Severely depressed.

OMG. Jag hatar hösten! När det blir så mörk, kallt och otroligt deprimerande. I morse kunde jag knappt ta mig upp från sängen när jag insåg hur mörkt det var ute. Kom dock upp tillslut och stack så småning om till skolan. Kom väldigt långt med historian idag. Sandra, Lina och jag var mycket effektiva :) Nu har jag renskrivit det här hemma, så nu är det snart helt och hållet klart. Sen var jag kass, gick inte till religionen för jag inte mådde sådär tipptopp. Men måste säga att alla vackra färger på träden är ganska uppskattat, ochäven den friska luften. Den gillar Ozzy och jag, så du ska vi nog bege oss på en liten promenad runt kyrkogården ^^ Bara för jag bor framför det och ser en likbil varendaste dag x) Man uppskatta verkligen att vaa vid livet då!

/ sanne andersson.

Panikångest - Borta.

Idag har faktiskt varit en relativt bra dag. Hade möt med Nikuu och Gunilla på morgonen men det var förfärligt pinsamt när vi inte hade gjort vad vi skulle. Det löste sig visserligen. Sen på  geografin såg vi på en film, och även på svenska C. På hostorien hände ändå det bästa! Jag, Lina, Sandra och Menaida hade ren panikångest över att vi inte skulle hinna bli fördiga med vårt arbete, men nu visar det sig att vi kommit ganska långt. Arbetet ska visseligen lämnars in på torsdag, men jag känner ändå starka hopp. Vi har ju planerat allt så bra nu :) Ämnet är dock fortfarande flummigt då vi inte vet religiösa åsikter speciellt bra, men det funkar nog i slutändan. Nu måste jag först och främst plugga på nationallekonomin, som är bajssvår. Verywell, ska nog gå bra!

/ sanne andersson. 

Open those eyes.

Hur kommer det sig att men en dag, helt oväntat, öppnar sina ögon och ser hur allt har förändrats? Varför ser man inte utvecklingen? Det är som svart och vit. Ena dagen är svart, nästa vit, man missar helt och hållet gråzonen. Är vi så upptagna med våra liv att vi inte tänker på att hålla ögonen öppna för att ser allt, både vackra saker och midre vackra saker. Det är dags att öppna ögonen.

/ sanne andersson.

What a small world.

Var nyss inne på Facebook och insåg hur extremt liten världen är. Gick in på en bekants vännerlista och såg att hon var vän med en ungdomsvän till mig, och att en annan kände en annan osv. Vet inte hur det är med er, men det känns på någotvis lite skrämmande ^^ På ett trevligt vis då. Om man kan säga så.

Pratade om språksociologi på svenskan idag. HAHA, vi fick några roliga skratt klassen, visst fick vi! Blev förresten medlen på "om ett ord" idag. Får se om jag får några lärorika ord ^^

/ sanne andersson.

Helgen.

I fredags åkte jag och Ozzy till mjönäs, eftersom vi saknade mamma så mycket :)  Där åt vi god mat ( ja, jag iaf!) och massvis med bullar och annat gott. Johan var där med några från softlaget, så det var inte en sådan där lugn helg som det varit de sista gångerna jag var där. Men men. Idag kom Malin och Jasmine och hämtade mig. Men först åt vi plommonspäckad fläskkarré med potatis kokta grönsaker och sås och efterrätt var chokladpudding. MUMS! Blev mega mätt, så på vägen hem blev jag åksjuk. Inte trevligt. Kan bero på att jag läste Candide, mega tråkig bok.

Thats it. Måste sova nu, jag DÖR av smärta i axlarna!

/ sanne andersson.

Mums.

Då vi inte hade någon mentortid stack Nikuu och jag hem till henne och lagade jättegod mat! Vet inte vad det heter, kanske inte ha något namn men det är iaf stekt ris med ägg, morötter, någon färsk krydda och olika såser. Plus att hennes mamma hade gjort jättegod korv, typ bästa korven någonsin! Tycker inte om korv annars, men nu va det jättegott :) Kul att laga mat med dig Nikuu, får vi göra om!!

Snart ska jag åka hem till mamma, har inte sett henne på ett tag nu. Sen har hon bakat jättemycket bara för jag skulle komma :D
Negerbollar, mockarutor, slätabullar och bröd. MUMS. Ska äta mig tjock och fet!

/ sanne andersson.


