Sooommarlooov!

Vilken vecka, vilken vecka!!

Tordag - Vattenkrig med tjejerna = dygsura! Tjejkväll @ Josefine. Tacos, cider, spel och hemmabio.
Fredag - Skolavslutning! Uppträde i parken med Sean Banans låt Sommar i Sverige och Euphoria i kyrkan, på teckenspråk of course :P Och på kvällen fest i Höör hos min gamla lärare. Kvällen bjöd på mat, dricka, badtunna för några, hjärnskakning för mig och självklart massa snack och skratt!
Lördag - vaknar upp bakfull och en förjävlig huvudvärk. Myser några timmar med tjejerna, packar och drar hem till Alin.
Söndag - konstaterar hjärnskakning... Myser.
Måndag - Fortfarande huvudvärk.
Tisdag - Passar Jasse tilllsammans med Alin! :) Väla och tar en fika med Ida och stötter även på Cicci :) Efter Väla direkt till närmsta park så Jassebassebus får rasa sig lite. Äter pizza och tittar på Oliver & gänget, hihi.
Onsdag - Myser på morgonen och drar sedan till den nybyggda lekplatsen och Jasse blir överlycklig, samtidigt lite besviken att "karusellen" är upptagen hela tiden.. :( Hon fick en liten stund på den iaf. När vi kommer hem är Daniel hemma och det är dags för oss att åka hem.
Torsdag - HEMMA! <3 (och fortfarande lite huvudvärk).

En rätt så awesome vecka! :)

/ sanne andersson.

Kärlek.

Om du ska älska någon.
Älska denne oavsett vad.

/ sanne andersson.

<3 hull!

Seriöööööst?!?! Måste man ha 0% fett på kroppen??
Jag erkänner, när jag började gymma så avgudade jag tjejerna som inte hade en millimeter hull hängandes över byxkanten. Men idag insåg jag... vad fan är sexigt med en smal pinne? Vad händer med tjejers sexiga former? (Vilket män avgudar). Inte för jag har mycket av dem, av naturliga skäl, men lite lovehandels har jag iaf.
Men seriöst, lägg av med alla fjantiga dieter, sluta räkna kalorier, sluta plåga dig löpbandet! Träna för att det är kul och för att vara hälsosam, ät vad du vill i måtta och du kommer ha den perfekta kroppen! Bygg upp självförtroendet istället för att förbränna varenda procent fett du har i kroppen. Ha inte ideal som är inprincip omöjliga att efterleva... Alla behöver inte se ut som Victorias Secret-modeller (även om många vill se ut så...). Alla är vackra i någons ögon. Och att ha 0% fett betyder inte att man är vacker, utan det är allt det andra man har!

You're beautiful, just the way you are.

/ sanne andersson.

Hehe...

Jävligt dåligt uppdatering på den här bloggen, men vem fan bryr sig? :) I don't.
Det är inte det att jag inte har någoting att skriva om. Just nu händer det ganska mycket faktiskt. Om 4 dagar är det skolavslutning, det snackas och planeras. I torsdags åkte hela tolksektorn upp till Örebro (dvs. 6 timmars bussfärd upp och lika många timmar ner) för att se visukalen Fame som varade i 3 timmar. Iofs var det helt magiskt att se! Så visst var det värt det.
Mer då? Jo jag är typ världens underbaraste flickvän! ;) Igår gjorde jag helstek kyckling med nypotatis och sås till min man, och på kvällen gav jag honom massage! Det förtjänade han efter vinsten :) Hihi. Som sagt, världens undebaraste flickvän!


<3

/ sanne andersson.

Känn på den!Söta små ryskinnor sjunger på svenska, visste ni det? :)

/ sanne andersson.