Jönköping, Dövas Dag.

Hade så skoj med klassen i Jönköping. Resan dit var seg som F-A-N, men absolut värt det. Bodde bara ett stenkast från ett äventyrsbad och där spenderade några av oss (typ 1/4 av klassen :S) ett par timmar. Och träffade på några assnygga killar som ville lära sig lite teckenspråk. HAHA. Hanna, Anna och jag satt i bubbelbadet och pratade om dem på teckenspråk - alltså rakt framför dem. Som om dem inte fattade att vi prata om dem :P Teckenspråk ÄGER!

På kvällen grillade vi, pratade, hade lekar och spelade kort. Och sjöng på teckenspråk. Vilket inte är speciellt lätt. Klockan 11 var vi helt slut och gick och la oss.

Lördagen spenderade vi på Elmia för Dövas Dag. Helt grymt, träffade en döv tant som bott i Mjönäs, bara någon kilometer från mig! Vad är oddsen liksom, med tanke på att vi bara pratade med tre stycken döva som Sara presenterade oss för? Fanns inte så mycket att göra där utan vi gick mest runt och kollade på grejerna de sålde där. Dem flesta i klassen köpte ett "i <3 teckenspråk"-armband. Man var liksom bara tvungen! HAHA. 

Kul hade vi och idag har jag kompledigt, vilket är skönt. Hell yeah.

/ sanne andersson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback