Jobb, raggarbilar och biljard.

Jobb 10-16. Vad kan jag säga? Det var stressigt ett tag, lungt ett tag. Gjorde lite små missar men inget att böla över. Hamburgardressingen tog slut. Faktiskt inte mitt fel att folk får se och vänta då. Och kvittona och muggarna kan glömmas bort ibland. Sånt händer. Eller hur?

Sen blev dagen bara bättre och bättre :) Träffade älskling i Hässleholm och vi gick runt och tittade på alla raggarbilar som hade samlats där. Luften fylldes av avgaser, inte nådigt då! Men det var kul att se alla. Några bilar var riktigt gamla och i toppen skick! BRUMBRUM!

Efter det tog vi en cola på Infinity och vad ska man göra sen? Jag kom på världens bästa idé faktiskt, biljard! :D I Kristianstad finns en sportbar där man kan dricka, äta, titta på sport(...) och spela biljard. Och så fick det bli. Där fanns ganska mycket folk ändå, lite speciellt folk och lite vanligt folk. Blandat helt enkelt. Och vi spelade och jag vann 2 gånger och Alin vann 2 gånger :D Okej jag fick fuska liiiite lite. Men ändå. Jag ska bli bättre!

Så klockan blev 1. Vad gör man då? Jo man åker tillbaka till Hässleholm för att äta på McDonalds. HAHA. Och efter det? Hästveda såklart! Tog en powernap och sen körde jag hem. Kom hem kvart i 5. Död. Och jag var nära att köra på Bambi, igen. Men bara nästan denna gång. Och nära skjuter ingen hare ^^ Ja... Inte bra att köra bil i skogen på natten. Speciellt inte när man är dödstrött. Men det gick ju bra trots allt.

Btw. Älskar dig Alin <3

/ sanne andersson.


Micropaus.

Tar en micropaus från pluggandet. Håller på med världens onödigaste läxa! Men känner man Inge rätt så blir det något slags prov på det, så bäst att göra det noggrannt. Iavns läxa jobbar jag fortfarande på. 7 minuter har jag fått ihop, av 10. Så det är så gott som klar. Ska bara filma också... Får se hur det går. Men det tar jag på söndag. Nämligen så att jag ska jobba imorgon. Från 10-16. Rullar på nu :) Inte för att jag vill spendera min lördag i ett svettigt kök med stanken av hamburgare, pommes och korv, men om det leder till ett sommarjobb så får jag stå ut, right? Förhoppningvis blir det några timmar nästa vecka också, så snart är jag helt inne i jobbet. Ska bara lära mig kassapparaten liiite mer. Ett måste. Annars går det som en dans.

Asså... det är ganska fint ute. Ska man ut en runda?

/ sanne andersson.

Nostalgi - Crizi.


Bilder säger mer än tusen ord, sägs det. Denna bilden behöver bara ett: Crazy! ^^

Crizi, eller Christina som hon heter är nog den tokigaste människan jag känt. En stockholmare som flyttar ner till Skåne och vi blir klasskamrater, fast hon är två år äldre än mig. Nikuu, som också är stockholmare blev direkt vän med Crizi. Jag kom in i bilden lite senare. När jag kom på att jag inte passade in i snobbarnas värld. Men när vi väl började umgås trivdes jag som fisken i vatten, trots att vi är otroligt olika. De var vi alla tre, Nikuu, Crizi och jag. Det var Crizi som presentrade Zoombie-filmer för mig. Vilket jag fortfarande INTE tycker om. HAHA. Men Minns en kväll hos Nikuu. Vi hade "Zoombie-movie-night" tillsammans med Van och Viktor. Iaf. Den kvällen resulterade i bilden ovan, och massa andra bilder och videoklipp (som jag tyvärr inte har kvar).

Sen får vi inte glömma festerna i Ängelholm! Kommer ihåg en speciell fest. Eller rättare sagt vad som hände efter festen. Crizi och jag skulle ta bussen hem. Asså... Skulle skriva om resan hem. Men det lät inte roligt, vilket det faktiskt var. Vi var smått fulla, tappade mobiler, blev tvingade att sitta längst fram i bussen.... Men antar allt är roligare när man är lite lullig ^^

Idag bor Crizi i Stockholm igen och vi har helt tappat kontakten. Vet inte hur det blev så, det bara blev antar jag. Men denna bild får mig ändå att tänka tillbaka till alla roliga stunder vi hade. Will never forget :)

/ sanne andersson.