Chillin'

Idag hoppade jag av spanska 3. Inte för att det är försvårt, jag pallar bara inte med det. Först och främst vill jag lägga ner mer till på de andra ämnena, för det andra vill jag slippa ettorna :P Dålig ursäkt, jag vet. Men jag trisvs ju inte där, så varför ska jag då plågas? När jag kom ut från syons kontor sa jag " vilken underbar skön känsla". "Javisst är det" sa Hanna och vi log :) Ingen mer Bertil.

När jag kom hem råkade jag somna. Vaknade först 7. Sen åt vi kycklingrulle. Det var väl sådär. Och nej, jag är inte kräsen. Jag vet bara vad jag vill ha ;) Alla mobbar mig. Det är jobbigt :( Snart slutar jag gå till matsalen!

/ sanne andersson.

Bloggterapi.

Läste nyss på aftonbladet.se att bloggande är en sorts terapi. Det är ju faktiskt ganska relevant, då man får chansen att släppa ut sina inre känslor utan att någon ifråga sätter eller sätter sig emot. Själv är jag en sådan person som sällan släpper ut mina känslor, varken bland människor eller på bloggar, då jag inte klarar av att veta att folk känner till mina problem. Men jag tror faktiskt detta funkar för många människor. Känner en som känner en som skriver alla sina problem på sin blogg. Hon är visserligen mytoman, vilket innebär att man inte ska lita på det hon skriver. Men för henne är det nog bra att kunna skriva av sig. Som sagt bloggterapi.


/ sanne andersson.

Sundays.

Jag hatar söndagar. Då vet man att nästa dag måste man gå till skolan.

Förutom det, så är det en alldeles utmärk dag att plugga på, vilken jag också hatar. Måste plugga på spanska ( som jag kanske ska hoppa av eftersom jag inte trivs i klassen ), samhälle, psykologi och viktigast av allt geografi som ska vara klar till imorgon. Men för att ens bli klar med den, måste jag se Nikuu's powerpoint. Men hon är nog upptagen just nu, en mycket bra anledning till att inte plugga :)

Just nu sitter sjuka jag barnvakt, bara för en lite stund. Jasmine leker med sin nalle som hon fick från Gun och Göran och med min "svantes vante"-bok, som man fick i tredjeklass Ja, på grundskolan då förstås! Jag tror hon kommer bli en bokmal, hon verkar älska böcker ^^

/ sanne andersson.

Klassfoto.

Status: fortfarande sjuk.

Men idag var det fotodags, och man vill ju verkligen inte missa det eftersom det är det sista klassfotot någonsin. Temat var egentligen nörd, vilken var helskoj, men några visste inte riktigt vad man skulle ha på sig, eller som jag, hade inga kläder till det, så det var några som tog överklass, vilket också var helt okej. Engligt mig blev klassfotot riktigt bra!


Fotot är stulet från Hanna Svenssons arkiv ^^

/ sanne andersson.

Ven=förkylning.

I måndages var klassen på Ven, som för övrigt var mega tråkigt. Det enda vi gjorde var att gå en halv kilometer, och sen satt och förs på en bänk, efter det lade vi oss på asvalten nere vid hanmen, vilket antagligen lede till min nuvarande förkylning, aldrig tidigare i mina 18 i livet har jag haft så här ont i halsen! Jag hostar och hostar, tar halstablett efter halstablett, glass efter glass, te efter te, men INGET hjälper. Bara för stunden. I morgon ska vi ta klassfoto, vi ska vara överklass/nördar. Men är inte säker jag orkar med hela dagen. Men ska försöka vara med så mycket som möjligt. Redan missat en dag.

Btw, det hände faktiskt något riktigt trevligt EFTER Ven resan. Jag träffade nämligen Ida, och hon är det alltid lika trevlig att träffa :) Så helt åt skogen var ju inte dagen trots allt!

/ sanne andersson.

Yesterday.

Jag vet, länge sen jag skrev nu. Har bara inte haft någon ork. Men idag så :)

Igår va jag på Mezo med mina töser och Parre. Hade jättekul som alltid, tjejsnacka, Chai Latte och Kladdkaka. Kan det bli bättre kan man undra sig? Inte mycket. Träffade desutom Menaida där, det va något nytt :) Sen såg jag Maja på stationen i Åstorp. Jag satt på tåget då och fick knacka som en galning så hon såg mig ^^

Ja, för att sammanfatta allt. Jag hade jättekul :)

/ sanne andersson, SPB-06's ordningsman :O

Stjärntecken.

Fiskarna 19. februari - 19. mars
Om du känner dig trött och oenergisk,
är det kanske inte ett mysterium.
För hur ser det ut med dina kostvanor nu för tiden?


Visst kan det bli lite läskigt med horoskopen ibland? när de stämmer på pricken?


/ sanne andersson