Fever in the morning.

Usch har feber idag, och värsta huvudvärken. Ja, den börjar släppa nu, för jag tog två panodil, men jag svettas fortfarande som en gris. Vågar inte gå till skolan för jag är 1, rädd att göra det värre, 2, rädd att smitta nikuu för då blir hon så arg på mig :P Ska försöka bli frisk tills imorgon, gärna tidigare. Jag som så gärna vill till skolan och träffa min Nikuupikuu! Sen har vi matte idag också och det får jag egentligen inte missa eftersom jag suger på matte. Aja, får ta igen det sen. Nu ska jag vila lite sen ska jag plugga som tusan ;D Pusshaj!

/ sanne andersson.

18-årsdagen.

I fredags fyllde jag år så Malin och Emma tog med mig ut till hbg där vi festade tillsammans för första gången. Malin bjöd mig på allt ^^ Hihi! För gick vi på en jättefin fondue resturang, Nikuu vi måste käka där när vi är rika ;D Där fick jag betsälla min första stark cider! Tjohooo. Kändes najs :) Maten där va jättegod och personalen va jättetrevlig till skillnad från vissa andra resturanger.
Efter maten gick vi till Crom (gamla snaps) Där hade vi tänkt att förfesta, men vi hade så kul att vi stannade ;D Annars skulle vi gå till the tivoli. Men vi hade kul där vi var. Drack och dansade ^^ Det gick riktigt hett till. Men som vi sa när vi vad där. What's happen there, stays there. ^^ Mohaha. Nää, så kan jag nog inte skriva, då tror ni säkert att det hände något "konstigt", men det gjorde det inte. Så pusshej (a)

/ sanne andersson

Vi har en vinnare!

Ni kanske vet jag att jääämt klagar på folk som inte kan komma ihåg mitt namn? Ni vet, Sanna, Sandra osv. Men vi har fått en vinnare. Idag hette jag nämnligen Isabel... Jag menar haaaallå... Sanne - Isabel, S-A-N-N-E - I-S-A-B-E-L. Wow. Hur lyckas de? Jag ska nog inte ha ett namn. Man kan ju bara säg "hej, du där, kom!" Typ...

Har verkligen varit en jobbig dag idag. I går hade jag jättesvårt att sova, på morgonen kom jag på att jag har glömt fixa middag, så jag fick strunta i att tvätta ansiktet, gå ner i köket och bredde några mackor lite snabbt. Väl på jobbet fick jag mensvärk, sen värsta feber, sen huvudvärk, och sen tröttheten på det. Men jag klarade mig hela dagen, utan värktablett och allt. Så stolt jag är ;D  Imorgon är sista dagen, och då går vi bara till 12:15. Sen ska jag hem och sova lite för sen ska man festa sten hårt på kvällen ;D Synd bara att min Nikuu inte kan följa med... Men jobbar man så jobbar man. Vi får hitta på något annat någon annnan gång :)

/ sanne andersson.

Fallawaysleep.

Sover så dåligt nu när det är sååå mkt i skolan. Vi har massa uppsatser och prov och tester.... Vet inte varför jag sover så dåligt när det blir så här, är väl stressad. Man har ju en inre känsla man inte känner till. Jag märker det ofta. Det går inte att förklara, men det finns där. När man har läst psykologi tror jag man förstår. Nikuu&I understands ;D

Skolan idag.. Ja du, missade spanskan.. men gick iaf till historien, men mest för att boka tid med Mats.. sen upptäkte jag att jag bokeade en tid i mitten av idrotten, så den missar jag, tyvärr.. har simning ju, min sport ^^ För övrigt va det ganska okej.

Just de ja. Skaffa leg. idag. Måste ju ha till min 18-årsdag ;D WOHOOO! Men fyfan vad ful jag blev på fotot ;/ Skiiitsamma. Det e fixat nu så jag frå det om en vecka :) Juuust de ja. Det va Lindas pappa som hjälpe med med leget. Kind cool huh? För övrigt var Linda en klasskompis i grundskolan som jag umgicks med ett tag, men förstår inte varör ;s Cpe va hon. Jag umgicks någ mest med henne för Ida gjorde det ^^

Bad feeling.

Var sjuk igår... Hade hemskt tråkigt eftersom jag inte kunde göra något. Jag bara låg i min säng och var hungrig heela tiden. Förstod inte va det va med mig, i vanliga fall kan man inte äta någonting alls. Aja...
Idag mådde jag mkt bättre, inte helt bra, men det gick. Skulle ha redovisning på Ps, men vi hann tyvärr inte... (tyvärr och tyvärr, nu hinner man skriva till lite onödiga, men användbara saker. Men måste först och främst tänka på vetenskapligt arbete.

Ja, hur går det nu för mig med det. Faktum är att det går framåt, sakta med säkert. I helgen ska jag rita upp en mind map så att jag kan diskutera med Gunilla sen om hur jag ska lägga upp det o.s.v. Jag hoppas verkligen jag gör rätt, för det e ganska komplicerat. Men det ska väl gå så småningom. Jag har ju kommit igång, så det kan ju bara gå framåt. Jag har dessutom böjat läsa i min bok som Nikuu hittade. Riktigt bra fakta där, men den är ganska  svår läst. Man måste vara väldigt koncentrerad på läsningen. 

Mitt i allt skrivade kom jag på att jag måste börja med svenska uppsatsen, har lite bråttom nu. Hej svejs :)

/ sanne andersson.