Jag vill då inte gå baklänges!

Jag har inte velat vaccinera mig mot svininfluensan, men nu vill jag verkligen inte göra det.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6015777.ab 
Jag har mycket hellre svininfluensa i tre veckor än neurotiska sjukdomar i resten av mitt liv!

/ sanne andersson.

What's up with msn?

För ett tag sen kunde jag inte längre komma in på msn för man var tvungen att uppdatera. Efter några veckor så uppdaterade jag men nu är alla mina kontakter borta. Försökte få tag i de flesta med hjälp av ett verktyg, men istället skapade jag bara något annat. Vetefan. Nu vet jag inte vad jag ska göra, palla adda alla? Några förslag på vad jag kan göra?

/ sanne andersson.

Rover is coming home.

Fick veta idag att min underbara bil är klar! En hel hemsk vecka utan min bil, men äntligen är den klar. Nu ska bara Johan städa och tvätta den, sen är det bara att ta den på en tur. Helt underbart. Man blir lagom instängd här i skogen utan bil. Nu ville ju Jasse och Parre roadtripa till Göteborg och till Cc, men vi får se hur det blir med den saken. HAHA! Bara tanken skrämmer mig. Mitt orgenteringsorgan funkar inte, inte sant Cc? Minns du? Skogen i Åstorp. "Im so hungry. DUDUDUDU. Im so tired. DUDUDU." Vi var lika virriga som höns.

/ sanne andersson.

Afraid of notthing.

Igår slog mig tanken; varför är man rädd för ingeting? För sånt man inte ser. Var ute med Ozzy häromdagen och så fort man inte har en lampa under sig stelnar man till. Jag hörde massa saker i skogen och blev livrädd att det skulle vara vargen. Så jag vände mig om hela tiden och blev rädd varje gång. När jag väl kommit in på planen var det någon som börja yla, så jag ökade takten för jag ville komma hem. Hallå? Man är ändå mitt ute i skogen. Jag frågade mamma om hon visste va det var som yla men då hon inte var säker frågade hon Kjell. Ja, det som ylade så värst var bara ett rådjur. Helt sjukt likt en hund det låter. Kanske de är släkt? HAHAHA.VOFF!

/ sanne andersson.

Kokostoppar.

Det är kärlek det. Och det ska bakas idag och så här ser de ut när jag är klar med dem:


Sen ska jag vara vuxen och ringa till banken i Klippan och sen till en veterinär. Ozzy har ju fått två knölar jag vill kolla upp. Tror bara det är fettknutor, men vill vara på den säkra sidan. Jag menar, Ozz ska leva i minst 7 år till <3

/ sanne andersson.

Man in the mirror.

Häromdagen när jag var ute och sprang stötte jag på denna låten i min mp3. Visste inte ens om att jag hade den, men nu när jag ändå inte hade något för mig så lyssande jag för första gången till texten och tyckte den var helt magisk. Och för att inte tala om passande med tanke på vad som försigår i världen. Så varsegod och njut!
 

/ sanne andersson.

Flislisa.

Har hjälpt till mamma och Kjellepelle med att flisa. Åh, fick bära västa stockarna som väger typ lika mycket som jag! Tungt, men snacka om att bygga muskler. Och som tack för hjälpenfår jag pizza! Men jag det finns ingen pizza här som Klippans! Åh, mexicana på Möllan med Nikuu, det var tider det. Åh, saknar Nikuu nu. Och mexicana. Hihi. Nikuu, när kommer du till Skåne?!!!

Igår hade vi finbesök av Malin, Jasse, Casper och Tayson. Huset fullt med andra ord. Så för att fira åt vi frukost tillsammans. Hm, klockan halv 1 på dagen. Med nybakat bröd och juice och massa gott pålägg. Mumma! Och på kvällen blev det potatisgratäng och fläskfile med svampsås. Guttans! Lyxlördag, like always.

Uähähä! Lämnade in bilen i fredags och jag saknar den! Eller, att veta att man inte kan ta sig någonstans. Man är ju liksom lite handikappad här ute i skogen. Vet ni vad som mer är handikappat? Att ha en engelsk bil i Sverige. Finns inga *pip pip pip*  reservdelar till bilen. Okej, motorgrejor som behövs bytas och andra mindre grejor. Men som tex dörrar finns inte. Så nu får de rikta det så gott det går, rostbehandla det och sätta ny färg. Blä. Aja, sen ska Johan tvätta bilen så den blir ren och fin :D Så det kommer ju bli bra i slutändan.


<3

/ sanne andersson.

Hang down your head and cry.

Känner mig lite nere idag. Nedstämd, trött, uttråkad, blue. Kanske för jag var tvungen att ladda ner nya MSN och insåg att alla mina kontakter var gone. Inte för det är särskilt många, har rensat bort alla idioter. Får se om jag lyckades få tillbaka alla. Aja. Who gives a damn? Är ändå nästan aldrig inloggad. Vill jag ha kontakt med någon finns ju alltid mobilen nära tillhands.

Kanske ska lämna in bilen idag till Hedin. Sen ska den fixas hela nästa vecka. Usch, my baby med rumpevärmare! Kommer sakna den! Skulle ju till arbetsförmedlingen igår och det var så jäkla kallt i bilen så jag satte igång rumpevärmaren och gud var varm man blev! Typ det bästa med hela bilen x)

Nej, nu får jag ut och springa i det kalla vädret. BRR.

/ sanne andersson.

Give me some suga'!

Okej, har funnit en nakdel att bo här i skogen. GOOODIS! Det är ju så sjukt långt till affären, nästan 10 minuter med bil, så det blir aldrig något godishandlande. Dessutom stänger de 7 i veckorna och 6 på helgerna, så skulle man bli akut sugen på godis kan man inte köra ner där. Iofs är det ganska bra, mitt godis sug existerar knappt längre. Äter något sött då och då. Det var ju både bra och dåligt med Klippan. Bodde ju granne med storköpet så man kunde alltid fixa godis på fem minuter fram till kl. 9. Dock tur att man har mammas mockarutor (ni kallar väl det kärleksmums) och kanelbullar. MUMMA! Aja, ska till stan imorgon så får gå inom hemmakväll ;D Dyrt, men så sjukt gott godis, precis i min smak, inte äckligt Netto godis, blää!

/ sanne andersson.

Graoow!

Ni kanske har hört om vargen som härjar här i Skåne. Igår fick jag reda på att den vandrar omkring i västa sidan av Immelsjön, och jag bor på södra sidan av Immelsjön. Snacka om att den är nära oss nu! Vilket privilegier men tanke på att vargar nummera inte hör hemma i södra Sverige. HAHA, tänk om jag hade varit ute och sprungit och stött på vargen, scary.

Och igår såg jag tre Bambisar! Ja, rådjur alltså. De stod och beta på åkern mitt emot vårt hus. De var ganska långt bort så vi använde en kikare för att titta. Så söta! Ibland har de varit uppe på vår gräsmatta men det har jag tyvärr inte sett. Jag brukar ju inte vara upp vid de tiderna som de oftast tittar fram på. 

Jag älskar att bo ute i skogen! 

/ sanne andersson.

Pernilla & Jasmine.

Tack för en helt ljuvlig kväll! Hade jättetrevligt med er töser. Det bjöds på fläskfilé och kroketter med rödvinssås. Inte fy skamen. Glömde dessvärre kameran i Klippan så några bilder blev det inte. Synd var ju det att inte Ida och Cicci kunde närvara, men nästa gång kanske :)

Söta Jasmine börjar bli så stor. "NANNA!" utropar hon glatt när hon ser mig. Mitt hjärta smälter! Och så ska hon ringa till mormor hela tiden, så fort hon ser en telefon. "Heeeeeej momo!" Var i parken med henne och Daniel. Ojoj, vad det väcker minnen till liv. När man lekte vid "stora lekan" i Hyllinge. Man satt på taken, hoppade från de högsta punkerna nästan och åkte sex pers på linbanan. Ja Jasse, du ligger i lä där, fast du är mycket modig redan :)

Nej, trött på datorn nu.

/ sanne andersson.

Vem bloggar du för?

Ibland sitter jag och tänker, vilket jag gör ofta men mitt guldfiskminne spökar oftast. Nu kom jag bort mig. Ibland sitter jag och tänker vem man egentligen bloggar för. Alla stora bloggare och bloggerskor skriver för sina läsare. "Förlåt för jag inte har skrivit idag men..." Jag skriver helt enkelt för mig själv och för mina vänner. Speciellt nu när man bor ute i ingenstans. Det är ju ändå ett sätt att veta vad sina vänner har för sig och berätta vad som pågår i mitt liv. Inte för det är särskillt mycket här ute bland stubbar och gubbar. Men jag måste säga att jag njuter av att slippa odrägliga människor och andas in avgaser. Här hälsar alla på alla (ungefär som det var i Hyllinge när jag växte upp) och visst kommer det bilar, men det är så sällan så. Och så här mitt i höstyret är träden gröna och gula, men även lite rött träder fram emellanåt. Att titta ut genom fönstret är som att titta på en perfekt tavla. Allt är helt enkelt perfekt!

/ sanne andersson.


Trött på att söka jobb?

Och är våglig nog att ställa dig på en tågstation med en skylt där det står "Jag är jävligt trött på att vara arbetslös"? Checka då in detta http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5914320.ab
Han fick ju faktiskt ett jobb efter 1 dag!

/ sanne andersson.

Min sötnos!

Dumma, dumma katt! Idag fick Sir Fräs för sig att han skulle ut och jogga med mig. Först försökte han fälla mig genom att gå mitt framför fötterna på mig medan jag höllt på att starta mp3n. När jag börja jogga så satt han påvägen men när jag tittade bak så såg jag kattafan springa efter mig! Så jag fick stanna och kalla på honom, men rätt va det va kom två stora bilar och jag började springa mot honom men jag hann inte så jag fick springa in på planen. Jag kallade på honom och hörde honom jama i buskarna. Ett tag trodde jag han hade blivit överkörd men snart såg jag honom på muren och jag kunde pusta ut. Sen tog jag honom i famnen och gick hemåt, gav honom lite mat och när han inte såg sprang jag igen. Kommer att bli svårt att lämna bort den lilla skiten nu, har liksom blivit min lilla sötnos! Ja, Ozzy är såklart # 1 :) Alltid.

Idag har man också krattat löv. Eller mamma har, jag plockade upp efter henne och körde ner allt nära kärret. Och visst har det varit varmt ute idag? Knappt så man orkat anstränga sig! ÅHH! Så har jag ätit väldens bästa lasange, gjord av min mamma såklart. All mammas mat är god... well, nästan.

På fredag bär det av till Klippan. Längtar så! Och på lördag blir det Helsingborg. Längar mer! Men vet fortfarande inte om jag ska köra eller ej.... Hum.

/ sanne andersson.