Nyårslöften?

Det är inte många dagar kvar till det nya året. Så frågan är, har ni några nyårslöften? Jag har några stycken faktiskt, och jag har en väldigt bra idé för att hålla fast i dem. Det inkluderar en massa pyssel så det kommer bli kul och framför att en liten extra pepp att hålla löftena. Ska skriva ner de på ett papper, göra massa roliga saker till och sen hänga upp det. Kanske det ska hjälpa mig hålla mina löften för år 2012! Time will tell, men det ska iaf bli kul att göra det och se hur mycket pli jag har byggt upp 2011, haha. Antagligen noll.

Kanske en runda på stan imorgon och fixa saker? Synd att Kristanstad inte har Panduro... :/

/ sanne andersson.

Nakenfis!

Tycker ni inte min blogg ser lite naken ut? Borde verkligen bli bättre på att ladda upp bilder! Har några bilder från Jasses 4-årskalas men har inte haft orken att lägga in i datorn. Tänkte fixa det på tåget till Helsingborg imorgon! Nej, ska försöka bli lite mer aktiv med kameran. Kanske ett nyårslöfte? Vad jag menar är ännu ett nyårslöfte att bryta ;) HAHA.

Ska se om jag hittar någon gammal bild, bara för att!


Åh tjejer! Kommer ni håg smaken av min födelsedagsmiddag? Så fort vi har ett kök igen ska jag bjuda in er för ännu en festmiddag!

Mys med min bebis <3

Vilken konstig hårfärg jag hade! ;s Tror det beror på mobilen!

HAHA! Snyggeparre och en transvestit i bakgrunden ^^

Det underbara brudparet, all kärlek och lycka till er <3

Önskar jag kunde spola tillbaka tiden till just den veckan! Amazing!

Puss på er!

/ sanne andersson.

3 dagar kvar!

Nu är vi verkligen nära julafton! Och imorgon ska jag och mina söta nissar Parre, Jasse och Ida (och Cicci?) ha julbak @ Ida. Har inte träffat de på evigheter och saknar verkligen dem! Ska bli riktigt myyyyysigt.

Idag tog jag hand om det som jag borde tagit hand om längesen men ändå fixade det på en dag, nämligen julklapparna. Inte många blev det. Men sen samtidigt tycker inte jag julen handlar om julklapparna eller julmaten, utan att få umgås med sina nära och kära! Speciellt nu i mörkrets och depressionernas tid. Den finaste presenten man kan få är ju kärlek! ♥

Make love, not war!

/ sanne andersson.

Smiiiile!

Fick väldiga uppmuntringar från mitt senaste inlägg, så hur toppar jag det? Vet inte riktigt än. Kanske det kommer framöver. Men uppmuntrande inlägg ska jag fortsätta med! Älskar att göra folk glada :)

Idag var det en viss Samira som gjorde min dag. Fick ett sms från henne om att alla dagens lektioner var inställda, woho! Istället mös jag och min älskling... busade kanske är mer korrekt. Ibland vill jag bara busa, kittlas och brottats. Som jag sa till mamma idag; Jag är ett barn med ansvarskänsla! HAHA.

Flashback! Jag är familjens minsting (var, jag är längre än bigsis ;)), så jag var alltid svagast och alltid den som syskonen gav sig på. Malin brottade alltid ner mig och hotade med en spottlorska över mig! Discusting! En gång så spottade hon faktiskt på mig och för första gången svor jag framför mamma. Något i stil med h***. Exakt så, faktiskt. Härliga minnen...

Times up!

/ sanne andersson.

Happiest girl on earth!

Jag är så lycklig att det bubblar inom mig!! Hur kan jag inte vara det liksom? Med en underbar pojkvän, en kärleksfull mamma, en syster och en bror jag verkligen ser upp till och jag är välsignad med världens gladaste hund. Dessutom går jag en fantastiskt rolig utbildning med fantastiska klasskamrater. Hur mycket mer kan jag begära?

