Ingen ny blogg.

Nej det blir ingen ny blogg. När jag flyttat blir det ändå inte så mycket bloggnde, plus att jag inte kunde använda sanneandersson, och det är det enda jag vill ha. Så denna bloggen får stanna :) Men tror att en hel del ändringar kommer göras så småningom. Istället.

/ sanne andersson.

Ny blogg?

Har länge funderat på att byta ut denna bloggen mot en ny, och ju närmare sommaren kommer desto mer vill jag. Men jag vill ha kvar denna, samtidigt som jag vill att den andra ska ha samma namn. Det skulle vara om jag byte till någon annan bloggsida. Vad tycker ni? Byta eller stanna?

/ sanne andersson.

Onsdagen.

Har inte haft ork för att skriva, men här kommer ett kort inlägg hur kvällen blev.

Vi blev hela 9 tjejer, allt som allt. Nikuu, Hanna, Maja, Ann, Cicci, Ida, Parre, Jasse och jag. Så Tims lilla ettan var så gott som fullpackad. Vi spelade ölspelet och hade allmänt trevligt. Hanna och Maja begav sig tidigt till puben, medan vi andra stannade kvar. Satt och snacka om den gamla goda tiden, typ. Men sen var det dags för hos att bege oss till puben. Cicci körde oss, men när vi väl parkerat kom jag på att jag hade glömt mitt LEG! FAAAN! Så vi körde tillbaka till lägenheten för att softa. Men det blev inte så myclet soft, nej, istället pratade vi om andar och spöken. Alla var redan lite skärrade när vi plötsligt hörde ett BOOOOM! Tjejerna börja skrika och jag försökte få tyst på dem för att höra om det skulle komma fler ljud. Men det var inte det lättaste! Shit va irriterad jag blev när jag inte fick tyst på dem! HAHA. Vi fick aldrig reda på va det var, men säkert inget farligt. Trots detta kunde vi inte släppa ämnet riktigt, utan fortsatte att skräma varandra. Runt halv 2 åkte jag hem med Hannas pojkvän, istället för att stanna kvar i lägenheten. Sängen hemma är alltid trevligtast, säskillt om man hört mystiska ljud i en lägenhet man aldrig varit i förr.


Födelsedagsbarnet Hanna <3

Maja, halva Nikuu, Ann, Cicci, Jasse, Parra och Ida.

Oj, blev inte så kort inlägg, men det hände liksom så mycket. Har ändå uteslutit en del grejor. HAHA. Aja. Svenskauppsatsen kallar.

/ sanne andersson.

Ajaj, ontont.

Åh, hade jätteont i magen för en stund sen, så jag sjukanmälde mig, men nu känns det lite bättre. Fan också. Hade ont i magen igår också, när jag körde, också på kvällen. Fortsätter det att göra ont får jag gå till doktorn. Men nu ska jag inte tänka på det, det är fest ikväll ju! :D Födelsedagsfest till och med, skulle inte missa det för allt i världen. Kvittar om jag har ont i magen, bara det att jag ska strunta i att dricka. Behöver ju inte göra det värre då. Tror inte Malin skulle låta mig göra det om jag har ont magen, så då gör jag inte det heller.

Eftersom det inte gör plågande ont ska jag skriva på min uppsats i svenskan.

/ sanne andersson.

Hven.

Igår var jag på Ven med Maja och Hanna :D För se jag sviker inte dem, som Maja så fint sa det! Här bjuds det på vackra sommar bilder!/ sanne andersson.

Pix.


Syskonen Petterson, Olympia-gänget och jag!


55-årspresenter.

Lite fölk.

Picknick i Klippans park.

55-års kalas.

Igår blev det 55-årskalas hemma minnsan! För Malin och Daniel som fyllde 25 respektive 30 i veckan. Under kvällen bjöds det på god mat och huvudvärksskapande diskussioner, men kvällen slutade lyckad. Jag gick och la mig halv 2 och vaknade upp med en hemsk huvudvärk. Tror inte det var som jag var bakis, för jag drack bara tre glas vin utspätt med läsk. Så antagligen var den höga ljudnivån som hölls igår.

