Old school.

De senaste låtarna, heta på smeten vett ni.

 

HAHA. Suckers! Min musiksmak kommer i perioder och just nu är jag inne på 60-talsmusik. Den är så härlig! Åh älska!

/ sanne andersson.

Mys!!

Sitter i min säng med mina gulliga, mysiga och bästaste hundar Ozz och Sixten a.k.a Tutteplutt. Gillar väl inte direkt att ha dem i sängen längre, blir ju ganska hårigt, men ibland förtjänar dem att få vara med sin lilla, sjuka matte. Speciellt Ozzy som abslout skulle följa med in på rummet. Han brukar inte bry sig jättemycket, men idag var det nästan så han tryckte sig in på rummet för att få mysa med mig. Visst är det sött? Hur mycket hundar bryr sig om en. Verkligen människans bästa vän! Men nu är det dags att kasta ut de små grynen oh gå och lägga mig. Ingen skola imorgon för min del. Mår fortfarande krassligt. Lär vara bättre snart. Jag brukar inte vara sjuk så länge. Peppar peppar... Höhö.

God natt!

/ sanne andersson.


Shoot me.

Det är inte ofta jag blir sjuk och därmed blir jag extremt kinkig då jag väl blir det. Sen är den här förkylningen inte bara hals- och näsförkylning utan den har attakerat hela min kropp. Armar, rygg, mage... allt för ont. Fy fan säger jag bara. Nej, istället för skola ska jag sitta hemma och tycka synd om mig själv. Överdosera Bafucin och dricka te och varm mjölk som en alkoholist.

Krya på mig!

/ sanne andersson.

Kärleksvisan.

Världens finaste låt. Tänk er ett vinterbröllop just nu. Med den vita snön och denna låt. Inget hade kunnat förstöra en sån dag. UNDERBART!

 

Har ni förresten hört Sarahs nya julskiva? UNDERBAR, UNDERBAR! Lite jazzig, helt perfekt julskiva måste jag säga. Rekommenderas varmt!

/ sanne andersson.

Vinterpanik.

Körde inom biltema igår. Skulle fixa nya vindrutetorkarblad, låssprej och liststift(?). Men tror fan att både låssprejet och liststiftet var slut! Allt, allt, allt! Så blir det när kylan slår till, man tänker ju inte på det innan man inte kan få upp bildörrjäveln. Istället fick jag nöja mig med vinrutetorkarblad. Så idag ska de monteras på.

Idag. Det är ju snö ute. Man kanske ska leka lite. Men min hals gör ont. Otrevligt av den. Annars ska jag bara ta det lugnt. Det är ju julskyltning imorgon så där ska jag ta ut mig hade jag tänkt :D Åh, har inte varit på julskyltning på flera, flera år. Ska bli så mysigt, tralla i stan och titta på allt juligt.

Nej, nu återgår jag till den verkliga världen.

/ sanne andersson.

Önnestads Teckenspråkskör!

Det hade väl varit något va? HAHA.

Usch, vilken dag alltså. Började med snö, en hel massa snö, vilket innebar att jag fick hämta Anna hemma hos henne och sen köra till Hanna för att därifrån ta hennes bil ner till Malmö. Helvetes-jävla-skitväder gjorde att det gick grymt långsamt att ta sig fram, men vi kom fram i tid. Någon som skolbussen och vår lärare/körledare inte gjorde. Men tillslut kom alla och v fick rätt på tekniken. Sen körde vi! Folk stannade och tittade lite så där flyktigt. Några apploderade, men de var få. Men det var verkligen jätteskoj! Trivdes att stå där med klassen och teckna alla fina låtar. Kan ju skriva upp listan på låtarna:

Gabriellas sång
Du måste finnas
En sång till friheten
Regn hos mig
Älska, älska inte
Tänd ett ljus
Silent night (med Lasse Stefanz)
Alla flickor (Marielle, Anna och Hanna bara)

Väntar med spänning på att få se filmen Sara filmade! Kommer bli riktigt kul, och smått pinsamt ;P HAHAH!

/ sanne andersson.

Julutmaning.

Ida har utmanat mig, och jag kan ju inte fega ur, right? Fast det är en trevlig utmaning. En julig utmaning. Passade tycker jag. Här kommer den...

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan=blä på båda
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll
- Janssons frestelse
Paradis - Alladin=blä på båda
Rullsylta - Pastej
Glögg - julmust
Salat - dopp i grytan=aldrig ätit nån av dem
Ris a la Malta - risgrynsgröt
Äpplemos - Senap=blä på båda
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Ge -
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst

Åh, vad jag vill ha jul nu! Jag bryr mig inte så mycket om maten faktiskt, utan endast stämningen. Julmusik, ljus, glada men stressade människor och ljus - igen! Det är väl jul om nått?! Blev dock grymt sugen på en liten kopp glögg nu. Man kan väl tjuvstarta nu i helgen. Det är ju ändock första advent på söndag!

Usch, kommer inte kännas som jul i år. Ska inte fira hemma, ska inte ens fira med min "Klippanfamilj". Inte på självaste julafton iaf. Det suger. Men jag överlever. Som sagt, det är stämningen som är viktigast för mig. 

Ojojoj, måste gå och lägga mig. Ska till Malmö imorgon och sjunga på SACO mässan i Europa-porten. Ska bli grymt skoj! Berättar om det imorgon. Puss och god natt på er!

/ sanne andersson.


Nikuu.

Har fått mn dagliga dos av Nikuu. Gud vad jag saknar den tjejen! Vi har många härliga minnen ihop; Ängelholm, shopping i regn, alla pratstunder.

Okej, mina tankar är någon helt annanstans, nämlingen på min uppsats som jag ska framföra imorgon. Fan, jag hatar sånt... Bäst jag renskriver och övar in det...


Nikuu - du äger :)

/ sanne andersson.


Läxa.

Just nu önskar jag att min hund var en sån hund som åt läxor. För här sitter jag och vill bara spy över denna jäklans skit läxa! Ska berätta - på teckenspråk - om Operahuset i Sydney. Självklart att jag väljer en byggnad där det knappt finns någon fakta om! ARGH! Detta ska vara klart och inövat tills på tisdag. Kommer vara så nervös att det kommer inte gå... Hade detta varit gymnasiet så hade man inte brytt sig om det blev bra eller dåligt. Man hade snott lite text från Wiki typ. Det gör jag iofs nu också, men måste ändra jättemycket för att det ska funka på teckenspråk. Jaja, får väl taoch bita i det sura äpplet nu då...

/ sanne andersson.


Beautiful!

Tar er tid att titta igenom detta, ni som inte gör det missar något helt underbart! Det är en finsk kille som rapar på American sign language (ASL), d.v.s det amerikanska teckenspråket.. och det internationella... Det är så sjukt fint och han är så jäkla bra! Dessutom är hans låtar faktiskt bra!
 

NJUT!

/ sanne andersson.

Min bästish.

Tidsfördriv. Fast jag egentligen inte har någon tid...

40 frågor om min bästa vän!

1. Vad heter han? - Ozzy Osbourne
2. Hur gammal är han? - 7. 8 i februari.
3. När träffades ni sist? - Han ligger framför mig nu.
4. Vad har han för hårfärg? - Svart
5. Brukar han färga håret? - Jaja, varje dag!
6. Vilka färger har han haft? - Svart, svart och svart.
7. Vad har han för parfym? - Jordparfym, luktar jättegott!
8. Är han galen? - Han heter inte Ozzy för inget ;)
9. Vad är ert första minne? - En tennisboll. En slibbig tennisboll.
10. Har ni många minnen ihop? - Alltså, jag vet inte riktigt hur mycket han kommer ihåg, men jag har väl ungefär en miljon minnen!
11. Vart bor han? - I mitt knä <3
12. Har ni varit utomlands tillsammans? - Nej, aldrig. Jag har frfan knappt varit utomlands själv!
13. Hur ser hans klädstil ut? – Väldigt svart faktiskt. Prince of darkness, förstår ni.
14. Vad heter hans syskon? – Han har 5,6 (?). En heter iaf Atlas.
15. När träffades ni första gången? -  För... 6 år sen?
16. Hur träffades ni? - Blinddate, HAHA. Nej. Min systers hund. Jag stal honom!
17. Kan du lita på han? - Han bevarar alla mina hemligheter :)

18. Vad brukar han göra på helgerna? - jaga sin boll eller ligga och mysa med mig
19. Göra efter skolan? - Han har ingen skolplikt :(
20. Har ni gråtit tillsammans? - Det sägs att hundar inte kan gråta, men jag tror dem kan det, så alltså tror jag vi har det!
21. Har ni pussats? - Ozzy är inte en pussare, men visst har vi det.  
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? - Klart. Jag ser det i hans ögon.
23. Har han fräknar? - Vilken korkad fråga!
24. Har ni kollat på film någon gång? - otaliga gånger, men han somnar alltid!
25. Har ni bråkat någon gång? - Well, vi kommer inte alltid överens :P
26. Har ni sovit i samma säng? - Mååånga gånger, men vi har slutat med det nu, han hårar ner som in i!
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? - Nej :/
28. Har du sett han gråta? - Ja, när han tappat bort sin boll. Stackarn.
29. Vad gjorde du då? - Hittade åt honom! Snällt va?
30. Har du sett han vara riktigt arg? - Usch... ja!
31. Har han sett dig gråta? - Många gånger. Han tröstar så bra :)
32. Vad ska ni göra i sommar? - Kasta boll och bada i sjön!
33. Har han svikit dig någon gång? - Aldrig!
34. Har ni pratat i telefon någon gång? - Ozzy äger ingen telefon :/
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? - Jag är väl medveten om att han kommer att dö. Han ska begravas här på gården och jag ska göra det till en vacker grav!
36. Vad är ert sjukaste minne? - När han fick en pinne i halsen är väl ett "sjukt" minne. Han hamnade ju på djursjukhuset!
37. Vad är det bästa med honom? - Att han blir överlycklig när jag kommer hem.
38. Vad skulle du vilja att han ändrade på? - Sitt tiggeri kanske. Han är en liten tiggis :P
39. Älskar du han? Han är min vän, min familj, mitt barn. Jag känner mig inte hel utan honom.
40. Vill du att han ska kopiera detta och skriva om dig? Dummer, han kan inte skriva! HAHAHAHA.

/ sanne andersson


Våld i hemmet.

Blandade känslor inom mig idag. Vi hade nämligen en föreläsning som våld i hemmet, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. De som känner mig sen långt tillbaka tror jag vet varför. Kvinnojouren var där, visade filmer, pratade lite om vad de gör och så.

När jag tänker tillbaka på hur det var för tio år sen blir jag upprörd, för jag kunde inte göra något. Jag bara såg på och fick höra ord en tioåring inte ska behöva höra. Inte om sin underbara, fina mamma. Idag är jag glad att vi har gått vidare. Jag tror vi alla har det iaf. Men visst, alla sår läker inte och kan alltid rivas upp. Det hände verkligen idag. Skillnaden från förr och idag är att jag inte blir arg längre, bara ledsen. Ledsen att veta att det fortfarande finns människor som blir utsatta för våld i hemmet.

Sen tänkte jag... förtjänar alla förlåtelse? För jag kan aldrig förlåta, jag kan aldrig glömma. Men jag bryr mig inte. Jag tänker inte ens mördande och sårande tankar längre. Inget "jag hoppas han lever sitt ensamma, alkoholiserade liv". Jag bryr mig helt enkelt inte. Hade jag sett honom, hade jag bara gått vidare, utan att titta bak.

Livet stora gåta - älska, glömma och förlåta. Ja, för mig är det en gåta. Man kan älska många, glömma mycket och förlåta det mesta. Men en höjd hand eller ett hårt, osant ord förtjänas inte att älskas, förtjänas inte glömmas och förtjänas definitivt inte att förlåtas.

Stå upp för er själva, och tillåt aldrig någon behandla er illa. Vem ni än är, så är ni värda bättre!

/ sanne andersson.

Hässleholm.

Har idag kört rundor med fantastiska Hanna och Anna. Två sjuk härliga tjejer som man inte kan ha tråkigt med. Allt rullar på. Ja, rullar. Just det! Vi körde runt i Hässleholm i väntan på att dövföreningen där skulle öppna. Som alltid spelar vi döva och folks miner är så himla roliga. Eller för oss... Svårt att i ord beskriva hur det kan vara kul att spela döv. Men just det att folk går på det. Vi stötte på en kille som Hanna känner (hon känner typ halva Hässleholm) och vi låtsades att jag var döv. När jag skrattade åt något de tolkade blev killen helt nervös och trodde jag skrattade åt honom. Ja, det är kul att driva med folk!

Jaha, på dövföreningen hände väl inget kul. Men nästan hela klassen var där (eftersom det var obligatoriskt). Vi fick presentera oss lite snabbt och sen fika och teckna lite. Så himla mysig stämning. Och... den... 4 december? Något sånt ska vi iaf Lussa för dem i Hässleholm och veckan därpå i Kristianstad. Fett kul! Blir ju annorlunda än Lucian i skolan som typ alltid ser likadan ut. Nej, vi gör det mycket roligare! Faktiskt!

Ojojoj, skola imorgon, måste sova. Snart iaf!

/ sanne andersson.

Bondi.

Titta vad man kan hitta i gamla USB-minnen! En blond Sanne!/ sanne andersson.

Travel.

Jag vill resa! Och jag ska. Jag ska. Spelar ingen roll hur fattig jag kommer bli, jag ska resa!

  • Sälen för att hälsa på Ida som ska jobba som kock där uppe. Lycka till min vän! :)
  • Stockholm till min saknade Nikuu! Har inte sett henne sen somras.
  • HAMBURG! Fy fan vad vi ska festa då! Hanna och jag, tillsammans med bröderna Pop.
  • Sverigeresan med klassen. Hänga med döva, ni vet det där vanliga ;)

Jag längtar som ett barn till julafton. Måste fan börja planera snart. Allt ska bli bäst, lagom ska inte finnas i ordförråd, it's all in! SKÅL!

/ sanne andersson.


Kvinnors största kärlek.

SKOR! Vad annars? Mamma och jag for till en skobutik i Kristianstad för att köpa nya skosor till henne. Hon fick ju det i födelsedagspresent. Hon hittade först ett par skitsnygga och sen ett par fodrade gummistövlar. Bra att ha när man bor i skogen. Även jag hittade ett par. UGGS-kopior, helt okej. Mest slafs-skor som jag kan ha i skolan. Jag har aldrig gillat dem, för man ser så...Bigfoot-ig ut. Men... numera ser de så inbjudande ut! "Hej kör ner foten i mig"-inbjudande liksom. Efter skoshopping for vi till min gammelmorfars och gammelmormors grav. Tände ett ljus och satte blommor. Så här på självaste farsdag. Önskar min pappa hade en egen grav man kunde göra fin, men ikke. Istället ägnar jag honom en fin tanke <3

Jaha, för att sätta pricken över i:et körde vi inom Godishuset och handlade godis för 150 spänn. Lite lagom mycket liksom. Går inte att släppa mamma lös i en godisaffär, man blir ruinerad! Fast denna gång var det hon som betalade, HAHA. Nu är jag iaf trött och borde egentligen plugga, men äsch! Det gick inget bra, då kan man lika gärna lägga ner hela det projektet!

/ sanne andersson.

Mardröm.

Låg i min säng, kunde som vanligt inte somna. Tankar snurrade runt i huvudet när jag började känna någons närvaro. Det gör jag ofta, så jag reagera inte så stark, de gör mig aldrig illa, aldrig! Plötsligt hörde jag musik, ni vet som en barndosa. En liten trudelut. Det var väldigt svagt så jag blev inte rädd, inte förrens det blev tydligare och tydligare. Från ingenstan kan jag inte röra min händer, dem är som bly. Jag känner någon annans närvaro, men inte som jag brukar. Den här personen är arg, arg på mig. Den trycker ner mig i sängen och jag kan inte röra mig, vaken armar eller ben. Den säger ingen, men jag känner ilskan. Efter mycket kamp lyckas jag resa mig upp men både ben och armar känns som betong. Jag tar mig ut ur rummet och ser en gestalt framför mig. Av någon anledning vet jag att det är mamma och sträcker mig efter henne. Hon säger att jag drömt. Men jag tror inte henne. Jag skriker och gråter om vad som hänt men hon verkar inte bry sig, hon tror inte mig... Min mamma tror alltid mig. Kvinnan framför mig är inte min mamma...

Sen vaknar jag. Livrädd. Jag kollar på klockan. 00.32. Jag inser att jag måste ligga helt ensam i mitt rum, enda fram till morgonen. Jag funderade på att ta in Ozzy i rummet, men jag var för rädd för att lämna sängen. Istället blundande jag och hoppades på att somna. Efter ett tag lugnar jag ner mig, ingen är i rummet, så jag lyckas somna om. Jag vill aldrig drömma detta igen, aldrig! Har nog aldrig blivit så rädd för en dröm som för denna. Fy fan säger jag!

/ sanne andersson.

Mårten Gås.

Mä redi skånsk dialekt. HAHA. Men för vill jag gratta mamma; Grattis, älskar dig!

Skolan hade sin årliga Mårten-gås-fest och bjöd på typisk Mårten-gås-middag, alltså, gås, potatis och brunsås, svartsoppa (BLÄÄÄÄÄÄ) och äpplekaka och vanlijsås som också var blä, och jag tänker faktiskt återkomma till detta senare i inlägget.

Efter skolan åkte Anna och jag hem till Hanna för att göra vid oss för kvällens festligheter. Snygga blev vi vet ni ;) Lagom till det att vi skulle köra till skolan kom Adrian, Alyn och "Wie" och vi körde efter varandra fram till parkeringen där jag lämnade av min väska i bilen för att sen trycka in oss alla i en bil för att köra 50 m. Snacka om lathet. Eller vi tänkte gå, men killarna tvingade in oss :O Nä, skoja.

Anna, Hanna, Adrian, Alin, "Wie" och jag satt vi bordet, prata och hade mysigt. Och varmt, herregud det var säkert 35 grader där inne! Vi blev underhållna och hade små lekar vid bordet, ni vet sådär allmänt trevligt. Så kom vi till efterrätten. Jag var skitmätt och äpplekakan såg väl inte så där jättegod ut så jag tog bara en pyttepytte bit, mest för vara snäll liksom. Sen satte vi oss vid bordet och rätt vad det är sa tar Wie sin sked rakt i min mat! Va fan!! Jag skjuter ifrån mig tallriken och säger att jag inte vill ha mer. Wie blir sur och söta Alin hämtar en ny tallrik till mig med ett helt berg med äpplekaka! Så sött :)

Jaja, sen fick jag köra hem i mörket i min ensamhet. Älskar att åka bil när det är mörkt, men hatar att köra i mörkret, speciellt där det finns massa vilt. Man vet aldrig när de springer ut från den mörka skogen, uuuuhaa!

/ sanne andersson

Sleepless nights.

Dessa sömnlösa nätterna alltså. Jag blir så sjukt trött på dem! Vill ju inget hellre än att slumra, men ikke! Vet inte vad jag ska göra... Clueless. Varför kan jag inte sova?! ARGGH!  Får damp. Jag tror inte John Blund tycker om mig... Jag kanske har skrämt bort honom? :O Jaja, ska gå på toa (btw, liksom) och sen ska jag slå en gummiklubba i huvudet för att se om det hjälper.

Hurra så pigg jag kommer vara på Mårtensfesten imorgon ! Jefla skit.

/ sanne andersson.

"Jag suger, men det kommer inget!"

Dagens citat, sagt av Hanna "bonde" Svensson. HAHA.

Var i stan, lik nästan alla onsdag, tillsammans med Hanna och Anna. Först åt vi på Favoriten, sen körde vi till Max och köpte milkshakes och glass. Och redan när vi skulle beställa i drive-in var Hanna flummig, minst sagt! Killen i luckan tyckte nog inte vi var riktigt riktiga. Ja, Anna och Hanna beställde en sån Lyxmilkshake och började sug i sugrören, då Hanna utbrister: "Jag suger, men det kommer inget!" ASGARV, TYP! Sen började... Man kan inte sluta tänka snusk. Ah, skitkul va det. Just det... det visade sig vara en choklad bit som fastnat i sugröret, därför gick det inte all suga. Kanske bar att lägga till det, hehe.

Sen körde vi till dövföreningen, bara satt och mös. Lyssnade på döva  när det berättar. För att inte ha någon röst hade de ofantligt mycket att säga. Och vi börjar faktiskt tro att de tycker om oss. Iaf att de inte har något emot oss. Våra sötnosar :) Vi börjar ju förstå mer och mer, vilket är skitkul! Teckenspråk är det vackraste språket som finns, [PI]. Love it.

/ sanne andersson.


Sugdag.

Knappt sovit något på hela helgen och tro fan att jag kunde sova i natt. It sucks. Gick verkligen på överskotts energi, med vid 1 tog allt slut och jag total kraschade. Hjärnan stod still, jag kunde inte prata, jag fattade ingeting. Tur att vi avslutade dagen med lite teckensång. Skönt med lite avslappning. HAHA. Hur många utbildningar får göra sånt? Inte många.

Ja, resten är ganska ointressant. Nu sitter jag i sängen med Ozzy och Sixten för lite tisdagsmys framför tvn. Inte ofta de får det, och ibland måste man skämma bort sina älsklingar <3 Nej, nu är programmet slut. Natti natti Sanne.

/ sanne andersson.

Trallebode is the shit!

Så skönt att vara hemma! Saknar alltid mamma och min lilla vovsing när jag är borta. Och nu längtar till jag får krypa ner i världens skönaste säng, filosofera lite och tillslut somna.

Nej, Nu MÅSTE jag plugga...

Först måste jag ju visa min outfit från festen:

Pirate of the party... HAHA.

/ sanne andersson.

Happy Halloween.

I lördags var det ju fest i Helsingborg med Ida, Jasse och Parre. Så fett kul var det, och lokalen hade dem gjort superspooky. Kanske inte spooky, men riktigt fin var den. De hade verkligen lyckats bra med temat, så bravur till er! Verkligen. Våra dräkter var ju också najs. En fånge, en zombi-french-made, en catwomen och en pirat - vilket var jag. Ja, efter lite tråd, smuts och accesoarer såg den helt ok ut. Var ju verkligen inte nöjd med den i början, men med allt till (och i mörkret) såg den faktiskt snygg ut. Malin stövlar gjorde iaf hela dräkten :D Så tack Malin.

Tänker inte berätta allt som hände där, hände ju lite tråkigheter, men vi ska inte lägga ner massa energi på att tänka på det, utan fokusera på hur kul vi hade stället! Faktiskt. Önskar bara jag hade haft min kamera så jag kunde bjuda på lite bilder jag med. Men men. Jag kollar in vännernas, de tog några grymt bra bilder :)

/ sanne andersson.

Chooooklad.

Tror mitt chokladberoende har börjat komma upp till ytan :( Igår satt jag vid tv och kunde inte sluta tänka på choklad och idag gav jag upp och köpte en stooor kaka. Och det smakar såååå gott! Det är nog Klippanluften... den gör mig sugen på choklad. Det är som mina lik i garderoben. HAHA! Förhoppningsvis kommer jag inte vilja titta på choklad när jag kommer hem :)

Snart ska jag bege mig till Helsingborg för att festa med mina käraste. De har hyrt lokal där vi ska spöka :D MOHAHAHA. Så nu måste jag förbereda mig för avstart. Puss puss hej hej.

Edit: False alarm. Jag åt en rad sen ville jag inte ha mer choklad. Nej, vet ni vad jag verkligen vill ha nu? SPARRIS! Det är helt sjuk vad jag är sugen på sparris. Weird. Hade kunnat äta en hel burk med inlagda sparris...

/ sanne andersson.

Andys Lekland.

Åh, vad skoj Jasse hade på Andys lekland idag! Hon sprang runt, snurrade, åkte kana och sprang runt ännu mer. Kanan var såklart favisen. Och moster Sanne fick ju åka med lilla J i den stora kanan. Vågade dock mig inte på kanan med 90 graders vinkling. Jag skojar inte, det var faktiskt 90 graders vinkling. Scary. Lilla Jims pappa Robin var våglig iaf! Han åkte den. Usch. Både Anna, jag och mamma hade nog hjärtat lite i halsen när pojkarna for ner för kanan.

Jag upptäckte hur glad Jasse är i popcorn, jisses. "Sanne, popcorn!". Och så stolt hon var när hon ätit upp alla popcorn (med lite hjälp från moster och mormor). Hemma blev det hamburgare, Sannes hamburgare. Bara det bästa för min Min (Jasse kallar sig för Min). 

Uha, så trött jag är nu. Märks att man inte är van att ha en liten ungen vid sidan om sig hela dagarna. Hon tar all energi. Ja... väldigt mycket energi. Hon är ju överallt och ingenstans. Idag försökte jag ta några bilder på henne, men det var ju omöjligt! Hon satt inte still någon gång! HAHA. Fast det är rätt, man ska ju leka när man har chansen :)

/ sanne andersson.

Plans.

En vanlig tisdag? Nej, nej. Jag har lov och Jasmine är här. Mamma och jag ska sitta barnvakt fram till fredag, om det går som planerat. Kan hända att Jasse blir homesick, och vad ska man då göra liksom? :) Iaf, imorgon ska vi nog till leklandet i K-stad. Ska ringa Anna och fråga om hon och hennes son vill med, kul för Jasse att ha någon att leka med. På torsdag ska vi nog in till stan. Gå runder, fika och ha det riktigt mysigt... i regnet. Men äh. Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. I guess. På fredag blir det Klippan och på lördag FEST! Kanske även besöka morfars grav och pappa. Sätta blommor och tända ljus. Det må vara halloween i USA, men för mig är ändå allahelgonasdag viktigare. Finns inget finare än att hedra döingarna :) Som jag älskar så mycket!

På söndag blir bakisdag, är jag ganska säker på, HAHA. Men än är det bara tisdag och dags för desperate housewives! ;)

/ sanne andersson.

Award.

OMG! This is so unexpected! I would like to say thanks to my mom, sister, the crew... HAHA, bara skoja. Men jag fick faktiskt en award från Ida vilket innebär att jag ska ladda upp en bild jag gillar samt skriva tre saker som jag har varmt om hjärtat.Bilden talar mycket för sig själv. Detta är något som symboliserar mig tillsammans mina vänner. En fest utan mina underbara vänner, är ingen bra fest. En shoppingrunda utan dem blir misslyckad. En fika på stan känns ensam. Jag tror jag sagt detta en miljon gånger, men det går inte att säga förofta; Ni betyder SÅ mycket för mig!
1. Jag älskar självklart min familj, mina vänner och min hund. Tillsammans är ni som... en marängtårta! Tre enkla saker blir en perfekt blandning!
2. Min utbildnig. Utbildning är otroligt viktigt för mig, och just denna betyder oehört mycket. Att jag trivs som fisken i vatten gör ju det hela så mycket bättre.
3. Mitt hem. Att bo här ute i landet ingenstans är oftast hemskt tråkigt, men för varje gång jag kör genom skogen blir jag förälskad på nytt. Frisk, syrerik luft. Vackra färger. Och tystnaden. Det uppskattar jag nog mest. Hur tyst det är här.
Jaha. Då ska man skicka detta vidare. Några har ju redan fått den. Så det blir...
Malin. Du är som du är, minst sagt, och därför betyder du så mycket för mig! Om jag vill vara två år gammal, så är det helt okej. Om jag vill gråta över något, kan jag göra det med. Du är inte bara familj, du tillhör en av mina bästa vänner!
Hanna. Du är grym! Helt enkelt. Mer behövs faktiskt inte sägas. Jag trivs alltid i ditt sällskap och vi måste snart ses igen!

/ sanne andersson.