Sambo.

Så då har man gått och blivit sambo :) HAHA. Nej inte riktigt. Men Alin och jag har fått låna en lägenhet över helgen, så vi kommer ha en väldigt mysg helg. Igår tittade vi på film och käka pizza och idag ska vi väl titta på någon brasa någonstans. Antagligen i Tivoliparken. Om vi inte har någon bättre idé.

Men just nu är jag hemma. Ska plugga till min redovisning som jag ska hålla i Lund, om domkyrkan. Sen kanske jag orkar springa en runda innan jag hoppar in i duschen. Efter det ska jag packa lite saker som jag kan tänkas behöva. Jaha. Så ser min valborg ut, utan mina finaste flickor. Men de ser jag snart som tur är! <3

/ sanne andersson.


Run away bride.

Idag när jag körde till skolan såg jag först en bil med ett släpp, med möbler på. Sen såg jag ännu en bil med ett släpp, med flyttlådor i. Då fick jag ett väldigt sug på att flytta. Inte för att jag inte trivs hemma, jag har det bra här. Men jag antar att när man har flyttat mer än 15 gånger så vänjer man väl sig vid att inte vara kvar på samma plats. Och tillskillnad från många andra så älskar jag att packa ner och packa upp mina saker. Jag har gjort det miljontals gånger. Ibland har jag grävt fram en låda med saker i. Packat upp det för att sen packa ner allt igen. Bara för att se vad som finns i. Även om jag vet exakt vad som finns i.

Men tänk er. En liten lägenhet. Som jag kan inreda precis som jag vill. Och jag kan bjuda in mina favorit människor och ha mysiga hemmakvällar. Tänk så underbart!

Men tyvärr finns det ingen möjlighet för mig att flytta. Fattig student som jag är väljer bilen framför en lägenhet. Faktiskt är bilen som mitt andra hem, speciellt på sistonde, haha. Nästan hela påsklovet spenderades i bilen så den ser ut som fan nu :) Både utvändigt och invändigt. Får ta och städa den i helgen. Och visst fan! Var med om min första viltolycka häromkvällen :/ Körde på Bambi! Fick ringa polis, och sen ringde en jägare mig. Så har ingen aning om rådjuret överlevde eller blev allt för skadat. Nästan ingen hände med bilen iaf. Paja grillen lite, men ska se om jag kan skaffa fram en ny. Mamma sa att det fanns en i K-stad så får ringa dit och fråga. Ser lite skamligt ut när grillen är pajad :P

Uah.. helt slut idag. Imorgon kanske jag orkar berätta varför ^^

/ sanne andersson.

Glader påsker!



Påskharen kom till Mjönäs :D

/ sanne andersson.

Ett ord: Underbart!

Krävs bara ett ord för att beskriva de senaste dagarna. Ni vet vilket ^^ HAHA.

I torsdags fick jag världens bästa present av älskling. Vad? tänker ni? Säger inte, säger jag :) Glad blev jag iaf.

I fredags körde vi på en utekväll på Harrys. Dansade och träffade många nya människor. Många, många. HAHA. Och drack en öl. Yupp. Jag har börjat dricka öl. Trodde jag aldrig, men det är riktigt gott nu. Kvällen var väldigt lyckad. Slutade kanske inte jättebra, men så kan det bli.

Lördagen blev det grillning vid en damm i Hästveda. Väldigt mysigt och varmt. Äntligen riktig vår!

En stund efter det att jag kom hem, runt 6, gick jag och la mig, somnade och gick inte upp förrens 8 på morgonen! Shiiiit. Vaknade flera gånger under kvällen, men lyckades aldrig resa mig från sängen. Kan säga att det förde några konsekvenser idag :/

Trots det har denna dagen varit bra. Sprang en runda och sen slängde jag på min en bikini och la mig i solen. Låg där i 4 timmar. Så misstänker att jag har bränt mig liiiite. Men bara lite. Inte så jag är röd, så tur det.

Resten av kvällen ska jag vara hemma. Umgås med mamma lite. Knappt träffat henne sen vår dag i onsdags. Behöver hänga lite med mamsen också :) Haha.

/ sanne andersson.

Mamma <3

Vilken härlig dag mamma och jag har haft idag! Det enda som saknades var ju den där stora gula saken på himlen, men annars hade varit en fantastisk dag. Vi började med att köra till Willis för att panta flaskor för över 300 spänn (haha) och sen körde vi ut till stan. Skulle leta efter bikinis men vi gick bet. Hitta ingen som var fin nog. Istället satte vi oss på mitt favorit café där det godaste kaffet finns. Tyvärr vågar jag fortfarande inte dricka kaffe så jag tog varmchoklad. Och lite kladdkaka på det, sen var jag proppmätt. Orkade inte ens dricka upp halva chokladen. Efter stan åkte vi till gammelfarfars/farmors grav och satte lite påskliljor. Blev finfint. Ja. Sen va dagen slut. Neeeeej! Vi köpte godis. Mycket godis... Mamma får aldrig mer följa med till Godishuset. Så mycket köpte vi... Ska iiiinte säga hur mycket vi köpte för.

Det var en fin dag. Mycket, mycket fin dag <3

/ sanne andersson.

Qpoolen.

Härligt väder eller hur? :) Igår spenderade jag och Alin hela dagen ute i solen, och idag ska vi spendera några timmar i simhallen i Hässleholm. Ska bli så, så skönt. Hela min kropp är stel så jag behöver simma, inte springa. Jag är fortfarande inte 100% frisk, men det FA:ar jag i. Kan inte sitta hemma på ett lov bara för jag är lite småförkyld! Så det så.

Imorgon planerar jag en mysig dag med mamma. Gå i stan, ta en fika, kanske lite shopping. Vädret ska ju inte bli jättefint, men som man brukar säga: det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Så det blir till att ta på sig en tjockare jacka helt enkelt. Efter kanske vi kör till gammelfarfars och gammelfarmors grav, sätter lite blommor. Och kanske, bara kanske av slutar dagen i godishuset ^^ Det brukar sluta så när mamma och jag åker in till stan. Hon vill alltid ha godis.

Fler planer? Jojo, det finns. Men jag har ingen aning om vad faktiskt så det får jag vänta med att säga, hahaha.

/ sanne andersson.


Ser man på!

Inte visste jag att jag var tröstätare! Men jodå. Vad tröstäter jag på? Knäckebröd, för att vara en nyttig tröstätare. Ville fortsätta på mariekex, men de var slut. Så tog en muffis. Och nu vill jag ha fler. Men det vore förstöra allt. Det vore att förstöra 1 mils promenad. Så nu ska jag titta på Big Bang Theory i hopp om att må bättre och glömma bort muffins. Jag glömmer ju så lätt så det lär ju inte vara några problem. Eller hur?!

/ sanne andersson.

Härliga vårdag.

När solen väl tittade fram idag spratt det till i kroppen jag jag kände att jag måste UT. Så jag gick ut. Tänkte först gå min runda på 30 minuter (får inte springa pga dumma förkylning) men gick istället i motsatt rikning mot Lerjevallen. Vilket är en ganska lång runda. Tar cirka en timme, i ganska slö promenadtakt, att gå dit. Där satte jag mig på bryggan en stund och var riktigt sugen på att stoppa ner fötterna i vattnet. Men det vore dumt. Dessutom blåste det så det var säkrast att jag gick hem igen. Så det gjorde jag. Men så skönt det va! Härliga, härliga vår!


Bara jag som blir sugen på att hoppa i? :)

Vi har väl att plockat en bukett vitsippor till våra mammor? Tänkte göra det idag, bara för att. Sen kom jag fram till att jag inte är ett barn utan tänker bara på att något djur säkert har kissat på dem. Har jag förstört era barndomsminnen nu? :P

Japp. Här ser ni mitt blivande boende i sommar. En sovsäck, liggunderlag, kudde, grillkål och mat är allt som behövs! Typ... Iaf, här hittar ni mig många varma sommarnätter!

<3

/ sanne andersson.

Var?

Helt tappat lusten att blogg. Återkommer väl om några dagar ^^


Stulen bild från Hamburg.

/ sanne andersson.

Kärlek.


Världens bästa syster <3

/ sanne andersson.

Bitches I'm back.

