Ledsagning.

Igår hade jag mitt första riktiga ledsagningsuppdrag! Inser ni stoltheten jag känner i mig just nu! FSDB - Förbundet Sveriges Dovblinda har ett samarbete med tolk3 och tolk4 (ingen från 4:an följde med dock) och ibland även en tvåa får följa med och denna gång hade jag äran att följa med! Det innebär en buss resa över till Tysklands Bordershop där FSDBs medlemmar får handla på sig sprit och godis. Och vårt jobb är att ledsaga och prata en jävla massa! "Till höger har du Absolut" "Nu ska du svänga lite åt vänster" "Nu kommer några från vårt gäng här" "Här sitter Eva och Konrad".... Osv. Har nog aldrig pratat så mkt i hela mitt liv på en dag! HAHAH! Men hade jättetrevligt! Synd bara att jag själv inte fick handla någon sprit ;) Ingår ju inte i jobbet precis. Iaf va det helt underbart och ser framemot nästa resa! Även om man i slutet är så trött i huvudet, kroppen och munnen, men det är så värt det när man ser hur glada de blir så är det värt det!

/ sanne andersson.

Långledigt.

Man måste ju älska Kristihimmelfärdsdag! Det finns inga måsten, inga krav. Och man är ledig! Hur spenderar de dagarna bäst då? När det är så där lite dåligt väder? Man bakar! Mamma och jag bakade massor. Rabarberpaj, muffins, rulltårta och kanelbullar. Sen var margarinet slut... Haha. Mamma och jag hade mycket trevligt :) Så jag har bestämt att Kristihimmelfärdsdag är den officiella bakdagen! Det är perfekt. Man bakar inför sommaren.

På söndagen var det så jäkla underbart väder så då stack till Lursjön för att sola lite. Så gött :) Och det ska ju vara underbart hela veckan! Woooonderfull!

Nej nu är klockan mycket och det är en lång dag i skolan imorgon. God natt!

/ sanne andersson.

Kaloriuträknare.

Man hittar en massa skojiga saker när man är ute på internet :) På den här sidan kan man räkna ut hur mycket kalorier om dagen man ska äta. Tänk bara på när ni skriver in hur mycket ni motionerar på en vecka, inte på en dag. Så springer ni 15 minuter 3 ggr i veckor blir det alltså 45 minuter. Eller om ni styrketränar 30 min 3 ggr i veckan så blir det 90. Ja ni fattar! Kanske onödigt att veta men kan ju vara användbart ibland. Nu vet jag tex att jag kan äta 500 kalorier mer än vad jag trodde jag skulle äta för att behålla vikten! Så komsi komsi godispåsen! :D Men inte på vardagen, nono :O Äsch, fuskar ibland.
Nej men jag tycker inte man ska ta det så allvarligt. Det är mer en kul grej. Eller kanske inte för alla, men för mig!

Nej nu måste jag sova. Upp tidigt imorgon. Iväg till "bokskogen" utanför Malmö (?) för att umgås med döva. Om det kommer några döva... Om det inte kommer några vet jag en viss Ivan som kommer bli utskälld av x antal tjejer, hehe ^^

God natt!

/ sanne andersson.

Ps. Älskar dig baby ♥

Blogga?

Vem har tid att blogga nu? ;D Vädret är underbart och det var faktiskt valborg igår. Tod några bilder som jag får lägga upp vid ett annat tillfälle, för vid detta tillfälle är jag hos pojkvännen, i Hästveda, som jag på nytt fallit i en förälskelse med.

Vad är oddsen? Jag bor på två ställen. I Mjönäs och i Hästveda och på båda ställena har jag sjuk nära en sjö. Ska aldrig flytta tillbaka på västsidan! Vad finns där att erbjuda? En förgiftad damm? Nej tack! Och hav har vi här också. Okej... shoppingen är bättre där. Men hört talas om internet? ;) Hihi. Hur kunde min morfar lämna östsidan?! Tur att mamma hittade tillbaka och att jag följde med! Hittade ju min stora kärlek här också ;)

/ sanne andersson