Perfection.

Haft en perfekt söndag. Indeed! Vaknade halv 10 och låg kvar där en halvtimme för att morna mig. Sen gick jag upp till ett framdukat frukostbord. Drack gott te med en macka till. Därefter gick jag upp, tog på mig kläder och drog ut mamma ut i skogen tillsammans med Ozz och Shiva. Solen värmde sådär vårigt och snön glittrade. Vi gick vilse och vi gick omvägar men ingen av oss klagade. Det var så underbart att bara vara ute och gå och se hundarna springa rundor. Vi hittade älgspår och Ozz åt älgbajs. Gottigottgott. Alltså kan vi konstatra att vi har älgar i skogen! Som vi inte redan visste det, höhö. När vi kom in drack vi kaffe och åt en hemmagjord sockerbulle med vaniljkräm i. GOTT. Men kom fram till att jag inte kan dricka kaffe. Det gör för ont för att riskera. Gud vad gott det var ändå. Har inte druckit på 5-6 veckor. Sen satte jag mig vid datorn, bara för att inse att jag inte vill sitta vid datorn! Så jag tog mig minsjäl en runda till i det underbara vädret! Eller en runda, snarare en powerwalk. Jäklans skönt att känna att man faktiskt rör sig och inte släpar fötterna efter sig. När jag kom in tittade jag lite på handbollen och sen hoppade jag in i duschen. Varm, lång, tvålig dusch. Härligt! Ja... Sen blev det mat. Och jag började skratta när jag tittade ner på min tallrik. En liiiten potatis, en liiiten bit kött, två bitar morötter, tre bitar ättiksgurka och en liten kladd sås. Fan inte lönt att skita ner tallriken som vi brukar säga i vår familj. Men ska säga er efter halva måltiden var jag mätt! Som vanligt tvingar jag i mig resten. Blev väl inte riktigt lika dålig som jag blev igår, men jag känner ändå att jag åt för mycket. Längtar till jag kan äta normalt igen! Älskar mat! Vill aldrig sluta äta. Jäklar vilket inlägg. Får avrunda med att jag är riktigt nöjd med mitt arbete om kognitiv beteendeterapi på teckenspråk. Hoppas mina lärare också tycker det blir bra!

Trevlig fortsättning på söndagen!

/ sanne andersson

God kväll!

Har precis krängt en bakad potatis ala hemmagjord. Men en sak stör mig. Förr krängde jag lätt en hel potatis med massa, massa fyllning. Idag var jag mätt efter halva. Och den var inte ens stor. Dock tvingade jag i mig resten vilket resulterat i att jag har ont i magen. Inte "magkatarr-ont" utan helt enkelt "jag är proppmätt-ont". Förutom att jag knappt kan äta så kan jag inte dricka läsk, inte kaffe och om jag har tur kan jag få i mig 3-4 bitar godis. Eller tur, det är ju ganska bra faktiskt. Vill ju bli av med sockerberoendet. Men ibland, speciellt på fredagar och lördagar vill man ju ändå kränga liksom.

Nej nu ska jag lägga mig ner en stund och gräma mig i att jag åt för mycket. Jag är iaf glad att jag inte haft magkatarrsanfall på en vecka :) Tumme upp för det!

/ sanne andersson.

Flashback.

I väntan på att tvätten ska bli klar tänkte jag ta upp lite flashbacks, i bildformat.


Två hjärtan som betyder mest i hela världen för mig. De är de finaste!

Fotodag med min käraste Nikuu. Fick några riktigt vackra bilder den dagen!

Gamla hederliga "fältet" med Ozz. Det var länge sen nu.

Baby J's 1 årsdag! Numera är hon en stor flicka som tycker hon är bäst ;) Helt rätt!

Midsommar. Tärnö. Parre. Brasan. Timmar. Kärlek!

En bäbis Fräsis. Då var han så rädd så rädd. Idag är han en kaxig jävel! :)

Bakisdag men min gulleplutt! Vadå? Man behöver inte vara bakis för att ha en bakisdag :)

Svårt att tro att jag tog denna bilden med mobil. Med ett fönster emellan. Iaf. Det var sommar. Jag satt inne på mitt kontor. Det var varmt. Jag ville ut. Bli aldrig kontorsråttor!

/ sanne andersson.

Prooooov?!

Alltid lika trevligt med oförbereda prov eller hur? Hade det idag och det gick ju skiiiiiitdåligt. Jaja, tillslut fick jag till det på något jävla sätt men mina två hjärnceller ville verkligen inte samarbeta idag. Efter det blev det teori och sen filmning. Man blir ju alltid lika glad när man ska filma, NOT. Efter det var dagen slut, men helt grymt tråkig fredag.

