Mysfaktor.

Hösten suger! Men vet ni vad? Man har en fin anledning att sitta inne och mysa! Igår satt jag och älskling uppe till jag vet inte när och bara myste med tacos, film, glass och massa snack. Även om att det ledda att vi knappt kom upp på morgonen och att vi var aströtta var värt det!

Idag har mamma, Kjell och jag mysit hos Johan och Johanna med Peter och Madde. Åt god mat, snackade och spelade *host* wordfeud... :) 

Hade jag orkat hade det blivit ett lite mer utförligt inlägg, men tanke på att jag skriver så få. Men jag orkar inte! Måste ta igen några timmars skönhetssömn. Man är ju inte så här snygg om man inte får sova ordentligt ;) Och som jag såg ut idag skulle jag till och med skrämma ett spöke! Verkligen kom och hjälp mig att dö.

/ sanne andersson. 

Akta er för felformuleringar!

Så jävla bra, så jävla sann! 

Tidningar kan formulera sig:
Sydsvenska Dagbladet:
Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

... ... ... 21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:
Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:
Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:
Färre gökar i södra Sverige.
(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Inte kul att vara anställd där...)

Bergslagsposten:
Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?)

Ölandsbladet:
Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:
Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:
Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga
bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

Expressen:
Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:
Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin
oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:
Krockade med älg på motorcykel.
(Kör älgar motorcykel...?)

Metro:
Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på en Finlandsfärja?)

/ inte sanne andersson.

Ehh??

Vet inte ens varför jag loggade in. Har inget speciellt att säga. Kanske att jag har varit ganska duktig idag? Tränat och bokat tid hos verkstaden. Har också hunnit få ett något lugnade besked. Kan återkomma om det om några veckor. Eller aldrig. Vi får se hur jag känner :)

Just nu känner jag mig för lägga mig under täcket och dyka ner i drömmarnas värld. Efter att ha kräng en hel pizza (barnpizza förstås) känns det som jag ligger i matkoma. Och pluggande kan jag väl kalla ett avslutat kapitel. Eller typ. Nästan iaf.

Jag känner också för höstlov. Sånt är bra med skolan! Lov efter lov. Inte något fjuttig semester på 4-5 veckor. Nä man kanske skulle gå i skolan resten av sitt liv? :) Eller not! Hade varit trevligt att ha lite mer än 8000 i månaden, 9 (10?) månader på ett år.

Och helgen? Jo, mys med pojken och på lördag åker vi till Idisen i La för ljusparty. Mest för att jag saknar mina små favvisar. Nej, sängen lockar mer än något annat just nu. Pussis snuttis.

/ sanne andersson.

Välkommen tillbaka min gamla kära vän!

Träningen börjar ge resultat, äntligen! Mina små (men ändock) magrutor börjar ta form igen efter 6 års förvillning och kondisen har smått börjat vakna. Härligt! Kanske, kanske har hittat motivationen igen. Bara jag inte tappar det igen, som jag nästan alltid gör. Men som jag känner nu är jag riktigt taggad till att träna. Och om jag håller veckans shema kommer jag träna 4 ggr denna vecka. Awesome :)

Nej. Plugg inväntar mig.

/ sanne andersson.

Jag lever!!

Känns så där överdrivet länge sen jag skrev sist, och efter som pojkvännen är ute i detta iskalla vädret (!) och delar reklam så ska jag välsigna er med ett inlägg.

På tal om välsigna. Igår följde jag med Alin, Adrian, Adrian och Alexandra till kyrkan. Pingstkyrkan. Till en rumänsk församling. Jag kände mig inte hemma... Eller, jo på sätt och vis för alla är vekligen jättesnälla och vissa har jag nu träffat några gånger. Det som kändes konstigast var att jag fick använda tolk! Och eftersom jag själv utbildar mig till tolk tycker jag självklart det var intressant men också väldigt jobbigt. Nu förstår jag på sätt och vis hur döva känner sig som behöver tolk. Det var svårt att hålla en röd tråd och ibland blev det bara nåfra få ord. Men skönt var det iaf att jag slapp sitta där som en idiot och inte förstå varför folk skattade. Okej jag skrattade flera sekunder efter de men ändå! HAHA.

Orsaken till varför jag inte har skrivit är för min dator har kraschat och när jag jag varit här i Hästveda så har jag inte haft tid, lust eller möjlighet.

Häromdagen firade jag och min älskling 9 månader tillsammans! Helt overkligt. Och självklart skämde vi bort varandra med presenter. Jag fick blommor och en parfym som luktar helt underbart! Dagen efter fick jag även världens mysigaste tumvantar ^^ Av mig fick han ett silverarmband som jag senare ska gravera; ska bara komma på vad. Har många förslag nu!

Nej nu får det räcka! har en läxa att avklara och en stor, äcklig hög med disk väntar på mig just i detta nu och lär inte försvinna av sig själv! PUST!

/ sanne andersson.