Fest.


Roadtrip till Malmö.

Japp, idag vatt det roadtrip till Malmö med Cicci, Ida, Parre och Jasse. Bästa girlsen typ ever ^^ Resan började ungefär såhär:

Sanne går upp sju för hon ska göra vid sig och sen ta bussen till hyllinge där Cicci hämtar henne med sin fina röda cykel. Sanne upplever gamla minnen under resans gång. De kommer hem till Cicci och det är sig likt efter tre år. De hade dock skaffat sig en garderob med spegelskjutdörrar. Mycket fint faktiskt. När Cicci hämtat att hon ska tar de bilen, en Audi. Stor, fin bil. De kör mot hbg. De tänkter först titta runt i stan men tyckte att klockan var mycket så de begav sig till söder där de hämtade upp Jasse och Parre. Sen var de påväg mot landskrona där de skulle hämta Ida. De körde lite vilse, men de hittade tillslut. Och äntligen var de påväg mot Malmö. Inne i Malmö tog det en evighet att hitta p-plats, men se det gick! Cicci är en mycket duktig bilförare!

HAHA. Iaf så efter denna trevliga resan så började shoppandet. Parre tog resans oskuld med en jättefin jacka. Sen kom jag som köpte en blomma man kan ha till den mesta. Stor, fin och Rosa x) Jag köpte bara den och knästrumpor.  Efter shoppandet åt vi på en restaurang, kommer ej ihåg va det hette, var något danskt namn iaf. Ni vet säkert vilken jag menar. Det var jättegooooott! När vi äit klart tittade vi runt lite till, men endast Jasse köpte en sak. En jättefin tröja. Sen körde vi tillbaka. Vad som hände innan hemresan stannar inom oss tjejor. Men måste säga att det var den bästa dagen på mycket, mycket länge.

Roadtrip i sommar? Betya ;D

/ sanne andersson.

Cecilia.

Imorse blev jag glatt överraskad när jag vaknade till en av Duffys låtar och insåg att jag hade fått ett sms. Det visade sig vara Cicci. Hon skulle komma på besök :D Iaf så fick jag städa lite på mitt rum så det blev rent och fint, sen passade jag på att dammusga resten av huset. Sen kom Cicci och vi lekt lite med Jasmine och kollade på gossip girl. Så brao. Efter det satt vi vid dator och checka in folk. Vi hade mkt kul. Like the old days. Sen imorn blir det Malmö med Ida, Cicci, Jasse och Parre. Ska bli fettkul :D

/ sanne andersson.

Studentmössan.

Idag, finally, har jag beställt min studentmössa :D Känner mig så lycklig samtidigt som man får smått panik. Det är 7 månader tills studenten, men jag vet inte riktigt vad jag vill göra efter skolan. Visst, jag vill bo med mamma över sommaren, mest för att umgås med henne och lära mig laga mat bra. Lika god mat som mammas då :) Men samtidigt blir det massa probelm. Först och främst med Ozzy. Shiva ska börja löpa snart och jag kommer inte palla ha honom där då. Det andra är att jag inte har något körkort, så hur ska jag ta mig därifrån? Och sen vet jag inte om jag ska jobba där eller inte. Måste ju ha pengar över sommaren men samtidigt ska jag ju ändå flytta till hbg till hösten. Får se hur att slutar. Mamma har svar på allt :) Min älskade mamma <3

Såg mamma mia idag. SÅÅ BRA :D Faktiskt. Hade många fördomar om den men nu när jag väl har sett den så förvan alla fördomar. Viss, när de sjöng låtarna lät det jättefalsk, men man får ju tänka på att de är skådespelare och inte sångare. Men handlingen var jättebra!

/ sanne andersson.

Homealone.

Just nu är jag helt ensam. Fram till 11. Sitter och snackar med Cicci på msn. Vi vill åka någonstans under lovet, men än så länge vet vi inte vart. Måste kunna sova någonstans. Men vi vet däremot att vi ska shoppa på fredag :) Så långt i planeringen har vi kommit. Pogie vill också göra något med mig på fredag, men vet inte vad det va hon ville göra, dra till teh tivoli möjligtvis... But I don't know about that. We'll see. Beror på om jag e på festhumör. Som det känns just nu är det verligen inte så. Vill bara krypa ner under mitt varma täcke och glo på något på tvn.

/ sanne andersson.

CrimeMedicine.com.

Har ni varit inne på Crimemedicine.com? Det måste ni verkligen. Jag såg deras reklam på tvn och tänkte mesamma att det måste ha varit ett skämt. Skämt och skämt va det ju inte, men man kan INTE beställa några tabletter. Om ni ser reklamen kommer ni förstå varför jag reagerade så starkt.

I helgen var jag och Ozzy hos mamma och Kjelle. Ozzy var jättekåt på Shiva :S Hon löper inte ens. Weird. Men lördag och idag var han helt normal. De busade och höllt på ^^

För övrigt har helgen varit lika mysig som alltid. Åt gott, bakade mkt och satt och snacka om allt och lite till. :) Längtar till nästa helg, ska shoppa då ;D Någon som vill hänga med? Vet inte om jag ska gå till Violetta och slinga håret. Men det kostar ju, så får se.

/ sanne andersson.

A moment.

I morse när jag var på fältet med Ozzy så såg vi fyra harar inne i dimman. Efter det tänkte jag på den gången när Malin och jag hade kört hem från mamma och ett vildsvin hade korsat vår väg, och medan jag filosoferade om detta börjae det röra sig i det höga gräset och jag hoppade till, bara för jag tänkte på det här vildsvinet, men det visade sig vara två hjortar! Och jag var så sjuk nära dem, 5 meter max. Synd att de blev rädda bara, de sprang och Ozzy jagade dem en bit, men sen vågade han nog inte mer, eller så berodde det på att jag skrek på honom :P Det var iaf kul att se dem... de visar sig inte så ofta, mest tidigt på morgonen när det är som tystast.

/ sanne andersson.

What ever.

Kommer inte på någon bra rubrik, men what ever ^^

Har haft ganska soft i skolan idag. Har bara haft två lektioner av fyra. Under hålan stack jag hem och drack te. Måste köpa ny smak snart, ölskar mitt te, dricker det varje dag. Mycket lugnande måste jag säga. Sen stack jag till skolan för att ha psykologi. Vi hade bara repetition, vilket var bra, samtidigt som det var lite onödigt. Nu är jag hemma iaf, men har inte hunnit med så mkt eftersom jag fastnade vid desperate housewifes. Men ska sätta igång nu, ska ju till mamma i helgen, så bra om allt är fixat och klart! :)

/ sanne andersson.

Favorit i repris.

Putte visar sitt nya hem för några av sina vänner. "Jag har inrett det helt efter eget huvud." "Ja, det verkar lite tomt."
Det har regnat kraftigt i fjorton dagar, och en utav sommargästerna på pensionatet meddelar värdinnan att han tänker resa hem. "Men trivs ni inte här," frågar värdinnan. "Jovisst, men det regnar billigare hemma hos mig i stan."

De satt där med kvällstidningarna och fru Olsson sa: "Här står det att en karl fått fängelse för att han kört bil trots att han hade över två promille i blodet." "Han kan ju inte vara riktigt klok, han skulle druckit brännvin i stället, promille är ju livsfarligt."
"Nå, Pelle, kan du räkna till tio?" "Ja magistern, ett, två, tre, fyra, fem, sju, åtta, nio, tio!" "Nja, det var ju inte riktigt bra. Du glömde ju en siffra!" "Jo, jag vet, men mamma har sagt att jag inte får säga det ordet."
"Har du hört vilken otur Jonas har haft?" "Nej, vad då?" "Han har stuckit med min fru."
Chefen till den anställde: "Hör nu Svensson, är det ni eller jag som är en idiot?" "Det vet jag inte, men jag utgår ifrån att firman inte skulle ha någon användning för mig om det var jag."
"I tjugo år," sa mannen i baren vemodigt, "var jag och min fru fullkomligt lyckliga." "Vad hände sen?" frågade bartendern. "Vi träffades."

Gråtande pojke till damen: "Hur gick det min lille vän?" "Jag slog mig på ändan." "Det heter inte ända det heter bak." "Vart bor du då?" "På andra baken av stan."
Du är så hjulbent, att en gris kan springa mellan benen på dig." "Ja, men spring då."
Läraren: "När använder man förkortningen osv?" Eleven: "När man ska få folk att tro att man kan komma med fler exempel än vad man egentligen kan."


Över ett år har gått och de är lika roliga ^^

/ sanne andersson.


Promenader.

Vi hade megalång håla idag, så jag tog mig faktiskt tid till att gå ut i skogen med Ozz. Han och jag älskar skogen. Ibland, när vädret är på vår sida ^^ Efter vi varit ute gick jag och la mig i sängen, ville somna men gick inte. Tyvärr var jag tvungen att gå upp efter en halv timme.

Blev så arg på vår religionlärare. Mest för jag var på dåligt humör, men ändå... jag pallar inte skirva värsta uppsatsen om REFLEKTIONER! GOSH.

Efter det fick jag upp mitt humör, så Jasse och jag stack till parken och gunga :) Hon blev så überglad! Filmade och tog bilder. Hon e så söt min Jasse :)

/ sanne andersson.

Helgen.

I fredags var jag, Nikuu, Caroline och Tim i stan och åt på Ichiban's. Mums det va så gott :D Måste vi göra om!
I går fick jag damp på Daniel så jag låg nästan hela dagen i sängen.
I dag har jag mest latat mig och skrivit projektplan. Jag är så sjukt duktig :) Hoppas Gunilla blir nöjd.

Nej, jag pallar faktiskt inte skriva mer...

/ sanne andersson.

Filmdag.

Idag har jag sett både Hellboy och Horton hears a Who. Bra filmer faktiskt. Men ingen slår The Bucket List som jag såg igår. Den var så bra, och slutet är så sorgligt samtidigt som det är lyckligt. And here comes the waterfall igen ^^ Den var verkligen jättebra! Ni måste se den! Sen i fredages såg jag Fool's Good. Också väldigt bra, rolig ^^ Så nu har ni några filmtips från mig ^^

/ sanne andersson.

Andar?

Var för en liten stund sen ute med Malin och hundarna. Vi bestämde oss för att gå vi kyrkogården, där det är kolsvart. Vi skulle precist börja på på stigen när en stort vitt sken kom! Bara sådär. Från ingenstans. Båda trodde att vi sett i syne, men det vissade sig att båda hade sett det. Ja, vi vände så klart om. Så vi gick mot hembygdsgården, men då hörde Malin ett skrik, väldigt tyst. Vi vände om och gick hem. När vi började närma oss huset sa Malin "AHH" och jag hoppade till. Hon hade bara skojat, jag börja skratta. Vi skratta hela vägen hem, men jag tänker fortfarande på det vita skenet och det tysta skriket :/

/ sanne andersson.