Varför spenderar jag så mycket tid på att oroa mig? På skolan, på ekonomin, på framtiden... Jag säger ju alltid att allting ordnar sig till alla andra. Dags att leva som man lär, haha.

Ser fram emot framtiden. Den ser ljus ut, väldigt ljus. Bländande faktiskt ;)

Framtiden är din.

/ sanne andersson.

KK - Kidnappa Karolina.

Det var var KK stod för. Vår fina lärare Karolina ska sluta och ska ut i tolkvärlden, så några kom på den underbara idén att förbereda henne för tolkvärlden! Det betyder att hon fick en massa övningar. Som inte var helt lätta! Hon skulle bl.a. sätta ihop ett träns med förbundna ögon, och hon ägde! Jäklar vilken fart hon hade. Sen var det massa tolkövningar som att teckenspråkstolka Björn Ranelid och taltolka Ivans sexhistoria. Efter alla övningar så godkände vi henne och berättade hur mycket vi kommer sakna henne och att hon är en helt underbar person! Ja, några tårar trängde fram från de flesta ögon, men sen blev det lite gladare stämning n'r fikan kom in.

Har en massa bilder, men måste ta hänsyn till allas integritet, inte alla som vill synas så därför har jag valt att inte lägga upp några. Synd för det hade varit roligt att visa! Men det får bli för klassen :)

/ sanne andersson.

LoverBoy!

Sicken myyyysig helg! Jaja, de flesta helgerna hos Alin är mysiga. Men det är faktiskt lite extra speciellt när pojkvännen både lagar mat (jag assisterade) och ger massage, på samma kväll! Och en lyckad kladdkaka sitter ju aldrig fel i magen. Dessutom fick jag lite uppmuntrade nyheter från honom, så det var en väldigt lyckad kväll!

Nu är jag fruktansvärt sugen på kladdkaka. Nästan så jag skulle kunna äta hela kakan som jag faktiskt har här hemma. Men den får jag inte röra! För den är till klassen imorgon, när vi ska utförar operation KK! Berättar mer om operation KK imorgon ;) MOHAHAHA! MOHAHA!

/ sanne andersson.


Framtidsdrömmar.

Läste nyss en kompis blogg och hon skrev lite vad hon ville göra i framtiden. Så jag började själv fundera vad jag ville när jag var liten och vad jag vill nu. Ganska intressant vändning i mitt yrkes val, men tro det eller ej, det har faktiskt en koppling.

Från tre års ålder fram till 19 år var jag övertygad om att jag ville bli polis. Punk slut iprincip. Jag var fast besluten medan mina vänner skiftade drömjobb ungefär var tredje månad, vilket är helt normalt! Men som sagt, jag var fast besluten. Jag ville bli polis! När jag var 12-13 år kanske, såg jag en serie, den där med cykelpoliser. Där fanns ett avsnitt med en döv och en av poliserna kunde teckenspråk. Så då kom jag på att jag ska bli en polis som kan "prata med döva"! Så i gymnasiet läste jag teckenspråk och blev fast, medan drömmen om att bli polis svalnade. Av en enda anledning egentligen, poliser tror att de är något märkvärdigt jag vill absolut inte jobba med sådana människor. Så med några tecken i bagaget bestämde jag mig för att bli tolk!

Under tiden jag ville bli polis önskade jag att få utbilda mig till massageterapeut och det vill jag fortfarande. Jag kan inte tänka mig att bara jobba med en sak i resten av mitt liv (kanske därav olikheterna i mina förra jobb; "allt-i-allo" på en restaurang, montör, kontorsassistent och snabbmatköksbiträde(?)) utan vill jobba med flera saker, och gärna kombinera dessa. Så tolk/massageterapeut är vad jag vill bli! Nu får jag bara hoppas att drömmen blir verklighet! Jag är ju inte riktigt där än... fortfarande en fattig student...

/ sanne andersson.