Heading West.

Imorgon bär det av till Klippan för att hälsa på syster med familj. Och självklart alla underbara töser. Även om jag inte ser de mer sällan än innan, så saknar man ändå dem lite extra mycket här ute bland skogar och sten. När man bodde i Klippan tyckte man att man bodde så långt bort, men ordet "långt" har nu en annan definition. Andra sidan Skåne för att vara mer exakt.

Idag får vi besök. Av Peter, Müller, Johanna och Johan. Eller va det så? Jo, det tror jag nog. De skulle göra någonting, hjälpa Kjelle fylla hållet och sedan käka här. Så det blir huset fullt. Annars bli dagen lugn.

/ sanne andersson.

Todays men.

Mamma och jag har slitit som män (ska göra) i tre dagar nu. Hållt på med mammas och Kjelles framtida sovrum. Ja, framtida, Kjell tar hundrafemtielva år på sig. Iaf har vi hivat ut en massa bräder och annat mög nerför fönstret. Damsugat och lagt in mammas väv där inne. En väv med en mijlon delar! Sen har vi även satt upp sängen i gästrummet och tagit ner den fula hyllan inne på mitt rum samt dragit fram en byrå. Musklerna bara växer ;) HAHA. Nej. Kanske inte.

På tal om inget. Igår var mamma och jag även ute i skogen och plockade blåbär. Tyvärr fanns det nästan inga. Två timmar ute i skogen = två deciliter bär :/  Räckte så jag fick en skål med blåbär på kvällen dock! Men så innan idag så upptäckte jag till min förskräckelse att min plånbok var borta! Kolla i bilen, ingen där. Kolla på rummet, ingen där. FAN! Den ligger ute i skogen någonstans! Med körkort och bankkort och allt! Så vi körde upp i skogen och började leta. Inget. Körde ner en bit. Leta, leta, leta. - SANNE! Kolla här! Mamma hittade den! :D Jag hade bara gått rakt förbi den när jag tittade i blåbärsriset. YEEAY! Vi hade kunnat leta i TIMMAR efter den eftersom vi varit lite inne i skogen också. Men nej då, den låg mitt på vägen! Där vi kört två gånger. HAHAH. Gud.

Snart blir det mat. Biff á la Lindström. Känn avunden ;D Mah, typ en av favoriterna, men det har jag nog nämt hundra gånger nu. Aja, annat att göra.

Ps. Kommer till väst på fredag :D

/ sanne andersson.

Ute på vischan.

Redan halv 10 var mamma och jag  ute på vägarna. Vi skulle ännu en gång bege oss till Fjälkinge. Han jag köpte bilen av hade nämligen lovat att han skulle fixa dörren så den inte går i baklås mera. Så medan han fixade med det så tog vi Ozzy och Shiva med oss på en promendad ute på vischan. Åkermark så långt ögat kan se. Typ. Och tänka sig, vi såg faktiskt lamor! Två stycken! De var påväg att närma sig oss men Shiva blev nog rädd så hon börja skälla så de sprang sin väg. Men vi fick en bild, åh va söta! Tihi. Sen hittade vi ett jacktorn, så där skulle jag givet vis klättra upp. Men jag såg endast träd, eller vad hette det? Superträd? Nä, men sådana som används till bränsle för att de växer så snabbt. What ever. Efter rundan åkte vi hem med ett lagat (peppar, peppar) billås.

Vad har mer hänt? Inte mycket. Peter kom och hälsa på. Hälsa på och hälsa på... Han skulle tvätta sin bil, Han höllt säkert på i tre timmar! Killar va? Städa inomhus går inte, med bilen? OJOJOJ. Då är det storstädning som gäller. HAHA.

Imorgon ska mamma och jag ut i skogen och leta blåbär och svamp. Vi håller tummarna på att vi hittar något. Jag hoppas givetvis på att vi hittar massa blåbär, men jag tror mamma hoppas på svamp i mängder.

En stor kram till syster som saknar mig så! Jag jag henne såklart! Älskar dig i massor! <3

/ sanne andersson.

Welcome to Mjönäs, Sanne!

Jag har ännu inte hunnit installera mig här. Jag har dock lärt mig hur datorn här funkar, med Internet och allt vad det heter. Inte riktigt samma som i Klippan. Lösenord och en massa skit man måste fixa innan man kommer in på Internet. Lådorna fyller hela mitt rum, och ändå har jag en del kvar hemma. Och dumdumma Sanne glömde lappen som ska skickas in till Transportstyrelsen. Den MÅSTE vara inlämnad på måndag tror jag. Kanske tidigare. Men Malin skulle skicka den, så det kommer väl på brevlådan snart.

Idag var vi på Ekohallen i Fjälkinge. Skulle handla hundmat, men blev även bollar till hundarna och godis till mamma och mig. Även två jättesöta jättegem som jag ska ha till mina tankningskvitton för att se hur mycket jag tankar osv. Ja, bara för det är dags att växa upp innebär ju inte att man måste göra det på ett tråkigt vis. På jättegemen fanns nämligen en groda och en snigel, det var så söta att jag bara var tvungen!

Annars har jag det extrem bra här. Trivs att vara en liten lantlotta ^^ HAHAHA. Kommer snart till NVSkåne för att besöka er. Måste bara hitta ett jobb som kan betala för bensinen. Det kostar att åka flott.

/ sanne andersson.

Den inofficiella flytten.

Idag är väl lite av den inofficiella flytten. Jag har fyllt min bil med massa grejor, men jag har typ lika mycket kvar här i Klippan. Men min underbart snälla syster ska hjälpa mig med lite. De får ju plats med massa i sin enorma Ford. HAHA. Men vem vet när dem grejorna kommer. Kan vara närsom.

Jag trodde aldrig denna dagen skulle komma. Det var väl för ca 2 år sedan jag bestämde mig för att flytta till Mjönäs, men jag trodde nog aldrgi riktigt den dagen skulle komma, eller hur den skulle bli. Jag hade ju definitivt inte tänkt på att jag själv skulle köpa mina grejor i min bil. Och jag trodde inte Ozzy skulle vara hela 6 ½ år. Tiden går snabbt, så ta vara på den.

Just de ja. Lycka till alla ni som har och ska börja skolan. Och njut, inte alls lika kul att leta efter jobb! HAHAH.

/ sanne andersson.

Waaah!

Jag är inte trött. Inte precis sugen på att lägga mig. I vanliga fall kan jag inte vänta förrens jag får hoppa ner i sängen och bädda ner mig bland alla mina kuddar och mitt skönt duntäcke (som förövrig ska slängas i flytten då det knappt finns något dun kvar). Okej, tänker man i de banorna så lockar sängen lite grann, men ikväll verkar ändå datorn locka mer. Åh, jag kommer bli straffad imorgon. Sova till 12 typ. Jag hatar vakna så sent. Hela dagen är förstörd. Får nog ställa klockan, har ju en del att stå i imorgon.

1. Posta något papper till tandläkaren
2. Posta ägarbevis till transportsyrelsen
3. Posta tack-korten (jag vet, pinsamt att jag inte gjort det ännu)!
4. Retunera någon jävla årsbok jag fick av alla studenter vid Klippans gymnasieskola
5. Packa
6. Betala skatt :(
7. Tvätta
8. Städa rummet
9. Packa
10. SÖKA JOBB!

Ja, ni ser själva. Detta kommer ta hela dagen! Blää.

/ sanne andersson.

Pack your stuff and leave town.

Idag har det officella packandet börjat. Jag ÄLSKAR att packa och packa om. Man hittar så många saker man glömt man har. Häromdagen letade jag efter prylar i källaren, det "läskigaste" rummet som vi kallar det. Mörkt, kallt och massa spindelväv överallt, spoooky. Aaaaanyway, så hittade jag en låda som jag inte öppnat på nästan tre år. Där fanns massa grejor som fick mig att minnas. En massa. Det är därför jag älskar att packa, man minns sådant som man glömt - eller som man tror att man glömt. Kanske dags att kolla om ni har några lik i er garderob, källar, garage eller vart ni nu ställer era prylar.

Jag har fortfarande en del att packa, jag tar det i stilla ro. Jag är ju sådan, tar allt i min egen takt. Har alltid gjort - kommer alltid att göra.

/ sanne andersson.

Rover 25.

Härdan efter kör jag engelskt. Min alldeles egna Rover. I'm so inlove, HAHA. Mamma blev också helt såld på den och sa att jag bara måste ha den. Så jag tog den. För att vara en -03 var den jättebillig. Diskuterar inte priset här, men det var småslantar. Imorgon ska jag ta bilder på den. Annonsen från blocket låg inte kvar så jag kunde inte sno hans bilder. Men ni får stå ut tills imorgon ;)

/ sanne andersson.

SKÅL!

En bild från festen. Detta blev typ signatur för denna kväll.


Bild stulen från thesociety.blogg.se <3

/ sanne andersson.

Flyinge Bil.

