Gott nytt decennium!

Inte nog men att det kommer bli ett nytt år, det kommer även bli ett nytt decennium. En härlig, fräsch start tycker jag. Jag skulle inte vilja påstå att jag har ett nyårslöfe, men jag ska definitivt ändra på saker och ting. Bl.a. SKA jag få tag i ett jobb.

Jag hade sett framemot att fira det nya året med mina vänner, men då det uppstod komplikationer firar jag istället med syster. Det var jum länge sen hon och jag festade ihop, så måste erkänna, ju mer jag funderar på det detso mer ser jag framemot kvällen. För en halv timme sen var jag nästan gråtfärdig. Men min mamma säger ju att man alltid ska se det från den ljusa sidan. I allt det negativa finns alltid något positivt! Och så är det ju... för det mesta. Allt har ju faktiskt ingen positiv verkan.

Positivt: Malin, Jasse, goooood mat, slippa resa, spara MASSVIS med pengar.
Negativt: Missa god mat, träffa flickorna, nytt folk.

Men jag vet att jag kommer ha kul här i Klippan. Det har jag alltid!

/ sanne andersson.

Winter wonderland.

Just nu är ju nästan all snö borta, men medan jag väntar på att det ska falla ny bjuder jag på dessa underbara vovvsingar.


Då O går på diet kan han inte skaffa sig mjölkmustach, men snömustach går bra.

Fina Shiva. Letar efter en leonbergerhane till henne. Någon som vet?

När det var som mest snö kunde man inte se bilen :P

Jag är nog nästan ensam om att hoppas det kommer ännu mer snö här i trallebo.

/ sanne andersson

Hjärnblödning.

Måste fått hjärnblödning, skulle ju lägga upp dessa bilder för hundra år sedan. Men men, bättre sent än aldrig, i guess.Detta underbara leende (hömhöm) får avsluta detta.

/ sanne andersson

God Jul!

God Jul på er alla! Min julafton var mycket trevlig, firad med mamma, Kjell och mina styvbröder Johan och Peter. Hade trevligt framför tv:n och hade mycket god mat.

Idag firar vi ännu en gång jul, denna gång med Malin, Daniel och Jasse. Det gillar vi.

/ sanne andersson.

Description.

Min lördag var mer än perfekt. Tillbringad tillsammans med de bästa människor jag känner. Ida, Cc, Parre, Jasse - hatten av för er. Ni lyckas alltid göra dagar oförglömliga.

Just denna lördagen tillbirngades hos Ida, Smörhålan. Förfesta med god dricka och bra musik. Klassiker som vi sjunger sing a long till, och nya där man... mest mumlar tycker jag. HAHA, jag är inte så där jättehipp på texterna. 5 timmar av skrämande tjejgoupie skrik och en miljon hopp senare for vi vidare till världens skabbigaste fest. Vi försökte vara där en stund, men bråk och slängda drycker fick hos att åka hem till Ida igen. Vi hade bra mycket roligare där.

Efter 3 timmar på buss, tåg och bil var jag äntligen hemma och kunde sova. Fick inte mycket sömn hos Ida, men det är självskrivet när man delar en 90 säng med en tjej. HAHA. <3

/ sanne andersson.

PS: Bilder kommer förhoppningsvis imorgon. DS.

Nya julklassiker?Definitivt inte mina favorit artister, men jag är svag för all julmusik. Men visst är de värda att bli julklassiker? Skulle kunna spela om och om igen.

/ sanne andersson.

SNÖÖ!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt HURRA! Verkligen det bästa med att bo ute i skogen, massa, massa snö! Som stannar. Skulle komma upp emot 1 dm. Sånt gillar jag. Och speciellt Ozzy. Han är ute ensam i snön. Mest för att han äter så himlans massa snö så han kissar inomhus sen. Igår kissade han två gånger inne. Tur var det att det lukta inget, var bara rent vatten. Pust. Annars hade det luktat förjävligt i köket.

Ojoj, va det snöar utanför fönsteret. Det bara dalar ner. Snart försvinner väl alla fotsteg i snön. Hihi. Men snöar det för mycket kommer jag inte komma upp för backen med min lilla bil med dåliga vinterdäck. Måste köpa nya till nästa vinter, annars lär jag väl köra ner i något dike. HAHA. Ja, detta var ett mycket givande och informerande inlägg. Snö, kiss, snö och däck. Ger denna en klar 10:a!

/ sanne andersson.

Juuul, ge mig jul.

      


Hannas minst sagt misslyckade tomte. Men han var säkert lika god för det.

Ni kanske undrar varför visa pepparkakor är mörka och andra ljusa. Jo, därför att jag, Ann och Kristina gjorde våra pepparkaka tunna, som de ska vara, right? Medan Hanna och Maja gjorde sina pepparkakor tjocka. Därav resultatet. HAHA.

/ sanne andersson.


Julmatshandel.

Idag har vi inhandlat julmat, bland annat en julagris på 6 kg. Mjao. Eller nöff, nöff menar jag. Ser fram emot julmaten! Skinka, sill, köttbullar, KAVRIN! Mmm! Mumma. Knäck, pepparkakor, lussebullar och köttbullar är redan avklarat, imorgon ska väl mamma göra sin kål, bläääää. Gillar inte kål, om det inte är blomkål... eller kålhuven' de gillar jag också ;)

Förlåt att våra pepparkaksbaksbilder dröjer, men jag glömmer. Och sen pallar jag inte. Men jag laddar upp några nu.

 

/ sanne andersson.

Jasses kalas.

Några bilder från Jasses kalas. Videos kommer också hoppas jag.

    

/ sanne andersson.


On it's way.

Bilderna från Jasse födelsedagskalas är påväg, likaså är bilderna från vårt pepparkaksbak. De är inne på datorn, nu ska jag bara orka ladda upp dem. Men som sagt. De är påväg.

Eftersom jag glömde mina bakgrejor hos Hanna (?) ska jag strax köra hem till henne för att hämta de. Sen ska jag bara köra ner henne till stationen och efter det är jag på väg hem igen. Och vänta på att telefonen ska ringa! Hihi.

Tillsdess bjuder jag på Svante, Hannas urgulliga kisse.


Everybody goes: "AAAWWWE!"

/ sanne andersson.

Håll tummarna!

För att inte avslöja så mycket så håll tummarna för mig idag! Klockan ett.

/ sanne andersson.

I väntan...

...på att golvet i hallen torkat så att jag kan gå ner.

Idag ska vi till Klippan för att fira Jasse. Hon fyller hela 2 år på söndag! Helt sjukt fort sista tiden har gått. Minns fortfarande när jag höllt henne i famnen för första gången. Snacka om kärlek vid första ögonkastet. Då var hon så lugn och tyst, idag får man nästan ha öronproppar när hon väl börjar snacka, HAHA. Och sen är hon här och där, upp och ner, hit och dit. Man hänger inte med. Och värre med åren kommer det väl bli, iaf om hon brårs på sin mor, vilket jag tror hon gör ;)

Nu är nog golven torra.

/ sanne andersson.

Ekohallen+Rusta=Kärlek

I förmiddags åkte mamma och jag till Ekohallen för att handla en födelsedagspresent till vår Min, som hon kallar sig själv, lilla Jasse. Efter mycket om och men tror jag vi hittade den perfekta 2-årsfödelsedagspresenten! En liten dockvagga med Hello Kitty på. Jasse gillar ju Kitty. Och dockor. Ännu har hon inga riktiga dockor, men hon får använda sina gossedjur istället. Jättesöt var den iaf. Älskar att handla till småbarn. Det är så lätt. Eller, inte lätt, men det finns mycket att välja mellan.

Bara två timmar efter det vi kom hem ringde Hanna och bad mig köra henne till Rusta då hon skulle köpa en julklapp till far sin. Och minsann att den fanns kvar! Sen fick jag en ask choklad av henne som tack för skjutsen, men det gör jag ju så gärna :) Även om mamma inte tycker om när jag kör när det är mörkt. Första gången idag, faktiskt! Som det har varit riktigt mörkt. Men det var bara mysigt.

Nu är jag färdig. Hade det inte varit för mitt sömnproblem så hade jag sovit nu, fram till åtta. Men istället får jag roa Er :) Känn Er priviligerade!

Brumbrum!

/ sanne andersson.