Astrid Lindgren-musikal

Va på AL-muikal idag med teckenspråk. I början va jag ganska sur för vi skulle vara där 19.00 vilket är efter skoltid, men väl där va det riktigt kul :) Hade klassiker som Mio min Mio, Emil, Pipp Långstrump o.s.v.  Så klart var det på teckenspråk, men de fanns sånger i bakgrunden så man förståd, de flesta som va där kunde ju faktiskt höra. Iaf så va de otroligt duktiga, många av dem va bara några år äldre än mig. Ska lätt läsa teckenspråk i 3:an, kanske blir lite jobbigt, men det är kul :) Synd att Menaida inte ska fortsätta /; Aja, i will make it on my one.

PS. Jorden är arg på oss för den globala uppvärmningen och därför piskar den oss i ansiktet ^^ Pallar ej förklara ;P

/ sanne andersson.

Jobb, jobb, jobb.

Ojojoj, vad mkt läxor och annat skit man kan få på en och samma gång. Och sen ska man plugga på övriga saker + att man ska ha lite frihet. Usch, det är inte lätt det här med skola m.m. Men det får ju så klart gå. Jag tänker inte ge upp så som många andra.

Idag har jag ändå gjort end del. Jag har spelat på Robbans ps3 ( vann över Malin i Tekken flera ggr ;D) Sen har jag skrivit texten om Borderline 2 ggr eftersom datorn fuckade sig och nu ska jag nog läsa igenom spanska läxan lite snabbt.. Dumma meningar man måste lära sig utan till. Pust.


/ sanne andersson

MVG!

Så glad jag blev när jag fick reda på att jag fick MVG på min novell jag skrev på svenskan! Trodde inte att jag skulle få så bra när jag skrev den lite slarvigt, men jag måste faktiskt erkänna att det blev en riktigt bra novell :) 

Kanske kan få VG i samhälle om jag är lite mer muntlig i klassen ^^ Yeah, like that would happen. Jag vet inte varför jag inte snackar så mkt. Det har bara blivit så. Men, men får försöka göra bättre ifrån mig :)

Snart börjar det vetenskapliga arbetet. Jag är riktigt nervös inför det eftersom det är ett stortarbete som ska innefatta historia, geografi och samhällsvetenskap. HJÄLP! Men det ska nog gå bra. Ämnet är i alla fall KATASROFER, och det är ett mkt intressant ämne, och tack vare Gunilla ska jag nog välja den globala uppvärmningen. Det är en stor katastrof! Dessutom en katastof som alla borde hjälpa till att minska. Men i alla fall. Har ju inte börjat än, kanske kommer upp ett annat bra ämne :)

/ sanne andersson.

Jag tror, och det känns bra.

Jag förstår inte hur folk inte kan tro. Inte tro religiös, kyrkligt och sånt där. Men att tro att det finns ett liv efter detta eller man man kommer till en bra plats. Hur orkar folk att inte veta? Visst, det e klart att jag inte vet, men jag tror och därför är jag inte rädd. En tjej sa till mej att hon var rädd för döden, men efter en begravning  hon va på kändes allt mycket bättre. Jag var också rädd för döden, innan pappa dog. Då förstod jag att han levde ett bättre liv. Utan smärta och problem, och jag vet också att han är här hos oss. Ibland kan jag verkligen känna hans närhet. En gång kunde jag till och med känna hur han satt i min säng. Det var obehagligt men ändå skönt, man vet att han finns här och att han vakar över en. Jag tror, och det känns bra.

/ sanne andersson.

129 dagar.

Visste ni att det e typ 129 dagar till skolavslutningen, om Pogie räknat rätt förstås. Och då har hon räknat med helger och lov, finns ju ganska många lov i denna årstiden. + att vi ska till sthlm i april och i maj ska vi ha en SPB dag.

Nikuu var inte i skolan idag, lite otur där Nikuu, för vi hade jättekul på alla lektioner vi hade. Engelskan var inställd, och jag snacka med Lena och jag behövde inte gå till psykologin för vi jobbar ju enskilt just nu. Men på samhälle lekte vi en lek. Alla elever hade bildat en koruption. Vi både i tillsammans och fick därför diskutera olika ämnen, som om vi skulle ta med fler medlemar, vad som var för och nakdel med det. Sen hade vi fått en egen karaktär. Själv var jag förskolelärare som var vegitarian, gillade festen som jag slappa städa undan efter... vilket stämmer ganska bra ;) Aaaanyway, det va jättekul. På NK:n så jobbade vi själva. Vi är snart klara med vårt arbet... eller jag e klar, Nikuu och Pogie för fixa sin text ^^ Som jag skrev ;P På idrotten hade vi kick and boxing. Ganske kul. Garva åt Charlott, och när jag väl började kunde jag inte slut ;D Kanske va lite taskigt, men jag kunde inte hjälpa det... Kändes liksom som hon skulle slå mig i huvudet hela tiden.. så klart gjorde hon inte det.. men var nära när jag börjde mig av skratt. HAHA. Förövrigt var det en ganska tuff och jobbigt lektion, men måste vänja med eftersom Malin och jag ska börja på gym ;D Äntligen!!

/ sanne andersson.

Ett inlägg till en vän.

Här  Nikuupikuu ;D

Pallar egentligen inte skriva, ska snart ut och gå med Malin :) Med lilla Jasmine <3

Kan nämna att jag börja skolan idag. Jupp. Ganska trevligt, fick ju träffa nikuu&pogie!! Har redan fått redapå att vi ska ha test vecka 5 och NT i april. Kommer inte ihåg datum... Vi åker i alla falll till sthlm veckan innan det ;D Ska vara där i 4 dagar, ska bli jättekuuuul ;D Läääängtar (a)