La fiesta!

Fredagen i Ängelholm va jättekul! Eller ja, det mesta i alla fall. Ida och jag åkte tillsammans dit, och när vi varit där och hjälp Nikuu och sånt så stack vi för att hämta Nikuus kompis Micke och sen Willam, som Cicci kände från början. Han e jättesnäll :) Och pratig ^^ När vi va hemma igen (efter jag fått jätteont på smllbenet pga mina dumma skor)åt vi tårta och Ida, Nikuu, William, Micke och jag spelade lite kort. De andra killarna bara drack och drack och drack... Vissa kunde inte ens stå på benen. Så blev det lite slagsmål mellan några, blev lite rädd då faktiskt :P När Micke och William skulle hem följde Nikuu och Ida med, men jag pallade inte gå mer så jag stannade med killarna, men då hade det lugnt sig lite iaf. Sen gjorde vi typ inte mer ^^ Men det va ju kul att hänga med Ida och Nikuu lite :) Händer inte så ofta. Vi får göra om det någon gång :D

Love u Nikuu <33                  
                                                                                                                                                 image2 


Somedays, i have no life.

... Och då läser jag lite dåliga skämt ^^Putte visar sitt nya hem för några av sina vänner. "Jag har inrett det helt efter eget huvud." "Ja, det verkar lite tomt."
Det har egnat kraftigt i fjorton dagar, och en utav sommargästerna på pensionatet meddelar värdinnan att han tänker resa hem. "Men trivs ni inte här," frågar värdinnan. "Jovisst, men det regnar billigare hemma hos mig i stan."
De satt där med kvällstidningarna och fru Olsson sa: "Här står det att en karl fått fängelse för att han kört bil trots att han hade över två promille i blodet." "Han kan ju inte vara riktigt klok, han skulle druckit brännvin i stället, promille är ju livsfarligt."
"Nå, Pelle, kan du räkna till tio?" "Ja magistern, ett, två, tre, fyra, fem, sju, åtta, nio, tio!" "Nja, det var ju inte riktigt bra. Du glömde ju en siffra!" "Jo, jag vet, men mamma har sagt att jag inte får säga det ordet."
"Har du hört vilken otur Jonas har haft?" "Nej, vad då?" "Han har stuckit med min fru."
Chefen till den anställde: "Hör nu Svensson, är det ni eller jag som är en idiot?" "Det vet jag inte, men jag utgår ifrån att firman inte skulle ha någon användning för mig om det var jag."
"I tjugo år," sa mannen i baren vemodigt, "var jag och min fru fullkomligt lyckliga." "Vad hände sen?" frågade bartendern. "Vi träffades."

Gråtande pojke till damen: "Hur gick det min lille vän?" "Jag slog mig på ändan." "Det heter inte ända det heter bak." "Vart bor du då?" "På andra baken av stan."
Du är så hjulbent, att en gris kan springa mellan benen på dig." "Ja, men spring då."
Läraren: "När använder man förkortningen osv?" Eleven: "När man ska få folk att tro att man kan komma med fler exempel än vad man egentligen kan."


Spanish, not ma thang.

Uuusch så dåligt det gick på spanskaprovet. Han tog typ allt jag inte hade tränat på. Jag stör mig fortfarande på att jag inte kan komma på vad "du vet" är på spanska. Jag vet ju vad "jag vet" heter, men inte "du vet", megastörigt. Vet att det är olika iaf. Well, well. Får göra bättre nästa gång.

Yeah, i morgon är det onsdag, och det betyder att man snart ska fira Nikuu ;D Sån söt present hon ska få, men oanvändbar egentligen, men det är väl tanken som räknas, right? Och det blir jättekul om Cicci kan hänga med! Saknar henne jättemycket :) Och fy på henne som paddlade utan mej ;O Haha, vi är typ bästaste på det! Men det va ju med hennes klass... Kanske lite udda om jag kom där ;P Va iaf sjukt kul sist vi paddla. Kommer nog aldrig glömma den dagen. Vi har nog aldrig varit så äcklade i hela våran liv ^^


Friends forever, stays forever.


I don't mind anymore.

Denna helgen har varit ganska lugn och skön. I fredes va Malin, Daneil och jag på väla och kollade på lite kläder. Köpte en jättefin tunika :) Ska nog ha den på Nikuus födelsedagsfest, om det blir någon. På lördagen tog jag den mest lungt plugga och sånt dära. Har ju prov i spanskan på tisdag. Måste sitta hela dagen med det i morgon. But, i'm pretty good ;) 

I dag va Malin, Emelie och jag på familia, Ikea och rusta. Köpte inget spec, bara ny mascara och 2 läppglans. Jättebra va de, och billiga ;D Bara 50 spänn, tror jag, kollade inte på priset. Blir ju så när man är rik like me ^^ Eller inte. Man sparar ju till ny dator så kan inte använda alla pengar.

Jag ska slå Nikuu imorn, mohahah ;D

God natt :)

What a crazy day.

Syrran och jag har kommit på varför det finns olika religioner ^^, Gud vill att vi ska utplåna oss själva. Så måste det ju vara? Eller? Jag menar när det blir för många vargar och björnar så utplånar vi ju dem. Låter inte lika "kul" nu som när vi kom på det. Kanske vi tyckte det va kul för vi är lite deprimerade. Ni anar inte hur vi blir på vintern. Nästan så man blir lite rädd för oss. Men sen när vi kom hem satt vi och garva åt en massa skämt ^^

Hur ser man att en bil kommer från kina?
Det är en rishög

Vad gör man med en trött gris?
Man skickar den till england så blir den "pig"

Säg på engelska: Isak min bror

Massa såna skämt, jag börja gråta så mycket jag skratta. Liite pinsamt, Daniel tänkte nog skicka in oss till 54:an ^^ HAHAHA. Nu är jag glad igen iaf (: I morgon får vi se.

Damn it!

Jag orkar inte plugga längre. Kommer ihåg på grundskolan plugga jag jättemycket, men nu så är det som jag glömmer att jag har läxor. Ska skärpa mig, så jag får bra betyg :) I will! Måste bara, jaa, någonting så att läxorna blir roligare. Kanske om jag köper en ny datorn :D Som man kan plugga på. Då blir det säkert roligare. Men måste spara ihop lite mer pengar, så jag kan köpa en bättre.

Va hos tandläkaren idag. Fy fan säger jag bara! Hade någon nybörjare som va jätte hårdhänt Böja fan blöda på tre ställen i munnen. Trevligt, om man är vampyr! Annars, USCH! Tur att man inte ska dit så många fler gånger. Så man slipper den jävla röngen bliderna. PLÅGSAMT!

- visste ni att detta är ett evighets tecken. You know, i'm a smartass ;)

A regular day.

Som sagt, en helt vanlig dag. Man vaknar, göra det som man brukar göra, drar till skolan, lyssna, skriva, plugga. Sen hem, käka, sitta vid datorn/tv:n, plugga och sen sova.  Måndag-fredag.

Varför kan inte dagarna vara helt olika varandra, i alla fall ibland? Annars så tröttnar man på livet ju!

I alla fall, den 28/9 ska vi fira Nikuu, som fyller 18 den 2/10. Ska bli kul, inte en helt likadan dag som alla andra dagar. Så nu i helgen måste jag köpa något riktigt fint till henne. Jag vet inte exakt vad men jag har en aning. I hope she will like it! Önskar jag kunde baka en tårta till henne, men det är inte riktigt min grej så hon får göra en själv ^^ Hon är ju duktig på sånt! Anyway, grattis i förskott, igen! <3


No matter what i do i can't convince you.

Jag är så trött på allt just nu, allt stör mig och jag har lust att bara skrika ut, skrika att allt inte är okej. Jag vet inte varför, det är bara en känsla inom mig som måste få komma ut. Men jag vet inte vem jag kan prata med utan att de dömer en. Jag litar inte på någon och det är inte så konstigt efter allt jag upplevt. Jag vill inte klaga, men ibland orkar jag knappt stå på benen. Jag vill inte möta fler problem, jag vill bara leva normal igen utan denna konstiga känslan. Jag vet inte hur jag ska förklara den. Men den är läskig. Det känns som hela min värld ska gå under. Varför får jag denna känslan? Ibland finns den och ibland inte. Har den verkligen något med mitt förflutna att göra med eller är det något som jag bara inbillar mig, att jag kräver att få ha denna känslan. Tvnigar mig till att känna den, bara för det ska vara så? Önskar attt jag visste, önskar jag kunde berätta för någon som lyssnar.