Världsta?

Såg detta roliga misstag i föregående inlägg. Världsta? Tänkte nog både på värsta och väldans - världsta. HAHHA! Tycket det lät väldig skoj. Världsta. Jo men, där ser man min nyskapande och kreaktiva sida. Detta är förstås inte mitt enda misstag, har ett helt anteckningsblock med sådana, men detta var lätt det roligaste!

Ha det världsta bra!

/ sanne andersson.


Meh?

Är det redan den 26?! :D Då, då, då är det lööööning imorgon! 14 687 kronor rakt in på kontot. Eller nått sånt. Sen är det inte många dagar kvar man ska jobba. Fram till den 17:e. Jobbet kommer jag väl inte sakna särskillt mycket, men pengarna och folket kommer jag självklart sakna! Inte för jag är världsta bundis med dem, verkligen inte. Svårt att vara det med 40-50-60 åringar :P Men deras personligheter. Deras vänliga leende, trots att det är en regnig måndag. Nyhetsnacket över frukosten och solandet under lunchen. DET kommer jag sakna. Hela samhörigheten. Men skolan kommer ju bli såååå bra! Verkligen, verkligen pepp. Ska ge allt och lite till för att bli den bästa teckenspråkstolken. Ska blir grymt skoj.

Annars då? Jodå. Städade bilen invändigt idag. Och nu ligger mirakelkatten Fritz på mina armar så jag knappt kan skriva. Han spinner och ber om min uppmärksamhet, så nu ska han väl få det då, vår lilla mirakelkatt!

/ sanne andersson.

Städning och nostalig.

Klockan hann väl slå 3 innan jag började tvätta mina kläder och städa mitt rum. Men det blev gjort. Jag hann även med att bli något nostalgisk när jag satte på en cd från ljuva 90-talet, Hits for Kids 2. Lyssnade jag verkligen på sån skitmusik när jag var liten? Tyckte jag veeeerkligen att den var så bra att jag höllt på att studsa rundor i finrummet tillsammans med Ida? För varje låt jag lyssnade på desto mer skämdes jag, och insåg att jag även hade några av dessa artisternas skivor! A-teens, Five... Hit for Kids 1 också! Nej, jag ska nog ge dem dära skivorna till lilla Jasmine, så kan hon plåga sin mamma med den hemska låtarna! HAHAHA. Jag borde köpa lite riktigt musik nu... eller sen. Kanske imorgon! Imorgon blir bra.

Puss hej lever pastej!

/ sanne andersson.

Tack Mamma! <3

Igår gav mamma mig minst 10 år längre att leva! Åh gud vad jag skrattade, jag skattade så jag grät. Jag lovade mamma att inte säga något, och jag är en dotter som står vid sitt ord, men kan ju säga att det innefattade körning. Mamma fick för sig en helt tossig grej. Vi skrattade hela vägen till Vånga, och hela vägen tillbaka. Och så åt vi glass, mjam mjam. Bra slut på dagen, riktigt bra.

Jag älskar dig mamma <3

/ sanne andersson.

Jasminear och Nikuu.

Vilken dag, vilken dag. Oj. Nej, tar det från igår.

Åkte från jobet direkt till Klippan för att spendera lite kvalitetstid med syrran. Blev att vi tittade på bio, Eclipse. Ni vet ju säkert att den var bra, men vill ändå ge min synpunkt. Den var asbra. Bättre än dem andra två. Efter filmen tänkte jag sätta mig i passargerar sätet för att få vila mig lite, eftersom jag varit uppe sedan 6 så var jag ju mättat trött. Men neeeeeeej, jag var tvungen att köra :( Och jag hittade inte ut från stan och hade inte ork att titta på skyltarna så mobbade Malin mig för det. Men jag hade liksom förväntat mig att hon skulle säga vart jag skulle åka. Dumma.

Från 8 imorse satt jag barnvakt till lilla Jasmine, förutom dem timmarna jag var hos Vio för att klippa och färga håret, witch btw blev jättefint. Vi hade väldigt mysigt. Tittade på Lejonkungen, badade och åt pizza tillsammans med underbara Nikuu! Har inte setts på ett halvår så det var självklart trevligt. Känns fortfarande ovant att vara utan henne, efter att ha sett henne nästan varje dag i 3 år. Man vänjer ju sig. Snart kommer jag och hälsar på dig sthlm hun!

När Malin och Daniel kom hem ( hade varit i Tyskland och köpt sprit för 8 000 spänn (!) till bröllopet ) lämnade jag av Jasse och försökte vila upp mig lite tills jag skulle åka in till stan. Men blev inget vilande, satt i stället och pratade och tittade på när de bar in all dricka. Fick förresten en flaska Bacardi och en flaska vin som betalning för passningen av Jasse. Gött ;)

Vid 8 stod min bil utan för stora Jasses lägenhet, medan Jasse var ner i stan. HAHAH, dåligt planering där alltså. Vi bara antog att det skulle vara si och så. Efter mycket shå att hitta p-plats möttes vi upp och kramades så hårt så man kunde tro att vi inte hade setts på år och dag! Vilket det nästan känns så, även om det var mindre än en månad sen. Vi satte oss på Mezo och pratade på i timmar, om allt möjligt. Skola, jobb, killar och mer där till. Fick till och med träffa killen hon dejtar nu. Verkar jättetrevlig faktiskt, hoppas nu han verkligen är det med. Åh, hoppas jag får några timmar över den 29.de så vi kan ses igen. Puss på dig J <3

Nä, klockan är över tolv, så jag får väl lägga mig. Hur lite jag än känner för det. Är något övertrött, vilket resulterade i detta inlägg. Om det finns en miljon stavfel så blaimar jag på det.

/ sanne andersson.

Punkt, punkt, punkt.

Kände för att lägga upp en bild, men då jag har varit passiv med kameran ett bra tag så stal jag en från Parre. Är är vi på Tärnös högsta punkt. Otroligt vacket utsikt.



...och här är vår värd!



Ska köpa en ny kamera snart, min har varit med om allt för många bra fester så den har blivit lite seg, lite alkolist, HAHAHA.

/ sanne andersson.

Uno rubriko.

Tacka det fina vädret samt åskovädret för mina få inlägg. Det har varken funnits tid, ork eller lust att skriva. Kanske ska man tacka gudarna för det också. Kan aldrig tro att ni intressras av att "idag jobbar jag", "idag skrev jag ut en ettiket på Vikhemsvägen". Nä, booooring. Inte händer något på helgerna heller. Förutom en massa bad på sistonde! Och det gillas. Fast i helgen ska jag till Klippan för att klippa mig. Och färga håret. Och umgås med syster och passa lilla Jasmine. Och äta pizza! Sen är nog ingen i Helsingborg så får väl inte träffa flickorna.

Nä, återgå till arbetet då? Inte för jag har mycket att göra. Och min chef har semester. Aja.

/ sanne andersson.

100 grader.

Denna helgen har man ju bara kunnat spenderat så nära vattnet som möjligt. Vilket jag har gjort. I Lerjevallen, så klart. Har varit så varmt, och man har inte kunnat fly det. Varmt ute, varmt inne. Även vattnet är varmt, säkerligen 25 grader. Eftersom jag inte badat i havet i år kan jag väl inte ge någon synpunkt där, men sjöarna är sjukt varma. Knappt så man fick någon svalka. Inne i stan i lördags var det sjuuuuuuukt. Inge syre, inga vindar. Men annars hade jag väldigt trevligt inne på Kristianstaddagarna! Musik vart man än vände sig, nästan. Synd bara att alla stora artister kommer nu i veckan, men mamma och jag diggade till 60-tals musik på Södertorg! Och jag köpte 3 scharfsar för hundra spänn! Han som sålde var ju inte svensk, så han visste nog inte hur lite hundra svenska kronor är. Annars fanns det inte mycket till marknad där. Typ... 5 stånd som inte sålde mat? Om ens det.

Damn vad det smällde i morse! Jag har aldrig vaknat av åskan, men i morse gjorde jag det. Vid 5 öppnade jag mina ögon och lyssnade till bullrandet... och Sixtens skällande. Dumma hund. Åhh, älskar att lyssa på åskan och se blixten som lyser upp himlen. Så mysigt. Dessvärre kunde jag inte somna om, både på grund av bullrandet men mest av värmen. Även med bara ett lakan så var det för varmt. Hoppades att det skulle vara svalare i dag, så tog på med jeans, men inser nu vilket misstag det var. MEEEEEEELTIIIING.

/ sanne andersson.


Gäsp!

Guuud, denna väderomväxling har stulit all min energi. Jag blir jämt trött när vädret ändrar sig kraftigt men idag är jag ju löjligt trött. Det blir till att ge hundarna sitt godis och sen ska jag sussa sängen. Jag orkar inte ens läsa min underbara bok, hur gärna jag än vill. Och imorgon ska det ju bli fint igen, så kommer säkert vara helt slut då också.

Annars? Jodå, jag har sagt upp mig från mitt jobb. Nu jobbar jag bara i 6 veckor till, yes indeed. Och Fräsis har vi nu kastrerat och han är inte glad på oss kan jag säga. Man får absolut inte bära honom, så var ett smärre problem när jag skulle få in honom, fick liksom ta honom i halsbandet och leda honom försiktigt in genom dörren. Stackarn mår nog inte så bra. Ville inte äta ens. Aja, får han lite mjölk så mjukas nog han hjärta upp lite grann ;)

Nattinatti.

/ sanne andersson.

Need you now.

Jag är totalt förälskad i denna låten, helt sjukt underbar! Kan lätt gå i repeat i mina öron.

/ sanne andersson.

Solo Allena.

Det är numera namnet på den ensamma lilla kellingen. Han hade tidigare 4 syskon men vi vet inte vart dem är, ens om de lever. Iaf blev det Solo Allena, även om det låter lite flickigt. Han är jättemysig! Riktig kelegris. Så om någon är sugen på en söt liten hane katt så varsågod. Om han överlever dvs. Mamma Mitsy verkar inte bry sig så mycket om honom. Annars får vi mata honom med nappflaska :D Man fäster sig så jäkla snabbt vid dem, trots att man inte vill. Räcker långt och länge med dem katterna vi har :/ Jaja, är han kvar i morgon ska jag ta en bild på honom. Så jäkla söt med sina blå ögon och ulliga päls! Hjärt-smältare!

/ sanne andersson.