Tid finns inte.

.. Fast ja, allt är relativt :)
 
Men med skolan, praktik hit och dit, planera inför flytten tar all tid och ork från mig. Speciellt skolan. Det är alltid något man ska iväg på, eller en läxa som ska göras. Och vi får ingen tid för hemarbete som andra på universitet eller högskola. Det är alltså skola måndag-fredag ink. helger. Ink. kvällar...
Flytten däremot är bara rolig att planera! Kollar på blocket efter fynd. Överst på listan står en säng. Därefter ett köksbord och sist men absolut inte minst är en stor skön soffa! Men jag och Alin ska nog få ihop det på ett eller annat sätt.
 
Jag har aldrig prioriterat min blogg, därför att det ÄR min. Den är inte mitt jobb, den är inte ens för er. Den är för mig. Och därför skriver jag när jag själv har lust och känner absolut inget tvång att skriva. Jag tycker bara om att kunna gå tillbaka i tiden några månader. Om några år kan jag se tillbaka och tänka "Hur fan tänkte jag där?!" eller "Vad snackar jag om??" Sånt tycker jag om.
 
Bloggen är underpriorterad för jag har så mycker mer jag älskar och måste göra! Min utbildning, min pojkvän, min familj, mina vänner, mina djur. Det är vad jag prioriterar, för det ligger min närmst hjärtat.
 
Trevlig kväll alla! :)
 
/ sanne andersson.
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Flytten kommer gå jättebra!! Vi har inte ens fixat alla möbler....men det får ta sin tid...<3

2012-09-04 @ 08:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback