Kungligt besök!

Prins Carl Phillip var på mitt jobb idag! Seriöst! Han var där med sin klass, nån "bondeskola" i Allingsås tror jag? En kollega sa att han gick där för att bli godsherre. Ja, inte vet jag. Iaf så var han där för att lyssna på om biogas. Tråååk. Synd att han inte kom och hälsa ^^ Det var väldig tyst om hela hans besök. Förståeligt.

Ja, blir lite bilder från jobb idag! Yey!


<3 på min dator!

F U på skrivaren som låter WEEEITOTOTOTOTWEEIITOTOTOTO!

Detta är min högra ha... sax. Ibland känns jag som kapten krok, fast kapten sax. MAHA!

Pärmar och varmchoklad! Åh deras choklad är jättegod!

AHHHHH! Mitt bord bombaderat av ettiketer. Och dessa ska klippas och sättat i bokstavsordning i pärmarna. Uhf.

Ja, det var en dag i mitt liv. Hoppas ni är nöjda och belåtna.

/ sanne andersson.

Jobba, jobba, jobba!

Min dator på jobbet funkar igen! Yey för det! Äntligen slipper jag slåss om Håkans dator. Känns taskit att ta hans dator hela tiden. Dumma McAfee! Det som tog dö på datorn. Ironiskt att när man startar datorn så står det nått om att McAfee can you trust! Yeay, right. Säg det det 800 000 datorer!

Snart slutar min rast, så nu får jag avrunda här. Ska se om jag kommer ihåg att ladda upp lite bilder från jobbet när jag kommer hem. Bara från mobil men det får duga. 

/ sanne andersson. 

Hold it!

Jag har alltid varit en förskjutande person. Jag skjuter upp allt jag bara kan. Läxor, körkort och allt privatliv. Hur och varför blev det så? Bekvämlighet? Vanan att göra vad folk säger en att göra? För jag gör det först när någon tjatar sig till ett resultat. "Jag gör det imorgon." "Hinner inte just nu, jag har ju bara två timmar på mig". Varför gör man det bara inte?!

Erkännanden är jobbiga, så jag lyfte luren till telefonen för att ringa arbetsförmedlingen. Men så klart är kontakten urdragen. "Yes, nu behöver jag inte ringa!" Men sätt i kontaktjävlen då! "Men då måste jag ju ringa". Men dö!! NU SKA JAG GÅ NER OCH RINGA! Och om jag så måste sitta i 30 minuter och vänta för dem jävlarna ska svara så ska jag det!

Update: ARE YOU FUCKING KIDIN' ME?! STÄNGT?! Vadå stängt? Det kan ju inte vara stängt när jag beslutat mig för att sitta i en halvtimme och vänta på svar! Där fick man för optimistisk tänkande. Nehe. Får väl ringa imorgon då! Och alla andra jag behöver ring. Dags att lista.

/ sanne andersson

Trubbel, oändliga trubbel.

Lyckat att jag inte kunde logga in på EMS imorse på jobbet, liksom alla andra som jobbat efter 4. Undar om det har med det visusskyddet att göra. Ni vet det som slog ut 800 000 datorer i världen. Jag är inte säkert om det är det, men vilket fall så funkade inte datorn som den skulle. Istället fick jag sitta på Håkans dator, som så snällt lånade ut den till mig :) Så jag fick gjort mitt jobb trots allt.

Just sitter jag mätt, och ganska belåten hemma. Men funderar på att ta en tur i skogen. Inte bra att sitta på en stol hela dagarna. Vill ju inte få en platt rumpa. Men... borde smälta maten lite men är rädd att jag inte kommer orka sen. Äsch, tar på mig kläderna så börjar det nog spritta i kroppen! Ja, så säger vi, tycker jag.

/ sanne andersson. 

Sing me a lullaby.

Åh, helt slut i huvudet efter denna dag. Och helt utan handledare eller någon som kunde mina uppgifter tog det lite extra på energin, plus pengar på mobilen när jag fick ringa Peter hela tiden. Ja, på förmiddagen iaf. Efter det klarade jag mig galant!

Men en sak förgyllde ju hela min dag! En från Moraträsk var med på radio Kristianstad idag och de sjöng (trumvirrvel.....) TIGERJAKT! Om ni inte har hört den fantastiska visan har ni missat något kan jag säga er!
Spola fram 1 min 30 sek så börjar de sjunga.

Min pappa gjorde denna en gång på stranden vet jag. Jag minns inte det, så är inte ens säkert om jag var med, men jag kan tänka mig att det var jätteroligt! Iaf, Moraträsk är en klar favorit när jag var liiiten!

/ sanne andersson.

Vinter?

Sitter med jacka på för det känns som det är vinter inomhus. Brrrrr... Nästan alltid antingen för kallt eller för varmt här, svårt med pannan. Brr...

Andra dagen på jobbet gick finfint. Har börjat lära mig programmet nu, så förhoppningsvis i slutet av veckan kommer det gå som på räls. Och imorgon kommer jag få stå på egna fötter, för då kommer inte min handledare vara där. Förhoppningsvis kan någon annan programmet, verkade som så när jag pratade med en man som också sitter på kontoret. Och så fick jag sluta tidigt idag igen! Och utan punka på bilen kunde jag köra hem direkt. Skönt att vara hemma tidigare än väntat. Speciellt på något vis.

/ sanne andersson.


First day at new job.

Första dagen på nya jobbet idag. Renhållingen Kristianstad. Jag tänker verkligen inte g in på vad jag gör där, men kan säga att jag sitter på en kontor och skriver ut ettiketer. Kort och gott. Alla är jättetrevliga där, mer eller mindre snackiga. Soppgubbarna är trevligast. Dem skojar med mig. Så enlig min uppfattning stämmer de förutfattade meningar om att soppgubbar (som jag tror man inte ska kalla dem längre, dock) är väldigt skojiga av sig.

Min snälla handläggare var så snäll att jag fick gå en halvtimme innan, vilket innebar att jag skulle vara hemma en halvtimme tidigare, MEN! Neeeeej, Sanne ska få punktering på framdäcket så hon inte kommer någonstans! Jag ringde Kjell och han kom och räddade mig! Satte på reservhjulet och tro faaan att det inte fanns någon luft i däcket. Så jag körde till nämsta mack och Kjell hjälpte mig pumpa. Ja, jag fick hem min bil tillslut. Pust. Men nu är jag helt färdig. Jag som tänkt att jag skulle ta en långis, men nu orkar jag inte. Blä.
När man är arg, ska man sätta igång Linkin Park skivan. Då känns ens problem så obefintliga och man börjar le. AAAAHH! :D

/ sanne andersson.

Ett inslängt inlägg.

Kände för att slänga in ett inlägg. Bara sådär! Denna dagen har tagit mina krafter total, så jag la mig i min underbara, sköna, gnisslande säng. Och bara låg, utan att somna. En hel timme. Bara åt att mysa i en nybäddad säng. Dessvärre känner jag mig inte piggare. Kanske tur de, annars kan jag väl inte sova i natt. Och jag måste ju upp i tid imorgon :O För att sitta kattvakt! Brrraooo. Åh, hoppas solen visar sig imorgon så det bli varmt på Hannas ballkong. Då kan jag sitta där och sola! Utan att få någon färg dock. Men det blir ju varmt, som om det vore sommar! Yey!


Hahaar åt denna bilden. Matte vill fotta, Ozzy vill kela.

/ sanne andersson.

TrattSvante.

Körde Hanna till veterinären idag, då Svante skulle kastreras. Så nu är hon "ägglös". Och groggy, den stackaren! Operation tog två timmar och då passade vi på att köra ner till stan för att äta något gott. Och gott blev det, med bakad potatis! Och sen en kaffe på det, en rälig en. Nej, den var inte rälig men jag mådde lite illa efter den.

Efter rundan på stan hämtade vi lilla Svante som hade fått på sig en tratt. TrattSvante. Åh, vi tyckte så synd om henne! Hemma yrade hon rundor och ville inte lägga sig ner. Och självklart krockade hon i allt med tratten. Så imorgon när Hanna är i skolan ska jag vara kattvakt. Kattistent. Eftersom hon fortfarande kan vara lite groggy, eller tillräckligt vaken att hon försöker få av sig tratten. Misse lilla.

/ sanne andersson.

What has two thumbs AND a job?


Sanne Helena Andersson!

Dessvärre blir det först en månads praktik, men jag är verkligen lycklig över det nya jobbet. Alla där verkar jättetrevliga och arbetsuppgifterna verkar ju inte allt för svåra. Inte precis som att göra crème bûlée  Jag kanske till och med får ett eget kontor! Yeah ;) Fast jag på ett sätt vill att det ska bli måndag, så ska jag bara njuta av min sista vecka som arbetslös. Nej förlåt, arbetssökande.

Obs att min lugg håller på att bli normal igen. Men jag saknar helluggen, så efter bröllopet ska jag klippa av allt igen! Men till just bröllopet vill jag ha snelugg. Mer romantiskt! Haha.

/ sanne andersson.

Ansökan till skolan skickad!

Nu har jag skickat in den förbannade ansökan till skolan. Det tog tid det. Sista ansökningsdag är på torsdag och jag började samla alla papper någon gång efter nyår. Eh, men som jag brukar säga: "Jag jobbar bäst - under press." Nu får vi se om jag kommer in. Det är ju aldrig en garanti. Men nu vill jag helt ärligt inte tänka på det mer.

/ sanne andersson.

Glass, sol och en altan.

Idag körde Ozz och jag hem från syrran. Borta bra, men hemma bäst. Jajemen. Helt fantastiskt väder och när jag kom hem firade mamma och jag detta med att ta en glasstrut från Ottos (typ världes godaste glass, slår Ben&Jerrys med heeeestlängder) på altanen vi byggde i fjor. Äntligen kan man njuta av vårt hårda slit.

I fredags lekte jag och Parre i stan. Shoppade, fikade och mös. Och efter det mötte jag upp sjuka Jasmine. Hejade lite och sen körde jag hem. Restan av helgen spenderade jag med lilla Jasse, Malin och Daniel. Så nu är jag trött och ofokuserad. Helst av allt vill jag lägga mig i min säng och göra inget alls. Men känner att det skulle vara slöseri på vädret. Jag får nansa i natt.

/ sanne andersson.

Kontorsnissen Sanne!

Åh! Jag fick jobbet, jag fick jooooobbet! Ringde dit idag och undra om det hade hänt något, och visst hade det de. Så nu ska jag jobba som "kontorsnisse". Jag är så lycklig att jag spricker! Och finns det något mer rätt än att fira detta med shopping och fika? Nepp, så jag och Hanna tog en runda på stan. Fick hem mig en vit kavaj, bikiniöverdel, nagellack och en jääättefin klänning Hanna hittade till mig! Heeeeh... Hanna och jag har tre likadana klänningar nu ;P Så nu får vi nog snacka ihop oss så vi kommer som fjortisar i likadana klänningar. HAHAA.

På fredag åker jag till Klippan/Helsinborg. Med Ozzy. Tänkte hitta på något skoj med tjejerna men de verkar väl inte jätteintresserade :( Bara för de inte har pengar. Men sen när var det tvunget att kosta något att umgås?! Jo för mig är det ju tvunget, det är ju jag som får betala dyrt för att köra dit :P Och det är ju jag som inte har någon som helst inkomst! HAHA. Jag skulle ju inte vilja påstå att jag är snål... Men det är värt varenda öre :D

/ sanne andersson.

Run forest run!

Eller mer exakt, run in the forest. Det är nämligen vad jag har gjort idag. Årets första joggingtur! Konditionen är ju inte var den en gång varit, men den var bra mycket bättre än vad jag väntat mig. Trodde jag skulle vara död efter hela rundan men det var jag inte, förutom benen som kändes som spaghetti. Härlig känsla! Hoppas jag blir lika duktig som i höstat, då jag sprang 3 gången i veckan. Tror nog jag kan klara det. (Peppar, peppar).

Idag måste jag skriva klart mitt äckliga ansökningsbrev som inte riktigt vill ta sig. Men nu ska jag vika tvätt och sen ska jag titta på 7 heaven. Öhm, och kanske klä på mig ^^ Pussa hajar!

/ sanne andersson.

Röda måndagar.

På röda måndagar får man sitta i sin pyjamas långt in på dagarna! Och man får se redigt sleten ut. Annars hade det inte varit lönt med röda måndagar. Man behöver inte heller göra något vettigt på röda måndagar. Bara sitta framför tvn och mysa. Speciellt om det är en grå röd måndag! Då är det nästan obligatorisk närvaro vid tvn, iförd sin pyjamas. Jajemensan! Så idag ska jag strunta i allt vad ansökningar och tvätt heter och istället njuta av en grå röd måndag!

/ sanne andersson.

Men buhu!

Vart tog det energigivande vädret vägen? Solen och värmen - kom tillbaka!

Något jag inte vill ha tillbaka är min eländiga förkylning. Den är nästan försvunnen nu, äntligen. Jag brukar aldrig vara pipig eller hålla mig hemma vid förkylningar, men denna har varit fruktansvärd! Legat och hostan hela nätterna och snytit mig 150 gånger i timmen. Men som sagt är det påväg ut genom dörren och på tisdag, om vädret tillåter, ska jag börja springa igen! Åh, som jag har saknat det. Samtigt som det har varit skönt att tänka: "AAAAHH! Ingen jävla springande." Men det blir ju att man börjar sakna det, saknar kicken av att man kan springa mer och mer för varje gång. Nu får jag börja från scratch.

GLAD PÅSK PÅ ER!

/ sanne andersson.

Oboy!

Vilken låt passar bäst om inte Peps låt Oboy, en dag som denna! Helt ljuuuuuvlig. Och den största delen av dagen har jag spenderat ute, sugit upp både d-vitamin och för att inte tala om energi!

... nu försvann lite av energin som förvandlades till sorg. Malins lilla Wicket är uppe i himlen nu :( Något hade hänt så de var tvugna att avliva honom. Men som jag sa till Malin så är han uppe i himlen och leker med Smirre nu! Usch, alltid lika sorgligt när någon lämnar jorden för tidigt. Rättelse, det är alltid sorglig när någon lämnar jorden överhuvudtaget.

/ sanne andersson.