Helsinborgsfestivalen 2011.

Det var fint faktiskt :) Mycket fint. Finaste, finaste att det var med Alin och att jag träffade Ida och Cicci och Ann och min fina syster och jag träffade nya fina människor! Japp, det kunde faktiskt inte vara finare än så.

Men fina kvällar i Helsinborg är dyrt! Speciellt om man tar taxi hem. Men det var sååå värt det! :D

Har inga bilder att bjuda på. Så ni som inte var där får väl fantisera er om hur det såg ut ^^ Tihi. Tihihi.

Ps. Längtar till tisdag :D Ds.

/ sanne andersson.

Woopwoop!

Säger bara HELSINGBORGSFESTIVALEN 2011 here I come! :D Fick en av mina fina arbetskamrater att ta min tid på lördagen så ska slå runt i Hbg big time. Vad kan jag säga? Helsinborgfestivalen är nästan heligt för oss som varit Helsinborgare ^^ Riktigt skönt att jag är ledig alla dagar. Men blir nog bara fredagen, brukar vara bäst då :)

Usch. Ska jobba imorgon. Inhoppare för någon som är sjuk. 10.30-19.30. Hate it. Well well. Money money!

/ sanne andersson.

Best friends.

Har haft ganska dålig kontakt med mina finaste vänner. Men det blir så när man har långa avstånd emellan sig. Speciellt när två av de finaste vännerna befinner sig i Indien. Kashmir just nu. De verkar ha det bra iaf :) Vi vänner och även familj har ju gått runt och varit smått nojiga över att de skulle åka till just Indien. Ja just de. Vad jag skulle komma fram till var att jag pratade med dem idag, via facebook då förstås. Allt var bra med dem ja. Saknar mina fina flickor mycket! :)Kände även saknaden efter min äldsta bästa vän Ida! Så var tvungen att skicka ett "jag saknar dej"-meddelande, även där på facebook.

Haha, måste bara påminna dig Ida, om denna natt då denna bilden tog. Shiiiit. Det var svinkallt och vi var fast i Landskrona. Åh, härliga minnen :)

Och sist men verkligen inte minst har jag snackat med Cc (jaaa... på facebook, haha). Snackade om Helsingborgfestivalen. Och det är nog därför jag saknar alla så mycket. Helsinbogsfestivalen är tradition. Det är dessutom första gången jag träffade Jasse och Parre. Och det klickade direkt :)Den enda som jag inte snackat med idag är Nikuu. Får ta och ringa upp henne någon dag snart :)


Odödligt bild på oss. It's forever ♥

/ sanne andersson.

Terrible update.

Inte för jag inte har haft nått att skriva om. Bara det jobbar jag inte så är jag hos älsk, och där finns det inte internet längre, och är jag väl hemma så pallar jag inte. Men tänkte att nu får jag ta mig tiden till ett litet inlägg :)

Det har varit K-stad dagarna. Inte jättekul faktiskt. Bara på tivolit :D Alin kände killarna som hade en karusell (Malin, din och min favorit if you know which I mean ;)). Sen var det Hästveda markad och den var ungefär som Åbymarknaden fast större.


Nån dag tittade jag på när älsk spelade fotboll. Jag hade ungefär 2 miljoner myggbett efter den kvällen, HAHA.

Nån dag var jag hemma och då fotade jag hundarna. Denna bliden blev bäst. Och det är inte som Sixten försöker bitas utan han bara skrattar :D Sötaste Totteplutt!

Söta Andreea, som fyller 8 år idag! Grattis till henne! :)

Av henne fck jag blommor, naaaw :)

Här är jag när jag är hos älsk ^^

Lämna ut mobilen till Andreea och blev fotooffer.

Bebis och Shiva får avsluta inlägget.

/ sanne andersson.

Jobb vs. fint väder.

Dagens diss. Jobba när det är fint väder ute. It sucks.

Igår var det ju inte jättebra väder dock. Slutade 6 och körde därefter direkt till Hästveda för att sova hos älsk. Tar bara 5-10 min längre tid att köra dit efter som man kan köra mycket fortare på den vägen. Hade inte något att göra så vi drog fram mobilerna och spelade Angry Birds HAHA. Vi har blivit smått beroende av det spelet :P När vi tröttnade på det och klockan blev sent satte jag på en film. Black Swan. Det blev inte populärt av Alin när filmen väl var slut. Varför? Jo för det fanns inget lyckligt slut! HAHA. Så sött. Han gillar happy endings ;) Tolka hur ni vill. Eller nej, tolka inte hur ni vill! :P

Klockan 07.40 ringde min klocka och 10 minuter var jag uppe redo för en ny jobbedag. Dagen gick väldigt fort faktiskt. Inte mycket folk alls och inga större katastrofer skedde. Så det gillas. Imorgon är sista jobbedagen, sen ledig 2 dagar. Och på tisdag är en väldigt speciell dag :)

Nu ska jag sova/mysa med Ozzy, om man vill. Han blir alltid så sur när jag sitter vid datorn och vägrar att ligga i sängen :O Kanske han vill krympa upp när jag satt ifrån mig den :P HAHA. Det får vi ta redan på!

/ sanne andersson.

Working woman.

Fick för en stund sen ännu ett samtal från jobbet. Egentligen skulle jag jobba från 13-18, men nu ska jag istället jobba 13-19.30. Jag behöver alla timmar jag kan få eftersom det inte finns så jättemånga timmar i mitt shema, inte än iaf. Blir mer sen. Men nu har en av tjejerna på jobbet blivit sjukskriven och ska bara jobba halvtid så kanske kan få in några timmar till. Ser verkligen framemot att få lönen för att se hur mycket jag fått ihop. Lär ju inte bli lika mycket som mitt förra jobb där jag fick ut 13000 efter skatt... Det var ett bra jobb där! Så chill. Hade ett kontor med fönster, flextid, snälla arbetskamrater och sopgubbarna är de trevligaste! :) Ja, måste erkänna att jag saknar jobbet som kontorsråtta. Bra betalt och satt mest framför datorn.

Nej om man skulle förbereda sig för jobbet. Få i sig en stor portion blåbärsfil med havre, bovete, linfrön och russin. Mums!!

Usch... Hade mycket hellre varit hos älsk och hållt om honom. Får nog ta mig lite tid och åka till honom imorgon!

/ sanne andersson.

Te iubesc.

I söndags hade jag och älskling ett stort avsked i tron om att vi inte skulle ses på en hel vecka. Halvvägs hem får jag ett samtal om att han inte ska åka förrens tisdag, så jag körde hem, åt, duscha och sen direkt till Hässleholm för att se honom spela fotboll. Första gången jag såg honom spela och blev väldigt imponerad ;) Annars satt jag och snackade med de andra tjejerna och blev uppäten av mygg. Efter det körde vi till Hästveda, åt (igen) och sen somnade vi i hans otroooligt lilla säng ^^ Och dessutom är hans rum jättevarmt, det vad gör det när man är med den man älskar va? :) Var bara glad att vi fick mer tid tillsammans.

Nu har han dock åkt till jobbet och ska stanna där till jag vet inte när... Så länge ska jag vara upptagen med att jobba och gymma. Fick samtal från jobbet så ska jobba imorgon och på torsdag. Sen dessutom fredag, lördag och söndag. MONEY! ;D Haha. Och inte en enda stängning, skönt :) Och ja, imorgon blir starten av mitt gymmande. Good shit! Ska verkligen ta det på största allvar, promise! :)

Nej nu ska jag sätta igång en film i väntan på ett litet samtal från min älskling

Update: Stackars älskling fick inget jobb där :/ Dumma människor där! Säger det finns jobb och sen finns inget... Well well, thats life./ sanne andersson.