A richmans world.

Känns som jag kastar ut pengar just nu! Panik, haha! Idag: en grill till bilen. Körde ju på ett stackars rådjur för några veckor sen :/ 668 kronor där. Sen beställde jag från Nelly, 358. "Men jag behövde ju faktiskt det där!" försöker jag intala mig. Och jag måste köpa ett par shorts! Även om jag har beställt från Hm. Men behöver ju ett par som är lite längre och som inte är i jeans. Och sen måste Kjell ha 1500, fast jag knappt äter hemma längre ^^ haha, jo det gör jag, men inte lika ofta. Behöver sommarskor också! Shiiit.

Förstår inte hur andra studenter överlever! Hade jag inte haft pappas pengar hade jag aldrig klarat mig. Iofs... hade jag inte haft de pengarna hade jag aldrig tagit körkort och aldrig köpt bil, så då hade jag sparat 2000 kr i månaden. Damn, det är dyrt med bil! O andra sidan... hade jag inte haft bil hade jag fått hyra en lägenhet för 3000 i månaden plus köpa all mat. Så har det nog ganska bra ändå faktiskt. Och snart får man väl sina skattepengar :D 6000 kronor! Yey!

/ sanne andersson.

Bebis <3


Ozzy, min lilla bebis! Så här låg vi alltid förr. Händer inte så ofta längre. Bara för jag inte vill ha massa hundhår i rummet, för jag orkar inte städa ^^ Men i förrgårnatt var det så äckligt i rummet så han fick stanna. På natten vill han nästan alltid ligga på golvet för det är svalast där, men på morgonen blir han en riktig krambjörn som vill ligga och gosa som på bilden. Verkligen mina favoritstunder med Ozz <3

Hur ska jag kunna leva mitt liv utan min bebis?! <3

/ sanne andersson.

I ain't gonna cheat my way.

Favoritlåten, älskar!/ sanne andersson.

It's Friday.

Denna dagen har väl varit great tycker jag. Morgonen inledes med en föreläsning. På teckenspråk. Och jag såg ingenting! Tur det fanns tolkar, men problemet var ju att varje gång föreläsaren drog till med ett skämt började alla skratta innan tolkarna hade hunnit översätta, så jag satt där som en fån och fatta inget. Så ja. Det sög. Slutade med att jag slutade lyssna. Bara lite halvhjärtat iaf.

Efter det så hade vi ledsagning med tvåorna i stan. Åh, det var så satans kul! Haha, kanske lite överdrivet. Men att blunda och till hundra procent lita på den som leder en, shit. Vi skulle gå in på Cervera, där finns massa ömtåligt, och jag var "blind". Trodde jag skulle slå ner allt! Så nervös jag var. Haha. Men skoj faktiskt. På ett sånt där konstigt sätt.

När skoldagen körde jag till Hässleholm. Älskling och jag satt och njöt av det... halvfina vädret. Men det var okej faktiskt. Och jag blev slängd på marken, men bara för jag bad om det, haha ^^ Lite som när pappa slog ner mammas ansikte i bordet, bara för hon imprincip bad om det.

Och på tal om mamma så har vi haft en riktigt mysig kväll!! Kan inte minnas sist vi satt och tittade på en film tillsammans med godis och hundarna i soffan. Händer inte så ofta längre. Jag har blivit busy busy. HAHA. Iaf, så tittade vi på Convicted med Hilary Swank. Riktigt bra, älskar filmer som e verklighetesbaserade. Är ju mer trovärdigt och man får rysningar.

Ja, finns väl inget att klaga på denna dag, right? :)

/ sanne andersson.

Slit hit och slit dit.