Idag var Malin, Daniel, mamma, Jasse, Gelle, Freja och jag i parken och hade piknik där. Super mysigt och precis vad jag behövde. Frisk luft. HAHA. Oj, Shiva var ju också med så klart!

Bilder från igår och idag kommer väl senare.

Imorgon blir det Ven, så ska försöka få tag på Ida och fråga om hon är sugen på en fika! Alltid trevligt att träffa henne <3 Och det var ett tag sen nu! Speciellt i Ladskrona. Sist i vintras när vi frös ihjäl! HAHA! Dumma sommarskor. Hm. Iaf, ska slänga mig på sängen och sms:a henne nu.

/ sanne andersson. 

Frustration.

Frustration, känslor och reaktioner som uppstår när vägen till eftersträvat mål störs eller hindras. Det var det enda jag kände idag när jag övningskörde. Skulle köra start i backe och det gick superbra i början. Men helt plötsligt... så slutade det! Fick motorstopp på motorstopp på motorstopp. När jag väl var uppe från backen skulle vi öva på att parkera men jag var så uppe i varv att jag inte ens kunde få i gång motorn på plan mark. Och en gubbe fick sitta snällt i sin bil och vänta på att jag skulle få bilen i rullning. Jag lyckades tillslut, men hela jag var helt slut. Efter jag samlat krafter gick det bra med dragläget igen så jag lyckades parkera, efter några misslyckade försök, HAHA. Inte lätt med en stor kombi. Sen fick jag köra hem igen, utan några missöden. Men jag blev helt avtänd med att köra mer bil. Så klart ska jag. Jag ska faktiskt hämta mamma i Perstorp på fredag! Stackars mamma. HAHAHHAHAHA!

/ sanne andersson.

Gratissmink.se

Vilken bra sida jag funnit! Skaffa poäng så för du present kort på HM, Ålhens och Kicks! Klicka här och bli medlem!

/ sanne andersson.

A phonecall.

Snacka om att jag fick Panik idag med stort P. Petra ringde från trafikskolan och sa att jag skulle göra testkörning imorgon! Och jag bara "VA?!" och fick berätta att jag inte kört så mycket. Så istället fick jag en tid om två veckor samt information på måndag. Ojoj, så nu får jag allt skynda på om jag ska klara det här alltså! Klarar jag inte det kommer jag inte få köra intensivkurs i sommar. *shaking*

På tal om phoncall. Fick tillbaka min mobil igår! Men absolut noll nummer. Fick leta på eniro efter nummer, men fick tyvärr inte tag på alla. Typiskt, men de flesta fick jag, så resten kommer ju senare.

Upptäckte nyss att vi har studiedag imorgon! WOHO! Shit va jag ska chilla. Och plugga of course. Men främst chilla.

Idag blir det styrketräning! Armböj, situps, rygglyft, benböj m.m. Härligt, har faktiskt längtat efter den plågande känslan. Att träna är nog det bästa som finns, när man väl kommit in i det. Blir alltid segt i början. Nä, om man borde smsa Nikuu om att hon måste logga in på msn. Ah pusshaj!

/ sanne andersson.

Övningskör.

Back on the road. Det gick väl hyfsat, får inte motorstopp all the time nu! Och jag är mer våglig. Nu måste jag bara att komma ihåg att växla vid vissa tillfällen där jag glömmer. Men så mycket att tänka på precis när man hoppat in i bilen och börjat köra lite. Jag är iaf mästare på att backa, HAHA! Det blev en lång runda idag, upp mot Bjärsgård-Stidsvig-Kvidinge. Omväg då såklart. Det går iaf framåt och inte bakåt trots att jag kör så sällan som jag gör. Hoppas bara jag får ta intensivkursen vecka 28-29 så jag kan få mitt körkort så jag kan skaffa ett jobb. Allt hänger på körkortet känns det som. Blää.

/ sanne andersson.

Back in Klippan.Nu är jag trött, och det är cp-datorns program som är anledningen. Dumma, dumma dator. Nu måste jag sitta här och rätta till detta, sen blir det nattinatti sängen!

/ sanne andersson.


Tänkvärt.

Avundas aldrig någon det sken av lycka han har! Du vet inte hans hemliga sorger. / Indiskt ordspråk

För ett ensamt hjärta är ett vänligt ord som ett vårregn. / Turkiskt ordspråk

De som vet mycket talar lite. / Islänskt ordspråk

Självrespekt är viktigare än position och karriär. / Okänd

Liten lögn är också en lögn. / Okänd
(trots att smålögner kan vara nödvändiga)

En kvinnas gissning är som regel mer korrekt, än mannens tvärsäkra påstående. / R. Kipling.

/ sanne andersson.

Ni skulle sett mig nu!

Och ni hade garvat! Jag fryser som en slaktad gris i ett fryshus så därför har jag på mig en klänning som är varm, strumpebyxor, en kofta, mjukisbyxor och min morgonrock på mig! Och jag fryser fortfarande, men inte länge till tror jag, tog nyss det på mig. Iaf, det är jättekallt i huset, typ 19 grader. BRRR!

Aja, ner för att stänga av tvn.

/ sanne andersson.


Jai Ho.

Har förälskat mig i denna låten sedan jag såg filmen. Ni har väl sett den?

Picture of thousand words.

En bild som alltid kan förklara hur jag känner mig. Nertryckt av auktoriteten. När man inte har tillåtelse att förklara sig, inte ens en bra ursäkt får man yttra. Auktoriteten är överskattad, den finns bara för att. Liksom.


/ sanne andersson.

Stormy.

Fifan vad det blåser ute. Påvägen hem så kom en jättepust i medvind så allt mitt hår kom för ögonen och cykeln började skena iväg! Typ. Blev nervös när jag hörde en bil närma sig, för jag såg absolut ingenting. Tillslut fick jag dock rätt på håret och kunde cykla vidare, eller cykla och cykla, vinden gjorde det största jobbet!

Nu håller jag på med sociologin och men ska övergå till psykologin, prov imorgon, wish me good luck! Ska plugga som fan på det här provet! Har inte gjort de på de andra och där av mitt betyg, tro jag ligger på G! WTF?! Ja, hela denna terminen har gått åt helvete och jag får väl acceptera det! Istället ska jag fokusera på att göra högskoleprovet till hösten, ska plugga sketanes mycket till det så jag får bra resultat! Om jag en dag kommer in på polishögskolan är ju det bra! Men jag gillar också min backup-plan - massageterapeut! HIHI! Alltid bra att ha en backup, gärna fler. Aja, vill jag ha bra betyg får jag nog börja plugga nu!!

Måste hämta Jasse från dagis också :/ I det här ovädret!

/ sanne andersson!!!!


Nada skola.

Ingen skola för mig idag heller! Men vädret kunde varit bättre. Man känner sig verkligen ner när man tittar ut genom fönstret. Men den sanna lyckan är ju att jag har lämnat in min essä, och det ska jag strax fira med frukost. Ja, jag vaknade för 45 minuter sen, ooops! Asså, jag låg och väntade på att klockan skulle ringe, men det gjorde den aldrig, så när jag väl tittade på klockan så stod den på 11.26. HAHA! Aja, skönt med sovmorgon. Idag ska jag iaf göra klart sociologin, så behöver jag inte tänka på det. Synd att jag inte har min religionsbok här, annars hade jag gjort det med. Men men. Kan ju använda internet, som vanligt! Nej... FRUKOST!

/ sanne andersson.

Snart.

Snart äntligen är jag klar med min essä! Jag är nästan så klar att jag skulle kunna skicka in den, men ska finslipa litegrann på den, mest för att. Tack Maja för inspirationen, även om du nog inte var medveten om den ;D Nu ska man bara fortsätta med resten av möget, som till exempel sociologin och religion/filosofin. Och svenskan. Men vet ni vad?! Efter allt det så är det nog slut! Ja, helt finito! Helt underbart ju! Sen kan man njuta av ledigheten vi har framför oss! Snart är vi vuxna och ska börja livet, visst känns det härligt? Och skrämmande, men alla andra har ju klarat sig, varför skulle inte vi?

/ sanne andersson.

Söndag.

