Räddare i nöden.

Somnade 6 imorse, vaknade 8, gick upp 9. Skitbra. Tur vi hade Yoggi hemma och att vi har tecknat vår Melodifestival melody i skolan. Snacka om räddare i nöden, annars hade jag aldrig pallat. Ikväll ska lägga mig tidigt men innan dess ska jag öppna fönstret så det bli svinigt kallt i sovrummet. Då sover man bäst. Hoppas jag på iaf. Om jag inte kan sova inatt... äsch. Måste ändå till skolan ^^

/ sanne andersson.

Crappy.

Denna dagen kan ta sig någonstans! Varit på dåligt humör heeela dagen. Nej, ingen anledning. Kan väl säga att efter solsken kommer regn eller nått. Vaknade 11 och ville bara stanna kvar i sängen. Om jag inte haft läxor och inte skulle åkt och storhandla med mamma och Kjell hade jag faktiskt stannat i sängen. Hade kunnat säga många dumma saker just nu, men väljer att inte gör det. Önskar jag hade en boxpåse eller nått som jag kunde slå. Avreagerat sig lite. Åh! :/

/ sanne andersson.

Happy.

Haft två underbara kvällar i streck nu. Kan inte annat än påstå att jag är bortskämd :)

Och precis avslutat ett samtal med bästaste Nikuu. Om en vecka ses vi! <3

Just nu är jag trött och hade helst av allt bäddat ner mig i sängen. Men får inte somna.

Okej. Världens kortaste inlägg får duga.

/ sanne andersson.


Beroendeframkallande.

Denna kan jag lyssna på i repeat. Kan inte sluta :)
 

/ sanne andersson.

Ullared.

Igår var jag på Ullared med Malin och Jasmine. Dagen började ju bra med att jag försov mig. Jag hade glömt ställa klockan (läs; förväntade mig att mamma skulle väcka mig klockan 6). Bra jobbat Sanne! Men det löste sig. Kom bara 5 minuter senare eftersom det inte är så mycket trafik ute vid den tiden. Fick se världens finaste soluppgång. Träden blev alldeles röda!

10 var ju framme i Ullared. 5 körde vi där ifrån... Min syster är minst sagt galen! Fick sinne på henne nere i hästavdelningen. Hon var där säkert 45 minuter för att sen i kassan ta bort allt... Drygt. När klockan började närma sig 4 fick jag inprincip dra henne för att komma där ifrån. Jasmine var också måttligt trött, med smutsiga strumpor och en sprucken läpp. Så går det när man springer rundor.

Fick med mig ganska mycket hem. Nagellack, smycken, en väska... Och en mysig flanellskjorta som egentligen är alldeles förstor. Men det gör ju inget, gör den bara mycket mysigare.

Väl hemma beställde vi pizza från mitt favoritställe och mös framför tvn. Tyvärr så tryckte jag i mig för mycket pizza och blev sjuk. Fick ont i magen och mitt hjärta började slå jättehårt. Jag tål inte skräpmat längre, och inte jalapeños heller :/ Min mun höll på att brinna. Så blir det när man slutar äta. Kan ju säga att jag inte lär äta pizza på ett tag ;P

Nu är jag hemma iaf, och nästan allt är på sin nyfunna plats. Nu väntar härliga läxor på mig. Och snart är lovet slut :/ Alldeles för kort...

/ sanne andersson.

Tvåtvådagen.

När jag var liten och folk frågade mig när jag fyllde år, svarade jag stolt; På tvåtvådagen! När man är 3-4 år är det inte så lätt att säga tjugoandra. Det enda jag visste var att det fanns två tvåor, där av tvåtvådagen.

Detta påminde min kära bror mig om idag. Tänk att han kom ihåg! Själv hade jag glömt det. Inte glömt, men det satt långt, långt bak i huvudet. Finns mycket där bak, jag måste bara bli påmind.

Iaf, så är det tvåtvådagen idag. Ett år äldre säger folk. Jag menar att jag faktiskt bara är en dag äldre, en timme äldre eller rent av en minut äldre. Faktiskt. Jag är ju bara 21 på pappret. I verkligheten är jag ju egentligen bara 16. True story. Man är inte äldre än vad man gör sig! Det är vad folk säger iaf.

Ska inte tråka ut er med detaljer hur jag spenderat min dag. Förutom att jag varit hos Johan, för han fyller också år idag. Så grattis till oss! Detta får räcka som ett födelsedagsinlägg.

/ sanne andersson.

I don't wanna miss a thing.

Så underbar!



/ sanne andersson.

Födelsedagsmiddag.

I lördags smällde det, det var dags för min efterlängtade födelsedagsmiddag som jag har planerat i flera veckor!

Dagen började på topp med strålande solsken. Fick en sån energikick att jag sprang en runda. Efter rundan började jag laga maten. Kan lägga upp recept på det senare. Visar i bilder istället vad jag bjöd på. Inget avancerat var det, men grymt gott!

Efter att nästan all mat var klar körde jag och hämtade upp mina underbara vänner :) Mina turister. Självklart stod de på perrongen med systemkameran i högsta hugg. Som sagt, turister. Hahaha.

Hemma började jag fixa det sista. Men vad fan. Glömde flera saker. Tex is i bålen, trots att jag var ute och hämtade hallon i frysen så glömde jag is. Hur lyckas jag? Men tycker ändå det blev ganska lyckat. Förrätten blev supergod; tunnbrödskorgar med laxröra. Varmrätten var Oxfilé Provencale och det låter kanske avancerat men det var hur lätt som helst! Hittar man då billigt kött är det inte jättedyrt heller.

Efter maten tittade vi på Melodifestivalen, och helt ärligt tyckte jag att man kunde vara utan den. Kassa låtar hela högen. Mer eller mindre. Det var mycket roligare att öppna presenter :D Först fick jag blandskålar, gröna. Sen fick jag muffinsplåtsform (?) och sen en hel bok om recept på muffins! :D Mina flickor tycker nog jag ska börja baka ^^ Det tycker jag också. Ska köpa hem lite till nästa helg så jag får inviga mina fina saker! Btw, jag är ju snart helt redo att flytta hemifrån. Ska fortsätta önska mig såna saker, skitbra! Speciellt när det är lite roliga saker, som gröna blandskålar! Gilla massa!

När Melodifestivalen var slut började jag göra efterrätten. Det blev Päron Madeleine, varma päron med smält After Eight på och så glass till det. Så gott! Tre saker jag älskar slås ihop till en sak, perfa!

Resten av kvällen spenderades framför Gaygalan och sen i min säng för lite kortspel. Vann första rundan, sen gick det bara utför. Tur man inte spelar om pengar ^^ Vi satt uppe till 3 på natten, sen var jag tvungen att sova. Med Ida och Parre fortsatte i gästrummet. De satt tydligen uppe till 5 eller nått sånt, medan Jasse och jag sussade sött.

Dagen efter blev det en snabb tur i skogen och sen fick jag köra de till stationen. Helst hade jag låst in de i källaren så jag kunde ta fram dem när jag ville ^^ Visst låter det som en bra ide? Jaja. Lite bilder får avslutade detta långa inlägg.



/ sanne andersson.

No suga' honey.

Jag är så jäklans stolt över mig själv! Var ju på bio igår och självklart ska man få unna sig lite godis när man tittar på bio, så jag köpte en liten påse fruxos (eller vad de heter, svingoda iaf). När filmen är slut inser jag att jag inte ens öppnat min påse så istället slänger jag in den i handbagaget i bilen - där jag har ytterligare en påse godis jag inte har öppnat! Och jag är inte det minsta sugen. Visst, jag äter fortfarande lite av vana. Finns det där mitt under näsan är det svårt att låta bli, sugen eller inte. Som jag nämt tidigare är det skönt att kunna gå förbi godiset i affären utan att ens bli frestad.

Tänk, jag har velat dra ner mitt sockerintag i fler år och (tänka sig) tack vare magkatarren har jag lyckats. Jag säger inte att smärtan var värd det, för det var det verkligen inte. Men nu så här i efterhand är det megaskönt. Ska försöka att aldrig falla för sånt skräp igen. Visst, unna sig. Inte inte bli beroende. Jag har vunnit! Jag har inga fler beroende, YES!


Sanne 1 - Godis 0

/ sanne andersson.

Smärtsam kärlek.

Det stod slint i skallen på några av mina kära klasskamrater idag ^^ Hanna sa att hon ville slå mig i huvudet med laptopen och gav mig en sån där läskig blick som bara hon kan ge. Nathalie ville rita på någon. Hanna ställde upp som frivillig om hon fick slå henne. Det blev inget. När vi gick ut ville Josefine bränna någon med sin cigarett! HAHAHA. Dessutom var Julia glad ena sekunden och sur som en citron nästa. Och som pricken övet i:et var alla mikrofonkåta. Vi ska på seriöst allvar framföra den på teckenspråk. Gryyymt :D Vad vore denna utbildning utan dessa underbara människor! Även om de imprincip hotar en ^^ Och imorgon ska jag dricka YOGGI och då kommer nog jag bli lika knäpp som de var idag. Hoppas på det iaf. Dessvärre ska vi ha yoga imorgon och då måse man vara seriös. Vi får se hur det går med det ^^

Vill avsluta detta inlägg med: ^^

/ sanne andersson.


Biopass.

Neeej. Det där blev fel. Bio och pass ska det va!

Jo men så atte. Idag har jag varit på bio. Men hela skolan. Filmen var ju inte så jättebra precis, men jag satt ändå och mös. Kristianstad måste ha de skönaste stolarna ever! Seriöst! De är inte som vanliga, utan är en som en tvåsittssoffa. Grymt skön. Fast det var nog ändå det enda positiva. Men jag ska inte klaga, det var mysigt som sagt.

Efter bion stack jag, Marielle och Nathalie till polisstationen för att fixa pass till mig och Marielle. Nathalie var med som ett stöd ^^ Haha. Nu är iaf passet fixat och Hamburg börjar närma sig. Vad blir det? En och en halv månad dit? Typ. Läääängtar!

Herregud vad mycket jag har att se framemot! Så svårt att leva i nuet. Mina tankar är spridda någonstans över Stockholm, Hamburg och annat. Men just nu ska jag fokusera på denna lördag då mina finaste, raraste, sötaste, undebaraste flickor kommer hem till mig. Jag ska bjuda på en fin middag (vi får se hur fin) och god dricka (det kan jag väl inte faila med?). Så nu ska jag gå ner och skriva en inköpslista!

/ sanne andersson

All kärlek till mig.

Glad alla hjärtansdag mina vänner!

Lyckan jag kände när jag fick ett sms från posten dag är svår att beskriva. Nej. Sån lycka kände jag kanske inte. Men jag blev glad. Nämligen min nya mobil som kom. Hurra! Änsålänge är jag nöjd. Lite svårt med apparna bara. Är ju inte van. Finns fler än vad jag bryr mig om liksom. Men riktigt fin är den. En perfekt alla hjärtansdagspresent till moi! :D Som sagt, all kärlek till mig!

<3 till er.

/ sanne andersson.

20-års firande.

I fredag firade vi underbara Jasmine. Hon bjöd på en fantastisk middag. Förrätt laxröra på toast, varmrätt fläskfile, ris och en jättegod mangosås. Till efterrätt blev det hemmagjord citronfromage ala Jasse ;) Till det blev det tranbärsdrink, perfekt för mig som inte kan dricka läsk. Fanns ju bara lite i. God var den iaf! Sen blev det musik och... ful-dansen. HAHAHA. Dog lite. Efter det drog vi ut på stan. Men kändes som man lika gärna kunde varit i Mjönäs. Nästan.

Okej, lite folk fanns där. Träffade två danska killar på Utposten och jag förstod noll. Shit. Jasse fick agera tolk ^^ Såg även några jag kände men hälsade inte, mycket för jag inte trodde de skulle känna igen mig. Skitsamma, har ju inte sett på 1 ½ år. Vilket fall som helst hade jag och mina töser riktigt trevligt!

Jaha. Natten blev kort faktiskt. Var nog hemma hos Jasse halv 4. Dagen efter begav vi oss till Grafiti och åt baguett med thaikyckling. Mumma eller vad? Sen hem till syster och Daniel. Busade lite med lilla Jasmine som vanligt. Hade kittelkrig som vanligt. Pussades som vanligt. Min ängel <3

På kvällen åt vi tacos tillsammans Emma och Jim. De drack. Jag var nykter. Slutar aldrig bra. Smått tjatiga är dem ^^ Men jag är van. Levt med Malin och Daniel i 4 år typ. Så jag har lärt mig stänga öronen. Jag ser det som en fördel för framtiden! HAHAHA.

Ja, sen var det roliga slut och jag körde hem. Till en glad mamma och tre glada hundar. Och en Kjell. Och några skrikiga katter. Härliga, härliga tralleboda :)

/ sanne andersson.

Fina Jasmine.

Idag är det Jasmines stora dag! Jag önskar dig all lycka här i världen vännen!

Jag kan skratta mig lycklig som har en så fin vän som du J. Vi ses på fredag, då är det all-in, helt och hållet för din skull!

/ sanne andersson.

In a rich mans world.

Alltså... Vi kan konstatera att 2011 kommer blir det dyraste året jag någonsin har levat! Först var det bilen. Nästan 10 000 kronor för att fixa den. Nu har min MObil pajat. Självklart vill man köpa en fin, bra, snygg... dyr mobil. Samsung Galaxy S. Ca 4000. Jomen så atte. Sen behöver jag en ny kamera, vilket jag måste köpa denna månaden (fast slutet av månaden nu) för jag ska ha den på Sverigeresan och på Hamburgresan - vilket också kommer kosta mig en hel jävla massa pengar. Jag är så trött på pengar att jag helt enkelt skiter i det. Jag bara slänger ut en massa pengar. Vad spelar det för roll? Har ändå spenderat så mycket redan kan jag väl lika gärna fortsätta? Så länge jag använder mina pengar och inte lånade så funkar det ju alldeles utmärk, right? För det är ju ändå mina pengar? Däremot känns det som jag borde söka ett jobb över sommaren ändå :/ Jag som ville vara ledig och njuta! What ever. Imorgon kommer jag hem med en sprillans ny mobil :)

/ sanne andersson.

No more.

.. träd får fall och blockera vägen för mig imorgon! Efter skolan har jag planerat en tur till stan för att shoppa lite våriga kläder. Just nu känns min garderob mörk och dyster ut. Behöver uppdatera den med ljusa fina färger. Kanske till och med lite blommigt. Kanske, om jag känner mig busig, så köper jag ett par fina skor. Kanske. Kanske några jag kan ha till min klänning på fredag? Ska jag ha min klänning på fredag...? Jag får se. Om jag hittar något fint i stan blir det det istället. Neeej. Kom på värsta braiga iden nu. Jaja. Chilla Gunilla. Några dagar kvar till fredag. Första ska jag genomlida en dag med Esbjörn.

Men jag har redan börjat drömma mig långt bort. Så långt som till en solig vårdag med fågelkvitter och grönska. Åhh...

/ sanne andersson.

The storm.

Fy fan, kan väl alla hålla med om. Sicken storm ute! Och jag sitter fast här hemma. Nämligen ett träd som blockerar vägen så jag kommer inte så långt. Jag klagar inte direkt. Ville ju slippa individuellt arbete. Fick ett sött sms från Hanna: ...."Plus, vad är individuellt arbete utan dig..." Haha, sant. Hanna, jag och YYYYOOGIN!

Tydligen har många sovit dåligt inatt. Men inte jag. Sovit som en stock. Däremot har jag drömt mardrömmar. Inte hemska egentligen. Så här när ljuset sökt sig in i sovrummet sitter jag och skratta åt det. Självklart minns jag inte direkt. Någon om diamanter och zoombieskelett som ville ha dem. Vetefan vad jag får allt ifrån :P

Jaja, trevlig alla stormars dag!!

/ sanne andersson.

Hjärtan.

Det sägs att GODA VÄNNER kan spendera lång tid utan att talas vid, utan att vänskapen brister. Dessa vänner, när de träffas beter sig som om de sågs igår, tänker inte på hur lång tid gått, utan att de talats vid, eller hur långt ifrån varandra de bor. Om du har sådan tur att ha åtminstone en sådan vän, sätt detta på din blogg. De vet vilka de är ♥

/ sanne andersson.

10:a.

Denna helg får ju helt klart en 10:a! Började med en god middag hos Ida. Nej, förresten. Det började med två galna tösabitar med en stooooor låda som vi knappt fick in i min lilla bil! Seriöst vi fick trycka in den i framsätet! Haha! Sen for vi till Maxi för att fixa lite. Återkommer till det. SEN vatt det middag hos Ida! Åh, hon hade lyckats fixa ihop värsta menyn! Förrätt potatis och purjolökssoppa, varmrätt hasselbakspotatis och ryggbiff och efterrätt världens godaste limemousse med citronkräm! Gud jag dreglar nu! Satans gott. Nu återkommer jag till Maxi. Flickorna hade nämligen kommit på värsta födelsedagspresenten till vår kockajävlen. Därav den stora lådan. På Maxi köpte vi Cola, bindor, mattidning, chips och ostbågar. Men. Det fanns mer i lådan visade det sig nnär Ida väl började öppna. Asså vi pratar galenskaper! Parfym, lotion, massageolja/glidmedel, tamponger, random tidningar, kondomer ect. Längst ner låg den huvudsakliga presenten, en jättefin kockbok :) Tror hon blev massamycket glad! :D

Lördagen spenderades med Malin, Daniel och min favorit, Lilla J. Oops. Jag ljög tidigare. Helgen började inte alls med galna töser! Den började faktiskt med J! Hon hade väldigt bråttom fram till mig och tecknade, på teckenspråk, "älskar dig". Åh mitt hjärta smälte!!! Och hon kom ihåg allt jag lärde henne. Så duktig hon är, mitt gullegryn!

