Slående helg!

HAHA, skrattar verkligen åt titeln! Lite internt.

Men iaf. Har haft en väldigt intressant helg och gjort saker jag inte visste att jag kunde. T.ex. baka lussebullar. Helt själv, btw! Trodde verkligen att det skulle gå åt helvete, men det gjorde det inte! Så nästa helg får det nog bli en satts till, det eller släta bullar. Då blir mamma glad iaf! Hihi.

Innan jag kom hade älsklingen och hans bror Adrian fixa i lägenheten med adventsljusstakar, städat, hängt upp julgardiner och varit riktigt duktiga. Så mysigt var där, men jag var helt ensam... Blev förbannad. Stannar där. HAHA.

På söndagen gjorde jag lussebullar och chokladbollar (cencuerar min egen blogg). Mellan lussebullarna och chokladbollarna (ännu en gång cencur) hann jag bli arg igen. Stannar där också. Allt löste sig.

Igår stannade Alin hemma för att det var hans födelsedag... Hmm... Men när jag kom hem dukade vi (läs jag) fram bullar och bollar, läsk och öl. Så satt vi 5, alltså jag, Alin, Adrian, Adrian och Alexandra där till halv 1 på natten och snackade om allt möjligt. Hade riktigt mysigt, men var otroligt svårt att gå upp imorse! Speciellt min sötis som hade fått i sig en öl för mycket kanske och alldelses för få timmars sömn!

/ sanne andersson.

Kyckling och fotboll.

Riktigt klashig rubrik va? Men det är vad gårkvällen innehöll.

Hade varit ganska duktig på dagen. Läst min tråkiga bok Kallocain, diskat och torkat av köket fleeera gånger. Torkat av skrivbordet i vårt rum och även fönsterkarmen. Dammsuga kunde jag inte göra för den är paj. Inte torka golvet heller för vi har ingen spann. Ha.

Sen började jag smått med maten. Gjorde chili-och vitlöksmarinerade kycklingklubbor med klyftpotatis och bearnaisås. Och det blev svingott!! Jag är grym! ;D Skinnet blir ju så jäkla gott med alla kryddor, mums! Längtar till vi har ett kök hemma! Ska verkligen sätta mig in mer i mammas matlagning.

Sen var det dags för fotboll! Älskling åkte först, hans bror spelade så de skulle vara där innan. Sen kom Alexandra upp hit och vi fixade oss lite, snackade och så, sen åkte vi också för att se på fotboll. Och det var inga speciellt bra matcher... I början var jag lite seg och så, men i slutet blev jag lite mer pep. Speciellt när Alins bror Adrian gjorde mål. Slutade med 3-0 till Adrians lag. halv 12 på natten (!) åkte vi hem. Satte igång en film, åt godis och mös! Orkade bara se halva filmen, sen somnade jag sött.

/ sanne andersson.

WIHOOO!

Min pojkvän tycker jag skriver för mycket negativt i min blogg, ofta om mig själv (förstår inte vad han yrar om ^^) så här kommer något trevligt!

Igår hade vi en riktigt mysig kväll i Hästveda. Gick ner till Alexandra och Andreea en stund och det slutade med att Andreea blev sminkad av make-up artist Alexandra och co make-up artist Sanne. Resultatet blev väl ganska bra med tanke på att Andreea är 8-år, inte de lättaste att sminka. Dock måste jag erkänna att hon var 100 gånger bättre än vad jag var när min syster sminkade mig! HAHA, tider det! Får lägga up en bild senare på resultatet.

Sen blev jag hämtade av Alin, så vi gick upp, fixade lite glass och satte igång en film. Hade jättemysigt med tända ljus och mjukis... tills han somnade... och blev sur när jag väckte honom ^^ Han var inte riktigt vid medvetnandet kan jag säga! HAHA! Yrade något :)

Nej måste nog gå och kolla tvätten eftersom Alin delar reklam. Pusspuss!

/ sanne andersson.

Ps. Ja, jag mår faktiskt bättre nu :) Ds.

Hejsan tjosan...

En vän bad mig skriva ett inlägg. Så då gör jag väl det. Problemet är att jag har inget glatt eller intressant att skriva om... Tycket jag fyller bloggen med allt för mycket klagomål. Och skräp, en massa skräp. Har funderat länge på att sluta blogga. Varken tid, lust eller något intressat finns i mitt liv för bloggen. Självklart händer det otroligt mycket. Speciellt just nu. Kanske därav magkatarren jag plösligt fick igår. Jag menar, ta er en titt i min kalender och nu hade också får katarr! HAHA. plus att jag känner att min ekonomi inte riktigt går ihop längre. Jag försöker att ta det lugnt, jag är ung och behöver fasktiskt inte spara än. Men... ja. Sån är jag! Pengar betyder inget för mig, men jag vill ha dem där; inlåsta på ett konto i säkerhet. Bara för att ha dem, som en säkerhet. Det är mitt skyddsnät. Nog om pengar och magkatarr! Kan jag berätta något trevligt?

... 10 minuter senare...

Nej... Hela den här dagen har varit skit, skit, skit! Punkt slut. Jag kunde inte prata, inte teckna, knappt avläsa... Helt enkelt inte koncentrera mig. Jag har inte känt mig så kass på länge! Ser på klassen hur fantastiskt de utvecklas medan jag själv bara står still. Oh well, inte första gången jag känt så här. Jag får försöka göra det bästa av situationen och vänta på bättre dagar!

/ sanne andersson.

Dancing for your life.



/ sanne andersson.

Push push!

Efter 2 veckors vila är jag nu igång med gymmet igen. Första veckan var jag sjuk, sen blev det höstlov och jag kände att jag inte orkade. Ville bara sitta hemma och feta upp mig. Och det ska ni tro att jag gjorde! :/ Så nu blir det all in på gymmet för att få tillbaka styrkan, konditionen och sluta med allt godisätande! Hoppas också min depression ska bli bättre, även om den inte är så farlig som i fjol. Okej, jag är forfarande dödens trött på skolan, men det är bara till att bita ihop och ändå göra sitt bästa.

Även om det bara är den 7 november ska jag se framemot juletiden! För om det är något som kan göra en munter så är det julen. Julmusik, massa tända ljus, glögg, pepparkakor... Blir ingen jul i Mjönäs i år. Varken julbak, julpynt eller firande, för det är fortfarande katastrof här. Ser istället framemot en svensk/dansk jul hos familjen Bülow :) Mysigt!

/ sanne andersson.

Missing.

Saknar min älskling! Kommer inte se honom förrens på torsdag! Aotch. Men då ska det bli massa, massa mys :)


Min man ♥

/ sanne andersson.

Biff à la Lindström.

Idag bjuder mamma på en av alla mina favoriträtter. Biff à la Linsdström! Mjams! Självklart med persiljesmör och stekt potatis. Jag dreglar!

Och i morgon (detta är en hemlighet, så kan du inte hålla tyst om hemligheter så sluta läs! ;)) ska jag, Jasse och Malin kidnappa mamma till Ullared! Vi ska tvinga henne köpa en massa kläder och skor. Mamma fyller ju 50 den 11 november (11-11-11, awesome va?) så vi ska slå till big time! Har massa planerat, inte bara shopping. Vi snackar extreme makeover! Haha, nej kanske inte extreme, men en liten förändring kommer vi nog se :)Åh! Kommer blir så grymt kul!

Nej snart ska jag ner och njuta av denna smarriga rätt!

/ sanne andersson.