Waiting for sunshine.

Sitter hos älsk och väntar på att han ska bli klar i duschen så vi kan bege oss ut i det underbara vädret. Antaligen sista dagen med fint väder. Sen skitväder. It sucks. Well. Låter som han är klar nu. Puss och hej :)

/ sanne andersson.


Trevlig midsommar!

Midsommar 2011 spenderade jag med några av världens finaste personer i Landskrona. Det var också en liten avskedsfest för älskade Jasmine och Pernilla. Jag hoppas ni överlever Indien för jag vill ha hem er igen!

Det kändes som en väldigt idyllisk midsommar. Vi träade nya trevliga människor, spelade kubb, åt typisk midsommar mat och nubbarna och snapsvisorna gick i ett. Verkligen i ett. Blev lite mycket för en viss person ^^ HAHA. Själv var man nykter. Ganska skönt ändå.

Kameran var faktiskt passiv för en gångs skull. Not a single picture, men hoppas J & P hinner ladda upp en och annan bild innnan de far iväg :)

Tack för en trevlig midsommar!

/ sanne andersson.

Mysterium.

Onsdag, ledig, ganska fint väder, sov till halv 12. Finfin dag måste jag säga :) Drog med mig mamma till stan, mötte upp med Madde och jag köpte skor och en kofta till mamma. Vi snackade lite, sen var mamma och jag tvungna att ge oss av. Åkte inom Friskis&Svettis för att höra lite med de vilket kort jag skulle ha. Blir för all träning, alltså gym, spinning och gympa. Kommer bara kosta 2080 + medlemsavgift på 100. Helt okej faktiskt. Så ska dit snart och köpa det. Nu jävlar ska det tränas :D 

Efter det så for vi till Lund för att hämta min bil. Den hade ju funkat perfekt för dem där, men när jag sätter mig och ska starta händer samma sak igen.... Kjell låser in och öppnar och jag startar bilen. Funkar. Snackar med han på verkstaden och han förklarar att det är startspärren som går in. Iaf. Det är lite klurigt, men den funkar! Jag kan leva med det. 

Usch, jobba imorgon. Har stängning också, triiiist. Jobba 10-19.30. Triiiist. Jooooobbigt. Men jag kan leva med det ;) För sen är det MIDSOMMMAR!!!! :D

/ sanne andersson. 

Mamma, pappa, barn.

Igår åkte Alin och jag till Klippan för att sitta barnvakt till min älskade lilla Jasmine. Hade riktigt mysigt med pizza och kittelkrig i soffan.

Haha, kunde inte låta bli att tänka på uppfostran. Mamma säger nej och pappa säger ja. Det var samma med oss. Jasse ville äta pizza vid tvn. Jag sa nej, Alin sa ja. Sen sa jag att Jasse skulle sova. Alin sa låt henne stanna. Tror ni han vann Jasses lilla hjärta eller? ;) Innan vi åkte hem idag fick han en stor kram av henne :) Så söta <3

Det var Åbymarkanden också som vi hade planerat att gå på. Vi gick flera, flera varv. Hitta en jättemysig jacka, men tydligen måste man vara biffig för att passa de ^^ Annars köpte jag bara godis till mamma och en fin tändare till älsk men gravering A <3 S :)

En helt perfekt "helg" innan älskling börjar jobba. Riktigt mysig!

Älskar dej Alin <3

/ sanne andersson.

3 saker ni (kanske) inte visst om mig.

Ska snart köra till Klippan för att passa min underbara systerdotter. Men tiden går långsamt så tänkte jag kunde skriva ett kort inlägg ^^ Om vad? Jo, 3 saker ni (kanske) inte visste om mig. Haha.

1. Jag gifte mig när jag var 3 år. Jajemen! Med min granne Christian, tror jag han heter. Jag var superduper kär i honom. HAHA. Finns ett foto på oss, jag har en vit lång tröja och en lila krona mamma hade virkat till Malin. Christian hade en svart t-shirt med han utomjordingen Alf, byxor och hängslen. Han var mycket, mycket längre än mig. Jag nådde inte ens upp till hans axlar. Men tycker ändå vi var ett väldigt sött par, HAHA!

2. Min bror var min största förebild när jag var liten. Det han gjorde, gjorde jag. Satt mycket hellre med honom och byggde lego eller duplo än lekte med dockor. Och när han hoppade från vår våningsäng, då gjorde jag det också. Vilket resulterade i att jag har ett ärr på min haka och ett jack i käkbenet. Fint. 

3. Jag var rädd för min syster när jag var liten ^^ HAHA. Låter jättetöntigt idag, för Malin var verkligen en jättebra storasyster. Men ibland blev hon väldigt arg, hotade mig och min bror med en kniv ;) Malin påstår att det var en smörkniv, jag påstår att det var en riktig kniv. Vet inte om jag och min livliga fantasi har hittat på det eller om Malin har glömt en annan gång hon hotade oss med en riktig kniv. Vem vet? :) Vilket fall som helst är hon min bästa vän idag och jag hade inte kunnat leva utan henne <3

/ sanne andersson.

Tjockis!

Okej. Det funkade inte så bra med mina joggingrundor. Jo, ett tag funkar det. Men när det regnar och blåser ute blir man inte precis pepp. Så nu funderar jag på att börja på Friskis&Svettis. Känns som ett måste nu. Ni vill inte veta hur mycket jag har ätit idag, och framför allt, vad jag har ätit idag! Dags att börja träna på riktigt. Och om man köper ett kort för 1600 eller 2600, då jävlar tränar man!! :) Så ska dit på onsdag och fråga lite vad som är bäst + om jag kan få csn-rabatt. Sen vet jag inte om jag bara ska ta jympa eller om jag ska ta allt så jag kan träna i gymmet också. Så ja, bäst att få lite rådgivning.

Nej, en långrunda imorgon kanske? Trotsa regnet ^^

/ sanne andersson.

Bildbomb!!


Söderåsen med klassen. Så mkt mat vi hade! Aldrig ätit så mkt i hela mitt liv, kinda ^^

Olyckan jag såg. Här håller brandmännen plocka bort motorcyklen. Ej körbar kan jag säga :P

Älskling :)

Haha :) Har fått minneskort till min mobil av älskling, och titta vad jag hittar! Några andra bilder som jag behåller för mig själv dock ;)

Hitta denna också... Påväg till Hamburg, lagom trött liksom ^^

Lilla Tyzon får avslua den här gångens bildbomb :)

/ sanne andersson.

Nostalgi: Studenten.

Det är 2 år och 3 dagar sen jag gick ut skolan i Klippan. Den 12 juni 2009. Det regnade den dagen. Mycket. Inte så det öste ner, men ändå så det förstörde njutningen av att vara student.
Om jag bara fick beskriva dagen med ett ord så hade det inte varit underbart eller fantastiskt. Inte ens skönt. Snarare något i stil med "fan, helvetes skit!" Det regnade, jag hade sönder mitt champangeglas redan i klassrummet, bara för jag skulle slänga benen över bänken (som jag alltid har gjort, och fortfarande gör, men då brukar det ju inte finnas ett vackert champangeglas på bordet), Nikuu lämnade mig, jag tappade bort min syster som skulle köra mig genom stan, regnet förstörde min skylt och jag var blöt. Jag var arg och ledsen och ville inte alls fira vidare. Men efter några tårar och en stund under fönen där hemma kändes allt mycket bättre. Maten var perfekt, de flesta jag älskar var där. Jag fick min underbara ring (som jag tyvärr inte kunde använda på 2 månader för först var den förliten och sen förstor, vilket hevete det var med den ringen...) Efter maten och presentöppnandet körde Robban mig till Cc och där blev jag på mycket bättre humör! Jag åt igen, jag drack mer och vi spelade och hoppade som när vi var små. Haha. Det blev utgång i Helsingborg och vi firade med Parre, Ida och Jasse. Vi gick runt till varje ställe vi kunde komma in på. Tror vid 5 på morgonen gjorde det ont i fötterna på oss. Cc och jag hade nog tappat bort de andra så vi mötte upp Henna, Shille och en annan och tog svart taxi till Ramlösa där vi fixat sovplatser. På morgonen åkte vi hem, lagom sletna.

Nej, min student kanske inte var det perfekta. Men jag var glad att jag klarade gymnasiet. Minns hur trött jag var på skolan efter kämpat med att få upp mina betyg i 9:an. Ville aldrig mer höra ordet lektion och tog ett sabbats år. Nu är jag tillbaka i skolbänken och ångrar mig inte en minut! Skolan kanske är jobbig och ibland känns det lönlöst, men man måste fokusera på det positiva! Jag har träffat de mest fantastiska människorna i skolan. Speciellt min Nikuu och självklart min älskling <3




/ sanne andersson.


Full rulle.

Händer ganska mycket nuförtiden. Jag har gått klart mitt första år på min kära utbildning. Min bil har satt sig i startspärr och jag jagar efter folk som kan fixa den. Lyckats iofs, men försäkringen täcker inte det :/ Turen är att jag har fått låna Johannas bil i två veckor, så jag är iaf inte billös :) Jag har börjat jobba också och det går verkligen jättebra. Ett stressig jobb som kanske inte är så jättebra för min magkatarr, men har beslutat mig för att stressa lugnt. Min hälsa är viktigare än att någon inte får sin skräpmat på 2 minuter. Annars trivs jag! Bara stressen som jag inte gillar, men det funkar. De timmar jag inte jobbar umgås jag med Alin. I söndags åt vi på House of bagels (mums!) och efter det spontanbesökte vi bion och såg Pirates of caribbean. Mysigt! :) Ikväll ska vi spela biljard, riktigt skoj. Äger älskling! ;) Typ. Liiite, ibland. Nej, göra mig klar kanske? :P

Har varit lite lite bilder på sistonde, så inom kort kommer väl bildbomb hoppas jag :)

/ sanne andersson.


Du gamla du fria!

Har ni firat Sveriges nationaldag räck upp handen. Inte du heller va? Haha. Nej, känns varken viktigt eller kul att fira den här dagen. Istället har jag hängt över försenade läxor. Alltid lika trevligt... Men nu är det inprincip avklarat :)

Så vi har haft långledigt. Så jäklans gött har det varit! Och hur har jag spenderat min långledighet? Inte så svårt att gissa. Med älsk vid både Finjasjön och Lursjön. Även i Hässleholm och i hembygdsparken som finns där. Och i Kristianstad faktiskt, på Biljardkompaniet. Vi har verkligen haft några underbara dagar tillsammans <3

Sen har jag varit nere i Immelsjön med mamma, Ozz och Shiva. De hundarna älskar att bada! Och så roligt att andra människor stannar och tittar på dem hur de simmar efter sin pinne. Idag var det till och med en tysk man som började kasta till dem. Självklart blev att smått förälskad i Ozzy, vem blir inte liksom? Shiva är lite svårare för hon gillar inte nya människor, speciellt inte män :/ Men gick ganska bra ändå.

Nu åskar och blixtrar det ute, vilket betyder att Ozzy vill vara i mitt rum för en gångs skull :) Mysigt. Saknar verkligen honom :/ Ser honom knappt nu förtiden. Antingen är jag i skolan eller med Alin. Och snart är det jobb som snor mig ifrån honom. Tur att han har mattematte :)

Nej, imorgon är det skola igen :/ Dags att sova!

/ sanne andersson.


Sommar må tro?

Tycker bloggen har varit lite tom de senaste dagarna, så dags för ett litet inlägg.

I måndags var hela klassen i Söderåsens nationalpark. Där är verkligen jättevackert just vid det här tiden på året. Speciellt när det är så fint väder som det var då. Vi gick en kort runda i skogen, tecknade lite, sen åt vi. Shiiiiit vad vi åt! Alla hade ju med sig något. Jag fick en macka från Anna, en kycklingkorv och kex från Hanna, pannkaka och rabarber från läraren Inge, kladdakerutor från Elin, kakor från Samira, pizzabulle från Josefine och banan, vndruvor och en drickyourgurt från mig själv... Jag mådde inte bra resten av dagen kan jag säga er! ^^ Vi hann även med lite tävlingar. Mitt lag kom 2:a av 4:a lag. Så inte all för illa faktiskt ;)

Igår lärde Hanna, Anna och jag ut några konstelever några ord på teckenspråk som vi ska ha när vi gör allsång på torsdagen nästa vecka. Lite kul faktiskt om man kan få hela skolan att teckna, även om det kommer bli lite halvdant men så vadå?! :) Efteråt samlades vi i klassrummet och sjöng. Och efter det får vi till Lund för studiebesök på Östervångsskolan, en dövskola. Anna, Hanna och jag körde vilse, men hittade dit tillslut så vi fick se och höra det mesta ändå.

Idag har jag bara haft en mysdag! Gick upp 11, åt en god frukost och sen drog jag ner mamma och hundarna ner till sjön! Hundarna fick bada, och det gjorde även jag. Benen iaf ^^ Fortfarande ganska kallt, men inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Efter badandet tog mamma ocg oss varsen kaffe och satte oss i solen. När kaffet var uppdrucket ställde jag mig i duschen, klädde på mig och for till Hässleholm. Gick runt i stan som vanlig och blev bjuden en god kycklingtallrik ^^ Mjam!  Nej nu pallar jag inte mer... Bilder från måndags kommer väl, när jag orkar ta in kameran från bilen...

/ sanne andersson.