Imorgon åker jag till Kristianstad för därifrån åka med mamma och Kjelle till Flyinge Bil i Flyinge. Ska kolla på en Polo, jättesöt och liten bil. Ja, den jag pratade om i tidigare inlägg. Den kostar en del, därför tycker inte Malin att jag ska köpa den, hon tycker jag ska lägga 15000 max! Men vadå? Det är bara pengar. Det kan jag spara ihop snabbt. HAHA. Okej, en stor lögn. Men jag gillar verkligen bilen! Den är så söt ^^ Och mamma verkar tycka det är ett rimligt pris på den. Men jag ska ju bara titta på den, och prov åka lite. Är det något jag inte tycker om med den så köper jag ju verkligen inte den.

JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!!!

/ sanne andersson.

Not yet a woman.

Vilken grown up-day jag har haft idag, och jag gillar det inte! Först ringde jag Flyinge bil för att höra om Polon var kvar. Sen var jag och hämtade körkortet på posten och efter det var jag på banken för att göra ett ärende där. På eftermiddagen satt jag barnvakt till Jasmine. Vi gick till lekplatsen och jag kände mig så gammal. Jag är lika lång som kanan, för stor för gungan och mina sandslott förstördes av miniGodzillan Jasmine. Jag fick knappt plats i den lilla stugan de har där.

När hände detta? När blev jag så oerhört gammal? Jag har aldrig velat bli vuxen. Att bli vuxen innebär att ta hand om sig själv och ta ansvar. Inget jag har emot att göra så, men ibland vill man bara låta någon annan ta hand om "the grown up-stuff". Fy fan för att bli gammal!

/ sanne andersson.

Happy news!

HUNNY ÄR HEMMA :D Hon har varit borta hela sommaren men nu är hon äntligen hemma! Som jag har saknat Nikuu, Klippan har varit så dött. Ehh, okej Klippan är alltid död men det har varit ännu värre när Nikuu varit borta. Ingen att äta Mexicana med! Synd att hon ska upp till Stockholm för att plugga snart, kommer sakna henne till döds! Well, en bra anledning att åka upp till Stockholm iaf! Yey.

Sen måste jag troligen åka upp till Göteborg under hela fem år, för Cc ska plugga där. Och sen Landskrona ett år för Ida ska plugga där. Ojojo, Sverige runt. HAHA. Typ.

Det mest fantastiska är ju faktiskt att jag själv ska flytta. Hem. HAHAHA. Till min älskade mamma. Och Kjelle såklart! Och vovvsingarna och kissarna. Helt underbart. Kollar på bilar just nu men det är inte det lättaste att leta bilar när man inte vet ett skit om det. Har dock hittat en Polo, jättesöt kombi bil med liten motor=billig att köra. En 00:a och den har gått 11500 mil. Helt perfekt. Ska ringa på den imorgon. Lätt. Vill ha, NU!

/ sanne andersson.

Ängelholmsfest.

Min fredag började med en tur på stranden med mina allra bästa vänner. Låg där och stekte oss och pratade en massa strunt och skattade därefter, alltså det vanliga. Efter en trevlig stund åt vi på Bomb tillsammans med Jasmine. Öhm "stora" Jasmine. HAHA. Där satt vi och snacka om att det var ljusfestival och hemmafest i Ängelholm och beslöt oss att vi skulle sticka in. Så jag skyndade mig hem för att genast åka tillbaka till Helsingborg och därífrån ta tåget till Ängelholm. Fast det blev tågbuss. Går inte in på detaljer.

Väl i Ängelholm förfestade vi hos en som hette Martin, typ Fredrikas på G eller vad jag ska kalla det. Vettetusan. Spelade pyramiden för att komma igång. Alla var jättetrevliga, vissa kände jag ju redan som Lilleman och Pär. Bablade på och fotade. Tyvärr fick jag inga egna foton eftersom kameran var hemma. Batteriet är jättekonstigt, tar slut direkt fast jag inte använt den. Weird. Iaf, fick några grymma bilder när vi krokar armarna och dricker, tror även när jag shotar med killarna. Fan, även om jag stod på tå kom jag inte upp i deras nivå ^^ Så vid andra shoten fick de böja sig istället, HAHA. Efter detta drog vi ut och gjorde stan osäker. Var ganska dött, men det brydde inte vi oss om, vi hade kul vilket fall som. Efter några incideser gick vi tillbaka till lägenheten för att efterfesta. Men Martin börja städa, Pär däckade och de andra hade gått hem. Så Cicci började rita på den sovande Pär och jag uppmanade henne. Läppstift, mascara och kajal - så het han blev. Åh gud, stackars kille när han gick hem lördagmorgon.

Jag bjöd på frukost när vi kom hem till mig och när flickorna gått gick jag och la mig, vakna, åt pizza och gick sedan och lade mig igen. Jag sov från halv 7 till 9. Inte i ett sträck, jag vaknade imellan åt, men jag var helt bestämd att jag inte skulle gå upp halv 7 på morgonen. Damn, aldrig sovit så mycket i hela mitt liv, och aldrig så bra som den natten.

/ sanne andersson.


Need news.

Ingenting händer i min värld för tillfället! Jag har så äckligt tråkigt. Varför blir alltid sommrarna så här? Sen hjälper det inte att man är urusel på att planera saker och ting, inget blir gjort. Hur ska jag klara av att bo i lilla Mjönäs där inget händer? Klart att jag vill bo där, jag har inte ångrat mig. Men jag kommer ändå sakna nv Skåne.

Sen hjälper det ju inte att Nikuu är i Kina, att jag inte har Crizis nya nummer och att Ida bor så långt bort att jag inte hittar dit om jag kör! Då spelar det ingen roll vart jag bor.

Gud vad derpimerande. Jag får för tillfället njuta av mitt egna sällskap!

/ sanne andersson.

JAG GJORDE DET, JAG HAR KÖRKORT!

Eller rättare sagt en körlapp, för tillfället. Kortet kommer i slutet av veckan.

Åh, jag kan inte fatta det. Kan inte fatta att jag lyckades på första försöket. Jag var så inställd på att misslyckas och tog uppkörningen endast som en lektion. Det kanske var bra det för jag var lung som en filbunke. Jag körde till och med bättre än vad jag gjorde med trafikskolan. Men det spelar ingen roll, jag kan köra på egen hand nu, även om Malin är småttnervös när hon sitter i bilen med mig. HAHA.

Så vart gick min första resa? Jo, eftersom jag inte orkade köra långt körde jag ner till Netto för att handla grejor till Malin. Sen när jag kom hem skulle jag hämta lådor från Klippan Safety som jag ska ha nu när jag flyttar. Sen tyckte Malin att vi skulle åka till Väla, så det gjorde vi. Sista stoppet gjorde vi hos Robban, för att jag skulle berätta att jag minsann också klarat mitt körkort nu.

Stoltast och gladast blev ändå mamma. Hon var den första jag ringde. När jag berättade det så fick hon nästan gråten i halsen! Vilket gjorde att nästan jag fick gråten i halsen. Ja, känslor smittar av sig, vad ska jag säga? På torsdag åker jag iaf upp dit för att hälsa på. Men snart, mycket snart flyttar jag dit. Otroligt nog.

/ sanne andersson.

I'm bored!

Blixten är långt borta, men det är ändock nervöst att sitta vid datorn när det smäller som fan. Det är bara det att jag har astråkigt. Viasat funkar inte så jag kan därför inte se på tv. Ingen är hemma, så jag har ingen att snacka med. Jag ska inte köra förrens 16.20. Ja, ni fattar galoppen! Det enda som funkar (helt otroligt nog) är Internet.

Usch, det öser ner ute. Kan inte ens gå ut med hundarna. Jag som trodde sommaren var på väg tillbaka, och så överraskas man av detta. Regn, blixt och åska. Jaja, smhi säger att det bara är för idag. Resten av veckan ska bli hyfsad. Tur för min del faktiskt. Jag har saker att göra denna veckan.

/ sanne andersson.

Pirrar i magen.

Den stora dagen kommer i rasande fart. Jag hinner själv inte med och allt verkar så absurt. Jag? Körkort? Bil? KÖRA? Det är väl inget jag är ämnad för att göra. När jag var yngre var jag så inriktad på att aldrig få körkort eftersom jag inte hade någon att övningsköra med. Av någon anledning trodde jag att det var jätteviktigt, men det är det verkligen inte, så länge man har pengar. Jaja, nog prat om körkort. Det är väl det enda jag pratar om nuförtiden!

Helgen tillbringade jag hos mamma. Jag behövde verkligen komma ifrån Klippan ett tag. Det hände inget särskillt föutom att vi hörde rådjur skälla - som en hund! Typ. Märkligt. Men som sagt, mycket mer hände inte. Men det är skönt att komma i väg, och få vara ute i skogen. Plocka lite vilda hallon och mumsa på det. Kanske ett snabbt dopp i Immeln. Som att dö och komma till himlen ungefär, HAHA.

I'm so happy! Christina kommer till Skåne på måndag och ska hälsa på mig eventuellt på onsdag! Vi har inte träffast på snart 2 år, så vi har mycket att ta igen! Det ska bli så kul, Christina är alltid rolig att hänga med. Kommer ihåg när vi tog bussen hem från en fest i Ängelholm, aspackade! När vi hoppade på 520 bad chaffören sätta oss längst fram i fall att han skulle behöva stanna så vi kunde spy! HAHA. Men vi var självklart inte SÅ fulla, vi var bara väldigt glada och omogna! Det får man vara. Tyckte vi iaf. Åh vad skoj det ska bli!

/ sanne andersson.