Tärnö.

Åh, jag lämnade nog min energi på Tärnö. Har varken orkat blogga om det eller ens packat upp allt. Hela mitt rum består av väskor, kassar, smutstvätt... Ja, allt som inte ska vara där. Jag överdriver nog inte om jag säger att det ser ut som ett bombnedslag.

Men Tärnö var ju helt underbart! Vi åkte båt, åt gott, drack... öhm mindre gott, eldade värsta brasan. Vi dansade till och med runt stången! Ja, allt man ska göra på en ö. Trevligt folk också! Det visade sig att ena familjen bor i Vånga, byn intill Mjönäs! Värsta lilla världen! Lilla Vånga och lilla, lilla Mjönäs. Sjukt.

Tack alla inblandade för en dunder midsommar!

/ sanne andersson.

Packproffs.

Jag skulle kunna bli packproffs. Ja, faktiskt. Lyckades på något vis trycka ner en tjock tröja, mjukisbyxor, pyjamas, shorts, linne, underkläder, en tjock kudde och ett liggunderlag som tar halva resväskan. Men nu inser jag att jag måste packa om lite, visste inte vad jag skulle ha på mig på tåget till Karlshamn, vilket jag vet nu. Vilket fall som kommer det säkert gå bra igen. Håller tummarna iaf. Och imorgon bär det av till Tärnö i Blekinges skärgård. Så himla mysigt!

ARRRHG! Jävla mygg-as! Har säkert blivit biten av 10 myggor redan. Och en broms, vilket är undra gånger värre. Men har köpt ett myggmedel nu. Det luktar röv med förhoppningsvis hjälper det. Det får följa med ut till Tärnö iaf. Hellre lukta lite konstigt än att vara helt myggbiten. Äckliga kräk dem där myggorna. Gå och dö typ?!

Nä nu får jag väl fixa det sista. Får åka hemifrån redan 10. Hehe. Redan... Men ändå, tar på krafterna att jobba!

/ sanne andersson.

Invaluable treasure.

Helt sjukt att halva sommaren snart har gått, utan att egentligen riktigt kommit. Det känns mer som höst. Men efter midsommarn ska den riktiga sommaren komma, sägs det. Och då blir det en fantastikt sommar. Vi får se hur det blir med det. Kan lika gärna bli skit.

Men nu när man jobbar, känns det inte riktigt som man bryr sig om hur vädret egentligen är. Om man inte jobbar utomhus då förstås. Däremot är det nu alla händelser börjar! Iaf för min del. På fredag beger jag mig ut i Blekinges skärgård, ut till Tärnö. Sen ska jag ha hit tjejerna för massa aktiviteter. Sen ska jag träffa Nikuu, kanske åka till Köpenhamn med henne. Någon dag, eller några dagar, blir det ju bio. Och listan ska bara fyllas på. Faktiskt, börjar listan bli lite överfylld. Men så ska det vara på sommaren. Jag vill göra så mycket som möjligt! Tyvärr kan jag inte åka utomlands denna sommaren heller, men till hösten kanske? Sen finns det ju en del att göra i Sverige också, bara man använder fantasin. Måste få in en dag med min syster också, innan bröllopet. Så Malin - hör av dig om du vill hitta på något! Kanske vi tom kan dra med Robban :D Daniel och Jasse med såklart! Ja, alla som har lust att hitta på något!

Min mage hungrar nu efter klyftpotatis, biff a la Lindström och persilijesmör. Dreglar.

/ sanne andersson.


En lerman.

En jordgubbe så klart! Har precist slukat i mig en tallrik med stora, röda, saftiga jordgubbar! Åh gud va gott det var! Och bäst av allt, vi har kvar en hel liter kvar i kylen! Så det blir nog en typiskt nordöst-frukost i morgon vilket innefattar en tallrik jordgubbar med mjölk, gädde och socker tillsammans med kavrin med rökad korv. Detta låter kanske inte så jättegott, men råkar vara mer än gott. Utsökt, delikat... jättegott! Precis som det hör ihop, som... som potatis och mammas brunsås! Typ.

Nu inväntar jag natten. Har nya lakan i sängen så man vill liksom krypa ner så snart som möjligt. Sen är jag ju inte direkt kvälltypen, speciellt inte nu när jag jobbar. Usch, behöver verkligen mina 8 timmars sömn då.

... men bröllopet var ju fint! Faktiskt.

/ sanne andersson.

Beautiful.



/ sanne andersson.

Blogga om ingenting.

Ibland undrar jag varför man bloggar om ingenting. Bara.. tomma ord utan mening, liksom. Utan någon poäng. Varför ta sig tiden att logga in på sin blogg, skriva, skriva, skriva. Hur orkar man? Har man verkligen så tråkigt? Har man inget liv? HAHA. Nu är det inte så att jag pekar på någon, snarare på mig själv. Ibland läser man ju lite gamla inlägg och undrar vad man egentligen menar och varför man skrev det. Hade man inget bättre i huvudet än vad man åt till middag eller vilka läxor som skulle lämnas in? Samtdigt som man känner ett tvång att fylla sin blogg med något. Folk vill ju ha något att läsa, varje sig det är något djup och intressant eller om det handlar om hur vädret var måndagen den 7 oktober. Jag har själv inget emot att läsa något om ingenting, men jag undrar hur man orkar? Känner man sig tvingar till att skriva? Eller gör man det för man är uttråkad?

/ sanne andersson.

Hey ho, lets go!

Vilken helg, vilken helg. Studentfestandes och bearnaisesås tillverkning. Nykterhet och nykterhet - för mig del.

Fredag: För Jasse har tagit studenten, för Jasse har tagit studenten, för Jasse har tagit studeeeeeenten, fy fan vad hon är bra! För det är du verkligen J. Önskar dig all lycka här i världen! Tack för den goda middagen och den trevliga aftonen. Hoppas ni mår bra idag, höhö! ;D Blev ju en del sprit i kroppen, men så ska det vara på studenten! Själv var man nykter vilket innebar att man störde sig ganska mycket på allt folk som höllt på att kväva en med sina kroppar. Men jag lyckades på något sätt förskjuta dessa tankarna och njuta av Jasses stora dag. Även om det hade en del dalar, Parre ;) MUAMUA!

Lördag: Jag begav mig till Staffanstorp för träffa Hanna. Och där bjöds det både på det ena och det andra. Bland annat glass, hemlagad bearnaisesås och film. Mysigt hade vi det. Och Svante har ju blivit ganska stor! Mindre trevligt var hemresan.

Hemresan från Staffanstorp: Buss från Staffanstorp till Lund var inga problem. Snabbt och smärtfritt. Mindre smärtfritt blev det när jag insåg att jag missande 520:an med tre minuter. Tre ynka minuter. Detta ledde till att jag fick vänta i 2 ½ timme! Men... det var faktiskt inte det värsta, nä tro så fan heller. Det var alla utlänska män som kom fram till mig för att ragga. Och inte fan hörde man vad dem sa med deras dåliga svenska. Den första bara ignorerade jag tills han gick, med andra hotade jag med att kalla på en vakt - vilket resulterade i att jag fick ett tack. Tack? Vadå tack? Jaha, inte visste jag att han tyckte så mycket om vakter. Man han gick iaf. Sen kom den tredje. Den värsta av dem alla. Han frågade om jag hade pojkvän. Jag sa ja för jag tänkte att det skulle hålla honom borta. Han frågade vart han var. Jag sa inte här. Han frågade varför han inte var här. Jag sa att jag klarar mig själv. Han säger något jag inte fattar. Jag böjer mig trött fram och vill bara skrika ut min frustration. Han smeker min rygg. Jag smäller av och börjar skrika att han ska lämna mig ifred. Han blir nog rädd och går. Sen gick det faktiskt uppåt. Ett medelålderspar kommer fram och frågar om jag ville ta en öl. Men jag hade det bra på min bänk. Dessutom ville jag inte ha en öl. Sen förvinner de i en halvtimme och kommer tillbaka och sätter sig brevid mig. Mannen var rädd att jag tror att han var en sliskig liten gubbe. Men det trodde jag inte. Hans fru var läskigare. Hon var socialarbetare. Hon tyckte att då är det okej att prata med främligar. Om man är socialtarbetare och är ganska så berusad. Då är det okej. Hon snackar skit om några vakter, att de inte hjälpte henne leta upp busstidtabeller. Jag försvarade vakterna och sa att de inte var deras jobb. Då blev hon nog lite sur. Tror jag. Sen kom bussen och jag satte mig långt bak och dem långt fram. Sen mitt i allt var jag i Klippan, i pyjamasen, i sängen. Och sov.

/ sanne andersson.

Blivande Fru Bülow.

Lördagens möhippa. Fy farao vad kul vi hade!

Det började med kidnappningen av min syster. Klockan 08.15 stampade 13 tjejer in i vardagsrummet och möte en yrvaken Malin.

Sen blev hon vacker som en da... Sen blev hon sminkad som en 5-åring.

Dupidombidooo. Tyckte Emma lyckades spegla Malins insida förträffligt bra! Faktiskt.
Men... vi hölt på att glömma Malin gamla sida. Ni vet den där lite slampiga bitchiga sidan. Nää, bara skoja. Men verktygbältet (aka sprithållaren) måste ju stå för hennes "händighet". Eller?

Champangefrukost? Nejnej, cider sitter finfint här! Dock många som fick ont i magen ^^

Här får ni er en gratis titt på musen, men dessvärre finns det inga heta kyssar kvar.

Ojo, Malin gjorde gratis reklam för 3, BR, Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Efter att samlat in några hundra lappar begav vi oss in i krigszonen, eller med andra ord Laserdome.

Snell hest. Nej jag menar snell shur!

Sara: Ska vi kjamas?

Sanne:NOO! You shall die!

Efter lite slagna knän, en sträckt muskel och några droppar näsblod (endast mina skador då) fick vi lite välförtjänt relaxing.

Här är musen igen. Även han fick ha sig lite relaxing efter den jobbiga rundan på stan. Han är ju inte van att visa upp sig, det tog verkligen musten ur honom!

Efter mat på Harrys och efterrätt på Pistachia satte vi oss på stinsen för lite Happy hour ;D Mmm, rosa pantern och solero. Gott.

Sanne var nöjd med kvällen, men kände sig inte riktigt färdig så hon, Jenny och fru Bülow dansade loss på Harrys fram till 3. Benen värkte, knät värkte, ögonen var tunga. Bara det säger ju hur jäkla roligt vi hade det. Hade kunnat berätta så mycket mer, men här får jag faktiskt sätta punkt. Det är ju Jassebabes student imorgon och då känns det som man borde vara pigg och utvilad.

/ sanne andersson.

D.Ö.D.

Död. Efter en hel grym möhippa med champangefrukost, laserdome, dans och totalförnedring av min älskade syster Malin blivande fru Bülow.

Nu funkar ju inte min hjärna riktigt som den ska. Skulle lägga mig en stund i sängen, från klockan 7 till kvart i åtta. Alltså 45 minuter, men jag skriv in 1 h och 15 min. Helt bestämt och seriöst. Och när jag väl kom upp och satte mig vid datorn kunde jag inte skriva helg utan det blev häl...hejl...helj.. och så småningom helg. Ja, det jag skulle komma till är att jag är på tok för trött för att skriva om möhippan idag, men om jag hinner och orkar ska jag både skriva och ladda upp lite bilder imorgon. Det kommer innehålla alkohol, förnedring, tjejer som slåss för att vinna och mat, mycket mat.

Jag hade er redan vid alkohol och förnedring va? ;)  

/ sanne andersson.

Sweet people.

Vissa låtar måste man låta växa på en, och Sweet people har vuxit enormt mycket sen jag hörde den första gången. Dessutom har tjejen en helt amazing röst. Gåshud. Och texten är också helt amazing. Nu en av mina favoriter från ESC. Verkligen.

/ sanne andersson.