Peeeep!

Så jävla pep på att börja träna igen! Har inte tränat på typ 4 månader och det har verkligen märkts på kroppsligt och mentalt. CSå stack till F&S och köpte ett jävligt dyrt träningskort. Nästa blir fan ta mig på 24! Bra mkt billigare. Ska ju flytta den 1 november (!) och då är 24 närmare plus att det finns i stan.
 
Så jävla pep på teckenspråk just nu också, så nu ska jag pugga innan mamma kallar att det är fika. Ciaoooo!
 
/ sanne andersson.

Prova vingarna?

O'boy! Vilket vackert väder sooolen skiiiner ida'! Hahaha :)
 
Sitter och väntar... På att Alins match ska ta slut (eh, den började för 30 min sen ^^) sen ska jag köra iväg till honom. Ville inte sitta ensam i lägenheten så stannar hos mammi tills han är hemma. Fördelen med att fortfarande bo kvar hos mamma :) Aldrig ensam! Hihi. Men så här kommer det inte vara länge till för jag och Alin har börjat söka lägenhet på allvar nu. Har redan varit på en visning och jag blev... kär! Området heter Gamlegård men kallas lilla Chicago, men jag har försäkrat mamma att jag inte ska gå ensam på kvällarna och jag ska till och med låna hem Ozzy över några dagar för att skrämma folk. Ska sätta nithalsband och munkorg på honom. No one will mess with me, i'm a bad ass! ;) Men ja... Vi har ju inte ens fått lägenheten än ^^ Men man börjar ju på förtid planera och fantisera!
 
Grrr! Don't touch my matte!!!
 
/ sanne andersson.

Play catch.

 
/ sanne andersson.

Koffeinkick?

Jag är död! Totalt slutkörd. Inte sovit en blund i natt. Inte förrens Alin drog till jobbet runt 6 kunde jag äntligen somna. Men det går dock inte att jämföra med en god natts sömn. Efter det körde jag hem till mammi och där väntade slavgöra... HAHA. Har lagt stenplattor till uteplatsen, 50x50, tunga som en elefant... typ. Sen till Willys och handla, hem, packa in, fixa krubb.
 
Tänk vad skönt att kunna ta en kopp kaffe nu för lite ny energi? En koffeinkick. Dessvärre... biter inte koffein på mig. Har aldrig gjort kommer aldrig göra. Tror jag blev immun i mammas mage eller något sånt. Jag blir heller aldrig beroende av det. Ända sen jag flytta till mamma har jag hällt i mig flera koppar kaffe om dagen (förutom den perioden jag hade extrem magkatarr (väntar fortfarande på tiden från VC, 1,5 år nu..) för då vågade jag inte) men kände ändå aldrig något abstinent efter kaffe. Men jag är glad över det! Efter jag blev av med mitt chokladberoende svor jag att aldrg bli beroende av något igen! Om inte träning, hehe. Dock inte tränat på snart 3 månader men...
 
Nu ska jag ner och ta mig en kopp iaf, det är ju gott!
 
/ sanne andersson.