Höstlov, nej jobblov.

Och så är det. Har jobbat hela dagen idag, typ ^^ Gick upp 0500 och kom hem 1515. Det är sååå dryygt! Men måste tjäna lite pengaar :) Annars har man väl inte råd med julklappar /; Och det är ju lite snålt! Iaf, ska snart lägga mig, pusshej!

Shopping.

Igår var äntligen jag och nikuu på väla och shoppade :) Alltid lika trevligt med dej! Du har ändrat min smak jättemkt. Du hittar kläder jag ALDRIG ens hade tittat på, och ändå är de jättesöta! Ibland är de kanske mer din stil, men ändå. Och den sida du gav mig idag fanns det såååå söta kläder på! Men pallar inte beställa, kan ju inte heller /;
Iaf, igår så gick på väla och så klart hitta man lite fina kläder! Hitta ett linne, en stickad tröja och en vanlig t-shirt. Ganska vanliga, inget speciellt med de faktiskt. Skulle egentligen bara köpa en stickad tröja, men så hittade jag de och de va sååå söta ;D  Och idag när jag va med Pogie på sko rönne för hon skulle köpa skor hittade jag inneskor, soo cute ;D så jag va bara tvungen att köpa de och de kostade bara 149 kr så det va inte så farligt. Jag harf in te använt mitt studiebidrag från september, så jag tyckte jag förtjänade det ;D Och nu så måste jag spara pengar till julklappar, och sen pengar till julrean som jag säkert ska gå med nikuu ;D Får bli våran tradition ^^Eller vad tycker du?

Va så glad när jag shoppade! Hade inte gjort det på skitlänge, senaste va i augusti liksom! Ganska lång tid. Och shoppa med Nikuu gör man ju inte varje dag ;D Alltid lika kul det! Hoppas du följer med till Ullared i december fast de inte har din storlek!!! Annars blir jag helt ensam... Iaf om jag ska köpa presenter till de andra där, så billigt ju ^^   AAAAAAANYWAY, måste nanna nu, tidigt, jag vet, men fatta trött jag är?!?!?! Förstår inte hur, men jag är det iaf. God natt, god natt :)

<3

Plans.

Snart är det lov och då har jag gaanska mycket planerat. I morgon, inte för att det har med lovet att göra men iaf, så ska jag till stan med Nikuu, som INTE kom till skolan idag /; Men då kan jag förhoppningsvis köpa något nytt och fint ;D Hoppas jag hittar en billig fin vinter jacka ;D  Aaaaaaanyway, så måndag till torsdag ska jag antagligen jobba, men det e ganska säkert, jag får ju ALLTID jobbet ;) Mohahaa. Sen på torsdag åker jag nog direkt till Mjönäs och stannar där resten av veckan, sen back to school ;O Så det blir inte så mkt pluggande som jag hade tänkt mig... Men det går nog :)  Denna helgen bli nog gaanska mycket pluggande. Well well.

Autumn.

Visst är hösten en helt otrolig fin månad. Jag har nog aldrig riktigt uppskattat hösten på samma sätt som just nu. Alla vackra färger och den friska luften. Nästan som man kan säga att det är den finaste årstiden. Men jag tycker om de andra med. Det e det jag gillar så mkt med Sverige, alla olika årstider.

Kanske jag gillar hösten lite mer nu när jag har psykologi, man tänker på ett helt annat sätt. Man är mer öppen för alla småsaker. Innan tänkte man hösten=iskallt istället för hösten=vackra färger. Eller något sånt. För var jag alltid deprimerad när det började bli höst, men inte längre. Denna hösten ska jag njuta av det underbara vädret!!

Usch, ska skriva en uppsats¨på engelskan som ska vara inlämnad i morgon, och jag har knappt börjat. Har haft 2 prov och flera inlämningar hela förra och denna veckan så jag får ju förklara det för läraren, det går säket jättebra tillslut :)

PROV!

Prov i svenska i morgon. OHNO! Jag tycker knappt vi har gått igenom det... Eller jo men det var en evighet sen. Sen har vi liksom gjort annat. Borde sitt där uppe och plugga, men var ju tvungen att göra en ANNAN svenska uppgift. HATE IT. Sen har vi en annan uppgift i samhälle. Det e ju typ hur svårt som helst. Eller ja. Kanske inte ska klaga så mkt men man orkar inte så jälva mkt i skolan. Det e helt sjuk. Och de ska ju alltid ha sina i en viss period och alla välje samma, ja, har ju prov i histroria på månad.... OMG!!! Aja, måste plugga.. ska försöka få lite bra betyg :)

We are family.

Just nu sitter jag med min lilla speciella familj bestående av Malin med magen och Daniel med benet. Det e inte speciellt ofta vi sitter så här allihop, vi brukar vara ganska splittrade... men nu när Daniel skaffat laptop och datorn där uppe ej får startas kan jag ju sitta här med dem och titta på House. Det programet är jätteintressant och det enda sjukhusprogram jag kan titta på utan att må illa.

Imorgon är det så klart skoja med girlsen. Alltid lika skoj... på rasterna. Men så MÅSTE man ju på lektionerna med. Men det kan också vara ganska kul.. beror ju på viken lektion man har och vi´lken lärare man har.

Har ju inte skrivit på länge... Men har inte pallat med den sega datorn. Man måste slå till den för att den omte ska låta så jälva mkt och det får jag ju inte, enligt Robban, men han har ju alltid rätt så ja ^^ Då skiter jag hellre i det.

Träffade min kisse i lördags. GOSH vad han e söt (A) Har t.o.m bilder på honom nu men kan ej lägga in de eftersom datorn.. ja ni vet, den funkar inte riktigt som den ska. Jaa träffa ju mamma och alla andra med så klart. Också jättekul. Ska dit på höstlovet, efter jag jobbat några dagar. Sen ska jag njuta av mammas goda mat ;D

Nu har jag inte mer att skriva, bye NIKUU ^^,

NIKUU!

Idag fick jag träffa Nikuu igen! Så blev jag jätteglad, trots att jag inte fick någon sovenir :O Men vi hade kul som alltid, och Nikuu hade saknat mej jäääättemycket (a) Har saknar dig med darling. Pogie var också back in school, dock inte Ida, men hon kommer väl snart tillbaka hon med :) Pluggis som hon är så vill hon ju inte missa så mycket i skolan.  Well, nu har jag inte mycket mer att säga faktiskt. Pusshej <3

Helgen.

I helgen har jag varit i Mjönäs och hälsat på mamma och alla andra där :) Har varit jättetrevligt, men där har varit helt sjuk mycket folk där denna helgen. Fredagen var ganska lugn, men på lördagen var Kjells dotter med familj där + några andra, sen på söndagen spelade killarna softboll, och då blev det en massa spring. Men det har varit ganska kul ändå :) Sen fick jag ju träffa alla djuren ^^ Cesar, Sixten, Mitzy, Rosita, Hoppsan, Iris, Saga och så klart min lilla Fritz, som faktiskt är min kisse katt nu, som bestämdes igår ;D Men han får stanna där så länge, annars måste jag ge bort Smirre och det vill jag INTE :) Det va typ Daniels krav om jag skulle ta med mig Fritz hem. Men Smirre var här först, så han får så klart stanna!

image5   (lite lik Fritz den där, inte riktigt men... Ska tillbaka till på höstlovet så får väl ta med mig kamran då så jag får lite bilder på honom! <33)

Idag har varit jättetråkigt! Först ringer Nikuu och säger att hon inte kommer till skolan, inte så konstig... Hon kom ju hem först i natt eller vad det va. Se kommer jag till matten, men varken Pogie eller Ida var där /; Tänkte att de kanske hade förstovit sig men de hade det inte för båda va sjuka. Så typiskt! Sen gick brandlarmet och jag stod där helt själv.. typ :'/ Men men, nu är idag nästan slut, så jag får träffa Nikuulin snart ;D Undra om jag får någon sovenir ^o) HAHAHA.

Måste dra och plugga nu, myyycket som ska göras... /;

Sanne miss her hunny.

Det va jättetomt i skolan utan dig Nikuu! När jag kom till skolan börja jag leta efter dig, utan att tänka på att du va i dumma sthlm. Och det gjorde jag faktiskt :P Men vi ses ju snart igen :) Så länge får jag hänga med de andra.

Skratta jättemycket idag med ;D HAHA. Jag fattar inte helt plötsligt skratta jag åt allt ^^ Som på tecken idag, vi gjorde tecken då, a-ö, en lek då så ska man komma ihåg va de andra säger. Så alla va helt sjuk trötta så vi glömde jättefort i slutet. Lizette va jätterolig för när hon kom på va orden hon skulle teckna gjorde hon sån rolig min, typ " men DAAAH" x)

Jaha, då blir det Mjönäs lördag söndag och hälsa på mamma och alla andra, trevligt :) Att slippa syrran, HAHA. Allvaligt då, ska bli hur skönt som helt. Sen ska ju Malin och Daniel förlova sig nu i helgen, så när jag kommer hem kommer väl Malin ha en ring på fingret skulle jag tro :) Så gulligt!


Pussilipuss ^^

Ett gott skratt förlänger livet!

Och om det är så, kommer jag nog att leva väldigt länge! I måndags så skrattade Pogie och jag åt en sak på samhälle, och det var egentligen en sådan där otroligt löjlig sak som vanligtvis inte är roligt. Men vi höll i alla fall på att skriva en text, men det kändes som vi skrev samma sak hela tiden, ni vet "på grund av, därför att, flydde till " o.s.v. så vi tänkte använda oss av det där synonym programmet på words. Vi skulle komma på en synonym till "uppstod" och då kom det "steg upp från de döda" och vi kunde bara inte sluta garva! Jag skratta så mycket att jag fick tårar i ögonen. Så kom läraren fram och fråga vad det va som va så himla roligt, och det gjorde ju saken MYCKET värre! Jag menar, läs meningen: Den auktoritära regimen gjorde att det var krig i landet som på gick 1991-1995 och det var också då de flesta flyktingströmmarna steg upp från de döda. *GARVAR* Men ja, sen fick vi skärpa oss och fortsätta skriva.

Idag va det nästan likadant, fast inte så väldans farligt. Men på praktiskt psykologin så skulle vi säga något till de vi jobbade med, med hjälp av gesten, miner och kroppshållning. Alltt i sig va ganska kul, Hannas "tumme upp" och Nikuu's miner. Sen när det va min tur så märkte jag hur Nikuu gjorde miner åt mig (utan att tänka på det då) och då höll jag på, "nu säger Nikuu att hon tycker jag är dum i huvudet, och nu vill hon inte lyssna på mig mer, nu fattar Nikuu ingenting" och annat sånt kul. Kanske inte så kul när jag berättar så här, men vi tre garva som fan ;D Och helt plötsligt känns det faktiskt okej att leva :)


Hittar du något fel nu NIKUU?!!

Happy B-day baby.

Äntligen har Nikuu fyllt 18! Hon har tjatat på det hela året! Men jag kan förstå henne :) Inte helt fel att fylla 18, kan jag tänka mig, fyller ju inte år förrens i februari. Så nu är min lilla flicka en stooor flicka ;D Och i morgon ska du få min finfina present, som är omslaget.. öhh, lite konstigt. Va ganska svårt faktiskt ;P Inte ens Malin fixa det.

Men fattar fortfarande inte varför du va sur på mig. Blev lite ledsen där faktiskt!  :( Jag som alltid är så snäll mot dig(a)


Hoppas du har haft en underbar födelsedag älskling <33

I can't even explain what is happening in my head!

JÄLVAFUCKINGHORTJUVAR!!!!!!! Varför kan man inte få ha sina grejor i fred? VA VA VA??!! Eller andras för den delen! Det är Daniel som har betalt cyklen med sina pengar som han har tjänat helt själv!!! Varför måste såna som ni komma och förstöra allt!!! Det värsta av att va att jag hade lånat cyklen, ställt den vid stationen, och sedan glömt bort den. Men det är som Malin sa, den ska kunna stå där i två veckor utan att någon ens pillar på den. Gosh, jag blir så ARG!! Vill bara slå den personen som stulit den!! Och nu måste jag säkert betala en viss summa pengar.. Den är iofs försäkrad men jag har för mig att man måste betala en del. JAG HAR INGA PENGAR! Annars hade jag ju köpt min egen cykel, så att min egen cykel kunde ha blivit stulen istället!

Ska bara säga en sak till, SKAFFA ER ETT JOBB!


   <<<<<<< borde finnas en sån här skylt vid stationen! x)



Öh, måste lägga till en sak. Precist när jag klickade på "spara" så kom Malin hem och sa att hon hittat cykeln. Någon hade ställt den på andra sidan järnvägen, MOGET säger jag bara! Hatar de som gjorde det! :@ Men det va tur att de inte kom någon vart med den! Så nu slipper jag betala en jävla massa pengar ;D Wihoo. Men jag hatar fortfarande tjuvar! Redan stulit 2 cyklar från mig! En i Ä-holm och en i Hyllinge, men det va länge sen nu, så antar det e glömt, men inte förlåtet ^^