Fy fan vilken dag!! Först skola. Svenska med Esbjörn som dödar mig. Slutprov i svenska. Gick bra. Tror jag. Efter det tvingade han oss läsa oss tråkiga noveller. Örk. Efter väldigt plågsam lektion slängde jag i mig en baguette och sen började jag jobba 12.30. Kom ihåg det mesta från sist, och det börjar sätta sig nu med allt. Kan göra lite fler saker samtidigt. Men i slutet av passet dog jag. Min hjärna slutade fungera och mina händer samarbetade inte. Men jag förklarade för de andra och det va okej. De hjälpte mig :) Sista var ju bara städning och det klarar ju vilken idiot som helst. Efter det räknade vi pengarna vi tjänat ihop under dagen. 19.30satte jag mig i bilen och körde hem. Måste erkänna att jag körde så fort jag förmådde :P Inga 70 km/h där inte. Ville bara hem. Och hem kom jag. Och där väntade Jasse som tröttade ut mig med sina oändliga frågor. Och sen ville hon leka... Ville hem till henne, verkligen. Men det var riktigt skönt att gömma sig på rummet en timme innan hon la sig. Puh. Ingen energi kvar. Nu ska jag nanna. Natti!

/ sanne andersson. 

Nostalgi - Hyllinge i unga år.

Hyllingebo. F.d. Hyllingebo menar jag. Från den platsen har jag antagligen flest minnen. Flest lyckliga minnen iaf. Trost att jag var väldigt liten kan jag minnas hur lycklig min familj var tillsammans. Jag minns lördagfrukostarna (smått), jag minns hur pappa nattade Robban och mig och sjöng trollmor med sin hemska, hemska, underbara stämma och fick oss att kikna av skratt! Jag minns en speciell jul. Jag var jätterädd för tomten, men när jag fick den där underbara fårskinnsfällen släppte all rädsla. Jag minns också en kväll. Vi bakade med mamma. Det åskade och blixtade ute och mamma skulle iväg och jobba. Jag var så rädd för hennes skull. Pappa sa att hon var trygg i bilen. Däcken skyddade henne. I flera år efter det drömde jag mardrömmar och åska och blixtrar. Ett helt fotbollslag blev anfallna, men det fanns massa däck där som de kunde gömma sig i. Men de som inte hann blev träffade och dog... Som tur är känner jag ingen rädsla för åska och blixtar längre, utan tycker bara det är mysigt :) Sista minnet jag kan komma på rent spontan handlar självklart om Robban! Vi var bästa vänner men minns en gång jag var riktigt arg på honom! Han hade stökat ner vårt rum med sitt lego och vi skulle städa. Men han gjorde inget och jag fick göra allt. Tack vare hans älskade lego och jag ett fett ärr på hakan! Tack och lov minns jag inte den händelsen ^^ Men kanske därför jag mår illa när jag ser blod? Hmm...

Nu hade det passat bra med en bild när jag var liten... men men scanner är fortfarande hos Malin. Och jag tvivlar på att det funkar. Och det funkar ju verkligen inte på min datorn :P Kanske kan fota nån bild istället? :) Ska se om det går.

/ sanne andersson.


Malmövisit hos P.

Haft en helt lovely weekend i Malmö! Den har innefattat mat, dans, Eurovision Song Contest, godis=dåligt=powerwalk=bra och mycket tjejsnack. Mer änså behöver jag inte säga. Mina tjejer är bara bäst! <3Uppmärksamma killen bakom... Han kommer igen, och igen, och igen... Hahaha!

Kvällen bästa bild! Jasse slänger upp dörren i P's face! HAHA.


Ser ni, stalker! ^^

(Kommer möjligvis fler bilder, togs många bra bilder denna kvällen)

Tack för en helt underbar helg! Haft supermysigt :)

/ sanne andersson.


Ut i det fria.

Ska snart dra ner till Lerjevallen (ni kommer få läsa det namnet många gånger, bara så ni vet. Ska impricip bo där i sommar). Fundrade först ta en ruda runt sjön, men det blir istället direkt ner till bryggan och sen tillbaka. Mammas mat ligger som en klump i magen och vill inte ge med sig. Ändå åt jag bara en liten potatis och en halv kotlett typ... Måste vara mammas bonnakakor som är en riktiga boven i dramat! Vilket är konstigt, jag tycker inte om kakor och nu kan jag inte sluta äta det... Jaja. Ska försöka hindra mig nästa gång. Men liksom. Kaffe och kaka, det är som potatis och sås eller glögg och pepparkakor! Det hör ihop.

Nej, nu ska jag förbereda mig för 1 ½ timmes promenixande. Puss på er!

/ sanne andersson.

Update.

Nu känner jag mig mycket bättre! Ibland behöver man bli påmind hur älskad man är <3/ sanne andersson.

Fuck this.

Fan ta allt. Fan ta alla. Inget går som jag vill. Alla är arga på mig känns det som. Ingen pratar med mig. Allt är emot mig. Jag gör inget rätt.

Det enda jag kan göra är att gå, springa och simma. Då slipper jag tänka på allt. Jag måste fokusera på just det. Med hög musik i öronen, så jag inte hör vad jag tänker. På två dagar har jag sprungit/gått ca 2 mil. Jag har en blåsa på foten som bevis. Och jag ska fortsätta gå, för det är det enda jag gör rätt just nu. Och då behöver jag ingen. Och ingen kan hitta mig.

Jag måste bort härifrån. Jag behöver förorenad luft. Jag behöver mina fina vänner. Men tills jag träffar dem, så ska jag fortsätta gå. Och gå, och gå, och gå.

/ sanne andersson.

Bio.

Ska ikväll korsa Skåne, från Kristianstad till Helsingborg. Allt detta för Kristianstads biograf suger röv och inte visar filmer en fredag. Whata fuck liksom?! Nej, istället far vi till gamla, kära Hbg och kolla på Fast Five. Åh, älskar Fast and Furious-filmerna! Så hoppas denna är minst lika bra. Känns lite surt att åka så långt för en film som suger. Men jag är inte speciellt orolig :)

Ja, när filmen är slut är vi strandsatta där, så får dra ut någonstans. Efter det... Bra fråga, haha. Vi tar det som det kommer helt enkelt. Hepp, fixa det sista då?

/ sanne andersson.

Återuppleva barndomen.

Igår tvättade jag faktiskt min bil! Det behövdes. Den var så smutsig att jag fick tvätta den två gånger. Och den är fortfarande inte helt ren på höger sida såg jag idag. Fuck. Men ändå! Duktigt tycker jag. Ska försöka hålla den lite renare i fortsättningen, haha.

Efter den fantastiska biltvätten åkte jag till Hästveda. Träffade älskling, åt glass och återupplevde barndomen på något dagis där. Haha. Gungande och snurrade på en sån där sak som gör att man snurrar runt, runt, runt. Somliga växer aldrig upp, jag är en av dem :D

Efter det spelade han pingis med sin kompis och jag tittade på tillsammans med hans tjej. Måste sett ganska roligt ut hur våra huvud gick fram och tillbaka, fram och tillbaka :P HAHA!

Ja ni. Det är trevligt att återuppleva barndomen faktiskt. Man borde göra det oftare!

/ sanne andersson.

Malmö/Lund.

Dagen bjöd inte på sovmorgon som vanligt, utan studiebesök på Föreningen Sveriges Dövblinda i Malmö och senare fina redovisningar i Lund. Verkligen imponerad av mina klasskompisar hur bra de lyckas med sina redovisningar. Och min var inte så dum den heller! "Bablade" på i nästan 10 minuter om domkyrkan. Helt utan stödord och behövde inte använda min stödtolk Marielle. Väldigt stolt. Och förstår fortfarande inte hur jag lyckades memorera allt. Jag som brukar ha minne som en guldfisk! HAHA. Nästa redovisning är på torsdag, och då ska jag göra minst lika bra! Hoppas jag... ehrm. Jaja, trevligt att jag äntligen fick bra kritik, det var länge sen. Kanske för jag inte varit så engagerad i skolan på länge, så är det nog ja.

De sista orden vill jag tillägna mina fina vänner som jag saknar otroligt mycket! Om 11 dagar ses vi! Allt för lång tid, men jag får stå ut :) Sen blir det en underbar helg i Malmö! <3/ sanne andersson.