Time runs away.

Tänk att det  redan är december på lördag. Kan inte fatta att tiden har gått så här fort. Samtidigt som det är skönt så är det ändå lite sorgligt. Man har haft så mycket tid på sig och ändå har man inte tagit vara på tiden. Borde skärpa mig, men jag vet att det gör ingen skillnad, man hamnar ständigt i sina svakor som är så svåra att ta sig förbli utan att falla ner totalt. Känner att jag står precist på gränsern och håller på att tappa balansen. Men det ska jag inte göra för det är inte värt det. Jag har mycket viktigare saker för mig än att bara ligga.

Btw så är Malin på sjukan nu. Hon blödde så ska kolla upp det, de är nog hemma snart skulle jag tro. Eller så kanske lilla Jasse koller ut :) Det e bara vänta och se.

Just so you know.

.. så skolkade jag inte från matten idag, jag satt med engelskan och glömde bort tiden. Kom på 13:15, så 5 min efter det att vi börjat, känns lite sugit men ja :P Så palla jag inte sticka dit, va inte lönt. Ändå sista lektionen och jag tror inte vi hade genom gång, bara lite kort isf.

Idag ska jag plugga riktigt mycket ;D Precist som igår, satt hela dagen med historian. Har ju värsta jobbiga uppsatsen... Men antingen det eller prov. Ungefär lika svårt. Sen ska jag göra tecken också, mycket viktigt... blir den ej färdig i tid får man IG! :O Aja, måste sätta igång nu, XOXO.

Monster?

Malin är på förlossningen. Hon började få sammandragningar så det va ju bäst att åka dit. Så nu sitter jag här och väntar. Sitter barnvakt till Maliq för Emma skulle med in till förlossningen. Först skrek han jättemycket efter henne, men nu sover han lungt och sött :) Iaf, får se om jag möjligvis får se en liten Hanna Jasmine Bülow i morgon, eller kanske i natt :O

Ska nog fixa något att äta, lite hungrig. Men vad ska man äta? ^o) Ska checka in vad det finns för gott!


Sometimes I want blow my head off.

GAAAASH, orkar inte leva just nu. Är inne i min årliga depression... Det är så deprimerande. Skolan går dålig när detta händer, men jag gör så gått jag kan, Malin peppar mej nu så det känns mycket bättre än förut. Hon vet ju själv hur det är. Det är inte det lättaste.

Tänkte skita i skolan idag, va en jobbig dag i går, så jag orkade knappt tänka. Men när jag väl vakna i morse mådde jag bättre och bestämde mej att gå, iaf fram till lunch. Men det slutade med att jag gick ändå till sista lektionen. Vi var bara 4 stycken på teckenspråk, så vi slutade tidigare + att jag hade samtal med Liselott, så va där bara 40 minuter typ.

Linserna funkar inte så bra så ska nog inte ha, bara när jag är ute i stan eller något sånt så jag slipper det där. Ibland flyttar linserna sig så allt blir jättesuddigt. Blööö ^^,


A new point of view.

Usch, har varit sjuk i dag, eller mådde dåligt i morse, så jag stanna hemma hela dagen. Sov ändå till 13:40 också, hehe. Lite länge kanske, men jag va uppe lite då och då. Sen fick jag lite panik när jag vakna, för jag skulle till optikern kl. 14.30. Daniel följde med mej så jag slapp vara själv, men det kvittade för jag gick ändå in i rummet själv. Skaffade linser btw ^^ Jätteläskig att sätta in den, men ännu läskigare att plocka ut dem.  Kunde först inte, så blev jättenervös, men när jag tog av dem för någon timme sen va det inga problem :) Det är lite suddigt nu i början när jag använde men det blev bättre och bättre, och det kommer bli jättebra när jag haft de några dagar, sa han iaf.

JAG ÄR SÅÅÅ ARG! Igår skrev jag jättemkt på SH, för den ska lämnas i imorgon, men jag sparaden inte för jag trodde jag skulle skriva mer på den senare, men så blev det inte så, så nu när jag skulle fortsätta va halva textem borta! Bara för Daniel eller Malin inte hade sparat den... Madde kommer säkert bli irriterad om vi inte lämnar in den i morgon /;  Aja, får säga som det är till henne, så får vi se hur det blir :) Hon förstår nog.

Wintertime.

NU ÄR DET VINTER :O Märkte det igår när jag skulle ut med Ozzy, och OMG vad kallt det va! Jag föll på att frysa ihjäl ju. Så i morgon ska Malin och jag köpa en vinterjacka. Vet inte varit ifrån, har liksom inte hittat någon fin som jag gillar. Tror det blir någon från Hm, ganska bra och billigt där. När jag sa till Malin att jag skulle köpa en för 1000 spänn tappa hon typ hakan, så kanske ska köpa en lite billigare.... Är ju inte lika rik som dej Nikuu x) Ska nog köpa födelsedagspresent till mamma... Hon fyller ju 46 i morgon, fars dag så också så jag ska till pappas minneslund på västra broby, lite utanför Hyllinge.

Har snart gått 7 år sedan... Kan inte förstå hur jag har klarat mej utan dej, men det har jag, för jag vet att du aldrig skulle låta mej att ge upp... Du vill att jkag ska le, och leva livet, och det ska jag göra också, för din skull. Jag gör allt för dej pappa, jag älskar dig <33

// Din älskade dotter. 

I miss u <3

JAG SAKNAR DEJ NIKUU!!! När kommer du tillbaka? Varför svara du inte i telefon? Du har inte ens varit inne på internet! Du får se till att bli frisk nu så jag slipper känna mej så ensam! I miss u :)

Idag va Louise tillbaka till skolan iaf ;) Men hon e säkert sjuk i morgon... hon va ju inte helt frisk idag. Time will tell.

Har varit på konstert idag med skolan. Det va esteterna som höll i det. Det va jättebra faktiskt. Alla sjöng så fint, och hade valt bra låtar. Önskar jag hade vågat stå på scen som dem. Kom ihåg när Mats ville att jag skulle sjunga på julspexset, men jag vågade inte... Va jätteblyg på den tiden, hade det inte så lätt i skolan heller, ville inte att det skulle bli värre. Jag är inte van att vara i rampljuset... Men jag trist hur jag har det idag :) Kan knappt vara bättre..saknar bara några få saker, men det kan jag leva utan ett tag faktiskt :)

Pusspuss.

So lonely, I'm so lonely.

Varför har alla lämnat mej?!?! Ida är inte här, Nikuu är inte och Pogie är inte heller här! Är det sjuka veckan eller? Jag är helt förtvivlad här! Tur att det bara e svenska och matte kvar, jag äter ju hemma eftersom jag har hålla :) Och idag ska jag hämta linserna så jag kommer inte till NK. Det är ändå bara labb, så man missar egentligen inget alls. Aaaanyway, skriver mer när jag kommer hem, ska handla en macka nu! Puss, och krya på er ^^,