Talking 'bout badluck!

Dra åt skogen med fredag den 13, det är ju ALLA ANDRA dagar man har otur på! I lördags namngav jag nästan alla mina foton, så alla kom i ordning, och jag menar det är över 200 bilder! Så skulle jag namnge en kopierad bild, men då kom det en konstig varning, nått med alla man skulle skapa bilden, så jag tog ja, och sen va alla bilder borta!!! Finns inte någonstans, inte ens i papperskorg! Fick panik och ville gråta. Men det gick över sen. Har ju alla dessa god minnen i mitt otroligt smarta huve' XD Sen i går så tappade Ozzy sin kedja ute på fältet, på FÄLTET! Vet ni hur stort det om rådet är? Så jag gick fram och tillbaka, fram och tillbaka typ 20 ggr! Så är det högt gräs där så det va rent omöjligt att hitta det. Tur att Ozzy hade sin skarf på sig så jag ändå kunde koppla honom. Tur i oturen!


VIVA ESPAÑA!!

Yupp, Spanien vann hela skiten :D Wioooho! Första gången på 44 år + att de tackade Sverige för vi visade lagspel eller något sånt! MÄKTIGT ;) Iaf, glad att Spanien vann, gillar inte Tyskland ^^ Nej, inte av någon spec anledning, men gillar mer exotiska länder :P

Nu måste jag laga mat som jag kan ta med till jobbet. Wok men kött, mums!

/ sanne andersson


Hyllinge.

Igår var jag i Hyllinge med sis och Nikuu. Men var tvungen att åka i en jätteläskig och smutsig bil eftersom Daniel hade bilen. Iaf, så efter några motorstopp och ett antal hjärtattaker så kom vi fram. Vi började på familia där Nikuu skulle köpa skor som hon kunde ha till jobbet, men det blev ju lite fler affärer, tex Cubus där jag skulle köpa en speciell sak ;P Undrar om det kommer att funka. Time will tell ^^ Iaf, mötte Ida där faktiskt! Vi har ju inte setts på typ 3 kvartal så jag själv tyckte det va lite stelt i samtalen ;P Vi skildes åt dirket och gick åt var sitt håll. Sågs inte fler gånger. Men jag mötte Monica där! Det är, för er som inte vet, en väääldigt gammal granne till mig. Familjevän med så klart. Det va trevligt att se henne igen iaf. När det började bli lite sent va Malin och jag tvungna att gå in på City Gross för att handla mat, men eftersom Nikuu inte hade hittar skor än, så lämna vi henne :( Lite trist men Jasse skulle ju ha mat och allt det dära. Sen handla vi iaf JÄTTEMKT. Vagnen välde över med varor :P Nikuu och vi blev klara nästan samtidigt så gick vi till bilen, men när vi kom fram så kunde malin inte öppna bagarget!! Nycklen gick inte in. Så där stod vi och såg dumma ut :P Men Malin fick tag på han som lånat ut bilen, så vi fick upp den tillslut. Sen åkte vi hem, och äventyret va slut.

Förresten Cicci... om du läser detta så förlåt för vi inte kunde träffas igår, hade fullt upp och var jättetrött. Men vi ses någon annan dag, okej? Love u <3
 
När vi kom hem festade vi på Tacos och mucho dulces ;D Vilket är godis på spanska ^^

Idag har det inte blivit så mkt gjort. Har mest legat i sängen och tittat på tv. Såg "rädda Willy" för någon timme sen. En klassiker som man kan se tusen gånger och ändå böla lika mkt ^^ HAHAHA.
Snart ska man äta Kinagryta, MUMS!

/ sanne andersson.

Sleepy.

Jag är sååå trött. Natten mellan tisdagen och onsdagen så passade jag Jasse för Malin och Daniel jobbade. Jasse sov och var jättesnäll, men jag kunde bara inte sova. Va inte alls trött. Så jag satt och titta på någon film till kanske 2, men kunde fortfarande inte sova, så satte mig vi dator och surfade runt lite. Halv fyra var jag tillräckligt trött för att kunna somna! Men klockan 8 på morgonen väckte Malin mig för jag skulle passa Jasse. Malin skulle ju sova. Satte mig vid tv och datorn och glode. men det fanns varken något kul på datorn eller på tv:n så jag tittade på tv4 anytime. Personen som kom på att man skulle ha tvprogram på datorn är ett GENI!! ;D Me like.

