I have a desire.

... for the westside. Alltså att åka till nordvästra Skåne. Det är ju ändå där man har sina rötter, vänner, sin familj. Några veckor är i öst är bara underbart, med tanke på att mina förfäder faktiskt kommer här i från, från Mjönäs, men det är något alldeles sepciellt med västra sidan. Man känner sig hemma! Och nästa helg har jag ju dubbel anledning att åka dit. Hälsa på syrran of course och att fira Parre :) Fyllde ju hela nitton nu i dagarna. Gamla tanten. HAHA. Nej då.

Usch, så kallt i huset det har varit idag. Bara nitton grader! bara för en frekvensomriktare är sönder till pannan. Ja, det säger väl er inget men det innebär att man inte kan elda konstant. Men nu ska det snart vara fixad så vi kan elda dagarna i ända. Åh, då blir det så varmt så varmt så! Som en het sommardag!

/ sanne andersson.

Korkade dumsnut till Sanne!

10.30 och jag och mamma skulle bege oss till centrum för att jag skulle på arbetsintervju (återkommer till det senare) och ska köra ut från "min" parkeringsplats. Eftersom det är massa träd och buskar där har man völigt dålig uppsikt, men jag fick mig en fix idee att om jag körde lite närmare kanten skulle jag se mycket bättre! Och tror ni inte att jag repar upp hela förarsidan på (tummor) en STEN! En dum gömd sten jag inte visste fanns. Jag liksom kasade med bilen ner från vägen (likt ett dike, grusväg liksom) vilket resluterade i att hela nedre förarsidan har världens buckla samt nada färg kvar. Man blir verkligen arg på sig själv. Men hur kunde jag veta att det fanns en sten där? Mobba mig inte! Jag har inte bakat in i en parkerad bil eller repat bilen pga en brygga! Inte bakat in i en flaggstång eller kört med motorhuven uppe heller!

Ja, arbetsintervjun gick iaf jättebra. Ingen nervositet visade sig och man kan ju hoppas på ett samtal imorgon om jag får jobbet. Sen ska man gå utbildning och tycker jag inte om det kanske jag inte tar det, men jag tror det. Aja, update 2morrow!

/ sanne andersson.


Nu är det klippt!

Ja, håret alltså. Vad trodde ni? Klippte inte så mycket, men det känns som flera centimetrar. Något fräschare blev det nog. Hoppas jag.

Imorgon blir det arbetsintervju för Aroma Tech, ett företag som jag nummera inte vill jobba hos. Tydligen är det ett riktigt litet fult företag som fifflar med löner och ljuger för köparna. Men jag ska ge de en chans, ställa rätt frågor och tvinga de till att svara. För man vet ju aldrig om de bättrat sig ju. Vilket fall som så får jag känna på en arbetsintervju, och det är ju det viktiga i sig. Ja, så jag ser ju fram emot det iaf. Man lär så länge man lever, sägs det.

/ sanne andersson.

Ringring.

Åh, fick panik i förmiddags när jag insåg att jag hade ett missat samtal. 11.40 hade någon med dolt nummer ringt och 11.50 upptäckte jag denna katastroff. Jag hatar när jag har missade samtal och inte kan se vem det är. Tänk om det var om något jobb?! Och det var det! De ringde igen efter en halvtimme från Aroma Tech. Och de vill ha mig på en arbetsintervju! Så nu ska jag på arbetsintervju på måndag 11.30. It made my day. Så, vad ska jag ha på mig? Hur ska frisyren va? Och det viktigaste, hur ska man föra sig?! Tur att jag har en trevlig och underbar personlighet som charmar alla ;) HAHAHA. Ja, jag vet iaf lite om företaget då jag nummera är påläst. Mycket viktigt det dära, att veta saker om företaget. Well, wish me luck, again.

/ sanne andersson.

Garderob!

Yey, min garderob blev klar igår så nu är de flesta kläderna snyggt upphängda i en mycket omsorgsfull placering. Dessvärre är det kläder jag inte kan använda här (hundar, katter och landet säger väl det mesta), men när jag väl ska använda det kommer det kännas mycket trevligt att ställa sig på tå för att nå det önskade plagget, inte sätta sig på huk.

Idag har jag också städat rummet lite. Ja, mamma är ju på mig nu, inte som syrran inte. Iaf så tog vi fram en byrålåda från finrummet aka skräprummet. Så nu är alla viktiga papper väl förvarade + annat skräp. Och det bästa är ju att den står i hallen, så den står inte ivägen för mig.

Mycket mer finns inte att säga. Söker fortfarande jobb, har dyra försäkringar som måste betala och jag är lite stuck. Alltså det vanliga. Men jag ska inte klaga, "tänkt på de fattiga barnen i Afrika" som alla säger. ALLA.

/ sanne andersson.


Första dagen i resten av mitt liv.

Det doftar nybakat här i huset. Mamma har nämligen bakat fransbröd och slättabullar. Åh, älskar doften av nybakat, vad det än är som bakats. Dessvärre låg jag i sängen istället för att ta en helt nybakt bulle, men just då lockade sängen mer. Inte för att sov utan bara för att krypa ner under mitt sköna täcke. Tog en halv ljummen bulle när jag kom ner sen istället. Det och ett glas nyponsoppa. Smaskens.

Idag är första dagen i resten av mitt liv. HAHA, precis som inte alla dagar är sådana. Men till skillnad från alla andra dagar var jag ute och sprang idag. Mitt ute i skogen. Okej inte helt, det skulle jag inte våga. Men för att vara en skog måste jag säga att den är ganska bebodd. Jag träffade en hund som ville hälsa på mig, typ 50 får som tittade lite mystiskt och så klart några människor man hejade på. Iaf så ska jag nu springa en kort runda måndag till fredag (yeah, we'll see about that). Mest för att jag ska ha något att göra. Håller på att bli nipprig här hemma.

Nej, dags att smsa Parre.

/ sanne andersson.

Smärta.

Skulle hjälpa mamma lägga plattor till vårt vackert belagda uteplats, men efter lagt på grus och matta hade jag så fruktasvärt ont i magen att jag fick gå och lägga mig. Uppe på rummet kunde jag höra mamma kämpa med plattorna och grusen. Stackarn. Imorgon hoppas jag att jag mår bättre så att jag kan hjälpa till. Snart, snart har vi vår uteplats på södersida = sol heeela dagen lång.

Ja, nästan hela dagen har gått åt till att sova, så just nu är jag ganska pigg. Planerar att sätta mig framför en film med filt, något varmt och hela köret. Fördel att man har tusen kanaler att välja mellan, men idag blir det nog hederliga 3:an. På tal om 3:an, hur många stör sig på deras nya loga? ARGH! HAHA.

/ sanne andersson.

Finfint besök.

Igår hade vi besök av Jasse, Malin och Malins nya "jag ska bara passa men sen köper jag en för jag bli så kär"- hund chihuahuan Musle. Em, eller Müslie. Inte vet jag. Vilket fall som helst. Äntligen fick jag iaf träffa Jasmine. Min favorit systerdotter :) Och enda, men det gör det samma. Tyvärr är Jasse överallt och ingenstans, så jag fick ingen bra bild på henne så det får va. Men här är iaf en bild på chihuahuan, för förutom när hon sov var kanske kamraskygg.Måste erkänna att jag blev väldigt förtjust i henne. Annars tycker jag chihuahuor är ganska mesiga, bortskämda hundar, men inte den här inte. Dessutom var hon större än de kändisarna har som inte är större än råttor. Nä, jag föredrar faktiskt Ozzyar <3

Idag har det varit tomt och tyst i huset. Vi höllt på med uteplatsen ett tag, men det blev för varmt. Säkert 30 grader här. Jag hade nog fel när jag sa att sommaren var slut, HA!

/ sanne andersson.

"Det kommer bli bra!"

Har varit lite nedstämd de här sista dagarna. Har nog varit lite för optimistisk när det gäller jobb. "Men det finns ju massa jobb"; "Jag har en känsla att jag får detta jobbet". Klart man ska vara positvit, men i långa loppet blir man nedstämd. Då är det bra att ha mamma nära till hands. Även om hon kan säga den tuffa sanningen som man inte vill höra, så låter det ju ändå så bra. Och med de där sista orden; "Det kommer bli bra!" För visst kommer det bli bra! Det blir alltid bra, allting blir bra. Kanske inte som man ville, men så småning om blir det ändå bra.

Imorgon börjars mer arbetssökande. Kanske jag inte hittar något, kanske jag gör. Jag får helt enkelt acceptera att det inte är så himla lätt att hitta jobb. Vi är ju ändå i en ekonomisk svaka, men vi är ju också på väg upp. Nog allt får och ska man vara lite optimistisk under sådana här perioder. För som ni vet, "det kommer bli bra!"

/ sanne andersson.

Kokostoppar.

Åh, bakat kokostoppar idag. Älskar! De är inte riktigt klara då de måste svalna innan man doppar de i chokladen som jag kände för att doppa de i. Hoppas jag kan ha det till kvällens Överlevarna, annars får det minsann bli Plopp!

Jag fick gratis tuggummi från affären idag, minsann! De nya V6, men de smakar rengöringsmedel med citrondoft i början :/ HAHA. Sen smakar de okej.

Mycket mer har inte hänt.

/ sanne andersson.

No title.

Vilken sommardag vi har haft här i Tralleboda! Har säkert varit över 25 grader och sol. Pöh. Har suttit ute och njutit samt rensat mammas framtida uteplats. Massa ogräs och MASSA spindlar. Jag hittade några vita änkor som försökte bita mig (överdramatisk, och ni... det finns inget som heter vita änkor om ni trodde det x))! Usch, de var så äckliga.

Förresten. Den lilla kellingen har fått ett namn, Sir Fräs. Inte jag som döpt denna, utan mamma och Kjell. Så jag är inte skyldig till detta namnbrott. Menjag måste erkänna att det passar honom väl. Först fräser han och sen spottar han 20 meter. HAHA. Men riktigt tam börjar han bli. Han är så söt, iblad sitter han på min axel som en papigoja. Har jag ork någon dag kan jag lägga upp en bild på honom, men det får bli en annan dag.

Snart är det Överlevarna på tv. Ni har väl inte missat? Det ultimata sättet att skräma upp folk nu när svininfluensan härjar. Folk är så.... dumma. Det finns inga likheter what so ever med serien och vår svininfluensa. Sluta var så rädd för allt!

/ sanne andersson.

Brrr - kallt.

Nackdel med att bo här - kylan! Man måste sätta eld i pannan för att få igång värmen nu när sommaren drar sig mot sitt slut. Och de senaste dagarna har det varit iskallt hemma. Så måste man lära sig pannan också, vilket inte är det enklaste.

Sitter här och snackar med mig hunniii. Saknar henne så mycket nu när hon är i sthlm. Innan sågs vi ju varje dag (vilket ibland kunde vara jobbigt, man går ju varandra på nerverna) så det är så tomt utan henne.Nej, nu är det kaffe. Får man inte missa. MAHAHA!

/ sanne andersson.

It's raining men.

Blir ni också äcklade av regnet? Okej, för mig är det värre än för er. Jag tittar just nu ut genom förstret och ser..... Lera. Lera överallt. Ännu värre är det på baksidan. Hela gården är en endaste lerpöl. Men igentligen bryr jag mig inte. Jag behöver ju inte gå ut! Och dessutom ska vi ha bakad potatis hemma så jag har ingen anledning att vara äcklad. Faktum är att jag är på ganska gott humör. Mycket för jag är så stolt över mig själv. Jag har sökt massa jobb, till och med sådana förnedrande. Nej inte förnedrade, men vad tänker ni på när jag säger försäljare? Precis. Inga fina tankar va? Men det är ju trots allt ett jobb. Jaja, nu ska man bara få svar också vilket jag inte kan styra över. Det ligger i Guds händer. HAHA, nej inte riktigt, snarare arbetsgivarens. Wish me luck anywho.

/ sanne andersson.

Ringen ringde.

Okej, inte ringen men Smycka. Jag har väntat i 2 månader på att få tillbaka min ring och idag ringde de äntligen! Okej jag svarade inte för jag hade mobilen på rummet som vanligt (oops, får sluta med det) men jag kollade nummret på eniro och då var det Smycka. Så snart har jag ringen på mitt finger, likt jag har halsbandet runt min hals. Båda gåvor från mitt favoritsyster. HAHA. Har bara en. Och tur är väl inte, tänk er att ha två Malins? Ajajaj.

Var på Ica idag och panta flaskor för 143,50 kr. Vi skulle hyra Män som hatar kvinnor för mamma vill se den, men fanns det? NEJ. Och de har bara en av varje film. Dåligt. Istället blev det godis för typ 80 spänn. Wooops. typiskt mamma och mig. Eller egentligen mamma för det är hon som plockar så mycket. Jag är faktiskt oskyldig.

/ sanne andersson.

Söka jobb, söka jobb.

Ursäkta för dålig uppdatering.

I helgen var jag i Klippan för att hälsa på syster. Awe, Jasmine blev så glad att se mig <3 "Nanna!" Skrek hon när hon säg mig, sötnosen. På kvällen åt vi pizza och tittade på Slumdog Millionaire och Män som hatar kvinnor. Båda är ju så bra. Speciellt Slumdog, men det vet ni väl vid det här laget att jag älskar den filmen.

På lördagen var det meningen att jag skulle träffa flickorna, men två i Gbg och en som var alldeles för upptagen med den nya kursen (lycka till!) så var det bara Jasmine som kunde. Istället tog vi en shoppingtur i Hbg, något vi både behövde, HAHA. För min del blev det en cardigan och mascara. Måste ju spara pengar. Den sista timmen satt vi på espressohouse för att ta en god dricka och något att mumsa på. Ice Tea och kladdkaka, mumma! Trevligt hade vi iaf, vi två!

Idag ska jag ringa på två jobb. Ett som jag redan skickat ansökan till och de ringde mig, men jag missade! Fan. Sen ett annat som mest är ett skit jobb men man får ju pengar så. Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa!

/ sanne andersson.