Mot K-stad!

Gick upp sju idag :O Bara för jag ska till mamma. Kjell ska jobba i Malmö på nån fotbollsmatch så jag är tvungen att resa redan nio. Men skönt i längden då jag kan slappna av när jag är framme. Ozzy ska så klart med! Allways. Väskan är tungt packad denna gången då jag ska stanna i fem dagar. Och bikinin följer med :D

Synd att jag inte hann träffa Cicci. Vi tänkte träffas igår, men blev inget och idag åker jag så tidigt. Men vi ses väl när jag kommer tillbaka :D På fredag är jag hemma, men vet inte när. Mest troligt på kvällen.

/ sanne andersson.

Sooooommar, sommar och sol.

Bjuvsbadet idag - behöver jag säga mer? Helt underbart som alltid. Men ikväll blir det förhopningsvis stranden och grillning med några stycken. Vet inte vilka vi blir, eller om det ens blir av, men det hade varit sjuktmysigt! Men först kycklingsallad! MAMAM!

Åker till mamma imorgon, kanske stannar till fredag eller nått. Vill bada i sjön! :D

/ sanne andersson.


Wonders.

Brukar ni också få konstiga funderingar? Som hur det är att äta karameller utan tänder? Eller spika sig i handen? Ibland blir man nästan sugen på att testa. Tur att man har ett förnuft (till skillnad från vissa andra).

/ sanne andersson.

Videon.

Här kommer videon på Ozzy och Shiva. Kan man säga annat än: "AAAWE"!


/ sanne andersson.

M.J.

Ja, ingen har väl missat att the king of pop dog i natt. Är på nyheterna 24/7 och desamma med hans låtar. Blev dock lite förvirrad imorse när jag satt och tittade på MTV. Då började de babbla om M.J. men jag pallade inte lyssa, sen kom det upp årtal; 1958-2009. Det första jag tänkte på var: Va fan! Så gör man bara när någon är död! Och M.J är INTE död! Han är odödlig. Jag blev jätteirriterad över detta men glömde det snabbt igen. Sen drog Malin upp samtalet, och då förstod jag att det var så han M.J faktiskt var död. Jag ska inte påstå att jag är ledsen, M.J har gjort sitt här i livet, alla underbara låtar, mer skandlar som går att räkna på en tusenfoting, men ändå. Kommer bli lite sorgligt att lyssa på han låtar nu. Han skulle fylla 51, så han var ungefär lika gammal som pappa var när han dog :( Så ung. Så mycket kvar av livet. Det är det som jag tycker är så ledsamt. Alla (okej, finns undantag) har rätt till ett långt och lyckligt liv!


R.I.P M.J.


/ sanne andersson.

Down town.

Så snart Jasse har vaknat ska Malin, hon och jag ner till byn. Vi ska fixa på Fenix, lämna in min underbara ring jag fick av Malin, Jasse och Daniel för att få den förstorad och graverad. Har ingen aning om vad det ska stå där för det ska Malin bestämma. Efter det vet jag inte. Kanske en glass på Sibylla? :D

Btw Cc. Jag kan inte kommentera din blogg. Ingen aning om vad jag ska välja som profil. Iaf, så önskar jag dig lycka till med jobbet! Och att jag är i Klippan, men att jag hör av mig när jag kan ses, så jag inte är i K-stad.

Sen undrar jag också; Kan vi inte ha nån liten grillfest någonstans?! Hade varit superkul jue! Träffas alla vi tjejer och umgås! Hör av er om ni gillar ideen! ;D

/ sanne andersson.

Fucking Youtube!

Skulle visa er en jättesöt video där Ozzy och Shiva leker, men det skulle ta över en timme att ladda ner! HELL NO! En timme framför den bärbara datorn hade fått mig att vilja slänga den i vägen, sen stampa på den, sen slänga den i tvättmaskinen bara för skojs skull!!

Istället tänkte jag läsa lite bloggar. Var länge sen. Bara för att ni vet.

På tal om ingenting, gud vad Klippan känns tom utan Nikuu! Hon är ju i Kina nu, Bejing för tillfället tror jag. Tomt utan skolan också. Jag går förbi där varje dag, men får slå skallen för att påminna mig att jag aldrig behöver gå igenom dem dörrarna igen. EVER.

Hihi, såg Bolt idag. Malin har velat se den så länge så idag köpte hon filmen. Så gullig film! Hunden som tror han har superkrafter. Kanske inte så orginellt, men sött. John Travolta gör Bolts röst. Bara för att visa hur allmänbildnad jag är... Inte, kunde inte komma på vem det var. Inte förrens Malin sa att den var han. Då kände jag igen rösten. Ja, bara det jag ville skriva.

/ sanne andersson.

Pictureday.

Nähä om man skulle lägga in bilderna för en gångs skull. Har dragit mig för det i en och en halv vwcka. Late fan.

Bara en fråga. Var ni helt slut efter studenten eller vad?! Inte för man festade hela natten och gick och la sig sex, utan för att man visste att man kunde slappna av? Jag var helt slut i en vecka! Orkade knappt ta mig upp för sängen. Men nu är jag på topp igen! Nya friska tag som arbetslös!

Som sagt, bilderna.

/ sanne andersson.

I like being on top.

Kom inte för så länge sen hem från Ljungbyhedsbadet. Härligt att doppa sig i poolen. Fick en smärre chock av det kalla vattnet, men när jag väl vant mig var det helt ljuvligt! Solen sken och det var vamt, kan det bli bättre? Malin och jag har ju faktiskt planerat att grilla spett, så jo det kan väl bli lite bättre!

Just nu ser det lite trist ut ute. Massa moln och massa nordvästligvind. BRRR. Ingen större lust att gå ut, men måste med Ozz. Livet som hundägare. Snö, regn eller 30 minus eller 30 plus, måste ändå gå ut. Men för det mesta är det underbart :)

/ sanne andersson.

Arbetslös.

Jag har inte funderat så där jättemycket på att jag är arbetslös då körkortet tar upp alla mina tankar. Men imorgon smäller det, då ska jag lämna in en blankett där det står med stora bokstäver: JAG ÄR ARBETSLÖS, SKJUT MIG.  Något i den stilen. Och sen måste jag söka jobb jag ändå inte kan tacka ja till eftersom jag ska flytta, ta körkort, blir vuxen o.s.v. Och det tar ju tid! Speciellt det där med att bli vuxen. Jag har aldrig föreställt mig som vuxen. Jag ser mig fortfarande som en 16-åring som surfar runt på de mest meningslösa sidorna på internet. Bdb, Facebook, Lunar(!) och jag bloggar! Okej, bloggning har blivit riktigt stort, men när jag började fanns det ett fåtal storbloggare, och dem visste jag inte ens till. Jag var överhuvudtagen inte det minsta allmänbildad! Och engagerar mig heller inte idag till att bli det. Vissa saker snappar man upp, men precis som i barndomen så åker det mesta in genom ena örat och ut genom andra. Slutsatsen är iaf att jag inte känner mig det minsta vuxen, måste jag då växa upp?
/ sanne andersson.

Hoppar av glädje!

Ber om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen. Har helt enkelt inte haft lust att skriva något ovettigt. Jag har heller inte fått lagt över mina bilder, för den bärbara är så äckligt seg!

Min dag började fruktans värt. Om jag säger 500-lapp, tåg och Hässleholm förstår ni inget men dessa tre ord ger mig numera rysningar. Kjell körde mig till K-stad för jag skulle ta tåget 06.50 till Klippan. Visste att jag bara att en 500-lapp så jag tänkte ta det på korten. Självklart funkar inte det så jag tänkte anväda 500-lappen, men ännu en gång, tar atomaten självklart inte emot den. HEPP, tänkte jag och skulle se om det gick att ladda på mitt rabattkort. Men icke. Sen säger konduktören att dörrarna stängs och utan att tänka springen jag till dörren med Ozz, han kommer på tåget men inte jag. Så där står jag med ett koppel i handen och ingen hund. Jag skriker till konduktören att hon ska öppna dörren, men hon svarar spydigt att de öppnar snart igen. Och då började jag gorma om att jag hade min hund där inne och att han är livrädd, så de öppnar. Stackas min bebis! Väl på tåget tar de inte emot 500-lappen och ber mig hoppa av i Häsleholm för jag ska hinna växla, eftersom det är 10 minuters uppehåll. Men jag kan inte gå in i någon affär eftersom jag hade Ozz med mig så istället använde jag en atomat som tog emot kort. Men fick fan betala 44 spänn! Jag missade självklart det tåget och fick vänta på nästa. Tur att jag hade mamma i luren som kunde trösta mig! <3

Men av en anledning hoppar jag av glädje! JAG KLARADE TESTKÖRNINGEN! Och därmed får jag ta intensivutbildningen! WOHO! Jag blev så lycklig! Så lycklig. TACK PATRIK! :D

Det var allt för nu. Lovar en bättre uppdatering i fortsättningen!

/ sanne andersson.

STUDENTEN!

Jag har verkligen inte haft ork till att lägga upp några bilder, så de kommer väl imorgon. Jag har heller inte haft ork att skriva, och har egentligen inte det nu heller.

Men iaf, så började en helt underbart blött champange frukost med Hanna, Maja, Nikuu, Louise, Anders, Krille och Roger. Och på vägen tillbaka till skolan kom Joel springandes, han missade det hela. I skolan, för att korta ner, blev det studentfoto, jättegod mat, betygsutdelning och cermoni i idrotthallen. Och sen utsrånget! Åh va härligt det va att stå längs fram i trappan och skrika och vissla! Sen fick jag leta upp mina familj och hittade de ganska långt bak. Men jag hittade. Men Nikuu hittade inte sina så jag väntade på henne så hon också hittade sina, men sen dissade hon mig :( Så jag fick gå i studenttåget helt själv för resten av min klass hade redan gått till flaket. Sen kunde jag inte hitta Malin där hon sa att hon skulle vara och mit skylt pajades och jag blev så arg på den så jag slängde den i en soptunna! Men det slutade ju väl, för jag fick åka i en cabbe :) Och visa upp mig! Allt hemma var perfekt! Fina presenter och världens godaste mat!

På kvällen körde Robban mig till Cc och där åt jag en gång middag. Och drack shots och kaffe med likör. Och GUUUD va' gott det va'! Ann hade rätt! Ska jag absolut dricka igen. Sen blev det lite spela jag inte fatta och några spel jag fatta och några spel jag absolut sög på! Men vi hade kul! Efter det åkte Henna, Cc, Igor, Shille, Jonhatan och jag till stan för att festa, åt åtskillda håll dock. Vi möte upp Ida och sen festa vi hela natten lång!

Efter tre åkte jag, Cc, henna, Shille och Igor hem till Cc och Hennas moster hus och sov där. Klockan va väl 5 innan vi kom i säng. Och på morgonen åkte vi hem.

Tackar alla som var delaktiga i min student, trots det som hände, blev den mycket lyckad :)

Och tack min klass för några  konstiga, men roliga minnen!

/ sanne andersson.

Om jag är nervös?

Nää, inte än faktiskt. Lite pirr i magen, men inte nervös.

Tider:

09.00 Champangefrukost i parken med klassen
10.00 Samling i klassrummet
10.35 Studentfoto
11.00 Mer samling, betyg och blaha blaha
12.15 Lärarlunch
13.00 ?!
14.00 VI SPRINGER UT!
18.00? Middag hos Cc
OCH SEN FÄSTA HELA NATTEN LÅNG!

:D

/ sanne andersson.

FÖÖÖÖR.....

.... IMORGON TAR JAG STUDENTEN, IMORGON TAR JAG STUDENTEN, IMORGON TAR JAG STUDEEEEENTEEEEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!



Mina betyg är det de bästa, men man får ju vad man kämpar för ( förutom i vissa ämnen där lärarna är helt fucked upp!). Men jag TAR ju studenten! Och det är vad räknas. Dessutom kommer inte polishögskola gå på mina betyg utan på högskoleprov, så jag ska plugga satan till det!

Och idag tar FAKTISKT Malin examen! Och jag är så stolt över henne, för hon kommer få asbra betyg, massa MVG:n! Så nu ska jag paketera hennes present så hon kan få den ^^ HIHI! Grattis syster yster!

Btw. Trafikskolan har tydligen bokat uppkörning och teori prov till mig. Den 4 AUGUSTI! Va FAAAN! Behöver ju mitt körkort! Bara för det kommer jag få cykla heeeeela vägen till Arkelstorp om jag ska jobba. Fan asså. Blää!

/ sanne andersson.

Lite besviken.

Var man ju på några klasskamrater, då väldigt många var taggade inför idag då vi skulle träffas i stan och ha trevligt. Men endast jag, Maja, Hanna, Nikuu, Joel, Hanna, Karin och Emelie kom. Men vi hade ju ganska trevligt ändå. Vi gick till gröningen, där det börja regna så vi gömde oss i klättertornet på lekplatsen. När det slutade åkte några hem medan vi andra stack till Tapaz. Typ mitt nya favorit ställe :D Tack vare Hanna och Maja <3 Sen ville några äta, så vi stack till någon asiatisk restaurang. Sen var mina fötter döda eftersom jag hade ny (underbart fina) skor. Tur att Malin hämtade Hanna och mig på stationen, annars hade jag fått gå hem barfota! Men i övrigt hade jag det ganska trevligt :)

/ sanne andersson.

