rum. När pengarna börjar rulla in som vanligt kan vi väl börja fixa riktigt, men änsålänge så får det duga med hur det ser ut.

Jag gillar faktiskt att ha flera hem. Jag har haft det sen jag var liten. Redan sen mamma och pappa delade på sig. Jag hade ett rum hos mamma och ett hos pappa. Sen hade jag faktiskt ett hos morfar också, mammas gamla sovrum om jag inte minns fel. Haha, alla dessa rummen delade jag iofs med Robban. Eget rum fick jag inte förrens jag var 8 tror jag. När Robban flyttade till pappa och Malin flyttade ut. Sen hade jag ett hem hos Ida i Hyllinge. Även om jag faktiskt bodde där eller bara hälsade på så kände jag mig som hemma. Kanske för jag har känt den familjen hela mitt liv, eller för att de faktiskt behandlade mig som en del av familjen.

Nej det här blev lite längre inlägg än vad jag hade planerat. Och jag skrev om saker jag inte skulle skriva och glömde istället bort vad jag faktiskt hade planerat att skriva. Jag skulle hållt mig till att bara skriva om lägenheten, men det får jag väl ta i ett annat inlägg då :) Så blir det ibland.

/ sanne andersson.