Ja, det har varit en helg med massa, massa mys! Idag har jag bara slappat framför tv. Full house och Grease, nostalgi eller vadå? HAHA. Underbart, man blir så lycklig! Nehe. Tackar för mig.

/ sanne andersson.

Urk.

En riktigt urkig dag idag. Vaknade med värsta, jag skojar inte, värsta mensvärken. Jag brukar ju inte ha så mycket, så blev ganska chockad. Måste säga, stackars alla tjejer som har sån mensvärk varje gång :/ Shit.
Så fort jag var i skolan var det ju över, så jag ska inte klaga.

Körde min bil idag! Happy face! Vem mer än jag hade happy face? HANNA! Haha! Jag öppnade dörren för henne, och där stod hon med det fettaste leendet och utbrast: DU HAR FÅTT DIN BIL! Sötaste Hanna. Så gick hon hela dagen ^^

Sen blev dagen urkig igen, med avläsning, lokalisering och översättning av texter. Ingen lek :( [PÄÄÄÄ] När jag kom hem var jag helt slut i huvudet så jag la mig i sängen. Somnade inte, eller jo. Kanske 30 min sov jag, sen vaknade jag och kände mig tvungen att göra läxan. Jag har hittat min artikel och jag har översatt smått i huvudet, men måste nog översätta lite i text eftersom mitt minne är så häääär litet.

Jadu. Kanske skulle göra det nu?

/ sanne andersson.

Niotusenniohundraåttio.

Det är siffran på hur mycket det kostade att fixa min älskade skitbil! 9980 spänn! Men jag är lycklig, världens lyckligaste. Men det kändes PI konstigt att köra den idag! Tjiiises! Så liiiiiten ratt och växelspakarna så små rörelser och kopplingen som är superlätt! Till skillnad från Volvon till traktor! Kommer ta en dag eller två för att få till den där sköna känslan igen. Ni vet när man bara slappar framför ratten. Men den kommer så småning om.

Den första riktiga turen kommer ta mig så långt som till Landskrona! Yupp. Jag ska ge mig på att hitta till fina Ida. Hon ska ha en middagsbjudning där. Tre rätters. Något jag fasar en aning över... Jag kan inte ens äta en "en rättare". HAHA. Men jag får kämpa! Och de andra får vänta på mig i guess. När Ida lagar mat, då vet man att man får gooood mat! Man vill äta att som läggs upp på tallriken.

Nej, sängen väntar och... ett liten <3 på hela dagen.

/ sanne andersson.

God dag pannkakan!

Jag är så lycklig! Hihi. Hade redovisning om KBT idag på teckenspråk och när jag skulle få min dom så min lärare bara: PERFEKT! Åhh! Sicken jävla underbar känsla!! Jag behövde verkligen få lite uppmuntan efter det kassa provet jag gjorde i fredags. Ännu bättre blev det är några i klassen sa: Nejmen är det SÅ lätt?! Jag flöt på moln. Givetvis av fler anledningar men redovisningen, shit. Sen blev det tråkig avläsning tillsammans med Hanna. Pannkakan. Jomen. Pannkakan som rymde. Vilken fantasi. Vet ni vilka mer som har fantasi? Hanna och jag. Vet ni vart vi får den från? YYYYYYOGGIN! Om ni såg Björn Gustavsson på melodifestivalen 2008(?) fattar ni.
Jag har blivit så extemt känslig av socker. Får sån jäklans kick när jag dricker min drickyoggi. Och tillsammans med Hanna spårar det ut, totalt. Vi har alltid lika kul på individuellt arbete. Blandat med tråkigheter, men vi löser det på bästa sätt :)

God natt, sussa gott och dregla inte ner kudden allt för mycket! HA! Vad får jag allt ifrån? YYYYYYYOGGIN!

/ sanne andersson.