ÅHHH! Så grymt sugen på att ut och festa. Asså så där stenhårt som jag inte har gjort på tusen år. Med shots och hela racet. Men måste vänta på att min cp-bil ska bli klar. England skulle ju skicka en reservdel men hade tydligen skickat fel så nu måste jag vänta ännu längre. SUG MIN... Ja. Ja.

/ sanne andersson.

School is cool.

För att vara sådär äckligt positiv. Haha. Nämen en vanlig skoldag skulle jag vilja beskriva denna dag som. Ivan försöker få oss arga, men misslyckas. Sen avläsningsövning och återberättande, sen redovisning som gick okej. Och vad vore en skoldag utan någon lek? Självklart hade vi det! Ja, en helt vanlig skoldag de ni :)

HAHA! Bröderna Pop var inte på gott humör när de kom till skolan! De hade fått punktering påväg till skolan, och som alla säkert vet var det svinigt kallt ute. Stackarna. Jag vet hur det känns att få punka. Iofs mitt i sommarvärmen ^^ Oj, snacka om att byta samtals ämne!

Läxan är avklarad och duschen lika så. Nu blir det chill framför datorn, möjligtvis föbereda sig inför morgondagen.

/ sanne andersson.

Kuuuul...

Sitter här och renskriver en teckenlista som jag måste ha klar tills imorgon. Grymt tråkigt, och jag blev smått irriterad när jag hade missat en hel mening och fick sudda ut flera rader! Ja, här kör vi old school vet ni, papper, penna och suddigum. Hell yeah, hardcore! Ska försöka inte göra fler misstag, men blir inte lätt när mina ögon är suddiga av allt sömngrund allas vän John har hällt på. Han har minsjälv inte varit sparsam här inte.

Jaja, jag lämnar er detta tråkiga inlägg och återgår till min tråkiga teckenlista.

/ sanne andersson.

Torra skämt.

Ni som känner mig vet att jag är ett big fan of.... Torra skämt! Idag fick jag ett megatorrt skämt.

Ni vet dem där mobilskitsförsäljarna som man till varje pris försöker undvika? Ganska tråkiga människor, eller hur? Meeeen inte han jag stötte på idag.

-Du tjejen!
-Jaaaaa? (med något irriterad röst)
- Du vet... *pekar på skylten* (har han glömt vem han jobbar för, liksom?)
-Vi har ingen teckning.
-(nästan skriker) Ska jag rita en till dig?!
-Vaaah? (tittar konstigt)

Killen viftar på händern och i samma sekund inser jag vad han sagt och börjar småflina. Hur många människor hade på allvar tyckt att det skämtet var roligt? Men... det är ju så dåligt att det blir bra liksom!

Avslutar med att jag tycker det är bra att iaf några tycker om torra skämt. Lättroade människor roar svårroade människor, aight?

/ sanne andersson.

Busunge!

Även idag bestämde jag mig för att ta en promenad. När jag gick hemifrån var alla hundarna ute så jag sa till dem att stanna och sen gick jag. Tänkte inte mer på det. Gick kanske 10 minuter och kom ut på stora vägen. Där står några får så jag hejar på dem och de tittar lite underligt tycker jag. När jag går vidare hör jag hur det klickar bakom mig, helt säkert på att det är "fårens" hund tittar jag bak, i förväntan att se en svartvit hund. Men neeeej, jag ser en brun hund! Det visar sig att Shiva, mammas hund, sprungit efter mig! Busunge! Så istället för att gå min runda på ca 30 min blev det till att vända om. Så var det med den rundan. Haha.


En söt busunge är det förstås :)

/ sanne andersson.


Myspys.

Vilken fantastiskt mysig dag jag har haft idag! Börja med att jag vakna halv 10 för att inse att jag kan stanna kvar i sängen och morna mig riktigt länge! Klockan 11 var jag uppe, satte mig vid köksbordet med mammas goda karrérätt med klyftpotatis. Ja, jag hoppade över frukosten, kändes inte lönt. Efter det tog jag den gamla gubben och gick ut i den ganska fantastiska vädret. På vår lilla resa träffade vi på en jakthund! Men ingen jägare i närheten. Konstigt... En snäll liten flicka var det iaf och de nosade lite söt på varandra. Sen mötte vi ännu en hund, kopplad och den tyckte inte Ozzy om... Nej, Ozz gillar inte hundar som skäller på honom. i fortsatte vår lilla resa och det var ganska dött nere i byn. Upp mot skogen igen stötte vi på en ettrig liten bison frise. Usch, finns inget jobbigare ljud än när en liten hund skäller... Jaja, sen var vi hemma! En väldigt mysig runda hade vi iaf, jag och den gamla gubben!

Sen dess har jag bara kopplat loss framför datorn och framför tvn. Dock varit smått nyttig och slängt in en maskin tvätt. Garderoben ekade.

Snart ska familjen Gunnarsson, Malmgren, Andersson äta god potatisgratäng, fjärilskotlett med rödvinssås. Är det bara jag som dreglar? Åh, dessutom har jag börjat kunna äta igen, så jag är så lycklig en matglad tjej kan vara! Göttmos.

/ sanne andersson.


Oklaga.

Slänger väl in ett inlägg så här på kvällskvisten. Jag ska försöka att inte klaga allt för mycket. Men bara för att klargöra en sak: Vårdcentralen suger röv!

Dagen har ju varit lika underbar som en sommardag annars :) Hängt med underbara klassisar, kränkt en härlig hamburgare från Max (vilket jag tydligen inte tål längre! Mitt hjärta slog som fan och min tunga för ont efter allt salt :s Men det var ju god iaf!), köpt en finfin väska och en ännu finare ring! Nene, jag klagar inte alls :) Jag är väldigt nöjd med denna dag. Fick ju till och med lite sovmorgon för Kjell inte skulle till jobbet! Härligt!

Nej men detta blev ju ett riktigt trevligt inlägg tycker jag! Det skålar vi för! Eller, ni. Kanske. Jag dricker inte. Jaja, jag är nykterist nu! Ja, så är det ha magkatarr eller vad det nu är jag har. Ingen sprit, ingen kaffe, ingen fet mat, inte ens godis (har fortfarande min lilla ask med tuttifrutti, dag 4 nu). Nej, skål va det! Botten upp!

/ sanne andersson.

Crazy? Jo men tack!

Det har spårat ut totalt, eller jag har det. Tydligen. Nu kallar Hanna mig crazy. Komplimang? Jomen visst! Alltid trevligt. Hade jag kunnat förklara allt hade jag gjort det, men det går ju inte. You have to be there, liksom. Jag vet inte om jag har gjort ett bra intryck på vår nya lärare eller om hon bara tycker jag är rent från vettet, men skrattade gjorde hon iaf, lika så alla andra i klassen. Jag ska självklart inte ta åt mig hela äran för jag var inte den enda som höllt på ^^ Men kan säga att många sexskämt och förklaringar till detta kom på tal. Vår nya lärare är iaf grym, hon körde stenhårt på det hon med! Amen Gud va kul vi hade idag! :D Aldrig en tråkig stund i skolan, typ.

Amen, en fin bild på Hanna hade passat in här! Från Tivoli i Köpenhamn.


- Like, I'm THIS cool!

/ sanne andersson.

Tackt, tack!

Iiiiidag är ingen vanlig dag, idag är Idas födelsedag! En av mina bästa vänner fyller vuxen idag, hela 20 år! Inte nog med att hon fyller år idag, jag har hört att hon förlorade sin oskuld idag! Ja, asså systembolagsoskulden :) Skål på det!


Födelsedagsgrisen her self!

/ sanne andersson.

Iiii want Candy.

Eller inte! :) Rätt skoj idag. Skulle handla en sak till mamma i affären och som i alla affärer går man ju förbi godiset. Väldigt svårt att undvika, ni vet själva. Stod där en halv sekund och undrade om jag skulle ta med något men jag hade absolut inget sötsug what so ever. Snacka om en vana att stanna och kolla vilket godis man ska ha. Men eftersom jag nästan äcklades av godiset gick jag därifrån, tomhänt. Köpte dock en liten ask tuttifrutti igårmorse men har nog ätit 6 stycken sen dess. Vanligvis hade man ju krängt en sån på en halvtimme liksom. Sitter med asken framför mig nu och undrar om jag vill ha. Som sagt, den där vanan av att man alltid vill ha godis finns fortfarande kvar, men inte suget efter det. Konstigt. Hoppas jag fortfarande inte vill ha godis när jag mår bra igen.

Ha! På tal om det. Ringde till vårdcentralen och de sa att jag var tvungen att köra inom för att lista mig och för att boka tid, samtidigt. Samtidigt. Ja, så kommer jag dit, klockan 12 kanske. Ber om blanketten och säger att jag vill boka tid samtidigt. Men NEEEEJ det kan man inte. Det kan man bara göra mellan klockan 2 och 4! Vad fan är det för sjuka regler? Idiotregler för idioter. Förstår inte varför jag inte reagerade utan bara tackade och gick. Kanske för jag inte pallar med något som har med sjukvården att göra. De går inte att prata med, de kommer bara med sina korkade regler... Usch. Imorgon ska jag iaf boka tid. Hos idioterna.

/ sanne andersson.

Flippdag.

Idag hade vi individuellt arbete under lektionen och som på de flesta individuella stunderna flippar nästan hela klassen. Idag var det dock Hanna och jag som helt och hållet spårade ur! Vi höllt på att dö åt de torraste och värsta skämten ni hört (eller sett eftersom mycket togs på teckenspråk). Saker som skjut-sköterskan, bok-A. Fan jag kommer inte på mer nu. Det var så sjukt (7kt) mycket. You have to be there to understand liksom.

Jag är nästan helt säkert på att det fanns något i drickyourghurten vi drack! Typ någon drog eller något! Vi var out of control! Gilla :) Jag behövde det efter magkatarrsanfallet jag fick imorse.

På tal om det, nu ska jag leta fram telefon nummer till vårdcentraler inom Kristianstad.

/ sanne andersson.


Uppenbarelse.

Fick en liten uppenbaraste innan ikväll. Jag har varit alldeles för negativ på sistonde. Vilket jag har haft all rätt i världen till att ha, men nu tänkte jag, i punktform, ta upp lite positiva saker.

  • Jag har några av världens finaste vänner, både gamla och nya, de jag träffar ofta och de jag inte träffar alls. Jag tänker mycket på er, och en gång min vän - alltid min vän.
  • Jag har världens bästa mamma. Hon ställer alltid upp för mig och hon skulle hoppa från en bro för min skull.
  • Jag har den underbaraste hunden som vandrar på denna jord. Innan idag när jag inte alls mådde bra satte han sig brevid mig och tittade in i mina ögon, precis som han kände min smärta. Han gör mig till väldens lyckligaste matte!
  • Jag älskar min skola och allt som har med den att göra. Det är inte alltid lätt, men med allt det roliga är det svåra snabbt glömt. Jag åker alltid till skolan med ett leende på läpparna. Hur många känner så för att gå till sin skola/jobb?
  • Tillsist måste jag nämna den bästa storasyrran som finns! Jag är otroligt stolt över allt du åstadkommit och jag har alltid roligt tillsammans med dig!

Ni gör mitt liv värdigt att leva! All kärlek till Er! <3

/ sanne andersson.


Gå & dö eller nått.

Känns som hela livet är emot mig just nu. Inget går som jag vill. Fick världens magkatarr anfall så i stället för att köra till skolan kröp jag ner i sängen och åmade mig i smärtor. Tillslut somnade jag och drömde helsnurriga drömmar. Vaknade lagom till nästa lektion så trots smärta (dock bättre) åkte jag till skolan. Väl i skolan är det iofs bra. Blir alltid lika glad när jag ser dem. Dessutom slutade vi två så jag hade bara lektion i lite mer än en timme.

Körde inom verkstaden nu ikväll. Toppen är på plats med dem får inte in någon värme i bilen! Vad fan, jag trodde verklogen jag skulle få min bil idag :( Nämligen så at jag såg min bil på väg från skolan och då stod den utanför verkstaden och det tog jag såklart som ett tecken på att den var klar. Nej, nu får jag istället vänta ännu mer. Vi får iaf hoppas de får igång värmen snart, så jag får tillbaka min bil.

Nu har jag ont i magen igen, men måste göra min läxa. Åh. Vill bara krypa ner i sängen och aldrig gå upp igen. I sängen är allt bra... Nej läxa var det.

/ sanne andersson.

Nattligt inlägg.

Ett litet nattinlägg, dont get used to it! Men sitter här och chattar lite. Kändes som jag kunde slänga in ett inlägg för att fylla ut bloggen lite (och min tid).

Har pratat med Nikuupikuu i telefon idag. Har sagt att vi måste prata mer, eftersom vi inte ses så ofta. Så både igår och idag ringde min hun till mig :) Känns nästan som vi sitter i Klippans gymnasieskola och pratar, härligt. Nikuu är en alldeles för underbar vän för att tappa kontakten med, precis som alla mina andra fina vänner :) Vilket påminner mig om att jag kanske borde stämma dejt med Hanna :O Det var länge sen sist.

Om det var något annat? Nej, det är lugnt för tillfället. Ska snart avsluta min konversation.

/ sanne andersson.

Snö? Du skojar!

Vaknade ganska sent idag och jag fick mig en rejäl chock när jag tittade ut genom fönstret att träden var vita. VITA?! Mer snö? Vafan?! Det är det sista jag vill, mer snö... Moder jord mste ju skoja med oss. Eller börjar hon bli gammal och senil som har misstagit Skåne för Norrland eller något. Jag som hade planerat en lång skön runda i min ensamhet. Men snön tog bort den lusten och istället bölade jag till Marely and me med mamma.