Har det varit tomt i bloggen? Finns en anledning, jag har ju varit i Hamburg! :) Resan har varit helt fantastisk tsm med min älskling, Marielle, Nathalie, Josefine och massa andra trevligt folk från skolan. Och vi har hunnit med många saker. Rundtur på sjön, besökt Planitaret, så jag faktiskt kan rekommendra, bara för de fina bilderna! Sen har vi gått rund i säkert halva Hamburg. Har typ blivit proffs på att hitta ;) Vad gjorde vi mer? Joooo, vi feeeeesta! Varje dag minst en drink. Skäms lite över hur mkt jag druckit i veckan, men så är det när man själv inte betalar i guess :P Torsdagen var bäst! Då var vi ute ett helt gäng på Reeperbahn, gatan i Hamburg där alla klubbar och strippklubbar finns. Synd att jag inte tog några bilder från där, det var helt amazing! Och jag blev skiiiiitförbannad på en vakt :/ Jävla rasist som dessutom vägrade snacka engelska med mig. Jaja, när vi inte kom in där gick vi bara till en annat stället där man kände sig varmt välkommen, med värsta galna bartedern och grym musik. Och när de stängde följde vi med de på efterfest stället på andra sidan gatan och fortsatte där till klockan halv 6-6 på morgonen. Halv 7 åt vi frukost. Sen sov vi 1 timme och 20 minuter, sen var det bara att packa och hoppa på bussen, lagom trött och smått bakis. Men inte så farligt faktiskt. Sen åkte vi till Lübeck. Där var verkligen vackert, men det blåste kallt och jag orkade inte gå, så Alin och jag satte oss på en parkbänk vid kanalen bara. Resten av resan var ett helvete. Först blev jag åksjuk. Och inte nog med det. Trodde båtresan skulle va lugn, för båten är stor och brukar inte gunga, men just denna dagen hade Gud tänkt straffa mig och såg det att det blåste full storm vilket gjorde att jag blev sjösjuk också. Jag har aldrig varit sjösjuk i hela mitt liv! Sprang in på toan i tron att jag skulle spy. Tyvärr är jag värdelös på att spy. Kan verkligen inte... På bussen igen drack jag över en liter vatten. Det var det enda som tog bort illamåendet någorlunda. Jag trodde seriöst jag skulle dö! :P HAHA. Men väl i Malmö kände jag mig lite bättre faktiskt. Och jag överlevde. Om ni orkade läsa allt, grattis :) Hade kunnat skriva 50 sidor om allt, men det vore idioti. Haha. Men kan av sluta med två ord: OFÖRGLÖMLIG RESA!

/ sanne andersson.

Marielle!

Igår blev det födelsedagsfirande för söta Marielle. Hon fyllde systembolag, och det ska ju firas stort!

Kvällen började med att Hanna, Anna, jag, Nathalie och Josefine samlades upp och körde tillsammans till Åstorp där förfesten hör till. Stämningen var väl på topp. Folk drack och musiken spelades högt. Själv körde jag på en vit afton, därmed kan jag nu sitta i min säng :) Teckentjejerna satte sig och börja teckna, för att slippa skrika ^^ Alltid lika skönt, haha.

När förfesten var slut och det var dags att köra in till stan tog det lite tid att samla in alla fulla människor i bilarna. Vissa hade svårt att släppa flaskan och vissa var upptagna med att spy på toan. Haha, minst sagt katastrof. Men tillslut kom vi iväg.

Medan de flesta stack knutpunkten för lite billig dricka körde jag, Hanna och Anna direkt till The Tivoli. Dött som fan, men till slut kom mer folk och då började vi dansa loss. Åh, älskar att dansa! :D Och de gjorde de andra också. Dansa fram till 2, sen var alla sugna på att åka hem. Eller, först McDonalds... Förstår inte hur folk kan äta där, frivilligt. Själv åt jag bara en glass, och de är ju goda :) Men fick lite flashbacks på sist jag åt glass på Donken... Haha. Gud. Denna gång höll jag mig iaf till en.

Ja, sen var aftonen med tjejerna slut och jag körde vidare :)

Tack så mkt tjejer för igår, det var grymt <3

/ sanne andersson.