Gymmet.

Har hamnat i en period då jag vill bo på gymmet! Efter flera veckors uppehåll av diverse anledningar är det grymt skönt att ha kommit igång igen. Så idag, fastän det är lördag, stack jag till gymmet för att pumpa benen. Har fortfarande träningsvärk i armarna efter torsdagens hårda pass. Awesome eller vad ;)
Hade tänkt sola på måndag innan jag drar i väg till min älskling, men tror nog det blir ett träningspass istället! Sjukt taggad! Och eftersom Alin har börjat träna fotboll igen så får ju inte jag vara sämre och halka efter :P HAHA... Nej nu är det inte långt kvar till sommaren. Kanske inte kan påstå att jag kommer ha beachbody, men kan säga att jag definitivt mår bättre nu är jag tränar än innan. Piggare, orkar mer och känner mig så oerhört glad efter varje pass. Puss på träningen!

Åh! Måste tipsa om en asgod, nyttig smoothie! Finns ju frysta, blandade bär och frukter. Om ni hittar en exotisk mix, ta den! Asgod tillsammans med en banan, ägg, naturell youghurt och exotisk juice (och havregryn om man vill ha den extra matig). Bra efter träning då man får i sig både protein och fruktsocker! Jag använder aldrig mått, så det är hur simpelt som helst. Bara ös i!

/ sanne andersson

Bocka av!

Äntligen har man bockat av det mesta från "att-göra-listan". Det känns så himlans skönt! Bara två dagar kvar i skolan, sen är det äntligen lov! Tyvärr ser det ut som vi får ett kallt lov, men tro mig, jag ska njuta ändå. Kan ju alltid slänga mig i ett solarie och låtsas att det är sommar för 20 minuter... eller? ;)

Snart ska jag slänga mig i soffan där nere och för en gångsskull titta på tv! Haha. TuggTrea på något gott med... inte så gott samvete. Det är ju inte helg. Men om jag känner mamma rätt så finns det inte så mycket gott kvar. Och imorgon ska jag träna stenhårt på gymmet!

Trevlig kväll!

/ sanne andersson.

Våren spritter i kropp och själ!

Åh vad mysig helg! Och rolig!
Fredagen spenderades först med klassen i Helsingborg för att se Sundsgårdens uppsättning av Galenskaper, på teckenspråk! Det var jättekul att se. De är några hörande som studerar teckenspråk vid Sundsgården. Sen bar det iväg till Hässleholm för förfest med Josefine, Marielle, Hanna, Natahalie och Anna!! Wiho! Jag spelade nykterist eftersom jag körde. Sen mötte vi upp resten av klassen och Karolina för middag på Rosegarden och sen utgång i (fattiga) Kristianstad. Första och sista gången jag festar där! :P Omg... Haha! Men trots det hade nog de flesta superkul! Kvällen slutade tidigt, men skönt det tyckte jag. Hem och sova. Hihi. Tog några bilder från kvälen, men väljer att inte lägga upp de pga flera anledningar.

Lördagen fick jag en del gjort. Satt mesta dels ute på altanen och njöt av solen med en kopp kaffe. Men fick lite nyttigheter gjorda också, som en tur i skogen, tvätta bilen (som inte blev ren pga att ett tjock lager asvalt har lagt sig på lacken)... Mesta dels njöt jag av solen :)

Idag har sett nästan likdan ut. Lapat sol på altanen med en kopp kaffe, putsat rutorna på bilen och pluggat. Har grymt mycket i skolan denna veckan! O-M-G!


Min underbara gamling. Han älskar det här vädret! Och när matte för en gångsskull kan hålla sig hemma!

Sixten tycker det är bäst i skuggan! Its getting hot out here!

Medan Shiva älskar att lapa sol på trappan :)

/ sanne andersson.

Presenter mm.

Yey! Tänker ni, äntligen bilder :) Inga roliga egentligen men vill ändå visa er.


Presenter från tjejerna. Örhängen, sminkpenslar, det persikofärgade nagellacket och kortet! Åh, bara kortet gjorde min dag! Det ska stå framme så jag alltid får mig ett leende när jag behöver det!

Ge mig 20 grader och sol, i'm ready!

Drömklänningen till en slimmad, brun kropp! Omg ;)

/ sanne andersson.

Ingen dag är den andra lik.

Och denna dag har varit rent helvete. Nej kanske överdriver men den har varit jobbig. Jobbiga uppgifter, individuellt samtal, allvarligt snack med rektorn... Ja, jobbigt helt enkelt.
Istället drömmer jag mig tillbaka till midsommar på Tärnön. Den var underbar!


Vår underbara P bjöd med mig till Tärnön.

En riktig "Svensson midsommar" med midsommarstång, små grodorna och snaps. Och självklart potatis, sill och jordgubbar!

Helgen utan bekymmer, utan jobb, men en av mina bästa vänner!

<3

Högst upp på ön hade vi en fantastisk utsikt. Synd att det inte blev några bilder från kvällen, när vi höll liv i en brasa och sjöng till 4 på morgonen.

Vill tillbaka!!

/ sanne andersson.

Återhämtning.

Denna helgen började precis som jag behövde den! I fredags åkte jag till den finaste systern och hennes familj. Det var helt underbart väder så vi gick en lite promenad. Efter det fixade vi mina mexicansa hamburgare (Jasmine tycker donkens är godare, OMG! HAHA!). Jag fick natta Jasse och därefter kröp Malin och jag ihop oss i soffan och njöt av lite twilight och den gamla klassikern the missing. Drack lite vitt och hade en rejäl godis skål framför oss. Precis vad vi båda behövde!
Halv 8 lördagmorgon tyckte pigga Jasse att jag skulle gå upp. "Jag har tråååkigt". Men min själ att jag skulle gå upp. Sa till Jasse att hon skulle krympa upp hos mig och sova lite till. Det gick bra i 5 minuter, sen fick hon annat att göra. Sötegöte. Kunde inte somna om, men låg väl klar till 10. Sen åt vi en mysig frukost tillsammans och sen så for jag till Helsingborg!
Ida, Jasse och jag hade det riktigt mysigt. Ja, man kan nog sammafatta helgen som mysig! Vi tog en dryck på EH och där bjöd de på en macka. öppningserbjudande. Varken min varma choklad eller macka var särkskillt god, men sällskapet var toppen! Fick ju öppna presenter också! Hihi. Nagellack, örhängen, penslar.. Ja det var en del. Får väl ta ett foto på det sen :)
Sen gick vi på stan, och jag som skulle snåla denna månaden fick med mig en ljuvlig vit klänning i spets, en gul topp i spets, en vit bh/topp och ett sommargult nagellack som passar till toppen. Wonderful!

Idag har det varit en jäkla skitdag dock :/ Mår inte alls bra... Lite bättre nu iofs. Ska avnjuta lite...ehm.. köpt kladdkaka. Kanske kan muntra upp mig. Och lite god sömn på det kanske jag mår bättre imorgon. I sure hope so!

Avslutar med en helt fantastisk teckengestaltning av Mystery från melodifestivalen. Mannen heter Tommy och är CODA, dvs Child Of Deaf Adult.



/ sanne andersson.

Mams <3

Hur mycket jag än älskar att vara hos min pojkvän och hur hemma jag än känner mig där så finns det ingen plats i världen som går upp till där ens mamma finns! Där mamma är, där är hemma. Kom hem idag, efter ungefär 1,5 vecka borta, springandes fram till mamma. Ja... i mammas ögon kommer jag ju alltid vara liten, right? Och sen har ju mamma och jag mer än ett mamma-dotter-band. Vi är också bästa vänner. Vänninor. Ja. Jag älskar det förhållandet, för det har inte alltid varit så. Förr var det mer mamma och dotter. Vi delade inte med oss om mer än vi var tvugna till. Jag skulle aldrig få för mig att prata om problem eller killar. Och mamma likaså. Idag kan jag berätta allt och jag vet att hon inte hade sett ner på mig utan uppmuntrat mig.
Ja, jag ville helt enkelt säga att jag älskar min mamma! Hehe.


Visst har jag en fin mamma? Med ett ännu finare hjärta! Och självklart min syster också! Vill aldrig förlora dem! <3

/ sanne andersson.

Home sweet home.

Denna veckan har spenderats i Göteborg, Vänersborg och Örebro med TU1 & TU2. Har varit en intressant, givande och rolig resa. Helt underbara klasskamrater man har. Om man ska säga så här; De är som de är när de inte blev som det skulle! HAHA! Svårt för de som inte var med eller känner dessa människor med några citat:

Alla fluktar glisk i Göteborg.

-Akta!
-ANKA!

Nej, det är helt omöjligt... Interna saker är omöjliga att förklara. You have to be there.

Men igår kom jag iaf hem till Hästveda. Har drömt massa mardrömmar hela natten. Bl.a att min syster var död. Så jag bad henne ringa mig och då bestämde vi oss för en myskväll hos henne nästa helg. Ska först bara kolla mitt schema, men det ska nog gå bra. Saknar min syster jättemycket! ♥

/ sanne andersson.

Sverigeresa imorgon!

Vet inte om jag är exalterad eller om jag har ångest. Inte över resan i sig, absolut inte. Ska bli intressant med alla studiebesök! Men just de här känslorna... Saknaden självklart. Och paniken över om man fått med sig allt. Och alla frågor som snurrar runt i skallen. Startar bilen imorgon? Kommer alarmet ringa? Kommer jag höra alarmet?
Men allt ska nog gå bra. Om jag saknar min älskling för mkt är det bara att ringa och känner jag mig orolig över något kan jag alltid ringa mamma! Och mamma tar så god hand om Ozzy så honom oroar jag mig aldrig över. Och jag får väl sätta dubbla alarm. Och bilen... ja. Jag får väl ge honom en fin klapp innan jag startar :)
Men som sagt! Jag är väldigt exalterad över alla olika studiebesök! Imorgon blir det hos en döv diakon, spännande! Och framöver olika skolar, tolkcentraler och en fabrik där de tillverkar cochleaimplantat.

Nu ska jag titta på animerat medan älskling ska se sitt lag spela. Kommer förhoppningsvis höra tre killar skrika GOOOOOOAAAL! Och det betyder en söt snäll underbar pojkvän.... Mer än vanligt iaf :)

/ sanne andersson.

...

Har haft en riktigt jävlar skitdag!

- aaapusshaj!

/ sanne andersson.