Hair and nails.

Nu har jag gjort mig studentfin. Håret är avklippt och naglarna är påbyggda! Inga slitna toppar och inga avrivna naglar; för att beskriva mitt tidigare utseende. Jag tror också jag har gått in mina studentskor! Börjar kännas ganska okej. Sen ska jag ha Compeed, världens bästa "plåster". Satte fast såna i några riktigt ombekväma skor, och nu är de mina favorit skor! Har till och med gått jättelånga sträckor med dem, utan att få skavsår. Så det rekommenderar jag skarpt!

Nu är jag iaf sååå redo att ta studenten! Nu börjar mitt liv!

/ sanne andersson.


Pix.

Från stugan samt "balen". Bilderna får tala för sig själv.



/ sanne andersson.

FAAAAAAAN!

Kom för några minuter sedan på att det var SÖNDAG idag! Alltså var det val IDAG! Jag missade det :( Jag skulle få rösta för första gången, och så missar jag det! Nästa gång ska jag förtidsrösta för då är det gjort sen. FAAAN! Har liksom haft så mycket annat att tänka på. Körkort, stackars Jasse som är sjuk, städning, studenten, you name it. Jaha ja. Får iaf rösta nästa år, och då får jag verkligen inte missa :D

ATTANS!

Gossip girl snart iaf, det hade jag (nästan) inte glömt.

/ sanne andersson.

PS: Skulle ha röstat på piratpartiet om det intresserar någon ^^

Övernattning i Pp.

ÄNTLIGEN är dagen här. HAHA, äntligen och äntligen. Vi bestämde oss typ igår. Men iaf så idag blir det övernattnig, grillning och ett glas vin i Perstorp. Vi har nämligen fått tag på en stuga där och kände för att det skulle passa alldeles perfekt. Tyvärr får inte Nikuu följa med :( men vi ska försöka ha kul iaf. Ska ju ut på fredag med, WOHO! Festafestafesta! Btw, någon som vill dansa med mig då? Maja och Hanna dansar inte så mycket... Ida?.. Cc?... Någon?... Hör av er isf.

:)

/ sanne andersson.

Helvetedag!

  1. Min nytvättade hund rullar sig i något skit så han luktar fan
  2. Punka på cykeln
  3. Sand i skorna
  4. Hundkiss
  5. En störig Jasmine
  6. En olydig Jasmine
  7. En hund-ätar-påse-med-kiss-papper-i.
  8. Hålla på med Jasmines mat *2, då inget funkar

Vilken dåååålig-helvetes-mög-dag! Inget har gått som jag vill. Men nu kan det inte bli värre. HUndarna har kissat, Jasmine sover förhoppningsvis (?) och... FAN! Jag har inte ätit något sen 11!!! Kom jag på nu. Ska fråga Daniel om vi kan beställa mat. I'm hungry now. Lite... iaf. DUMMA! GAAAH! FAN! Vad är med mig!

Imorgon blir det dock övernattning i en liten stuga i Pp. BARA FÖR ATT! Hihi. Inget ska få förstöra min morgondag!

/ sanne andersson.



Förlåt.

Blir inte så mycket uppdatering nu förtiden. Kanske blir bättre sen.

Idag blir det lite skola och sen drar vi till Helsingborg för att leta upp en restaurang som har öppet på måndagar. Vi ska käka någonstans medan resten av vår klass är på bal. Vi trivs bäst i varandras sällskap faktiskt. HAHA. Vad gör man nte när man är snål också? Nej, men allvar, jag har nada dinero kvar sen alla mina studentkläder och tillbehör. Och det är ju de som är viktigast! Så istället ska jag umgås med flickorna :)

Just nu är det stora grävmaskiner på vår uppfart så vetefan hur jag ska kunna gå där med hundarna som Malin bad mig göra via en LAPP! Hallå, tror du jag tittar på dörren det första jag gör på morgonen?! NEEEEJ! DAAAAAH! Så jag hade planerat min dag så bra som jag gör varje dag, men nu är det helt förstört! DUUUUUMMA dej Malin! :P

/ sanne andersson.