Fetenajs!

Äntligen lite sommar! Har haft två helt underbara dagar nu! Igår var min syster, Daniel och Jasmine här. Vi åkte till Immeln och badade, solade och käka glass. Sen åkte vi hem och grillade. Hade jättemysigt! Idag har jag bara suttit i trädgården och njutit av vädret. Inte kunnat åka någonstans för vi har Chappe här och vi vill inte lämna de ensamma. Och hur kul är det att åka någonstans själv? Saknar min pojkvän just nu :( Hade velat göra saker med honom nu när det är så fint väder. Och imorgon börjar fotbollsträning igen :( Och på fredag ska jag på filmkväll hos Karolina med några från klassen. Och på lördag blir det antagligen skitväder igen. Oh well... Saknar honom mer nu.... :(
 
/ sanne andersson.

S.J.U.K.

Så klart har jag lyckats dra på mig en förkylning. Skulle inte hållt på i trädgården i två dagar! Min hals kliar och det har tom satt sig i mina öron... Kliar där också. Nu börjar näsan också. Och ovan på allt detta elände är jag ensam hos Alin... Han är iväg på något jobb...
Vill sätta igång Hachiko - a dog story, men är rädd att snoret kommer täppa min näsa och gråten sätta sig i halsen så det blir omöjligt för mig att andas! Vill inte riskera att se döden i vitögat. Så istället ligger jag här och tycker synd om mig själv. Eller så hoppar jag i ett varmt bad?
 
/ sanne andersson.

En (o)vanlig tisdag.

Kvällens bästa!
Kvällens hångel.
Kvällens "I wish my girlfriends was as hot as yours"!
Kvällens (och Lila Helvetes) skönheter.
 
/ sanne andersson.

Plask i sjön.

Min lilla bebis är 9 år... Men han beter sig fortfarande som en bebis! Vi var vid Immelsjön och badade, kastade frisbee till hundarna. När vi tyckte det räckte, tyckte inte Ozzy det utan fortsatte bada. Och vad gör han när ingen annan underhåller honom? Jo han underhåller sig själv. Hur? Genom att plaska med framtassarna och fånga vattendropparna med käften! Hahaha! Han är den sötaste av alla söta!
 
 
Ps. Det var ljuvligt i vattnet idag! Helt underbart!
 
/ sanne andersson.

Carpe diem!

Äntligen EN sommardag, njut medan den varar för från och med imorgon kommer det bli skitväder igen! Men idag är idag så - CARPE DIEM! Och det gör man bäst i trädgården, med fika, bikini och musik i öronen. Inne går jag med min nya virkade klänning.
 
 
Efter maten blir det ett eftermiddagsdopp i Immeln! Det ska va' gött att leva, annars kan de' kvitta'!
 
/ sanne andersson.

We do the best with what we got.

Okej, så det är inte den där underbara svenska sommaren som vi har längtat efter hela vintern, men det är vad vi får och det får vi hålla tillgodo med och göra det bästa av det! Och jag har egentligen inte mycket att klaga på, förutom vädret, för jag har det ganska bra ändå! T.ex. förra veckan när mamma och jag hade en minisemester hos syster! Vi hade hur mysigt som helst!
 
Som ni ser var vi ute och red en dag, bara mamma, syster och jag. Hyrde hästar från ett ställe en bit utanför Bjuv och hade supermysigt! Jag är inte direkt någon hästtjej och helt ärligt hade jag problem i början med att få hästen dit jag ville, men efter ett tag lyckades jag tom få henne i trav! :D ...några steg.. haha! But still, stolt tjaj!
Och ni ser även familjen Bülows utökning av familjen, nämligen Alfons. Han är en... ja typ tysk jättekanin. Just nu är han ca 12 veckor och är i storlek med en normal stor kanin. Jättesöt!
Och självklart hade vi lite parkhäng i Klippans nya lekplats. Så jag klagar faktiskt inte på denna sommar, även om jag inte har något jobb, inget speciellt att göra... Nej, men jag myser till max! :) Får ju även massa tid med min älskling <3
 
Glad sommar!
 
/ sanne andersson.