Olyckan.

Här hänt en olycka väldigt nära min skola och många elever är skadade... Det e väldigt hemskt, men vi får hoppas att allt inte är för allvarligt.

Kan läsas mer på hd.se/klippan, uppdateringar sker nästan hela tiden.

Ännu vet jag inte om jag kände något på bussen, jag tror inte det, men jag önskar alla det bästa!

/ sanne andersson.

Sé, sé.

.. jag skulle uppdatera mig om Stockholm, men jag va för trött för att skriva. Men jag kan säga att det var en jättebra resa och att jag hade jättekul! Vi fick göra mycket, och shoppa mycket. Titta på Rd, UD, SVT och Vasa museumet. Gick runt i gamla stan med, men det var inget speciellt med det. Visst, det var fint, men ja... som sagt, inget speciellt. Resan dit och hem var nog det mest plågsamma jag varit med om, men det gick( tog ca 8 timmar att resa dit!). Ska snart lägga upp mina bilder på sannemede.bilddagboken.se/p/main.html

/ sanne andersson

Stockholm!

Efter 8 långtråkiga timmar är vi äntligen här. Just idag har ju inte hänt så mkt. Vi va här 3, så Nikuu och jag gick direkt till vårt rum, bäddade och försökte få igång internet på datorn/tv. Allt-i-ett. Hur skulle vi kunna veta att det va jut kanal 24?! Very Well. Nu är det fixat iaf. Efter det gick vi runt lite i närheten, men var tvungna att gå tillbaka ganska snart eftersom vi skulle samlas i lobby vid 5. Efter det tog vi tunnelbana ner till stan, eller vad folk kallar det här. Där träffade vi Nikuus kompis Lilly. Så vi gick runt i stan och sen åt vi Sushi och sen köpte Nikuu en FIIIIIN plånbok ;D Lite avis kanske? Jaa (a). För övrigt är sthlm okej, men dialekten e... weird ^^ Hörde några tejer säga:

Uppdaterar ^^

Oh happy day!!

Fredag! Behöver jag säga mer? ^^ Ja, det behöver jag. Typ allt har varit mega bra i skolan, förutom att min Nikuu inte mådde så bra så hon gick hem. Men allt annat var toppen. Som på geografin förgyllde Andersflanders verkligen min dag. Han undrade vad jag fick för betyg på vsa. Och när jag sa G, så sa han att jag förtjännade minst ett VG ;D ( han opponerade mitt arbete ). Då blev jag så överlycklig så jag bryr mig inte att jag bara fick ett G :) Menar, nästan alla i klassen fick det. På NK hade vi prov, och det gick oväntat bra! Kunde allt, fast gjorde ett och annat misstag, men WHAT EVER!! Sen slutade jag. Då va klockan 12! Kan man bli annat än glad? Sen är det så underbart väder och ska bli det hela helgen. Och på måndag åker man till Stockholm, och det ska bli jättefint väder så jag kan ha mina undersköna Björn Borg skor! Älskar de lika mkt fast jag har haft de ett tag <33 Vad är det egentligen med tjejer och skor? Hmm.....

Ska snart till K-stad, så bye bye ;D

Förresten, lycka till på banan Ida & Marcus!! Hejar på er!

/ sanne andersson.

Baby sittin'.

Hemsk dag i skolan idag. Eller, den började helt okej, sen förstörde Mats den! DUMMA MATS! Vissa lärare är verkligen snåla med sina betyg. Med tanke på att jag aldrig skrivit ett vetenskapligtarbete, så var det rent ut sagt skitbra det jag gjorde! Fick jättebra kritik av allt, så får jag bara ett fucking G?!?!! Själv tycker jag att jag kunde få ett VG, trots att jag gjort lite småfel!! Hmm, när jag tänker efter kanske det beror på opponeringen, han sa ju faktiskt "i det stora hela". Hoppas det, och att jag fick VG på själva skrivandet. Jaja, ska inte tänka på det mer. Ska göra som Tyra Banks, om någon såg på Top Model i går.
 
Sitter iaf barnvakt till min bästa systerdotter Jasse just  nu. Hon har precist somnat, trots min höga musik. Daughtry (a) Fin eller vadå? ;D Han gör mig glad, och hans låtar. Syrran är dock nog det största fan:et. Anyway, helt ensam hemma som ni kasnke förstod... så ska laga något gott till mig själv och sen ska jag bada Jasse, så hon blir ren efter sitt lilla matkrig ^^ Så söt när hon äter! Och liiiiiite äcklig faktiskt, men det beror ju maten hon får. Usch!

image13

Dregel, dregel ;P

/ sanne andersson.

What a wonderful world.

En sådan vacker låt, att man kan tro på att gott, och absolut inget ont. Men nu har bloggens titelns inget med vad självaste innehållet kommer att handla om, faktiskt, typ, ungefär. Okej, kanske litegrann då! 

Det var djävuls svårt att stiga upp ur sängen i morse, men det gick tillslut... Lagom för att hinna till matten, och måste säga att förutom att jag var tvungen att stiga upp från sängen, så började dagen ovanligt bra! Jag var nämligen 1 p från VG! Ni kanske minns min blogg om matteprovet? Jag trodde det skulle gå väääldigt dåligt, men det gick jättebra! Och nu kanske ni tänker "Vadå? G är ju skitkasst?!"  Men så är inte fallet, eftersom jag hade gjort minst 3 slarvfel, ( HATAR MINUSTECKEN!! ) vilken innebar att jag kunde fått 3 p till, och då hade jag fått VG! Det hade ändå inte påverkat mitt betyg, så jag är mer än nöjd. Riktigt stolt över mig själv. För en gångs skull känner jag att jag KAN klara NP :)

På engelskan diskuterades Stockholm-resan, mest vem vi skulle bo tillsammans med, och ni blir väl inte så värst förvånad över att jag ska sova med Rikuulini! Sen hade vi klassråd... Vi hade mkt att klaga på ^^ Så dagens engelska lektion blev inte särskilt engelsk. Geografin och Samhällslektion var båda väldigt lugna. Historian fixade jag hemma. Och jag har faktiskt jobbat!

Thai Asian.

Igår var en riktigt seg dag, tills Nikuu bad mig komma till Ä-holm för att äta på resturang. Klockan va då bara halv 2 och jag skulle inte ta bussen förrens 5, så jag hade god tid på mig innan jag skulle åka. Mest för att tiden skulle gå snabbt gick jag och duscha och gjorde vid mig. Men som vanligt är jag alldeles för snabb, så jag tittade på en repris av Hitmakers... Usch, vissa har ingen bra musiksmak ^^, När programmet slutade va det dags för Daniel att köra mig till stationen där jag tog bussen, så fick jag sita fint och bra glo till Nikuu hoppade på bussen till polisstationen. Sen tog det bara 10 minuter så va vi på Thai Asian där vi skulle äta. Mega god mat va det! Till förrätt åt vi Pekingsoppa, sen åt vi fyra smårätten, biff, kyckling, friterat kött och friterade jätteräkor, mums! Till dessert åt vi glass med friterad banan och sirap, väldigt sött, men gott. Nikuus favorit, som hon så tvunget skulle spara plats till. HAHA. Vi satt där i 1 och en halv timme innan allt var nere. Efter det gick vi till den stooora godisaffären. Men köpte bara tuggummin, hade ju godis hemma. Köpte dock lite choklad till Daniel som tack för att han skjusade hem mig :)

Tack för en trevligt kväll Rikuu ;)

/ sanne andersson.

Dagens goda gärning.

I helsingborg ganska ung man och frågarde om jag kunde stötta en hemlös, och kan man säga nej när man har lite småmynt i fickan? Jag hade det, så han fick, vadå? Kanske 6,50, men han blev lika glad för det :) Jaa, visst är det härligt med goda gärniningar, att kunna skina upp någons dag :) Borde man göra varje vecka!

/ sanne andersson.

Hbg.

Va hos tandläkaren i helsingborg idag, vilket innebär att jag va tvungen att gå upp kl 6 ( ska inte klaga, vet att vissa folk har det värre) Sen satt jag på tåget 07:55. Väl hos tandläkaren gicvk allt snabbt, in och ut ungefär. Behöver inte ha natt tandställning längre och jag borstar tydligen tänderna  jättebra ;) Tur det, men tanke på hur länge jag borstar ;P Men det behöver ju inte ni veta. HAHA. Fick vänta ett tag på att tåget skulle gå, så jag gick in på pressbyrån och köpte en lätt korsordstidning som jag ska ha till Stockholmsresan som börjar närma sig. Fick ändå vänta på tåget i 30 min med massa skumma människor.

Skolan va helt okej, lite lång med. Och Nikuu, "den" skrämdes säkert av din snygghet, och vågade sig därför inte fram ;)

Nu ska jag kolla på So you think you can dance? ;D Let the games begin!

/ sanne andersson.

Matteprovet.

...gick jättedåligt! Hade pluggat ganska mkt veckan innan provet, men när jag väl satt där försvann allting. Bara *poff*. Borta. Sen hade hon tagit med frågor vi inte ens gått igenom, vilket var lite taskigt. Satt där som ett endaste stort frågetecken på x antal frågor. Men men... tror jag klarade mig ändå... Det som stör mig att jag hade glömt de enklaste frågorna med ^^ Arg jag blev på mig själv. Men sen tänker man "skitsamma, ändå 'bara' matte". Det är dock en försvarsmekanism ( läser man psykologi vet man sånt hära ;D ) så jag bryr mig faktiskt och vill kunna det. Jag tycker det är kul att räkna, när jagförstår och kan. Åt ena sidan kan jag kanske göra det lite bättre på de nationella ( hur nu i helvete det ska gå?!? ). Åt andra sidan så tränar jag inte så mkt på matte, mer på språk, så jag ska ju inte förvänta mig ett VG i matte. Har ändå starka VG:n i både spanska, tecken, och förhoppningsvis i engelska också ( vet inte vad det är med mig i år, inte brytt mig så mkt i engelskan :O, mkt grupparbeten, har ganska svårt för det ) Där MÅSTE jag göra bra i från mig på nationella. I övriga ämnen klarar jag mig riktigt bra, för att vara samhälle. Jättesvårt att få MVG. Måste vara värsta stjärneleven då, och det e jag verkligen inte. Hoppas jag fick bra på mitt vetenskapliga arbete, så jag höjer mitt betyg i hela tre ämnen! Tror faktiskt det ;D Nu ska jag nog göra något vettigt. Har Pyskologiprov i morgon, har har inte pluggat ett smack! Fast det e bara ett test, så det e väl inte jättesvårt.. har ju MVG i alla uppgifter jag gjort där, förutom tal, för det suger jag på, men de flesta lärare tycker att jag blivit bättre faktiskt ;D Fick bra cred på teatern i måndags, fast jag bara hade två repliker. Fick VG för de två! Som helhet fick vi dock MVG!! Mycket tack vare Hanna ;) Nej, nu MÅSTE jag verkligen GÅ!

/ sanne andersson

Changed sex.

Spelade teater idag i skolan. En midsommarnatts dröm. Måste säga att Hannas nya version av pjäsen var hysteriskt rolig! Vi fick hela publiken att skratta. Både Hanna och jag spelade män, så vi fick mascara-skägg :O Väldigt attraktivt. Där av titeln på dagens blogg.
De andra pjäserna var också helt okej, men vår vär ändå BÄST!

Såg förresten på E! i morse, av ren slump, och där såg jag en gravid MAN! Blev först helt "va", men sen förklarade de att, vad jag tror var en föredetta modell, det var en kvinna som tidigare bytt kön. Då "hans" flickvän inte kunde få barn beslöt de sig att "han" skulle föda barnet. Det såg jättekonstigt ut att se en man, utan bröst - med en jättemage, som inte är av ren fett då. Skumt!

Saknad.

Läste mina gamla bloggar på min spacesida, och där blev jag påmind av Crizi. Saknar verkligen den lilla filuren :) Sist jag hörde från henne var i somras. Eller när det nu va, snart ett år sen iaf. Ännyway så hade vi en hel del roliga stunder tillsammans. Som på bussen, påväg hem från festen. Vi sa ju att vi skulle göra om det någon dag! Glömma mobilen på bussen och köpa något äckligt på seveneleven. Jaa.. det var din del iaf, jag skulle mest sitta och gapskratta åt dej ;D Tur att jag fortfarande har min Nikuu <3 Vad skulle jag gjort utan dej?! Vi har snart kännt varandra i 2 hela år. Känns som mkt mkt mkt  längre. Måste säga att du är nog den person som känner mej bäst just nu. Loveu hunnybunny!

/ sanne andersson.

"Studievägledning får underkänt"

Så stod det på Svt's nyheter idag. Egentligen stod det något helt annat än det jag kommer nämna nu, men jag kan säga att min Syo får ett starkt IG. Hon är nästan aldrig där och när hon väl är där är hon helt och hållet ointresserad av vad man har och säga. Dessutom hjälper hon en aldrig. Om inte det vore nog, så tar hon semester när vi elever behöver henne mest. Och ni får då inte tro att jag är en sådan som klagar på allt och alla, för det är jag inte. Det är faktiskt de flesta som klagar på henne. Vi vet att hon har många elever som ska tas om hand... men som t.ex vår gamla Syo på Hyllinge skola, fanns alltid där för en. Hon tog sig t.o.m tid till att kämpa för att få in mig på SOS på Olympia i HBG ( tackade dock nej eftersom jag inte pallade att pendla ). Önskar att alla Syo:n var  så omtänksamma om deras elevers framtid!

/ sanne andersson

New Fashion.

Vissa lärare är så omoderna. Det fick jag bevis på idag. Pallar inte säga vad, men jag tyckte det va ganska kul faktiskt. Stackars lilla Wiggen hänger inte med i ungdomars mode ^^ Och då träffar han ändå oss varje dag. Vi lever inte på Linnes tid längre :P Pallar inte förklara mig här heller. Pallar inte ens skriva. Inte så mycket som har hänt idag.

Hade idrott idag iaf, jag tyckte att jag kämpade väldigt bra! I gymet då, så hoppas jag har träningsverk imorgon, ni vet, så att jag känner att jag har tränat. Måste börja lite mer allvarligt här hemma med, men det känns så konstigt... och källaren är så uuuusch.... Dumma Wicket! Dumma Malin som inte torkar upp! Hör du det Malin!!! Dessutom får du inte använda min plattång längre! Du hade över 6 timmar på dig att ta undan den, men det va på exakt samma ställe som i morse! Och du kan INTE skylla på att den var varm! Så det så!  

Brossan fyller år snart.... vad fan ska man köpa?! Mer än spritkorg då :P

/ sanne andersson