Sanne-helg.

It's all about me. Så har denna helgen varit. Nästan. Helgen börjades ju i fredags. Efter en lång och plågsam jobbedag körde jag ner till stan för att införskaffa mig ett par nya, riktiga löparskor då mina andra jämt orsakar benhinneinflamation och dessutom håller på att förfalla. Ett par Adidas löparskor blev det. Över 1000 spänn, men lyckligtvis var det rea på dem så jag betalade endast 700! Och lyckat köp var det, verkligen! Kändes som man sprang på moln, aaah! Och fick inte alls så ont i fötterna som jag brukar. Så tumme upp för dem! Även tumme upp för blommorna jag köpte till mamma. Lyckliga lottor, som mamma gillar så mycket. Ibland uppskattas den enklaste mest. Visst jag hade kunnat köpa ett vackert smycke, eller en prynad men vad skulle hon ha för nytta av det? Nej, min mamma uppskattar och älskar blommor - även om det bara kostade mig en hundralapp.

Och igår var det ju eurovision, som var helt okej! Visst var några bidrag rent åt helvete så dåliga, men majoriteten var ju värda att lyssna på. Mina favoriter var Tyskland, turkiet och... Azarbaijan var ju faktiskt bra. Och klart att man hejade lite extra på Danmark. Svenskskriven låt och väldigt typiskt svensk. Konstigt att svenska melodifestivalen ratade den. Ukraina gillade jag också, på något sätt. Låten växte ju mer jag lyssnade på den. Sen fanns det som sagt riktigt hemska låtar. Grekland, ojojoj. Var det sympatiröster de fick eller? Pga den ekomoniska krisen? Kanske? Och Serbien. Visst sjöng han om att han ville dricka vodka och ta viagra? Visst gjorde han det? [Ja' vill ha vodka, ja' vill ha vodka!]. Mm. Hörde minsann jag.

Nu har jag minsjäl glömt berätta varför det har varit Sanne-helg. Tidigare i veckan beslutade jag mig för att inte göra något som krävdes att jag skulle behöva sätt mig i min bil, utan jag skulle hålla mig hemmakring. Och det har jag faktiskt lyckats med. Även om det var trist att jag fick nobba bion ikväll, men det hade verkligen inte gått. Nu när man är vuxen och jobbar får man ju prioritera. Trist men sant. Fast snart börjar jag skolan och då kan jag ju bättra mig på den punkten. Jajamen! Men nu får jag avsluta här och önska alla mammor en trevlig morsdag!

/ sanne andersson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback