Arbetslös=jag.

Jag håller på att dö här hemma! Inga arbeten någonstans ju. Och finns det jobb är man inte kvalificerad. Tur att jag äntligen kommit underfull med vad jag vill göra de närmsta åren. ÖNNESTAD! Men man måste ju komma in med. Hoppas jag gör det. Till hösten dock, vilket innebär att jag får gå hemma och slö. Fast förhoppningsvis har jag snart en praktikplats någonstans. Men tills dess får jag hjälpa mamma sätta ut siffror till Jassebasses julkalender! Den blir sååååååå fin :)

/ sanne andersson.

Headbang my head off.

Jäklar vilken huvudvärk jag har haft idag. Något jag faktiskt aldrig brukar ha. Och trots att säkert två timmar gick försvann inte huvudvärken, så fick ta ett par huvudvärkstabletter. Inte för jag tror de hjälpte särskillt.

Men stackars mamma då! Mått illa då hon tog influensasprutan igår. Jag körde in henna och tänkte att jag också kunde ta en när jag ändå var där, men det fick jag inte eftersom jag inte var skriven där. Jag brydde mig inte så mycket, men idag berättade mamma att de inte hade någon rätt till att neka mig, även om jag inte är skriven där. Jag sa att jag skulle stämma dem på en miljon, men då skrattade de bara. HAHA. Ja, jag skämtar mycket jag.

Ikväll hjälpte Kjell mig med att byta däcken på bilen, men även jag got down and dirty. Tror aldrig jag har varit så skitit om händerna. Plus att jag inte ens reagerade på jättspindlen som promenixade på däcket. Istället tog jag fram nån sorts skruvdragare och skruvade muttrarna så den gömde sig någonstans. Nu får vi iaf hoppas att jag kommer upp för backarna här hemma när det blir snö. Har ju tyvärr inga dubbdäck. Det får bli nästa vinter. Om regeringen inte har förbjudit dubbdäck då :/

Snart blir det sängen, inte stackars huvud smärtar fortfarande!

/ sanne andersson.

Grey, all grey.

Grått, rått och rälligt väder idag. Känns som klockan är sent eftersom det är så mörkt ute. Vart tog det vackra höstvädret vägenNu är det bara typiskt novemberväder här i Mjönäs. Men jag ska iaf börja sy! Kanske inte idag, idag ska jag bara sprätta upp de jag sytt innan. Något jag hade sytt när jag var ungefär sju år. Men det är bara en halvfärdig anka och lite vatten som ser ut som fan själv. Vet inte riktigt vad jag ska sy än, måste ha färger som passar ihop. Orkar inte köpa dokor när jag ändå inte ska sy någon seriöst.

Nej, nu orkar jag inte mer.

/ sanne andersson.

PLOPP!

Och så slänger jag in ett inlägg.
Innan mamma ska lägga sig.
För datorn surrar så, och jag vill inte vara till besvär.
Vill aldrig vara till besvär, är aldrig till besvär.
För jag besvärar inte folk.
Folk besvärar mig.
Besvärande, det där,
att bli besvärad.
Besvär är vad det är.

God natt :)

/ sanne andersson.

Ring, ring, bara du slår en signal.


Fick en någorlunda bild på min underbara ring.

Tack ännu en gång Malin, Daniel och lilla Jasse!

/ sanne andersson.

Hissa & dissa.

Det var länge sen nu, hissa & dissa. Har väl inte haft mö att klaga på eller att hylla, men här kommer det!

Hissa: Bloggar! För visst är det härligt att läsa kompisarnas bloggar? Innan läste jag de flesta, men då det var ett heltidsjobb (och ganska drygt, jag känner inte ens de människorna!) så slutade jag. Men att läsa kompisarnas bloggar är helt fantastiskt! Det är som att träffa de varje dag. Iaf de som bloggar ofta. Sen har vi ju de som har slutat, eller bytar blogg varannan vecka, och det är ju inte lika kul. Så Ida, jag klämmer in dig här i denna hissning!

Dissa: Lastbilar som kör om... LASTBILAR! Det tar 150 år innan de kommit förbi varandra. Och är det sen 5-6 stycken lastbilar på raden är det omöjligt att köra om alla dessa. Specillet när man kör på 21:an, där körfälten går ihop efter 400 meter. Hallå, tänker jag, lönt?

/ sanne andersson.

Önnestads Folkhögskola.

Ida (och mamma) har verkligen inspirerat mig. Nu känner jag mig verkligen redo till att börja plugga igen. Vill gå teckenspråk & dövblingutbildningen på Önnestads Folkhögskola som ligger mellan Kristianstad och Hässleholm. Det skulle vara rena drömmen. Läsa ett riktigt spännande ämne och att bo nära hemma, så man slipper bo på internat. Tror detta hade passat mig perfekt. Dessvärre måste jag vänta till höstterminen, och ja, först måste jag ju bli antagen. Så snart måste jag börja skriva det perfekta antagningsbrevet och förbereda mig till en intervju. Yey, pirrar i kroppen så mycket jag vill detta. Jag vill fortfarande bli polis, men det tar år innan man kommer in där. Detta är perfekt att börja med. Dessutom vill jag börja läsa spanska, men det får man gå kurser i istället. Sen vill jag lära mig ett annat språk också, gärna mandarin. Franska hade också varit kul, men jag ger mig aldrig in i det igen! Right Ida, vi minns ju alla Christina Lilja :S

/ sanne andersson.

Trotsiga ungar.

Idag trotsade Hanna och jag vädret och for till Rusta, vilket vi knappt hade en aning vart det låg. Därmed körde vi hit och dit runt hela Vilan, som området heter. Så småning om hittade vi Siba och jag visste att det fanns fler affärer där någonstans. Sen såg vi OnOff och körde dit. Och plötsligt skriker Hanna: DÄR! Och jag hoppar upp i taket. HAHA. Menmen. Hanna och jag är mycket duktiga på att köra vilse, för när vi skulle köra mot Willy's hade vi knappt en aning vart vi skulle. Men vi är tydligen lika duktiga på att hitta fram också! Sen hittade vi minsann hem till Österäng igen! Trots att jag ville svänga vänster i varje korsing.

Sanne: Här?
Hanna: Nej.
Sanne: Här kanske?
Hanna: Nej, längre fram.

OSV.

Men vi har ju kul. Min försörjare och jag! Och vi undkom klasstvå stormen som verkar vara på ingång nu. Ska blåsa runt 30 m/s. Wäh.

/ sanne andersson.

Slånbärsställe.

Här ute i skogen finns det många vägar, men de flesta leder ingenstans utan tar oftast bara slut. Men igår ritade Kjell en karta till mamma och mig som visade hur vi kunde gå. Så idag begav vi oss ut med hundarna. Och efter ett tag hittade vi värsta slånbärsstället! Det fanns hur mycket som helst! Och vi som hade kämpat med vårt eget slånbärsris här hemma. Men på vårt nya ställe kommer det vara jättelätt att plocka, utan att riva sönder händerna. Yey! Så vi hoppas på vackert väder (så gott som november månad kan bjuda på) så att vi kan ut och plocka imorgon.

Förövrigt var rundan mycket bra. Dock jättemycket taggtråd så vi fick koppla hundarna då och då. Minus där. Men går man själv så är den jättebra!

/ sanne andersson.


Födelsedagsblomma.

Påväg hem från Klippan så stannade jag i Arkelstorps blomaffär för att köpa en blomma till mamma då hon fyllde år i onsdags. Det såg väldigt stängt ut när jag kom men gick fram iaf. Och jovisst var det stängt men jag hade tur. Blomleveratören var kvar där så han släppte in mig. Så mamma fick en jättesöt blomma som tydligen heter, eller kallas, Papegojablomma. Och en röd kruka till som hon kan ha till jul. Iaf, leveratören fick nog bra karma idag!

Ja, jag var ju i Klippan för att hämta min ring som efter 5 månader var klar. Vi alla fick hålla tummarna för att ringen skulle passa då det var fredag den 13:de. Men jag har alltid haft tur på fredag den 13:de dagar. vad jag kan minnas iaf. Den passade perfekt! Sen graverade de in "Framtiden är din". Mycket vackert. Jag är helnöjd. Synd att jag inte kan ta en bra bild på ringen bara. Ni får se den irl istället. Jag älskar den! Tack Malin, Daniel och lilla Jasse!

/ sanne andersson.

O.O

Like in Ozzy Osbourne. Ja, min hund är döpt efter en rockstar. Som jag knappt kände till när jag träffade Ozzy första gången. Men sen var det ju inte jag som döpte honom. Men jag måste säga att namnet passar honom förträffligt. De är lika förvirrade båda två :D


Och så är han bollfanatiker.

/ sanne andersson.

10 fördelar med att vara kille.

  1. Man slipper sitta ner på äckliga dass när man är ute
  2. Man får lov att bete sig som ett svin
  3. Ingen mens
  4. Man slipper föda barn
  5. Folk frågar inte om man har pms var och varannan dag
  6. Man är känslomässigt inkompetent
  7. Man ser inte död ut om man inte är sminkad
  8. Det är okej att vara sig själv
  9. Inga gamla gubbar stöter på en
  10. Ingen mens x2

/ sanne andersson.


Nanna<3Jasse.


Rögle fan #1.


Puss!/ sanne andersson.

Dåli' stil, va'?

Världs sämst på att blogga nuförtiden, jag vet. Men dagarna spendras först framför tv till klockan 1 då Seven heaven slutar, sen fastnar man på facebook, arbetsförmedlingen och aftonbladet och glömmer därmed allt annat. Sen umgås man med mamma lite och sen är man fast med någonting annat. Så blir bloggandet bortprioterat. Ändring? Näh, antagligen inte. Men jag ska försöka lova att lägga upp bilder från förra helgen. Vilket bara är bilder på Jasse och mig. HAHA.

Igår var jag iaf hemma hos Hanna. Hennes fiiina lägenhet på Österäng. Och Svante, hennes nya kattkelling. Sen körde vi ner till stan, vilket är helt fantastisk då vi båda suger på orgentering. Vi körde faktiskt fel när vi skulle tillbaka till Österäng, men vi hittade minsann! I stan var vi och kollade på massa gamla saker hos Röda Korser och drack kaffe på Fenix. Vi stannade inte i stan så länge för det regna. Inget kul med att vara i stan då. Som sagt körde vi lite fel hem till Hanna, men när vi väl var framme drack vi te och letade efter pubar i Kristianstad. Inte det lättaste faktiskt. Dessa måste upptäckas snarast. Ja, sen körde jag hem. För första gången i mitt liv körde jag i mörker... blev bländad av varenda jävla bil. Men ja. Jag var duktig ;)

/ sanne andersson.

Gårkvällen.

Okej, det blev ju faktiskt jättetrevligt igårkväll. Det bjöds på jättegod mat och efterrätt, även mycket gott sällskap. Det blev så sent som klockan 2 på natten. Trött som bara den när man var hemma igen, och det var skönt att slänga sig i sängen, mätt och belåten.

Imorgon blir det stan med Hanna och ev. Maja. Har inte träffat dem sen studenten! Men nu när de går skolan i Kristianstad så blir det helt perfekt. Nära och bra för mig. Inte för jag har några pengar att röra mig med, men man kan ju faktiskt inte sitta hemma och mögla hela dagarna.

/ sanne andersson.

Middag.

Wäh. Orkar inte vara trevlig idag, nu när man ska på middag och allt. Vädret för mig trött och osocial. Men där kommer ju vara god mat, så helt down får man inte vara. Hm, nu låter jag som en foodaddict. Men det känns jobbigt att man ska klä upp sig, sminka sig och borsta håret när man kan vara hemma och äta mammas goda mat. HAHA. Ja, jag börjar bli väldigt osocial av mig. Tur att jag har Hanna som bor i Kristianstad nu! Då har man någon som inte är så väldigt långt bort. Puh!

Update 2morrow.

/ sanne andersson.

Försening.

Jag vet att jag lovat bilder på Jasmine, men då inte inte finns några fungerande AA-batterier hemma får detta väntas tills imorgon. Då ska jag ändå till stan för möte hos arbetsförmedlingen. Efter mötet kan jag ju gå in på Domus - världens fattigaste shoppinghus. Ja, finns inte så mycket inne på Domus utan mer i utanför. Vilket by the way är mycket mysigare än Helsingborgs numera uttråkade Kullagatan. Känns lite mer som att gå i Malmö faktiskt. Så om ni funderar på att flytta rekommenderar jag Kristianstad stark! Sen att jag finns här gör ju hela staden bättre ;)

Det verkar som jag undkommit familjen Bülow/Malmgrens förkylning. Hade väldans ont i halsen imorse, men efter en stor kopp nyponsoppa kände jag mig på topp igen. Dock lika trött och uttråkad som vanligt.

