Äntligen!

Kan nu lägga en ganska tuff tid bakom mig. Det var varit mycket i allt. Speciellt skolan. Snart är det dags att få bekräftat att man kommer in i trean och därför händer det en del i skolan. Sen är det mycket privat också, men den perioden är nog också förbi nu.

Idag kändes allt bara så perfekt. Jag vaknade utvilan innan klockan ringde, trots att föregående natt var sömlös. Jag hade en redovisning som jag inte lärt in men satte den! Tror jag. Efter det åkte jag och min älskade till stan, käka på Graffiti och shoppade lite. Jag fick ett par fina mjukisshorts av Alin ♥
När han åkte hem drog jag till gymmet o tränade. Man lär sig att älska det. HAHA. Och nu har de öppnat gym i Hästveda så kanske blir ett gymkort där också ^^ Vem vet?

Nu sitter jag och väntar på att vi ska beställa pizza. Inte speciellt hungig, men pizza är väl alltid gott? Hihi. Resten av klällen ska jag inte göra ett piss!! :)

/ sanne andersson.

Stämmer precis!


Må-bra föreläsning.

Jag är ju bäst på att pricka in saker och ting! Igår bestämde jag mig för att bli nyttig igen, träna och äta bra och så. Och idag hade vi en föreläsning om just detta i skolan. Znap! Även om att tänka positivt, och det mste man ju göra om man ska klara av att sluta äta skräp. Det var väldigt intressant, men roligaste var nog hur jag och Alin slängde menande blickar till varandra. "Va va det jag sa", "Du är precis så" osv. Haha! Det var skoj :)

Iaf, nu är jag lite extra pepp på att komma igång. Idag åt jag en kycklingsallad istället för något fett och jag tränade ett ordentligt pass. Sen att jag åt tacos när jag kom är en saga för sig... Jag tog iaf stark sås och självklart jalapeños i så ämnesomsättningen tar fart, hehe. Äta bör man annars dör man. Men vilken matkoma jag hamnade i! La mig i sängen 6 och halv 9 väcker älskling mig. FAIL!

Håll tummarna för att jag klarar det här nu!/ sanne andersson.

Bägaren har äntligen runnit över!

Efter att praktiskt taget levt på godis, läsk, glass och skräp mat är jag äntligen mätt på det! Bokstavligen ätit tills jag mått illa och just nu mår jag sjukt illa. Så gick ut för att powerwalka i en timme. Efter 15 minuter har jag sån grym skoskav av mina nya, fina skor, så det blev raka vägen hem. Eller nej inte raka. För jag hittade en sådan fin uppförsbacke som jag bara var tvungen att gå :) Så blev ändå en halv timme. Räcker ändå inte för alla kalorier jag har proppat i mig i helgen. Inte för jag räknar kalorier! Åh nej herregud! Jag äter självklart mammas goda husmanskost och unnar mig godis och glass på helgerna. Men nu har de verkligen blivit för mycket. Hade helt och hållet slutat äta godis i veckorna men det sket ju sig över påsken, och har inte riktigt kommit på rätt bana igen. Men nu jävlar blir det skärpning! Måste rensa ut kroppen på allt socker... Ska även ut och gå varje dag. Förutom när det regnar... Jag HATAR regn, hahah!

/ sanne andersson.

Så e're.

Min bil är sönder igen.

/ sanne andersson.

Xlash.

Ni har säkert hört om bloggfenomenet Xlash? Ögonfransserumet som förlänger, gör tjockare och mörkare ögonfransar? To good to be true?

I förgår satt jag och Alin och snackade. Plöstligt utbrister han: "Vad har hänt med dina ögonfransar?! De är helt långa!" Då hade jag ingen mascara på mig. Och behöver jag nämna mäns oförmåga att upptäcka nyfärgat hår, nya kläder osv? (Iofs skiljer sig min man åt där, han märker typ allt, som ni nog förstod här). Jag hade knappt använt xlash i en vecka, och det syntes redan resultat! Jag själv märkte det efter 3 ggr. Synligt resultat räknar de med en månad, så jag är grymt nöjd! Minst sagt.

Har läst på flera bloggar och självklart är det inte alla som upptäckt resultat lika snabbt och visst finns det risker med det. Tål man inte produkten så gör man inte. Men det händer nog ganska sällan.

Minns när jag var yngre, innan jag började med mascara, hade jag så långa fransar att de nuddade glasögonen. Innan jag började använda xlash hade jag typ inga kvar... Jag har lärt mig min läxa, tvätta bort sminket på kvällen! Gärna så fort man kommer hem.

De första dagarna har jag inte använt mascara alls. Och nu i morse när jag tog mascara. WOW! HAHA. Så gryyyymt!


Ville ta bild på ögonfransarna men min kamera suger balle... Dessutom har jag inga före-bilder så kändes inte lönt att kämpa med en bra bild. Plus har ju tre veckor kvar innan man ser riktigt tydligt. Ni får se live istället :D

Normalt kostar denna flaska 499:- men oftast finns det någon sorts rabatt. Jag köpte min för 299:- så om ni är sugna vänta till det finns rabatt! De har en fanpage sida på FB så bara att kolla där. Vet att de hade nu över påsken men vet inte om den är slut. Iaf. Jag rekommenderar starkt!

/ sanne andersson.

Veterinärbesök.

Fick akuttid till Shiva idag. Hon och även de andra hundarna och kilat sig som tusan och eftersom vi inte kunde hitta några loppor misstänkte vi rävskabb. Veterinären misstänkte inte skabb men möjligtvis en annan parasit så nu ska de få spruta i munnen en gång i veckan i en månad. Så förhoppningsvis slutar det snart. Tack och lov är det inget som sätter sig på oss! Visst kliar det men det är ju bara för man tänker på det. Psykologiskt.
Shiva uppförde sig exemplariskt! :) Hon som annars är väldigt skygg av sig. Vi trodde att hon skulle bli helt förskräckt men hon var ganska lugn. Åt godis som veterinären gav henne och sa inte ett pip när han gav henne en spruta. Stolt lillmatte :)


Mamma Shiva och hennes adoptivbarn... Hehe.

/ sanne andersson.

Påsklovet so far.

Hitintills har jag haft en ganska mysigt lov. Hos mamma har jag ätit riktig lyxmat och hos Alin... ja, där har jag ju mitt hjärta, hihi. Har också umgåtts lite med Alexandra och en annan tjej. Igår gick vi runt lite i Hässleholm, åt på Graffiti och solade. Och på kvällen lagade jag mat till min man och på det tog vi lite glass, kröp ihop i sängen och tittade på War horse. Det är nog jättebra... men jag somnande. Ops. Alin tyckte den var bra så jag lär ju älska den. Men nästa gång ska jag vara pigg!
Ja det har verkligen varit ett mysigt lov. Men.. Ja det finns ett men. Jag är trött hela tiden! Hur mycket jag än sover! Va fan?! Och ovanpå det så är jag alltid hungrig men efter en tugga är jag mätt. Igårkväll låg jag och vred mig av illamående så mätt jag kände mig. Samma ikväll. Gick ner och var jättehungrig. Åt lite och blev illamående mätt. Min mage som ska spöka igen. Jaja. Jag vet det slutar så småning om.
Imorgon ska nog inte bli så mysig. Ska plugga, träna och... duscha hundar. Kul. Jaja, måste man så måste man! Men ännu är det idag och jag ska snart krypa ner i min stora, sköna, mjuka säng!

/ sanne andersson.