Har ännu inte hämtat mig får gårnatten. Sov till halv 1 idag ;P OOPS! Men sen va jag ute med Ozzy i skogen. Han badade i ån  ^^ Han tyckte nog det va skönt. Ganska varmt jute idag. När vi kom ut från skogen vr jag tvungen att ta av mig jackan eftersom jag vasr så varm. Hade nästan lust att bada i ån själv. Men nej tack, äckligt där. HAHA.  

Lagade kyckliggrytan igår och det blev jättegod ;D Finns ingen bättre! MUMS! Ni bara måste äta det någon gång. Min mamma som kom på receptet helt själv! Hon borde verkligen starta eget med alla rätter hon kommit på själv ^^

/ sanne andersson.

Time goes by.

Ibland undrar jag varför man inte gör mer av sin tid här på jorden. Vissa dagar rinner bara mellan fingrarna. Man ångrar sig, men man gör samma misstag om och om igen. Varför klagar vi då, ju äldre vi blir, att vi inte har fått något vettigt gjort. Undrar, "varför gjorde jag inte det istället för att ligga här?" Vissa dagar önskar jag att jag kunde spola tillbaka några år och göra mer av tiden. Men det skulle betyda att jag skulle genomlida samma sak ännu en gång. Men kanske med ett leende på läpparna. Jag vet att man inte ska ångra saker man gjort, för misstag gör en klokare, men varför lär jag mig inte av MINA misstag. Varför säger jag hela tiden ordet "imorgon"? Jag hatar det ordet. jag ska nog sluta använda det.

Varför jag kom på detta ämne? Ja, det är inte för jag e deprimerad. Men klockan på toaletten går baklänges! Vet inte varför, den bara för det. Fast den går inte en sekund i taget, utan den tar typ 3-4 sekunder för att backa en sekund. Well, it's weird. 

/ sanne andersson. 

Midsommarhelgen.

Min midsommarhelg har nog varit den mysigaste på väldigt länge. I år hade jag inte tänkt mej festa, utan ta det lungt hemma hos mamma och Kjelle. Jag har liksom förälskat mej i detta skabbiga hus med skog så långt ögat når. Allt är så tyst och luktar så gott där. Och det är hemtrevligt och alla är lika glada! Ingen som surar där inte.

Kom redan på torsdagen eftersom jag slutade jobbet redan kvart i 12.  Dagen var ganska lugn. Om jag inte minns fel så var det denna dagen Johan och Muller kom  på besök. Jag höll mej tyst för annars hade Johan kittlat mej till döds! HAHA!
På fredagen skulle Kjelle jobba som vakt så det var bara jag och mamma hemma, och hundarna och katterna förstås. Shiva har blivit så stor nu! Växer för varje gång jag ser henne! Och Tippen börjar också få lite hull. Eftersom det var midsommar så åt vill sill och potatis och jordgubbar till efterrätt. MUMS!

Lördagen var nog ändå det roligaste dagen. Johan och Muller kom idag med, men nu satt jag inte i ett hörn så jag kunde jag springa min väg om Johan fick för sig att kittla mej, vilket han fick heeela tiden! Även om jag inte sa något! :O På kvällen kom Mark och Emelie. Vi drack kaffe till 22, sen åkte mamma, jag och Kjell till Ivö :D Hade aldrig varit där förut men det va fint där. Och så fick vi åka färjan över :D Inte sån stor och lyxigt som båtarna man åker Helsingborg - Helsingör, utan en sån som jag bara trodde fanns på film :P Men det guppa knapp så det var inte speciellt kul. Väl över så åkte vi runt lite på ön, men det fanns inte så mkt att se. Vart man än åkte så fanns det ett stopp, så vi fick åka tillbaka. till där färjan avgår. Där fanns det massa med fulla människor ;D Vi höll på köra över en kille som va jättefull. Två tjejer fick hålla i honom så han inte skulle trilla. Iaf, så stod vi där en stund, lyssna på musik och snacka med lite folk Kjell kände. Sen åkte vi tillbaka. Väl hemma va klockan nästan 1, så jag gick och la mej igen.

På söndagen tog vi det bara lugnt. Ingen kom och hälsa på och ingen människa ringde, så vi alla njöt av tystnaden :) Vi åt köttbullar och sen skulle jag åka hem. End of story ^^

/ sanne andersson.


FRA-lagen.

Igårkväll bestämdes det att FRA-lagen ska genomföras! Det är heeelt sjukt. Har man ingen rätt till privatliv nummera? Dessutom strider det mot EU:s lag, så jag förstår inte riktigt hur detta gick till. Men men. Man lär sig nog vid tanken ;/

 
Här inne kommer folk att sitta och lyssna på våra samtal, samt läsa våra mejl.

idag när jag va på jobbet så såg jag något...intressant. Råse, en som jobbar där skulle säga en sak till mig, och trevlig som man är så tittar man henne i ögonen, och upptäcker att hon har en liiiiten pupil och en stoooor pupil, såg ganska coolt ut, men samtidigt lite läskigt när man tittade.


Åker till mamma idag, så måste packa nu ^^


/ sanne andersson.

Pust och stön.

Och mega ont i ryggen. Dessutom är man förkyld. Har varit det hela veckan och har därför sovit JÄTTELITE! Näsan rinner och halsen harklar sig, hur ska man kunna sova med det?

Sen va det Åbymarknad igår. Träffa Nikuu som sålde kläder ( hitta jättefin kjol hos henne, men det var storlek M, så passade inte mig ). När Nikuu blev lite ledig så mötte vi upp Pogie ;D Trevigt att hon kunde komma. Sen gick vi runt. Hittade många saker jag ville ha men som jag inte tyckte att jag behövde. Så jag sket i det, för att spara pengar. Köpte dock en fin blomklämma för 15 spänn. Jättebilligt ju!
När Nikuu skulle tillbaka till sitt stånd så sa vi hej då till Pogie och stack dit, men jag skulle ju hem så där sa Nikuu och jag hej då. Jag försökte cykla hem, men NEEEEJDÅ! Alla folk var ivägen så jag fick snällt lunka på. Tillslut kom jag ut från folkmassan så jag skyndade hem för att hinna före mamma och Kjell. Jag vann! Sen åkte vi ner tillsammans, mamma, Kjell, Malin och jag. Denna gången köpte jag 5 remar, tre klubbor och en jääääättefin klocka! Förvånade va? Den va billigt, endast 100 spänn! Va ett måste köp ju! Annars skam! Jag är inte riktigt nöjd med att jag köpte så lite, men det kommer ju fler marknader :) Som hbgfestivalen och torpardagarna. Jajamänsan! 

Imorgon jobbar jag till kvart i 12 men får full dags betalning! LOVE IT!  Så snart ska jag gå och lägga mig så att jag kan samla krafter inför imorgon!

/ sanne andersson

Klippan Safety.

Usch vad hemskt det var att jobba idag. Gick upp klockan 5 efter jag sovit i max tre timmar. Kunde verkligen inte sova! kanske var uppspelt efter igår. Johan ska alltid mobba mig, så den dagen var det min tur att mobba honom. Men varje går jag kom på något riktigt bra så attakerar han mig och kiklar mig just när jag tagit en klunk kaffe! Varje gång! Så spottade ut massa kaffe på golvet ;P Sen hade Malin och Johan vattenkrig inom hus. Det slutade med en söndrig lampa och ett himla vått golv. Kan säga att jag kommer leva i många år om det är som man säger: "Ett gott skratt förlänger livet". Aja, vi har alltid vilka kul :)

/ sanne andersson.

Mjönäs.

Ska som vanligt åka till Mjönäs idag. Egentlige borde jag packa nu, men orkar inte. Jag har inte ens klätt på mig. Så mysigt att gå runt i pyjamas :P Iaf, ska hälsa på mamma och den nya kisseungen. Om ni vill ha den så anmäl er på kommentarer. Jag menar allvar! De har redan 6 katter hemma och har inte plats för ännu en katt. Den liknar lite som Fritz men har en normal svans med en liten vit tipp på slutet.



Nä, nu måste jag börja. Byebye.

/ sanne andersson.

Sooooommarlov!!

Äntligen är det sommarlov! Även om vädret säger en helt annan sak så är det sommarlov! Det är väldigt skönt.

Dagen började jättedåligt. Hade knappt sovit något på grund av förkyldningen, och när jag vaknade klockan halv 6 så hade jag hög feber. och världens huvudvärk Fick två voltaren av Malin så en halvtimme senare mådde jag lite bättre, huvudvärken var nästan helt borta. Sen gick jag upp och sminka mig gjorde lite grönt te och åt ett äpple, sen fick jag bara vänta på att klockan skulle gå. Runt åtta gick Malin upp och hjälpe mig lite med klänningen, ganska svår att ta på sig :P Fin, men komplicerad. Sen tog hon detta foto på mig.

Skolavslutning
Ful va? :P HAHA.

Sen körde hon mig till skolan, eftersom jag är sjuk. I skolan gjorde vi inget spec. Hade en liten "hur-väl-känner-du-dina-klasskamrater-lek" Gick väl... sådär ;P HAHA. Sen fick vi våra betyg och jag e ganska nöjd faktiskt :) Hade bra betyg i de ämnen jag är intresserad av, de tråkiga som historia och geografi hade jag bara g i, men WHATEVER! :D Sen var de några betyg jag inte fått än, men det går säkert bra :) Sen struntade Nikuu och jag att gå till idrottshallen, alltid lika tråkigt ;P Sen sa vi hej då till Ida, och det va lite tråkigt, hon är ju färdig med gymnasiet nu. GRATTIS ;D Och lycka till här i livet! <3 Bara ett år kvar för mig! Wihoo!

/ sanne andersson.

Förspel.

Tycker jag är en alldeles perfekt titel på dagen därför att:

* Vi hade en liten avslutning i historia och samhälle ( även kulturhistoria för kulturarna )
*Jag köpte en jättefin reseväska för 129 kr och fick en mindre reseväska på köpet :D Och ska ju shoppa imorgon med sis.
* Bokade en tid hos Vio så hon kan klippa mig imorgon, bara lugg och topparna, men jag är lite konservativ, men det vet ni väl ^^

Sen har jag inte så mkt mer att säga faktiskt. Blev lite kortfattat idag.

/ sanne andersson.


Träning.

Idag har jag verkligen myst. Dagen började bra, med en strålande sol, så jag gick direkt ut och la mig på maderassen, men eftersom det va så varmt var jag snabbt uppe igen. Blir ju så rastlös också :P Så där gick jag, ut och in mellan sol och tvätt. Hade ganska mkt att tvätta. Sen tittade jag på tv och käka choklad. Skulle egentligen skriva min svenska uppsats, men orden kom inte fram, allt blev bara massa kludd. Iaf så fick jag dåligt samvete med det där om choklanden så runt 9 tog Malin och jag en liten åktur med våra inlines ;D Vi var borta i över en timme, så nu för jag nog förbränt alla kalorier från chokladen ^^ HAHA. Iaf, skoldag i morgon och jag skulle hinna så mkt denna helgen, men det är ju skamligt att sitta inne en sån här vacker helg. Sådana kommer inte varje helg.

Längtar till tisdag, kanske ^^ Ska klippa mig och shoppa avslutningskläder ;D Hoppas det blir av!

/ sanne andersson.

Sveriges Nationaldag!

Grattis Sverige! HAHA.

Idag har jag åkt med mina nya inlines ( som kostade skjortan ), käkade vattenmelon och drack en smoothie till bara för att vara nyttig. Sen har jag solat och badat Jasse i hennes finfina pool. Och sen har jag duschat Ozzy, så nu luktar han jättegott ;D Nu tittar jag på "sova med fienden". Jättebra faktiskt! Påminner mig om saker och ting, men inte lika allvarligt. But still. Nu ska jag se klart filmen.

Hade förresten jättetrevligt igår ;D

/ sanne andersson.

Gröningen.

Idag blir det nog gröningen och de flesta ska dricka, men inte jag, får inte nu när jag går på pencillin. Men jag ska ha kul iaf. Hoppas bara nu att Nikuu och Ida kommer. Cicci och Julie behagar inte att svara, tror de har bytat nummer eller något sånt. Får aldrig tag på de två nu förtiden. Ska iaf titta på de fulla studenterna och sånt kul :D Får se vad som händer.

/ sanne andersson.

Jaha.

Då har man visst en ny desing på blogg.se, men jag märker inga nya funktioner. Well, well.

Ganska skön dag i dag faktiskt, förutom när man skulle gå till idrotten och killarna i trean anfaller MIG med sin FETTASTE vattenballong! JAG ÄR INGEN TREA FFS! Var helt blöt och hade en vit kjol på mig så jag var tvungen att skolka från idrotten så jag kunde byta om. Tur att det var varmt ute iaf ^^
På PPS så var vi ute i det finna vädret, fikade och spelade kubb. Vi losade.. men sen å andra sidan hade Nikuu óch jag aldrig spelat tidigare, och vi spelade mot veteranerna. Fick iaf ner några kuber ;D Efter det så slutade vi.
Snart är helgen här och jag har inget speciellt att göra. Vill någon leka? ;D Får inte bada, men kan sola. Men vill helst shoppa (a) Eller kanske göra något annat kul ;D Vad som helst, typ. Kanske kvällsgrilla på gröningen? MYSIGT!! Puss

/ sanne andersson.

Sol, vind och vatten.

Det är så sjuukt vackert väder ute. Vill bara ut och lägga mig där i timmar, men på grund av olyckan så får jag varken sola eller bada överkroppen. Kanske om jag solar ryggen... Fast ska till vårdcentralen halv 3, så man vill ju inte vara helt svettig när man kommer dit så jag får snällt låta bli. Ska bli fint i morgon också, så får hoppas jag fått sola lite då, om de på vårdcentalen tillåter mig då.

Hittade jättefina skor på sko rönne nere i byn. Passar jättebra till skolavslutningen, men jag har köpt så många skor på sistonde så jag väntar till jag får lön. Har mina leopard skor ;) Måste köpa lite viktigare saker. Idag köpte jag pärm så jag kan börja skriva ner mammas legendariska recept ;D Och nu när jag ska till byn ska jag nog köpa min epiler för 1000 kr ;D Yeah. Har väntat så länge nu, och jag tycker jag förkännar den. Sen är det snart åbymarknaden så man kanske hittar något roligt där. Jobbar samma dag, men det gör inget. Hoppas verkligen denna sommaren blir skoj ;D

/ sanne andersson. 

Tralleboda.

Har varit i Mjönäs denna helgen, liksom många andra helger :) Det är förjäklar mysigt där på sommaren. Allt är grönt, det finns massor med får som bräker ( vilket jag tycker är mega mysigt ) och hundar och katter springer rundor i solen. Sen bygger ju mamma en uteplats just nu, men jag kunde inte hjälpa till pga av olyckan i tisdags. Gud måste ha något emot mig.... Aja. Mark och Emelie hjälpte till iaf, och efter det så åkte vi till Immlen och badade Ronja och Ozzy. Ronja vill inte, hon stod bara och skällde, men Ozzy simmade riktigt mkt faktiskt! Det trodde jag inte om min bebis :) Efter det så riste han sig sig, I Marks bil ;P HAHAHA. Hoppas han inte blev arg. Ren och fin blev av han. Sen åkte vi hem och käka chokladpudding mamma och jag. Kjell fick inget för han hade vaktjobb då. Mohahaha. Idag va vi också i Immlen fast med Ozzy, Sixten och mammas valp Chiva. Sixten var bara sur för han hade koppel på sig men Ozzy och Chiva badade på :) Sen åt vi mat snacka lite med Johan och Johanna och sen körde Kjell mig och Ozzy till tåget, och sen var min helg slut ^^

/ sanne andersson.