Men annars har ju denna dagen varit positiv! Kan ge glada besked att min medicin fungerar skitbra! Känner nästan inget längre. Illamåendet finns kvar, men har faktiskt lyckats äta relativ bra idag. Läsk och kaffe fungerar dock inte. Drack två klunkar Cola nyss och ville bara spy efteråt. Men annars liksom, väldigt bra. Kanske slipper åka till sjukhus! Hoppas.

Just nu har vi gäster. Satt ett tag med dem men när de började prata om rotavdrag och bedrägeri gick jag. Det var inget kul alls. Känner väl inte direkt att vara social bara för att det ska så va'. Inte för det är roligare här men jag slipper iaf tråkiga samtalsämnen, haha. Här uppe kan jag lyssna på härlig gammal svensk musik. Finns bara ett ord som passar in här - nostalgi! Oh Boy, Oh Boy, Oh Boy säger jag bara! Härliga minnen ploppar upp i huvudet för varje låt. Härligt!


Här är ju några bilder som också säger nostalgi. Några av sakerna här bland det dyrbaraste jag äger. Faktiskt :)

/ sanne andersson.

Bildbomb.

Bildbond från ingenting, liksom. Bara för att, för jag är en "bara-för-att"-person.


Jag har världens häftigste blomma. Papegojblomma. Och imprincip omöjlig förr mig att döda! :D

Blomman står i världens häftigaste kruka som verkligen inte passar i mitt rum :D

Min tärnbukett och en almanacka som stödjer någon dövförening.

Ännu en bild på buketten. Alltid kul med lite minnessaker.

Världens hemskaste färg, den e så hemsk att den blir grym! Hanna godkände den, mamma gjorde det inte! HAHA. Litar förstås mest på Hanna, nagellackets drottning! :D

The End

/ sanne andersson.


Sur som citron.

Gaaad. Mamma var riktigt pissed off på mig när jag kom hem idag. Lånade Johans bil för at ta mig till skolan och jag trodde Kjell hade frågat om det var okej men ikke. Iaf, jag ringde Johan för jag visste inte hur man ställde in sätet, och då berättar han för mig att jag inte kan köra bilen för försäkringen gäller bara från 25 år. Tillslut fick jag ändå köra den och sa det till mamma att det var okej. Hon sa att jag inte borde men jag sa att jag måste till skolan. Lugnar henne med att lova att ringa när jag kommer fram till skolan. Men eftersom jag var försenad och inte kunde hitta parkering (surt) blev jag stressad för att ta mig till lektionen, så jag glömde. Kom på det klockan 2 och ringde mamma. Och hon lät skitsur. Och när jag kom hem pratade hon inte med mig. Hon var iofs mer sur på Kjell som lånat ut bilen till mig, indirekt från Johan. Jaja, nu är vi iaf sams. Ingen kan väl vara sur på Sanne allt för länge? ;D

Annars var skolan bra. Alltid bra :) Men kunde ju eliminerat en viss person. Hell yeah :/

/ sanne andersson.

Klagomuren.

Får jag lov att klaga lite? Självklart jag får det! Det är min blogg!

Har inte haft en bra. Eller. Den har inte varit dålig. Det gör inget att jag var tvugen att åka in med Kjell till stan för att sedan ta bussen till Önnestad och vara där en halvtimme för tidigt. Det gör inget att lektionerna var grymt jobbiga och det gör inget att jag fick sitta och vänta i en halvtimme på Kjell. Men jag har så jäääävlar ont i magen... Min magkatarr har ännu en gång brutit sig ur och plågar min kropp. Antagligen värre än någonsin, för all min matlust är gone. Köpte ett drick yourgurt till lunch och varje gång jag skulle svälja kändes det som jag skulle spy. Bara att tänka på det nu får mig att må illa. Därför köpte jag magmedicin för 225 spänn. Jag vet at den funkar mot smärtan, hopps bara den funkar för illamåendet också, vilken den ska göra. Är jag inte bättre om tre dagar blir det att åka plingplongtaxi till plåsterhuset. HAHA. Nej, inget att skratta åt. Men det blir sjukhuset om jag fortfarande har ont om tre dagar. Måste börja ta min kropp på allvar...

Ja... Jag hoppas jag får min bil snart. Palla få skjuss. Palla ta buss. Palla gå upp tidigt på morgonen :P Nej men nu har jag väl klagat tillräckligt, ellooor?

/ sanne andersson.

Uhäää.

Har jäkligt tråkigt just nu. Och sen kom jag på att jag lovat att visa julklappen min kära syster köpt till mig! Dessvärre hittar jag inget batteri som passar just den här klockan, så jag har ingen aning om hur det låter när det ringer. Men en sak är ju klar, jag kommer aldrig ställa in den! Då kommer Sanne bli ett monster som kommer äta upp alla, ARRRRGH!


Diggar den så sjukt mycket! Nu saknas bara världens finaste väggklocka och X antal fina armbandsklockor. Av någon anledning hittar jag ingen som jag gillar tillräckligt mycket för att köpa själv.

/ sanne andersson.

Heyho!

Trodde nästan det skulle bli en sån där skitdag idag också, när Volvon inte startade. Men det visade sig att det var fler som inte skulle till skolan idag, så det känns inte som jag inte kommer missa något speciellt. Istället tog jag bort sminket och sov till klockan halv 1. Härligt, faktiskt. Efter det blev det en runda för mig själv, få lite nytt syre i kroppen. Väl hemma bjöd mamma på nybakat bröd, GOTT! Med lite ost och mjölk till, finns det något bättre? Ja... men ändå! Nu ska jag hoppa in i duschen, liksom pricken över i:et på denna härliga onsdagen! Hoppas dock jag kommer till skolan imorgon. Ingen lust att vara hemma mer. Allt bra som händer, händer i skolan, speciellt nu.


Skulle laddat upp denna häromdagen, men gick inte. Sen upptäckte jag att det var fel format, så det är ändrat och här kommer den sötaste bilden ever på mig och min hunny. Puss till henne <3

/ sanne andersson.

Gimme gimme gimme.

Visst får man ett lyckorus när man lyssnar på denna härliga? Klassiker som aldrig blir gammal :)


/ sanne andersson.

Horribel dag.

Jag har haft den sämsta dagen ever! Jag har sovit två timmar i natt, gick upp klockan sex för att åka med Kjell till jobbet för jag skulle ha hans bil denna veckan. Men när vi kör in känner vi att något är fel, bilen "hackade" på något vis. Vi kom fram till Kjells jobb och motorn lätt jättekonstigt men jag skulle ändå köra hem. Så jag satte mig i bilen och två sekunder senare stannar motorn och det funkar inte mer. Så jag fick ta bussen hem. Och med att ta bussen hem menar jag att ta bussen till Arkelstop och därefter gå 7 km, vilket tog 1 timme och 20 minuter,  och då sprang jag delar av sträckan för att komma hem fortare. Så jävlar irriterad! För nu funkar tydligen bilhelvetet? Och inga problem kan hittas? Den Volvon alltså, jävla rishög.

Nu har jag jävligt ont i benen och i fötterna! Ligger i soffan, med täcke och tycker synd om mig själv. Nej, ingen skola för min del. Det lär dröja månader innan jag vågar mig på det sträckan igen... Hoppas på en bättre dag imorgon, för idag... det måste vara bland topp tio av mina värsta dagar.

/ sanne andersson.

My Hunny.

Jag hatar att ha mina vänner långt ifrån mig. Att inte kunna träffas när vi vill, det är ren och skär smärta. Just nu finns det en person som jag saknar lite extra mycket, för vi träffas bara en gång i halvåret och det är min Nikuu. Jag har en alldeles särskilt band till Nikuu. Vi är lite som psykolog och klient. Är det något vi måste få ut går vi till varandra. Kan nog ärligt säga att Nikuu är den person jag litar mest på. Inget illa menat åt någon annan, men vi är väldigt nära varandra när det gäller persoliga hemligheter. Vi har hjälpt varandra väldigt mycket och har alltid ställt upp, alltid lyssnat.

I sommar ska jag åka upp till henne i Stockholm. Vi ska shoppa, äta och festa! Och prata så klart :) Om saker vi inte berättar för någon annan ;) Nej, jag bara skoja.

/ sanne andersson.


Talman.

Familjen Gunnarsson alltså. En regel gäller. Den som skriker högst får ordet. Resultat: Alla skriker, ingen lyssnar. Stackars Sanne får ont i öronen. Ozzy börjar skälla. Slutsats: När familjen Gunnarsson träffas bör man ta med ett par hörselkopor eller öronproppar.

Igår fyllde Kjell år, därför har vi gäster idag. Peter, Johan, Johanna, Madde och Maddes mamma. Jag rymde till mitt rum för lite lugn och ro, men det slutade med att bröderna Gunnarsson med far gick upp och satte sig vid datorn, vilket innebär att det är högljudt här uppe. Bäst jag går ner till damerna där ner. Om jag ska får en lugn stund så lär det ju vara där. Jag avgår.

/ sanne andersson.

Talman.

Familjen Gunnarsson alltså. En regel gäller. Den som skriker högst får ordet. Resultat: Alla skriker, ingen lyssnar. Stackars Sanne får ont i öronen. Ozzy börjar skälla. Slutsats: När familjen Gunnarsson träffas bör man ta med ett par hörselkopor eller öronproppar.

Igår fyllde Kjell år, därför har vi gäster idag. Peter, Johan, Johanna, Madde och Maddes mamma. Jag rymde till mitt rum för lite lugn och ro, men det slutade med att bröderna Gunnarsson med far gick upp och satte sig vid datorn, vilket innebär att det är högljudt här uppe. Bäst jag går ner till damerna där ner. Om jag ska får en lugn stund så lär det ju vara där. Jag avgår.

/ sanne andersson.

Bakisdag.

Skulle kunna en sån där perfekt bakisdag. Ni vet. Film, sängen, pizza. Det enda som saknas är illamåendet! Gött mos. Nej, det har faktiskt varit en extrem tråkig dag. Slutade med att jag började träna lite smått och stretchat, så nu är jag någorlunda vig igen. Det är väl tusan att man måste stretcha för att vara vig va? Iaf, smått träningsvärk i benen. Känns att man inte sprungit på ett halvår. Nu vill jag bara att snön ska smälta så jag kan börja igen :) Pep inför sommaren 2011!


Den här bjuder jag på ;D

/ sanne andersson.


Godis? Nej tack.

Ingen aning om vad som har hänt, men jag har inte varit sugen på godis sen jag fick min magkatarr. Först trodde jag att det berodde på att jag hade magkatarr för tillfället, men nu är den borta och jag vill fortfarande inte ha godis. Förstår ni hur skönt det känns?! Att slippa sånt skit. Jag mår ju inte bra av det. Det är inte bra för mig, och nu vill jag inte ha det. Helt perfekt. Istället vill jag ha en massa nyttigheter. Förutom frukt så är jag helt galen i sparris! Helt sjukt, jag tyckte inte om sparris för ett år sen, nu vill jag knappt ha något annat.

Dessutom har jag börjat gå ut lite på dagarna. Inget springade nu, det går ju inte. Men så skönt det är att vara ute i frisk luft, ren luft. Och den gamla gubben mår ju inte dåligt av det, ja, Ozzy alltså. Jättebra för oss båda. Vad ska jag säga, 2011 börjar bra! Nu ska ut till mamma och Kjell och hjälpa flisa lite. Bra träning för armar, ben och rygg btw! Träningsvärk, kom och ta mig!

/ sanne andersson.


I say a little prayer.

Denna är för dig J!



/ sanne andersson.

La Chef.

Idag har jag agerat kock! Ovanligt, otroligt, sant. Blev potatisgratäng, kycklingfilé och rödvinsås. Mamma gjorde dock potatisgratängen, cuz lets face it, ingen gör godare potatisgratäng än hon. Och rödvinsåsen gjorde jag på pulver så jag fuskade ganska mycket. Bara att inse att jag inte är född i köket. Men har faktiskt börjat planera in en födelsedagsmiddag som kommer slå alla med häpnad, vänta bara! Svårt att komma på en bra förrätt bara. Den karamellen får jag suga på ett tag.

Hänt mer idag? Jag ute och gick en runda med mammas vovve. Skönt att gå med en hund som kan gå fot! Något Ozzy aldrig kommer lära sig. Honom går jag löst med så ofta jag kan. Ozzy+Sanne+koppel=inte sant! Ja, annars har jag suttit här. Fast. Klistrad. Fastklistrad. Här. Framför datorn.

NEEJ! Min bil. Sönder. Toppackningen. Inte klar. Inte påbörjad. Ingen bil. Fan. Fan! När klar? Vet inte. Hoppas jag kan låna Kjells bil. Annars, hur kommer jag till skolan? Liksom. Då har jag bil måndag-torsdag iaf. Bra. Om jag har. Bil. Hej då!

/ sanne andersson.

Mamma. Pappa.

Det är skrämmande dessa låtarna. Det är precis som det skulle vara jag som sjöng dessa. En till pappa. En till mamma. Saknaden av pappa. Om mammas styrka. Dessa tillägnar jag dem och mig.

Till pappa:
 
Till mamma:


Jag älskar Er. Helt enkelt.

/ sanne andersson.

Achivments.

Kan klappa mig själv på axlen idag tycker jag. Egentligen skulle jag upp i tid idag, ca 8. Men eftersom jag inte somnade förrens 4 lät jag mig själv sova till halv 11. Då jag väl kom upp njöt jag av en nyttig frukost. Hembakad kavring och te. Mums. Efter det tog jag min gamla gubbe för en sväng ute i den vita skogen. Tyvärr tog vägen slut och jag fick vända om efter en kvart. Dock ganska lagom eftersom Ozz inte orkar så mycket längre. Inte för han någonsin skulle erkänna det, men jag ser på honom att han inte har samma kraft. Min bebis. Snart 8 år. Usch.

Och jag har nästan precis blivit klar med storstädning av mitt rum. Behövdes. Snart ska man packa ner alla juldekorationer och måste erkänna att jag längtar lite. Vill att julen ska vara över nu. Jag vill ha vår, sol och blommor. Jaja. Nu ska jag ner och njuta av en semla och kaffe.

/ sanne andersson.

Summerar 2010.

Alla summerar ju det gågna året, därför borde jag väl också det? Men utan att svara på frågot, det vill jag inte. HAHA. Typiskt mig att skilja mig från mängden.

Och... hur började 2010? Just det hos min syster. Firade nyår med god mat och dricka då jag inte kunde hänga med tjejorna ut :/

Ida, Jasse, Parre och jag åkte till Göteborg och träffade Cicci. Festade och åt gott. Dagen efter vi åkt hem fyllde jag 20.

Första gången jag skulle handla på systemet blev jag nekad efter som jag hade Hanna med mig. Andra gången fick hon inte följa med :P

Jag fick jobb. Kristianstad Renhållning. Kontorsassistent. På sommaren. Satt inne. På sommaren. Men jag saknar ändå jobbet och framförallt lönen ;)

Jag hittade den perfekta utbildningen och jag kom in.

Jag började utbildningen, träffade en massa underbara människor som jag hoppas jag kommer gå med i 3,5 år till.

Jag tilllbringade måååånga timmar i bilen, min älskade bil, som just nu är sjuk. Stackars liten :(

Jag började i kör. Och slutade. Palla köra hela vägen till Malmö. Nä

Jag ställde mig på en scen, iförd blöja och pyjamas och två tottar på huvudet. Skämdes? Nej, faktiskt inte! :P

Avslutade 2010 med några av mina finaste vänner. Kunde inte varit bättre!

Jaha, 2010 tackar för sig och jag välkomnar varmt 2011. Detta året ska jag hoppa. Jag ska hopa högre än jag någonsin hoppat. Jag ska fucking hoppa från Eiffeltornet :D

/ sanne andersson.

Klippan/Helsingborg.

En hel vecka har spenderats i Klippan och Helsingborg och jag valde att ta semester från bloggen. Men nu kommer en rejäl uppdatering från veckan.

Min älskade syster hämtat mig här. Vi firade en liten jul tillsammans med henne och lilla Jasmine. God mat och jag fick världens coolaste väckarklocka, riktigt hard core. Ska ta foto på den sen så ni får se.

Måndagen spenderades på väla med Malin, Jasse och NIKUU! Efter ett halvår ses vi igen :) Behövdes. Hem följde mig två mysiga flanelltröjor, två heta BH:ar, lösnaglar och skor jag har tittat på i tre månader men inte köpt dem, så då hittade jag dem på rean. Vid sådana tillfällen tror jag på ödet ;) HAHA.

På kvällen gick Malin och jag på bio, Harry Potter, of course. Mysigt värre var det.

Tisdagen var det mys med film och chips. Smarrigt värre var det.

Onsdagen började med en promenad med M & J, men jag dissade dem för Nikuu. Så vi åkte in till stan och fortsatte shoppandet. Tyvärr tog mina pengar slut (min fond hade dragit pengar, glömde att den drog lite tidigare än de andra) men som tur var hade jag Nikuu vid min sida. Min hunny. Vi träffade även på Tim, och jag och han har ju aldrig dragit jämt, men vi pratade faktiskt, för Nikuus skull :) Alltid.

Torsdag... vad gjorde jag då? Inget särskillt. Laddade upp inför nyår. Åt Mexicana! HIHI.

Fredag/lördag. FEEEEEEEEEEST! Invigde det nya året med Jasmine, Pernilla, Anna och tänka sig, galna Patrik. Underbart sällskap, underbar mat, underbar drick, underbar utgång! Underbar början på det nya året. Hade kunnat skriva en hel uppsats om kvällen, men jag väljer att minnas den här och här "pekar på huvudet och hjärtat". Har upptäkt att jag har ett fantastisk minne när det gäller mina vänner. Ska jag däremot minnas saker jag ska handla i affären, ja då är det bäst att skriva det på en lapp :P HAHAHA!

Ni har säker förstått att jag är back in Mjönäs. Skönt, men jag saknar redan alla i Klippan och Helsingborg. Men ni är här "pekar på hjärtat igen". Alltid där, inlåsta <3

/ sanne andersson.