Veckans sorgligaste dag, söndag. Men jag ska inte hänga läpp, nej. Istället blir det plugg, plugg, plugg. Nja, inte riktigt, blir ganska mycket tv också såklart. Min essä går bra, skrivit en hel del, men har ändå mycket kvar. Man blir så yr av all fakta, så mycket att ta in och bearbete. Men jag är nöjd, för jag har över 10 fotnoter på två sidor! Inte illa faktiskt, brukar alltid glömma annars, men inte denna gången. Hoppas Mats blir nöjd bara, inte lätt att pleasa honom. Känner jag.

Nej nu ska jag ta mat pause. Min mage är jättehungrig! MJAM! Nästa helg blir det nog mamma och hennes mat. Detta om det inte blir förmycket plugg eller om någon speciellt händer. Men då ska det verkligen vara speciellt om jag ska dissa mamma. VET HUT!

/ sanne andersson.

Nattinatti.

Har skrivit lite på projektrapporten så snart är den klar för inlämning. Har även skrivit lite på min essä. Men det går segt. Ska vara inne på tisdag. 12.00. På dagen. Attans. När man skriver som bäst på kvällarna, gärna efter 00.00. Men det ska gå. Ska försöka lämna in den på måndagen. Bara för att.

Nej nu kallar sängen min. Natten tog hårt på mig så dags att ladda batterierna till max. Pusshej!

/ sanne andersson.

Valborg och första maj.

Gårdagen började i panik då jag inte kunde hitta min svarta väska där jag råkade ha mitt kort i. Jag sms Malin och fråga om väskan låg i bilen, och det gjorde den *pust*. Så efter skolan begav jag mig till Helsingborg, möte upp Malin och hämtade mina nya glasögon hos Specsavers. Sen körde vi hem och jag fick snabbt hoppa in i duschen eftersom jag skulle träffa Nikuu för lite sushi. Men då glasögonen blev dyrare än jag förväntat mig så struntade jag i det, istället delade jag och Malin på en pizza. Äntligen kunde jag lugna mig.

Tåget gick 20:52 från Klippan, så jag var i Helsingborg i god tid. Jag möte upp Ida och vi begav oss till gröningen för att hämta Cicci och de andra (vi var dock inte helt säkra på detta eftersom vi inte fått en klart ja, HAHA). Carran och Patrik hann ikapp oss så de joina oss. Sen träffade jag Carro, men hon kände inte igen mig, HAHA! Jo tillslut men det tog ett tag. Nya glasögon ger nya intryck skulle jag tro. Vi gick dock åt olika håll, hon hade redan träffat Cicci.

När vi var framme fick jag en glad Parre över mig, HAHA. Påminde mig lite om Julie, så jag gav henne en tanke. Och Cicci gilla mina glasögon, så humöret var på topp! Jag hejade på Jasse och hälsade artigt på pågarna som jag inte kände igen först. Jo, Alex. Iaf så satte vi oss där en halvtimme och prata och tog bilder. Sen drog vi ner till Crombar för att förfesta innan Tempel öppnade. Jag ringde Nikuu och frågade om hon var där, och det var hon, så jag sa till de andra att vi måste gå, men det tog tid att få bort dansöserna från dansgolvet, HAHA.
Väl på Tempel träffade vi Nikuu, Yin och Tim. Men det tog ungefär 2 sekunder till vi var på dansgolvet igen. Ja, resten av natten sitter kvar på näthinnan. Vi dansa, drack och hade urkul!

3.15 exakt var vi hemma hos Patrik. Trött och törstig var jag, så efter ett glas vatten och lite allmänt prat la vi oss till ro. Och somnade så småningom. Vaknade igen vid 9 men somade sött om och sov till halv ett.

När vi väl kommit upp gick Ida och jag till Carran och direkt ner till Max för att köpa maaat! Inte fyllemat, för bakfylla hade ingen av oss, vilket var skönt. Vi satte oss i statsparken och hade mysigt, såg på demostranter och och poliser. Överallt. Sen tåg jag tåget hem. Skönt att vara hemma i sin lilla vrå.

Tack för en trevligt kväll och en mysig morgon!

/ sanne andersson.