Ozzys namne.Ja lilla Ozzy är ju faktiskt döpt efter denna fantastiska man! Och visst ser ni likheten? Eller hur gör ni? Both princes of darkness ^^ And both crazy as hell!


/ sanne andersson.Storhandla med Hanna och Sanne.

Idag var Hanna och Sanne på Willys och handlade mat. Men nu gick vi förlångt i historien.
För först var de faktiskt på röda korset och bidrog med en slant. Hanna kände sig generös och gav hela 55 kronor för lite tyg och en bok. Sanne är en snåljåp som bara gav 20 kronor. Men folk säger ju att det är tanken som räknas. Men då säger Sanne att tanken matar ingen. Men hon fick ju en.. vephållare?
Sen körde flickorna till Godishuset. Där de har 600 olika sorters godis. Det blev mycket godis. Som de sedan inte kunde betala för då affären tog inte kort. Så de travade i väg i regnet på jakt efter en automat. Men nordvästbor som de var kunde de inte hitta någon, så de travade iväg till Lidle. Men egentligen körde de för regn är farligt.
På Lidle köpte Hanna smink och te. Bara för att kunna säga: "Upp med händerna och hit med pengarna!" Fast egentligen sa hon mer: "Kan du ta de på 300?" Och log som bara Hanna kan le. Sen gick flickorna tillbaka till godishuset för att betala för sitt godis.
Sen körde de vidare till Willys. Och där upphörde de att vara flickor och blev kvinnor som handlade mat. Massa, mycket mat, som Sanne hade velat beskriva det. När de packat upp och sen packat ner var de så övertrötta och flummiga att de förvandlades tillbaka till flickor igen. Då kunde de smila och säga att nu ska vi minsann ta en hamburgare. Så körde de till Max och köpte hamburgare. Och Sanne blev av med sin "drive-in"-oskuld. Det blev så där fel som det alltid blir första gången, men turen på sin sida fanns Hanna där och hjälpte henne. Seb körde de hem. Snip snap snut, så var sagan slut!

/ sanne andersson.

Nej. Jo. Va? AHA!

Först var jag förvirrad. Sen var jag irriterad. Sen blev jag smått förvirrad igen. Och sen, sen blev jag jävligt förbannad! Hur kan man skriva att man vill att någon ska bli våldtagen? Hur kan man skriva att man vill bränna någon på bål, bryta varje ben i kroppen, att döda någon. Jag tror jag har varit skönhetsblind. Trott att i Sverige finns det minsann vettiga människor! (Finns alltid undantag så klart, men generellt). Men så är verkligen inte fallet, här finns det människor som slänger ner små terrier från broar, kallar små flickor för horor och vill straffa invandrare som inte har gjort något.

Det ska inte spela någon roll vad som har hänt innan, man har inte rätt till varken döda eller förnedra. Om jag får komma med ett förslag. Istället för att skicka ut invandrarbrottslingars familjer, kan vi inte skicka ut alla idioter till en ö, där det senare uppstår kannibalism så de får utplåna varandra, de jävlarna? Okej, det hade blivit väldigt många som vi hade fått satt ut på denna ön, men vi kanske blir av med några "idiotgener".

Uppdrag granskning och facebook kan verkligen väcka starka känslor. Jag blir arg när jag ser och läser sånt här, att folk inte tänker längre än vad näsan räcker. Tack gode gud att det finns några vettiga människor! :)

Och ta mig nu inte bokstavligt. Självklart vill jag inte att människor ska äta människor, även om de är idioter. Men man blir smått påverkad av sina egna drömmar ^^

/ sanne andersson.

Sneakpeek.Liten sneakpeek av tärnklänningarna. Blixten gör förstås att det inte blir riktigt rätt färg på tyget, men visst ser den fin ut? Imorgon blir det jag ska ska ta denna skönthet till sömnerskan för att sy in den. Självklart var den förstor. Men inget som inte går att fixa.

Hade ju en mexicans afton i Helsingborg i helgen, men eftersom jag är väldigt lat när det kommer till att lägga upp bilder här på bloggen, hänvisar jag er istället till facebook. Där finns alla bilder. Om de intresserar er förstås.

/ sanne andersson.

Barnvakt.

