Slumber time.

Borde egentligen ligga nerbäddad i sängen för imorgon är det skola från 8.40-15.40. Men eftersom jag somnade lite grann (typ 2 timmar...) så är jag ganska pigg och allert. Sängen är min svaga punkt. Fråga min pojkvän. Tillbringar 75% av hela helgen i hans säng. Haha.

Innan ikväll satt jag och pratade med mamma. Nämnde att imorgon är sista dagen på denna månaden. Sen är det egentligen bara två jobbiga månader kvar, februari och mars. Men februari tycker jag ju iofs om. Speciellt i år! Det är ju fest den fjärde, alla hjärtans dag den fjortonde och min födelsedag den tjugoandra. Plus en veckas sportlov! Mars däremot... Okej, Sverigeresan kan bli kul. Men att sitta, imprincip bo, på en buss är verkligen inte lockande. Kommer aldrig i mitt liv glömma Hamburgsresan hem. Vill aldrig må så på en buss igen!

Tappa fokus. Vad jag ville komma till att det bara är två jobbiga, mörka, kalla månader kvar, sen är det faktiskt vår! Underbara, sköna, fantastiska vår! Häromdagen fick jag hem ett packet med världens underbaraste kofta. Åh, vad jag längtar till jag kan använda den. Den är virkad, så den är ganska hålig så tror inte det värmer så jättebra. Men tänker till våren, eller på sena sommarkvällar. Oja, det kommer användas flitigt!

Vill fäga mitt hår också. Inte ljus, men jag vill ha effekt slingor som jag hade för några år sedan. Jag ställde ju upp som hårmodell för min systers kompis och hon fixade håret skitsnyggt.



Tyvärr fick vi aldrig tagitnågon bild på håruppsättnigen hon gjorde på mig. Den var megafin, men ingen hårspray i världen kan få mitt hår att stanna där det ska. Men så här såg det ut. Hittar ingen bättre bild på den, men man ser den blonda slingan. Och det mörka håret. Så mörkt vill jag inte ha det, men defintiivt de blonda slingorna! Men det får bli när våren närmar sig.

Om jag somnar nu är det säkert snart vår!

/ sanne andersson.

Bajsdag!

Hade en riktig jobbig dag idag. Började med att bildörren hade frusit fast o jag trodde mamma hade pajat den, inte hennes fel för den har varit så innan. Den gick iaf inte att stänga efter det att hon fått upp den. Så startade motorn så den tinnade. Efter 10-15 minuter så gick den att stänga. Puh! Sen blev det bättre. Och senare blev det värre. 15.15 skickade Ivan hem oss, vi satt som zombies i klassrummet.
När jag kom hem år jag och slängde mig i sängen. Sov två timmar!

Världens tråkigaste inlägg. Har ingen aning varför jag skrev. Nästa får bli intressant!

/ sanne andersson.

Kan ju undra vad jag har gjort..?

Har ni någon gång suttit på en häst en hel dag? Inte jag, men den smärtan jag har i mina ben och rumpa måste vara exakt så! Vilken jävlar träningsvärk jag har. Var på gymmet igår, sprang som en jävla idiot efter en morot och därefter pumpade jag mina ben extremt med dips, rumplyft och utfall. Damn my ass! Inte nog med det så har jag träningsvärk i magen. Gjorde säkert 100 situps, och inte såna fjuttiga som många gör, bara lyfter nackan lite. Nej jag kör med benen också. Annars får man ju inte 6-pack ;) Snarare 2-pack. Det tränade jag i onsdags och jag har fortfarande ont!
Samtidigt som det gör ont så känns det så klart skönt. Jag känner verkligen att jag har jobbat och tagit i för en gång skull. Ibland kommer jag till gymmet och har inte dirket något lust utan kör bara lite på allt, dvs ben, mage, rygg, armar. Då känner jag inte samma effekt. Men nu jävlar känner jag! Smärta! HAHA.
Skulle träna idag, men känner att jag måste vila musklerna. Istället blir det mys här hemma. En rejäl kött bit och potatisgratäng med rödvinssås. Och sparris!! Bara det alltså.... Mmm... :) Har köpt hem godis också, men det intresserar mig inte lika mycket. Food is the shit! Förr hade jag kunnat leva på bara godis, typ. Men nu tar jag hellre mycket mat som håller mig mätt. Vad kan jag säga? Jag börjar bli lite nyttigare :)

/ sanne andersson.

Lyckorus!

Fick precis ett så innerligt och härligt lyckorus inom mig! Vet inte varför... Men av någon anledning så började jag väl tänka på vad jag har att se framemot. Det närmsta är två av mina bästa vänners födelsedagsfest. Vi träffas så sällan, så när jag vet att jag snart ska få träffa de får jag lyckobubblor i magen, hihi.
Sen har jag självklart min egen födelsedag... 22 år. Gammal. Men tycker ändå det ska bli kul. Fyller år på sportlovet, har alltid gjort. Berättade för mamma hur bra hon prickade in det. Fast sen kom jag på att det var nog jag som prickade in det allra bäst, eftersom jag föddes typ 2 veckor försent. Sen att hon städade ut mig, det är en annan historia :)
Vad är det mer? Jo, Sverigeresan med klassen. Göteborg, Värnersborg och Örebro blir det i år. Puh, blir många timmar på bussen. Men jag vet att jag kommer underhållas av mina fina klasskamrater. Kan ju hoppas på allsång eller något liknande.
Sen ska jag försöka hälsa på mina kära syster och hennes familj. När jag bodde tillsammans med dem blev jag galen emellan åt, men nu saknar jag dem väldigt mycket! Skulle också vilja hälsa på min bror i hans nya lägenhet i... Hylling. "För jag vill leva, jag vill dö i Hyllinge" eller? HAHA. Dags att vigda vyerna kära bror!

Ja, det kommer massa annat kuligt också! Och jag ska träna, och sola solarie, för snart är det sommar! ;D

/ sanne andersson.

12 januari.

Hade världens bästa torsdag förra veckan. Det var nämligen min och min älsklings 1-årsdag! Jag kom hem till honom efter skolan, han lät mig sova 2 timmar typ och väckte mig lagom till maten han hade lagat var färdig ♥ Hur underbart är inte det?
På kvällen tände jag några ljus i badrummet och fixade ett varmt skumbad till oss och efter det kollade vi på en film. Så himla mysigt :) En sådan kväll i repris, tack! Hihi. Som nyförälskade.

Ett år med mycket kärlek, och vi är lika kära fortfarande. Bråk är att räkna med, och också vardagliga problem, men vi har klarat oss igenom allt och det ska vi fortsätta göra! ♥

Jag älskar dig Alin ♥

/ Alins älskling


Yuhuu!

Kan inte skryta med bloggandet över lovet inte! HAHA. Men vem har tid? Vem orkar ägna sig när man har andra saker att göra? Som att mysa, sitta med en kopp kaffe och trevligt sällskap eller spela sims? Haha, jag erkänner, jag spenderade några timmar framför sims3. Egentligen tråkigt, men lite beroende framkallande. Men nu är det slut på det och dags att bruka allvar i skolan!

Och inte är det nog med skolan... Jag måste träna samtidigt som jag vill spendera tid med de jag älskar. Ibland önskar jag att det fanns några timmar till på dygnet. Ibland inte, självfallet. Men jag går i skolan till 15.40, är på gymmet till 17.00-17.30 och hemma 18.00. Sen ska man hinna äta, duscha och plugga. Och prata med älskling och umgås med mamma. 22.00 är man död! Stackars de som pendlar!! :/ Fyfan!

Meeeen. På torsdag ska jag ge blanka fan i allt och njuta av den dagen ;) Tell you about it later alligator.

/ sanne andersson.

2012.

Detta förväntar jag mig av 2012:

  • Fira 1 år tillsammans med min kärlek, 12/1 <3

  • Bjuda hem tjejerna på födelsedagsmiddag. Vårt kök är imprincip finish!
  • Utveckling i min utbildning. Vill inte stå och stampa på samma ställe mer.
  • Bli antagen till tredje årskursen!
  • Sommarjobb...


(Haha! Hade verkligen världens bästa sommarjobb 2010! Denna sax var min bästa kollega.)

  • ... Vilket kommer leda till en resan till Spanien med hjärtat. Träffa hans familj :)

  • Få beachbody!!! Hehe
  • Att min Rover inte ska kosta mig en förmögenhet i år :/ Och att bensinpriset ska gå ner. WTF!

  • Att få behålla hälsan, alla mina nära och kära och min älskling <3

/ sanne andersson.