What in the world is going on?

Okej, detta tycker vissa personer/politiker ska hända:

"Skånska på tv och radio ska dubbas eller textas"(!) - författaren PC Jersild
"Grundskolor och gymnasien ska ha egna Pridefestivelen"(?) - miljöpartiet

Visst är vissa folk helt knasiga i bollen?

/ sanne andersson.

Creapy Feelings.

Idag när jag cyklade till jobbet händer något ganska läskigt. Jag cyklade på, helt normalt när en fågel flög över huvudet. Jag är inte särskillt förtjust fåglar så jag håller alltid koll så att de inte flyger helt över mig. Men idag var det nog mer fågel som tittade på mig än jag på den! Det var jätteläskigt. Först såg den ut som att den ville äta upp mig men sen fick jag en konstig känsla av att fågeln kände igen mig.
Tänk om det är så som vissa tror, att man återföds i en annan kropp, och att fågeln kände mig i sitt tidigare liv! Det är ganska läskigt när man tänker så. USCH!

/ sanne andersson.

Helsingborgsfestivalen 08 - festen.

Igår var man i helsingborg igen. Fast denna gången var jag där med IdSaCi och Jasse och Perre. Kvällen börjar med Rix Fm festivalen. Vi kom ganska sent så vi hann bara se Arash. Men det var lika kul för det :) Efter det så stack vi till hamnperrongen. Ida och jag hann inte gå in innan en vakt ställde sig mitt i vägen för oss. Och vi kom ju inte in efter som det var 20 årsgräns där. Men dumma vakter tänkte på att det fanns en bakväg så vi kom in iaf :D Men det va så dött där vi vi stack typ direkt. Vi gick till Crombar för där kan man åtminstonde dansa. Och det va ju därför vi åkte :D Där inne mötte vi Malin och Emma. Det va inga på dansgolvet, men det sket vi i ^^ Ganska skönt att ha hela dansgolvet för oss själva. När vi blev för varma så stack vi till tivolit, tog massa foton och snackade med en kille som jobbade backstage på stora scenen. Sen mötte vi Patrik och Marcus. Vi tänkte gå in på The Tivoli men vakterna är lite hårdare där så vi strunta i det. Sen va kvällen i princip slut. Men kul hade vi :)



Ska in dit idag igen. Men ska dock inte dricka något. Det är dyrt och jag måste spara pengar :) Och sen ska jag ju jobba i veckan, så måste sova bra i natt.

/ sanne andersson.

Helsingborgsfestivalen 08 - Markanden.

Idag har det varit så jäkla fint väder :) Nikuu klagar som vanlig, men jag njöt, jaa... de fösta timmarna iaf. För just nu är jag jättevarm! Iaf, så va jag på marknaden i Helsingborg med Nikuu. Nikuu köpe några riktigt fina fynd, en stilig hatt och en sportbag - men finare då ^^ Själv köpte jag en guldig piercing till navlen ;D I love it, it's so cute! Och remar så klart, lite till mamma och mkt till mej ;D Det dära med godisberoendet är faktiskt inte ett faktum, jag är inte alls sugen. Tror jag tröstäter :O

Annars hade vi en trevlig stund som vanligt. Åt, som vanlig, skrattade, som vanligt. Yupp, allt var som vanligt. Synd att du ska åka till Dublin snart :/ Kommer att sakna dig :) Som vanligt. Men vi ses ju på måndagen efter skolan börjat.

Nu ska jag käka på 21:an med Malin och Daniel.

/ sanne andersson.


SOOOOOL!

Äntligen är solen tillbaka, lagom till helsingborgsfetsivalen! Och det innebär så klart att man kan gå ut med sommarkläder istället för jeans och jacka, ja - hela köret. Idag blir det dock bara marknad, men det är marknad med Nikuu ;D Har typ inte setts på hela lovet, förutom häromdagen när vi möttes ute i byn. Ska snart ringa henne och bestämma när vi ska dit.

Har funderat lite det dära med att sluta äta godis. För mig kommer det inte funka, iaf inte nu över sommaren. Men jag ska definitivt sluta på vardagen. Det är inte så svårt. Och nu när det e sommar finns det ju så goda frukter man kan tugga på istället :) Ja, det kommer inte alls bli svårt.

/ sanne andersson.

The worlds greatest Nikuu.

Nikuu, du är bara för smart!
 
Det är så här att Nikuu och jag, natur och miljö vänner som vi är, ska göra ett projektarbete om just miljön. Vi har tänkt oss en hemsida eller en bok ( mest troligt ett hemsida eftersom det e svårt att få en bok publiserad ) om miljön och om hur vi påverkar den och blaha blaha. Iaf, så har Nikuu kommit på en jättebra idé! Att vi ska göra t-shirts ( eller nikuu då ) med en miljölogan och sen sälja de och skänka pengarna till en fond! Så jäklar bra idé :) Så antar jag får stå för att ta kontakt med olika kommuner runt om oss och få tag på en fond och allt det dära tråkiga :P Sen ska jag få tag på HD också, göra någon sorts reklam för vår hemsida/bok/t-shirt.
Nikuu - vi kommer få ett MVG ;D

Dagens tanke går absolut till Nikuu, vem annars ;)None







/ sanne andersson.


Matklubben.se

Halva dagen har nog gått åt att leta recept på min nya favorit sida MATKLUBBEN.SE. De har jättemånga roliga recept som verkar jättegoda! Ska faktiskt testa två idag! Tacofisk och krämig citronkaka. Kanske inte låter så där jättegott med tacofisk, men när jag läste det så blev jag genast sugen! Och citronkakan så börja det riktigt vattnas i munnen! Bara måste ha den NUUU! Och med tanke på att jag inte ska äta något som innehåller socker, så är allt förstört. Men ska nog börja nästa vecka, för jag MÅSTE äta upp godiset jag har, annars funkar det inte! Jag liksom äter det mekaniskt! GASH vad jag hatar det. Aja, ska laga mat nu :) Cya later aligator!


Frestande god va?

/ sanne andersson.

Greyhounds.

Har funderat ganska mkt nu på sistonde. Jag vill så gärna ha en hund direkt efter det att Ozzy dör ( vet man ska inte tänka så här, men det gör man som hundälskare ) och vilken ras jag vill ha, och nu har jag bestämt mig. Jag ska adoptera en vuxen greyhound! Det är ju så synd om dem! För deras ägare så duger de så länge de kan tävla, men när de slutar så säljs de eller avlivas om det skulle vara riktigt illa. Så tänkte jag att man kan ta hand om en eller två Greyhounds. De är så underbart vackra och snälla hundar. Såg en på djursjukhuset och jag föll pladask! De e ju så vackra ch majestätiska! Yupp, ska lätta ha en Greyhound efter Ozzy. Hoppas givetvis att det ska ta 5-6 år tills dess. Men det e ju bra att veta :)

Här kan man läsa mer om Greyhounds.
















/ sanne andersson.

Totally godisberoende.

Nu har jag bestämt mig för att jag MÅSTE sluta äta godis. Men problemet är, enligt mig, är att jag vill ju äta godis då och då, men enligt många ska man sluta helt och hållet. Det finns kromtabletter som har fått jättebra kritik, men jag gillar verkligen inte att ta piller! Tar det så sällan som möjligt, så det blir nog inget sånt. Vet inte vad jag ska göra. Att tugga tuggummi är ett absolut nono, så inte ens det får jag ta. Sen har jag en godispåse hemma som man ska hålla fingrarna borta ifrån. Det är så svårt! Får helt enkelt hålla mig utomhus de här dagarna. Ska ju bli megafint väder :) Får hoppas det håller i sig.



Ska göra lite korta notiser över mitt godis-stopp.

Dag 1: Har precis börjat så just nu är det lugnt, så fort jag känner något ska jag gå ut :) Eller dricka lite te. Det ska tydligen hjälpa. Ska läsa lite på internet och sen har jag en tidning här hemma där det står hur man blir av med sockerbehovet.

/ sanne andersson

Hancock.

Idag såg man Hancock med min CicciPicci :) Den va riiiktigt bra, och sjukt skoj. Humoriskt med ändå lite allvar i den. Sanne gillar sånt, speciellt komiska grejor, det har hon defintivt fått efter sin far ^^




Recension från SF: "Hancock - en luggsliten och utbränd superhjälte som inte haft några stora framgångar på länge kraschlandar i Los Angeles. För att komma på fötter och återfå sin status som superhjälte anlitar han en PR-agent och ingår en relation med hans förföriska fru. Tillsammans skapar de inget annat än kaos i stan."

- måste säga att denna recension är den mest felaktiga NÅGONSIN! För det första så kraschlandar han INTE för han sover på en bänk och super, för det andra så anlitar Hancock INTE någon PR-agent, och han ingår INTE i en relation med hans fru. Den som skrev detta borde få sparken omedelbart NU!

Förövrigt hade jag en mycket tevlig stund med Cicci :)

/ sanne andersson


Mammas bebis.


Shiva, 50% Leonberger, 25% Schäfer, 25% Rottweiler - she is sooo cute!

Vet inte om jag ska åka till mamma i veckan innan hbgfestivalen. Sen veckan efter ska jag ju liksom jobba, så kommer inte att ses på ett bra tag ;/ Får se vad som händer.

Vill göra något idag! Kanske ska gå på bio med C ;D Och kanske någon mer om någon vill me?  Ska antagligen se Hancook. Den verkar rolig :D Hör av er! <3

/ sanne andersson.


GAAAH!

Igår va jag jättesur på Malin och Daniel. De e sååå ouppfostrade ;P! Vi skulle gör tacos igår och jag va på jättegott humör, men som vanligt blir det jag som ska haka grönsakerna eftersom det e inte någon som pallar skära så smått som jag. Iaf så hade jag jättebrått då allt annat var klart, och det hjälpte inte precis att Malin stressade mig mer. Sen började hon snacka i telefon med mamma, när jag VERKLIGEN behövde hjälp med maten. Men lik mamma som man är så säger man inget. Och när jag går in med grönsakerna ser jag att Daniel redan börja ta mat. Jag menar HALLÅ! All mat stod inte ens på bordet! Och för att göra allt värre så när jag väntar att få grönsakerna av Malin, så sätter hon de på andra sidan bordet! Jag satt och pikade henne med att stirra på grönsakerna, men hon var för självupptagen för att märka. Och pricken över i:et så rapare de och fiser.
Jag bor verkligen i ett av de mest ouppfostrade familjer! Men jag älskar de trots allt :O
Och idag är jag på mycket bättre humör och ska vara trevligt trots allt. 

Nu måste jag ge Ozzy sin medicin och sen lite mat :)

/ sanne andersson. 

What a disappointment.

Idag var jag, Malin, Jasse, Emma och Maliq inne i stan för att shoppa något man kunde ha på sig på hbgfestivalen. Och anledningen just skulle till stan var för att de har ju öppnat en butik med sex & the city-kläder från Paris. Och gissa vad? Butiken va mindre än minst och kläderna var USCH och dyra! Emma frågade om kläderna va från sex & the city-filmen. Men NÄÄÄÄJ! Att kläderna var FRÅN sex & the city var tydligen en synonym till att kläderna var VÄLDIGT färggranna! Inte alls som de i sex & and the city. Fula och jättedyra. Inte alls som reklamen på radio sa. Vi blev väldigt besvikna så vi stack därifrån och därmed gick vi till affärerna vi ALLTID är i, Gina och H&M. Sen åt vi på Grafiti, så helt illa va ju inte dagen :)

Dagens tanke får faktiskt gå till Cicci :)

/ sanne andersson.

Ojdå.

Sov till 11 idag, oops ^^ Skulle inte sova så länge, för vi vet hur sega dagen blir då. Men iaf. Har varit en okej dag. Malin och jag var hemma och Emma, och där bestämde vi att vi skulle till hbg i morgon förmiddag. Vi ska cheka in den nya affären där de har Sex and the City-kläder, så man kanske hittar någon fint att ha på sig på hbgfestivalen. Om ni vill hänga med som smsa mig snarast ;D Vi kommer vara där 11. XOXO

/ sanne andersson

Förälskad.

Idag va Ozzy på sjursjukhuset för sista gången, hoppas vi. Nu har han ingen sond, tratt eller morfinplåster!
Men innan vi hämtade honom ( han var sövd så vi fick lämna honom där i några timmar ) åkte vi till väla för att shoppa. Jag hittade typ VÄRLDENS finaste kofta på Cubus. När jag såg att det kostade 300 spänn så tänkte jag "Nej, för om det passar så kommer jag bara vilja ha den". Och för att vara Cubus va den ganska dyr, men beslöt mig för att testa det. Och gissa vad? Jag blev TOTALT förälskad. Jag var bara tvungen att köpa den!!!  Och det gjorde jag :)

Vill ni veta Ozzys totala veterinär kostnad? 22 300 svenska kronor!!! Kan ni fatta? As mkt pengar! Men vi betalade bara 2 640 kronor, så försäkringen räddade verkligen vårt skin! Så alla som inte har försäkrade djur, fyyyy er! ^^ 

/ sanne andersson. 


Tredje gången gillt.

Va på djursjukhuset idag igen. Vi trodde vi hade en tid 8.15 men när vi kom dit visade det sig vara imorgon vi ska vara där. Men nu har Ozzy fått en ny sond och den funkar jättebra! Han har fått massor med mat, vatten och sina mediciner! Så allt är frid och fröjd nu. Imorgon ska han sövas och veterinärerna ska se hur såren läker. Känner på mig att allt är jättebra :) Sen kanske man ska shoppa lite imorgon ;D Kanske. Får se hur det blir med det.

/ sanne andersson.


Djursjukhuset, igen.

Efter det vi kom hem så var allt jättebra, till Ozzy skulle sondmatas. För då åkte sonden ut! Så vi fick åka till djursjukhuset igen, men denna gången fick vi vänta typ 3 timmar innan vi kunde få hjälp. Tillsut fick han en ny sond, men DIREKT när vi kom hem lyckades han dra av tratten och därefter sonden. Så nu är han utan igen! Tur att vi ändå ska dit imorgon igen. Så får han ny sond och mat dirket, hoppas vi. Vi får hålla tummarna för honom!

/ sanne andersson.

Borta bra, men hemma bäst!

Nu är Ozzy hemma. Det är så skönt, men det blev dyrt ska ni vet! 15 500 kronor. Tur att han är försäkrad. Upp till 60 000. Och det som är bäst är att han blev försäkrad först för 2 månader sen, hos Agria då. Så vi har verkligen haft tur! He is my good luckcharm <3 Men som sagt, är glad att han är hemma. Glad och pigg, okej, lite trött nu, men annars är allt jättebra :)

                                                  
Ozzy med sond, tratt, och morfinplåster.


Bover i dramat, en helt vanlig pinne.

IdSaCi.

Ett tag trodde jag att IdSaCi va slut, att det aldrig skulle vara vi tre igen. Men jag hade så FEL! Igår träffades vi, alla tre, och det va som vi aldrig hade lämnat varandra. Vi snacka oavbrutet, kramade om varandra och hoppade som töntiga tjejer när vi såg Ola live. Sånt som vi gjorde förr. När vi var oskiljaktiga. När vi va IdSaCi. Bästa vänner, i vått och torrt. Nu när vi har tagit upp vår vänskap igen, så tänker jag inte släppa dem så som jag gjorde förr. Jag vet att vi inte kan ses varje vecka, kanske inte ens varje månad, men vi kommer nog ses mer nu. Nästa gång blir redan nu på fredag, Malmö festivalen, och nästa fredag, Helsingborg festivalen! Ska bli sååå kul :)

IdSaCi <3


Ozzy kanske kommer hem idag ;D Min bebis mår mycket bättre nu, pigg och glad som han brukar vara. Så vi kommer antagligen hämta honom innan 3, för sen ska Daniel jobba. Är helt överlycklig! Känns så tomt när jag går upp på morgonen och min bebis inte finns där och hoppar av glädje. Vi brukar sitta på det håriga golvet och bara kela. Nu ska jag göra det ännu mer. Ozzy är mitt allt, min bästa vän. My soulmate <3

/ sanne andersson.

Stackars Ozzy.

Min bebis har precis blivit skadad!!! Vi var ute och lekte på fältet och kastade pinne som vi gör jämt. Men denna gången gick det riktigt illa!!! Han hämta den som vanligt, men när han dök ner efter den så skrek han till, och då va det inte ett litet pip utan ett RIKTIGT skrik. Först trodde jag det va höfterna som gick i kras, men det vissade sig vara i munnen han hade skadat sig i. Vi sprang hela vägen hem, och han skrek och skrek och skrek. När vi kom hem så tittade Malin i munnen och såg ett jättesår i munnen. Uppe i gommen. Helt upprivet. Ozzy betedde sig jättekonsigt, men han åt skinkan. Nu är han med Malin på jobbet så hon kan ha uppsikt över honom under hela natten. Om det inte är bättre imorgon får vi åka till veterinären. Jag är så orolig över honom. Han är min lilla bebis och jag vill inte att han ska ha ont.

Let God be with him :)

/ sanne andersson.


None
Bebis Ozzy

IT'S BACK!!

ALLA MINA BILDER ÄR TILLBAKA! ALLA STOCKHOLMBILDER, FESTBILDER , ALLT!! JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG HOPPAR AV GLÄDJE!

Annars har hela dagen varit fantastiskt bra. Slutade 12.15, och det va sista dagen innan semesten så nu ska jag njuta i två veckor. Hände inte så mkt på jobbet, va ganska lugnt eftersom vi låg före schemat. Waaay over schedule. Tack vare oss "ungdomar" som de säger ^^

Blir kanske själv i natt. Malin ska jobba och jag tror Daniel kör hela natten lång. Så kasnke ska köpa mig en film om det inte visas något bra på tv. Tack vare dumma Bandidos har vi ingenstans att hyra filmer :( Ingen ville hyra hos dem så alla slutade, men vi som inte brydde oss gick dit, och nu har vi ingen, så nu måste vi köpa gamla filmer på storköpet. Eller cdon och de dära. Men det tar ju några dagar innan de kommer. Får se om vi kasnke har någon bra film hemma. Djävul bär prada kanske? Har bara sett den på engelska på en kass bränd cd. Så ja. Kanske. :)

/ sanne andersson.


Semester.

Har bara i morgon kvar på jobbet sen är jag ledig från jobbet i två veckor! ;D Det är bra med tanke på att det är Hbg festival och ska antagligen festa stenhårt ;D Hoppas bara att några av mina vänner också vill det? *-) Annars får man festa med syrran. Men det e ju okej :) Ibland... ta inte illa upp Malin ;D HAHAHA. 

Idag ska jag bara njuta av et havfina vädret... är otoligt sugen på glass, men har ingen hemma, och pallar inte gå och handla. LATMASK SANNE! Gillar mitt namn, men alla kallar mig Sanna på jobbet. Då blir jag lite ledsen, för jag pallar inte rätta dem mer :( Gillar inte det namnet, kan de inte kalla mig typ.... Sanne? HAHA. Kom ihåg när jag va liten hatade jag mitt namn, men det berodde också på att alla sa Sanna. Men nu tycker jag om det för det e unikt och alla vill heta Sanne , men det får de inte för mej :D Nu blev jag glad igen. Jätteglad ;D Megaglad. Nu ska jag fortsätta vara megaglad där ute med Ozzy och Chappe!

Chao Amigos <3


None/ sanne andersson

Rökfritt Tralleboda!

Tänka sig att Kjelle har slutat röka! Och jätteduktig är han också. Men han måste ju, eftersom han har blivit sjuk av allt rökande. Så nu är det rökfritt inomhus, vilket alla tycker är megaskönt ;D Dessutom när folk ska röka så sitter man där uta och då får man hälsa på Tippen (a) Han blir bara sötare och sötare! Tyvärr ska dem sälja nästan alla katter där, 5 st. Säg till om ni vill ha eller känner någon som vill ;D Men stackars min Figaro, inte många som förstår sig på honom.... Vill verkligen ha kvar honom ( hatade honom i början för han va en eeeelka kisse, men nu är jag smått förälskad (L) ).

Dagen har varit jättedålig idag. Kunde inte sova i natt ( van vid tystanden i Mjönäs ) Somnade kanske halv 3 eller nått sånt. Sen skulle man upp klockan 5. Sen på jobbet stod jag nästan hela dagen vid svettsen, och det är megaboring! In - ut - in - ut..... Jaa, denna dagen har verkligen varit dålig. Så nu ska jag gå till storköpet och trösta mig med halsbandsgodis ;D ( vet inte varför, men blivit beroende av dem :O ).

/ sanne andersson.

New favorite?

Hände något weird på jobbet idag :P Vi tjejer brukar alltid få göra allt slitjobb medan killarna få göra sånt lätt som att bara trycka på en knapp eller skära papper, men idag fick jag göra busenkla jobb :D Plus att när jag hittade massa fel vid låsen fick jag jättemkt beröm medan killen som hade gjort dem fick, inte skäll, men han fick dålig kritik. Tyckte lite synd om honom faktiskt. Men iaf, efter det så börja min "handledare" börja snacka med mig, som hon aldrig gjort innan. Tyckte det var ganska konstigt :P Men det var ju trevligt ;D Och man fick lite ny kraft till att jobba!

Vet ni något annat som man får ny kraft av? Bra, sommrig musik!

Duffy - Mercy
Ola - Feelgood
Madonna ft. Timberlake - 4 Minutes
Daughtery - Over You
Takida - Curly Sue
Amanda Jenssen - Amarula Tree
Leona Lewis - Better In Time


...och fortfarande - efter typ 3 år -

Jason Mraz - I'm Yours

Vissa folk e verkligen efter ;P

/ sanne andersson

SOMMAR!

Nu är sommaren åter kommen, och jag blir alltid lika lycklig, så efter jobbet - tråååkiga jobbet, så solade jag i cirka en timme. Somna nästan. Är så trött nu när jag jobbar. Går liksom upp klockan 5 på morgonen, och det tar på krafterna.

Tittar just nu på Pussy Cat Dolls 2. Skitkassa är vissa, tom jag hade varit bättre :O HAHHA. Aja, snart sängen, annars kommer jag försova mig ^^

/ sanne andersson.