/ sanne andersson.

Kristina Lugn.

Wow, jag måste verkligen börja kolla min hotmail lite oftare! Idag upptäkte jag att jag fått ett email från en som heter Kristina Lugn och reagerade inte så mycket på det utan öppnade helt enkelt det. Där läste jag en jättefin sak:

"Hej Sanii

en kompis till mig visade mig din novell som ligger på nätet, alltså
den som är baserad på min dikt Ganska nära himlen.
Jag vet inte när du skrev den, den kanske inte alls är aktuell för dig
nu.
Men jag vill i alla fall tacka dig, jag blev verkligen glad att något
jag gjort inspirerat dig till att skriva. Och vad bra du skriver!
Jag tycker väldigt mycket om din novell.
Hoppas att du fortsätter skriva!

Vänliga hälsningar

Kristina"

Kristina Lugn är en svensk poet som bland annat skrivit "Ganska nära himlen". Och under vårterminen i 3:an så gjorde jag en tolkning av denna dikt som jag är mycket stolt över. Iaf, så blev jag mycket rörd över hennes brev och var tvungen att svara tillbaka. Hon inspirerade mig till en av mina bästa texter. Tänkte jag lägger upp den i fall ni vill läsa. Ganska lång dock.

Ganska när himlen 

Liselott ligger vaken i sin säng. Hon är trött men kan inte sova. Hon finner det omöjligt att sluta tänka på sin pappa. Pappa Sven. Hennes älskade pappa. Fast hon inte träffat honom på mycket länge kan hon fortfarande minnas doften av hans parfym och känslan av hans skäggstubb. Hennes mamma säger att pappa är ett kräk, men Liselott är inte gammal nog för att förstå vad hennes mamma menar. Liselott själv tycker att hennes pappa är underbar, snäll och omtänksam, som brukade läsa sagor, till och med sjöng en sång då och då.

Liselott reser sig upp och går ner från sängen. Hon har bestämt sig för att rita en vacker teckning som hon kan skicka till honom. Hon ritar en färggrann bild med en hund på en äng, med många blommor. Hon ritar till några hjärtan som hon lärde sig rita på dagis förra veckan. När bilden är klar är hon mycket nöjd, viker ihop den fint och prydligt och lägger den sedan i ett kuvert som hon hittat i sin mammas skåp tidigare den dagen. Hon ler för sig själv, lägger sig i sängen och somnar direkt. Nu drömmer hon underbara drömmar om hennes pappa.


-
         
Liselott vakna! Vi har försovit oss igen, hör Liselott en röst säga.

Liselott vet förstås att det är hennes mamma, mamma Helen, men hon låtsas inte om henne. Hennes mamma drar i byrån för att leta fram kläder till Liselott. Hon vet att hon måste gå upp nu, annars kommer hennes mamma ändå dra upp henne.


-
         
Liselott skynda dig nu! ropar hennes mamma från köket.

Liselott slänger därför på sig sina kläder och går ut i köket där hennes mamma sitter och äter sin havregrynsgröt. Hon är irritera nu, Liselotts mamma. Hon äter snabbt, stressar och ser förövrigt väldigt arg ut, tycker Liselott.


-
         
Mamma? frågar Liselott. Kan jag få skicka ett brev till pappa?

Liselott vet att det är fel tillfälle att fråga, men de ska ju ändå gå förbi posten på väg till dagiset.

-          Vadå för brev?


Hennes röst är lugn, ovanligt lugn med tanke på att Liselott nämnde hennes pappa. I valiga fall brukar hon få raseri utbrott, men inte i dag.


-
         
Vi hinner inte dag, vi är redan väldigt sena.


-
         
Men det går snabbt, vi gå ändå förbi posten, nämner Liselott.


Hon vet redan att hennes mamma inte kommer gå med på det. Liselott vet att ett nej är ett nej. Men hon tycker ändå det är värt ett försök. Liselott väntar fortfarande på svar, men hennes mamma bara skakar på huvudet. Liselott känner en konstig känsla inom sig. Hon vet inte vad det är, men plötsligt skriker hon:

-          JAG HATAR DIG! Sedan springer hon ut i hallen, tar på sig sin jacka och sina skor, öppnar dörren och smäller igen den hårt, så hårt att hela trappen skakar.


Väl ute får Liselott panik. Hon har aldrig sagt något sådant till sin mamma. Inte ens tänkt tanken. Liselott börjar gå tillbaka, men stannar. ”Kanske om jag försvinner ett tag, bara några timmar, så blir mamma orolig och när jag kommer hem igen så kramar hon om mig, så som hon gjorde förr och sen går vi ner till posten tillsammans och lämnar mitt brev. Vi kanske till och med åker och hälsar på pappa!” tänker Liselott. Hon tyckte det var en utmärkt plan, men hon visste inte precis vart hon skulle gå. Trots detta började hon springa. Hon sprang dit hennes ben förde henne.


Hemma sitter Helen och är helt förtvivlad. Aldrig hade hon hört sin dotter säga något sådant, inte till någon. ”Har jag blivit en dålig mamma”, tänker hon. ”Allt förändrades ju när Sven försvann, utan anledning. Han fick väl kalla fötter, såsom många andra män.” Hon vet inte vart han försvann. Hon antog redan från första dagen att han stuckit iväg med någon annan, någon yngre som inte hade barn.


-
         
Vad har jag gjort! sa hon för sig själv.

Sen sprang hon ut i hallen, tog på sig ytterkläderna och började leta efter Liselott. Hon letade på lekplatsen utan för deras lägenhet och i parken några kvarter, men vart hon än letade kunde hon inte finna henne. Hon satte sig på en bänk. Hon kunde inte hålla tårarna inne, utan sakta rann de ner från hennes kind. ”Jag önskar jag vore en bättre mamma. Jag ska från och med idag bli en bättre mamma” tänkte hon. ”Jag ska göra allting bra igen. Börja baka, städa rent och fint och andra saker. Jag ska till och med hitta en bra pappa till Liselott och en bra man till mig. Allt ska ordna sig.” Nu kunde hon inte låta bli att le. Allt kommer att bli bra igen, precis som förr.


Liselott var inte där hennes mamma letade. Hon hade sprungit mot skogen strax utanför centrum. Hon vet inte varför hon gått just dit, men hon kände ändå något som lockande. Kanske var det den fria naturen och fågelsången. Kanske var det minnena från när hon var omkring tre år. Egentligen kommer Liselott själv inte ihåg det, men kanske var det hennes undermedvetna som ändå minns. Men hon vet att hennes pappa ofta tog med henne ut i skogen för att ta underbara naturfotografier med sin kamera. Liselott var ofta med i bilderna han tog. Hon har själv några inramade på sitt rum. 


Liselott står nu framför ån som ligger i skogen. Hon ser hur vattnet forsar fram snabbt. Lite längre bort finns en bro. Hon kan inte minnas att hon har sett den tidigare, så hon bestämmer sig för att gå lite närmare. Hon går närmare och närmare tills hon står i mitten av bron. Det är en gammal och sliten bro. Brädor saknas här och där och räcket på ena sidan är borta. Hon tittar ner på vattnet som glänser vackert. Hon hukar sig, lutar sig lite framåt. Då plötsligt tappar hon balansen och faller rakt ner i vattnet. Liselott har ingen aning om hur man simmar så hon plaskar i ren panik och ropar på hjälp.


Bara några meter bort går en man i sin ensamhet och hör då hur en flicka ropar på hjälp. Han börjar springa mot bron och väl framme ser han flickan. Hon har vid det här tillfället slutat skrika. Nu sjunker hon bara mot bottnen. Han slänger av sig sin jacka och skor, sen hoppar han i efter flickan. Vattnet är strömt men han lyckas få tag i henne och med mycket kraft och lite tur drar han upp henne ur vattnet. Eftersom hon inte andas måste han göra konstgjord andning. Plötsligt vaknar hon och spottar ut vattnet hon svalt. Hon skakar av skräck, men tar sig samman när hon känner hur någon kramar om henne. Hon tittar på mannen som räddat hennes liv. Han sitter och pratar med någon i sin telefon. Snart somnar hon i hans famn.


Hemma sitter Helen i mörkret när telefonen ringer. Hon svarar entusiastiskt i luren och hoppas att det är Liselott, men det är det inte.


-
         
Hej, säger en okänd röst. Är det Liselotts mamma?


-
         
Ja, det är jag. Har ni hittat henne? Hur är det med henne? Vart är hon?


-
         
Liselott ligger här på sjukhuset, men hon mår bra.


Hennes oro växer, men rösten på andra sidan luren säger ju att Liselott mår bra, så med en lugn och stabil röst talar hon om att hon är på väg. Hon klär snabbt på sig och går ner för trappan och sätter sig i sin lilla Golf och kör sedan i väg med hög hastighet.  I all iver håller hon på att missa ett stopljus, men slutligen parkerar hon så nära sjukhusets ingång som möjligt. Hon springer fram mot receptionen och frågar efter Liselott.


-
         
Javisst, säger kvinnan som sitter där. Gå till vänster så ligger hon i tredje rummet, fortsatte hon och log sedan, vilket gjorde Liselotts mamma mycket lugn.

Hon går dit kvinnan i receptionen sa åt att gå, och när hon står vid tredje dörren kan hon inte hålla tillbaka tårarna. Hon öppnar dörren och ser Liselott sitta i sjukhussängen. Hon skrattar åt något eller någon.  


-
         
Liselott! utbrister hon och springer fram till sängen.


-
         
Mamma! skriker hon tillbaka och kramar om hennes mamma.

Länge sitter de bara och kramar om varandra utan att bry sig om mannen som sitter på stolen precist vid sängen. Tillslut får Liselott slita sig bort från hennes mamma hårda kram.


-
         
Det här är Hans. Jag trillade ner i ån, men han räddade mig.


Helen tittar upp och ser en man i hennes egen ålder. Han ler mot henne och hon svarar tillbaka med ett brett leende.


-
         
Tack så hemsk mycket! Jag vet inte vad jag kan göra för att tacka dig tillräckligt.


-
         
Kanske en middag på fredag? säger han. Du, jag och Liselott förstås, fortsätter han. Jag bjuder!


-
         
Snälla mamma! Snälla, snälla! tjatar hon och hoppas innerligt att hon ska svara ja.


-
         
Det är klart vi kan, svarar hon tacksamt och ler bredare än tidigare.

Liselott har aldrig tidigare sett sin mamma så här glad. Inte ens med Sven. Liselott vet att de tre kommer blir en lycklig familj en dag. Hon hoppas hon får en lillebror, men hon blir så klart glad om det blir en lillasyster med. En familj, en vanlig svensk familj. Mamma, pappa, barn. Det känns som Liselott är i himlen, eller i alla fall ganska nära himlen.


Ursäkta det dåliga formatet, funkar inte riktigt bra på bloggen.

/ sanne andersson.

 


Vilda väster - Fjärran öster

Nu är man hemma från vilda västern. Tillbaka till fjärran öster. Men måste säga att jag hade väldigt trevligt denna helgen. Började faktiskt hemma hos Ida! Jättelänge sen jag var hemma hos henne, jättelänge sen. Det mesta va sig likt, förutom det att Susannes barn var utbyta mot små valpar! Haha. Nästan alla har ju flyttat hemifrån plus att Pontus och Margit inte var hemma. Så det var ju minst sagt ovanligt tyst. När vi hälsat på valparna och installerat oss en aning for vi till Lasses mamma Brittas nya lägenhet. Så vi var mycket duktiga och agerade flytthjälp! För mig känns det ju ganska bekant att flytta, så det gick undan. Ja, vi var tydligen så duktiga att vi fick varsin slant av Britta! Hemma hos Ida igen gjorde vi vid oss för att senare gå på en fest hennes gamla klasskamrater hade ordnat. Även om jag inte kände någon där och därför inte snacka så mycket hade ändå Ida och jag kul, att bara vara tillsammans är ju lite av vår grej. Man har sällan tråkigt tillsammans med min Ida. Nästa dag åkte jag hem till Klippan, fi fan vad kallt det var. Plus att tåget var försenat en massa. Tur att jag inte skulle till Kristianstad.

Igår och idag har jag spendarat tid med min favorit syster och systerdotter. Lilla Jasmine är helt enkelt den sötaste unge som finns! Hon skinner upp så fort hon hör min röst och dito. Älskar den skithögen! Imorgon lovar jag att jag ska lägga upp lite bilder på henne med en Rögletröja. Ja, hon har redan funnit sitt lag, "öje". HAHA. Cutiepie.

Hemma tillslut iaf. Hem till Ozzy med vänner, lilla Fräs och mamma och hennes mat. Och inte får jag ju glömma Kjell, det vore förargligt. Och min säng, underbara, underbara säng!

/ sanne andersson.