Sitter just nu barnvakt till lilla Jasmine. Har både lekt med duplo och sjungit. Jasmine har sig aldelles egen version av Björnen sover.

Björnen sover i sitt lugna bo
Han är faaaaaaarlig,
bara malamakamekama
RAAAAWH!

HAHA. Men hon är rätt duktig faktiskt. Men just nu sitter vi och tittar på Lassie. "Lassie sööööt" Sitter och och säger varannan minut.


Sötegöte <3

/ sanne andersson.

Tack Hanna och Maja!

För att ni förgyllde min dag med kaffe och kladdkaka! Helt fantastisk! Och en hel kanna kaffe fick man, vilket (tillsammans med kladdkakan) förvandlade mig en hyperaktiv bilförare. Men det såg ni inte, för den kicken fick jag strax utanför stan. Mitt hjärta började rusa och det kändes som jag kunde springa hela vägen hem, vilket skulle bli ungefär 1,5 mil. Eftersom jag inte brukar reagera så här på kaffe misstänker jag att den där supergoda kladdkakan är boven i dramat.

Känner mig fortfarande lite hyper så jag började träna, så här mitt på kvällen. Nu värker både armar och ben. Och jag är fortfarande hyper. Vad faaaan hade de i den kakan? Eller kaffet. Eller vad det nu är som gjort mig sån här.

Och igår var ju Hanna och jag på filmkväll hos hennes klasskamrater. Det var småmysigt och smått plågsamt där vi satt i sängen. Konstigt att man kan få ont i både rumpa och rygg när man sitter i en säng. Men det fick vi. Aj. Iaf, vi såg en film som heter Inc. Vi trodde det var en skräckfilm, men jag skulle vilja kalla det en fantasifilm. Och ni vet hur svårt det är att förklara en fantasifilm, så jag försökte leta fram en recension, men det fann jag inte. Men jag skulle vilja förklara det som att vara fast mellan drömvärlden och verklighet. Ja. Den började väldigt konstigt, men i slutändan var det en riktigt vacker film. Jättefina scener och budskapet var självklart. Ja, kan ni hitta den så se den! Även om början inte är det bästa.

/ sanne andersson.

Gäsp!Detta hade lika gärna varit jag. Gäspar och tittar drömmande på min halvt om halvt bäddade säng. Men nejnej, ikväll är det filmkväll med några socionomersom gäller! Eller blivande sådana. Känner inte en kotte, förutom Hanna då. Och Maja? Skulle hon med? Men det kommer säkert bli skoj. Om inte skulle skulle vi snällt gäspa och bege hos där ifrån.

På fredag blir det iaf dans som tusan! Ida var ju sugen på att gå ut och dansa, och likaså jag. Så jag antar jag ska besöka systemet och för första gången köpa något och dricka till mig. För det har jag faktiskt inte gjort än. Är inte mycket för att dricka längre, får bara ont i magen. Antagligen på grund av magsår eller magkatarr. Nej, vad tråkig jag blev nu. Jag ska iaf UT och träffa FOLK! Det händer allt försällan.

/ sanne andersson.


The motivation is back!

Told you! Har fått tillbaka motivationen att skriva. Kanske tack vare Lernia, kanske tack vare att jag insåg att det nog var dags att sätta fart på ansökan till skolan. I och för sig är jag nästan klar, men ska se till att få en referens, nämligen en gammal lärare. Så idag ringde jag min gamla skola och frågade om hennes nummer. Nu är det  bara till att ringa dit och hoppas att hon ställer upp som referens. Hoppas, hoppas.

I helgen känner jag för att åka till Klippan. Så nu ska jag fråga runt bland mina kära nordvästbor om det vill hitta på något. Känns som ett läge för fika och shopping. Mjao.

/ sanne andersson.

Bloggtorka.

Total bloggtorka. Allt verkar så... ointressant. Och jag har ingen ork ens att skriva vad jag har gjort under dagen. Tror inte jag är ensam om att få bloggtorka. Till och med storbloggarna får bloggtorka ibland. Så istället för att älta över min otroligt tråkiga blogg ska jag ta en liten break. Haha, säger jag nu så blir jag väldigt ambitös imorgon.

Nu stannade hjärnan.

/ sanne andersson.

Luggen.

 Result! But can't decide if it's a keeper. Wähhä.

/ sanne andersson.

Åååh attans!

När jag tänker tillbaka är det inte konstigt i fall jag har fått magkatarr. Allt började med sömnlösa nätter och svårt att avgöra om man är hungrig eller ej, övergick till att jag inte kunde dricka juice utan att det brände i magen och för att inte tala om rapningarna - som jag i och för sig har haft ett tag nu. Om ni undrar hur det känns skulle jag beskriva det som man huggt en kniv precis under revbenen (maggropen) och varje gång man sträcker sig vrider man till kniven. Alltså väldigt obehagligt. Idag har det inte varit så farligt, men känner att det börjar komma nu. "Peppar, peppar".

Funderar om man skulle köra ner till affären och kolla om de har Losec där, men det är inte säkert. Och jag orkar inte just idag. Sen kan man ju vänta tills på tisdag när jag ändå är i stan. Men frågan är om man ska vänta så länge. Äsch. Ringer affären imorgon och fråga om de har det, annars får jag ta en tur till stan.

HAHA! Sen ovanpå allt ska man få både huvudvärk och mensvärk, mysigt va? Ja, i alla fall när man får sova bort halva dagen (antaligen det som ligger bakom huvudvärken, men mensvärken är fan så mindre). Aja, tänker krypa ner i soffan nu och titta på någon som antagligen främst dödar mina hjärnceller. Men nästa år är ju faktiskt alla mina hjärnceller utbytta, då slipper man alla fjortisceller!

/ sanne andersson.

Galet vuxen.

Man är galet vuxen när man ringer försäkringskassan och banken på en och samma dag. Först ringde jag till försäkringskassa och frågade hur det kunde komma sig att mina pengar inte kommit in på kontot. Då visar det sig att de satt in det på fel konto! Hur de nu lyckats med det, eftersom de aldrig frågat om mitt kontonummer. Jag misstänkte att de kanske satts in på mitt gamla konto som ska vara avslutat, så jag ringde helt enkelt banken och frågade om det var möjligt att pengarna kunde finnas där, men de sa att det var omöjligt. Så jag tackade för mig och nu har jag skickat en blankett till försäkringskassan med mitt nya nummer. Ja, en galet vuxen dag.

Ännu mer vuxet blev det när jag och Hanna klippte oss hos frisören. Lugg blev det. Men jag är inte säker på att jag tycker om det. Jag passar nog i det men... äsch jag får avgöra det imorgon efter en dusch. Mitt hår blev megaplatt av den där produkten de satte i håret. Sen blev jag väldigt vuxen när jag fick betala 410 spänn! Jaja... jag förtjänade en ordentlig klippning.

Sen blev Hanna och jag lite barnsliga på bussen. När vi skrattade med ( ja, jag höllt på att skriva åt, men det vore under vår värdighet) en söt liten bebis som fick det här: X| - ansiktsuttrycket varje gång solen stack henne i ögonen. Sen blev vi ännu lite mer barnsliga när vi köpte Ballerina Kladdkaka på netto. Men när vi kom hem blev vi vuxna igen och drack kaffe till kakan.

Sen körde jag hem och då blev jag ett litet barn igen när jag trampade på gasen och bilen sa WROOOOM! Eller blev jag kanske lite manlig? För män gillar när bilarna säger WROOOOOM! Så var det nog. Så var det nog.

/ sanne andersson.

Varje dag är värt något.

Jag börjar faktiskt sluta längta nu, som vi sa i uppe i Göteborg att vi skulle göra. Att bara ta dagen som den kommer var en alldeles förträfflig idé. Idag kunde jag njuta av att sova hur länge jag ville, jag kunde äta en god frukost och kela med min vovsing. Det är ingen som vet hur länge detta håller i sig. Morgondagen kan lika gärna bestå av en tidigt morgon med den billigaste gröten och utan Ozz. Visst vädret känns förjäkligt just idag, när det faller snöblandat regn och blåser isande vindar... Men det kunde varit värre! Nej, just idag är jag glad för att kunna sitta här och ha det soft, klappa om min hund och sedan äta mammas gooooda mat :D


Gör som Ozzy - SMIIILE!

/ sanne andersson.