Stockholm - dag 1.

Sov ingenting natten innan färden mot sthlm skulle ske. Klockan 5 gick jag upp, klarvaken och på väldigt gott humör. Satte igång att packa det sista och göra mig mentalt redo. Jag hämtade upp Anna strax efter 6 och efter det var det raka vägen mot Önnestad och hoppa på bussen. Nästa håll plats var Hässleholm och där fanns de andra undebara tjejerna! :) Ja, sen började resan.

Måndagen kan man ju säga att vi kommer minnas med tre ord: Hanna, mobil och sopor. Vi stannade för att äta på McDonalds. Vi åt och sen skulle vi lämna våra brickor men en som arbetade där tog våra brickor och kastade allt åt oss. Frid och fröjd. Hanna, Anna och jag gick ut och de skulle röka. Sen mot bussen. Där börjar Hanna i panik leta efter sin mobil... Det var bara till att gå tillbaka och... Ja, gräva i soporna :P Fy fan vad illa det luktade. Men som tur är så äter nästan alla upp sin mat där så det var mest ketchup som låg och kladdade. När vi står där och rotar skriker Marielle: det vibbrerar här!! Och tillslut får hon tag i en mobil med pommes och ketchup på, HAHA. Detta ögonblick fångade vår lärare Mats på bild. Ska bli kul att se ^^ Tur iaf att det löste sig.

Efter det bar det iväg mot Stockholm. Där väntade vårt första studiebesök på STAB (tror jag det var) Stockholms tolkarna AB. Väldigt intressant för mig, mindre intressant för er, så jag ger fan i att berätta ^^

När vi var klara där checkade vi in på vandrarhemmet och gjorde oss smått hemmastadda. Sen bar det ut på fridhemsplan i sökan efter en restaurang. Alla var sugna på Thai och tänkte att det skulle vara jättelätt att hitta! Inte så lätt som vi trodde. Men tillslut hittade vi en. Alla beställde buffé och även om jag visste att jag skulle äta en gång till direkt efter kunde jag inte låta bli buffén. Sushi och massa andra rätter liksom. Och sen glass efteråt. Hade så ont i magen efteråt men det var grymt värt det!

Som jag sa skulle jag äta direkt efteråt. Orsaken till detta var att jag äntligen skulle träffa min Nikuu! Hon hade beställt mat till oss på världens mysigaste restaurang med grymt god mat. Så vi satt där, snackade och mumsade på den goda maten. Sen följde hon mig hem. Fast det blev till McDonalds, den tjejen kan äta! Sen följde jag hemme till tunnelbanan och sen gick jag till vandrarhemmet och la mig för att sova.

Japp. Det var dag 1! :) Bilder får jag ta i ett inlägg, blev tyvärr inte så många. Men men...

/ sanne andersson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback