Storhandla med Hanna och Sanne.

Idag var Hanna och Sanne på Willys och handlade mat. Men nu gick vi förlångt i historien.
För först var de faktiskt på röda korset och bidrog med en slant. Hanna kände sig generös och gav hela 55 kronor för lite tyg och en bok. Sanne är en snåljåp som bara gav 20 kronor. Men folk säger ju att det är tanken som räknas. Men då säger Sanne att tanken matar ingen. Men hon fick ju en.. vephållare?
Sen körde flickorna till Godishuset. Där de har 600 olika sorters godis. Det blev mycket godis. Som de sedan inte kunde betala för då affären tog inte kort. Så de travade i väg i regnet på jakt efter en automat. Men nordvästbor som de var kunde de inte hitta någon, så de travade iväg till Lidle. Men egentligen körde de för regn är farligt.
På Lidle köpte Hanna smink och te. Bara för att kunna säga: "Upp med händerna och hit med pengarna!" Fast egentligen sa hon mer: "Kan du ta de på 300?" Och log som bara Hanna kan le. Sen gick flickorna tillbaka till godishuset för att betala för sitt godis.
Sen körde de vidare till Willys. Och där upphörde de att vara flickor och blev kvinnor som handlade mat. Massa, mycket mat, som Sanne hade velat beskriva det. När de packat upp och sen packat ner var de så övertrötta och flummiga att de förvandlades tillbaka till flickor igen. Då kunde de smila och säga att nu ska vi minsann ta en hamburgare. Så körde de till Max och köpte hamburgare. Och Sanne blev av med sin "drive-in"-oskuld. Det blev så där fel som det alltid blir första gången, men turen på sin sida fanns Hanna där och hjälpte henne. Seb körde de hem. Snip snap snut, så var sagan slut!

/ sanne andersson.

Kommentarer
Postat av: Hanna

HAHAHA! Men du hittade ju till nästa lucka sen till slut. :) Och allting blev ju så fint så! :D

2010-03-28 @ 21:22:30
URL: http://cyniskjavel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback